Dags att komma igång igen!



Var hos naprapaten förra veckan som knäckte och masserade. På tisdag ska jag på friskvårdsmassage igen, och jag har haft en relativ lugn helg om man bortser från fredagen som blev AW med jobbet. Fantastiskt trevligt. Vi var hemma hos mig och gick sedan ut. Mys, jag har riktigt goa vänner på mitt nya jobb and I am sooo happy!

Igår och idag vart jag väldigt krasslig, men har ändå försökt hinna med så mycket som möjligt; storhandla, betala alla räkningar, vart på Ikea och införskaffat en ny byrå och en ny TV-möbel (då de vi har nu ska tillbaka till sin ordentliga ägare tillsammans med våra gamla soffor).

Sitter just nu uppkrupen i soffan med ett glas cola, kollar på X-factor och försöker slappna av. Har huvudvärk, vilket säkert beror på hur mycket jag gjort idag. Denna vecka ska jag komma igång igen, jag har mått bättre de senaste dagarna (bortsett från krassligheten i halsen och näsan), och ska göra klart designerna och sedan tar jag en paus från det. Ska fokusera på annat. Imorgon är Revenge & Once Upon a Time ute igen med säsong två. Ska bli så skönt. Och nästa tisdag är det dags för semester - MONACO!

Stresschock

Precis innan jag fick min spänningshuvudvärk, för det var ju det som hela min sjukvecka var, så upplevde jag stress för första gången. Ja, jag har skrivit om stress tidigare, men jag har aldrig upplevt en så stark känsla av att vara stressad tidigare. Att springa till vagnen är inte precis detsamma som den stressen jag upplevde den måndagen. Jag jobbar på kundtjänst just nu och fick ta emot ett jäkligt jobbigt samtal med en kvinna som skällde och grät. Efter det kändes det som att dagen var förstörd. Sedan var det sjukt mycket personer som stod i kö i växeln och jag blev stressad. Jag tror till och med att jag fick en släng av panikångest, för jag skakade, var helt utmattad och hade en klump i magen. Efter det bröt huvudvärken ut och sedan dess har jag ätit Tramadol för att kunna sitta framför datorn på mitt jobb. Att vara sjukskriven för huvudvärk är inte helt okej känns det som, även om den här var helt otrolig...

När jag kommit hem har jag däckat framför TV'n, jag har inte orkat laga mat på typ två veckor och gjort jäkligt lite på dessa två veckor... Jag har knappt städat, knappt tvättat, knappt rest mig ur sängen förutom att gå till jobbet och då har jag varit full av smärtstillande, förutom de dagar jag har sjukgymnastik och inte kunnat äta dem av den anledningen.

Nu är jag stressad på riktigt igen; alla designer. Eller inte alla, jag har tre kvar. Jag kämpar med att jobba på dem, men i och med att jag jobbar framför datorn hela dagarna, och bara får äta 3 smärtstillande om dagen, så kan jag aldrig ta några på kvällen och det blir då svårt för mig att sitta framför datorn, då jag nästan kräks av det. Nu försöker jag dock hålla på tramadolen och äta dem när jag kommer hem så att jag kan avsluta dessa tre designer.

Men bara så att ni vet. Jag har en ny tid hos naprapaten imorgon som jag hoppas ska hjälpa mig riktigt ordentligt. Men ja, nu vet ni varför det är tyst i alla fall.

Zara Home




Gör ett kollage utan Photoshop




Lana del Rey för H&M



I love her, I just love her.

Tramadol & sjukgymnastik




Nästan en vecka har gått sedan jag fick den sprängande huvudvärken som gjort mig soffbunden tillika sängbunden. Idag besökte jag än en gång vårdcentralen på grund av knölen jag fått bakom örat. De sa då att det var en fettknöl (jag har sådana på halsen, och vet hur det känns - detta känns inte som en fettknöl, men men), och att min huvudvärk helt enkelt kommer från dålig ergonomi och har sin rot i rygg och nacke. Jag köper det, jag har djävulskt ont i ryggen och nacken - men varför sa de inte det från början? Varför har jag gått i tron om att ett virus snart kommer bryta ut i nästan en vecka och således missat arbetstid? Hälsan går först, det är jag den förste att skriva under på, men här snackar vi ändå ett par 100 kronor som jag gått miste om i lön för att vårdcentralen var lata. Usch och fy!

Så, jag fick utskrivet tramadol, ett narkotikaklassat preparat som är mycket beroendeframkallande, för min smärta. YAY, not! Jag gillar inte att gå på sådant, det är ju knark, för bövelen. Och hjälper gör de inte ens. Jag har någon konstig immunitet mot läkemedel; alvedon, citodon, ipren, panodil, voltaren, treo, stesolid... Allt jag har provat vid ett eller flera tillfällen har fungerat måttligt eller inte alls. Till och med så att läkare har höjt på ögonbrynen och sagt "Men det är ju inte normalt!". No shit, Sherlock, tror du inte jag kände samma sak? Så nu har jag ätit 100mg Tramadol och har fortfarande huvudvärk. Gick ut och promenerade, motion är ju bra för de flesta typer av smärta, och bra i förebyggande syfte för att jag inte ska få såhär ont igen. Men huvudvärken sitter kvar.

Därför har läkaren sagt till mig att jag ska börja med sjukgymnastik. Det i kombination med friskvårdsmassagen jag redan går på (den massagen där mina armar domnar och jag tappar känseln i fingrarna för att min rygg är så fucked up) ska nog ställa saker och kotor till rätta. Wish me luck!

H&M Home




Mer denna stil i vårt vardagsrum, jatack! Nu blir jag nästan lite sugen på att kolla på en mörk tv-möbel istället för de vita vi kolla på nu. Den ska vara låg, och den ska vara mörk. Då kan man alltid byta ut kuddfodral, plädar, matta samt gardiner i sommartid så får man det lite ljusare. Men insåg hur snygg lila går ihop med koppar, och hur snyggt brunt går ihop med det med. Jag tror nog det kan bli fint. Får se om jag beställer några av dessa fodral och dekorationer vid löning.

Tradera



Ikväll avslutar jag fyra auktioner på Tradera, och det kommer ut mer grejer i samma veva. Tur att strykning och fotografering fungerar trots min huvudvärk. Usch och fy. Tycker helt klart ni borde gå in och slå en liten look på det i alla fall, och även ikväll då jag ska försöka lägga upp i alla fall 6-7 saker. Klicka här!

1 år!



Idag firar jag och Roberto ett år tillsammans. Inget fancy, vi ska äta god mat och bara vara med varandra. Kanske försöka göra en repris på hur det var där för ett år sedan, när jag ville veta hur det var, men ändå inte, för att jag var rädd att få ett nej. Men here we are, 1 år senare, i vår dubbelsäng, nyvakna en söndagmorgon. Kan ju inte bli så mycket bättre.

För övrigt har jag upptäckt en knöl bakom mitt öra som tyder på att jag fått en inflammerad/svullen lymfkörtel för att mitt immunförsvar jobbar i 200 mot det där viruset jag har i kroppen som aldrig bryter ut. Gah. Men jag som är lite utav en orolig kanin, ska ändå tillbaka till vårdcentralen så att vi kan utesluta lymfom, för nu blir jag ju helt jäkla jätterädd. Har googlat runt lite och det bör bero på viruset, men... tänk om? Så imorgon får jag gå tillbaka till VC och se om de kan hjälpa mig med detta.

IKEA wanted



Hunter



Vill ha! Dock passar inte mina knubbisvader i Hunter, de är för smala och mina vader är för tjocka. Önskar att jag kunde gå ner mina kilo över en natt, men icke. Får väl ta tag i det här med gymmet och vikten så att jag kan bära dessa sjukt läckra stövlar!

Still sick



Jag känner mig lite bättre, men huvudvärken lurar fortfarande. Förstår inte att inte "viruset" brutit ut ännu. Drömde till och med att jag blev superförkyld inatt, så hade vart skönt om det kunde komma nu för huvudvärken gör mig illamående. Plusset är väl att jag orkar lite mer än att bara ligga framför TV'n idag, lagade till och med lunch. Det blir en lugn kväll med god mat, jag ska kolla på mer TV, för nu när jag sitter framför skärmen smyger sig både värken och illamåendet på. Blesch, om man ändå ska vara sjuk och hemma från jobbet vill jag kunna göra något konstruktivt, och inte bara ligga och glo på TV. Men det är så det blir. Hade gärna haft mindre huvudvärk så att jag i alla fall kunde göra designer. Nu kan jag inte ens spela Fifa utan att bli spyfärdig. Får hoppas att helgen låter mig göra sådant i alla fall! Kram på er!

Zara details


Dagens inspiration - macarons


Sjukling



Sedan igår har jag haft en enorm huvudvärk. Det smärtar att skriva här, men jag är så himla rastlös och uttråkad att jag känner att lite huvudvärk får jag dras med. Vårdcentralen tror att jag har ett virus i kroppen; förkylning eller liknande som inte brutit ut helt ännu. Så idag hann jag jobba i 40 minuter innan jag insåg att nej, det här kommer inte funka. Igår våndades jag hela dagen, men jag höll ut. Gick och la mig redan när jag kom hem, kollade på Criminal Minds och somnade innan tio. Sov alltså nära 10 timmar i natt, men värken håller i ändå. Jag fick lite massage i nacken av chefen, men jag känner inte så mycket spänningar just nu, så jag tror också det är ett virus. Det är liksom samma huvudvärk som jag får när jag har feber typ.

Imorgon väntar undersökning hos VC och jag blir borta från jobbet även då. Det är skönt att jag har så förstående arbetskollegor, de gör så att jag känner att jag kan vara borta från jobbet. Det kunde jag absolut inte på mitt förra, så trots feber och liknande var jag ändå tvungen att jobba. Men nu känns det som att jag blir mer omhändertagen och uppskattad. Vilket gör mig glad. Missade min massage idag, men det får vara, jag har sovit tre timmar nu under dagen, resten har jag legat framför TV'n och kollat på diverse knasiga serier. Och det är nog vad resten av kvällen kommer bjuda på också. See you later, alligators!

Xlash



Fick hem Xlash häromdagen, och provade igår. Dokumenterade innan med en inte alltför smickrande bild hur mina ögonfransar ser ut i dagsläget, och om ett par veckor ska jag visa resultatet. Xlash är alltså ett ögonfransserum som ska hjälpa till att få ögonfransarna att bli starkare, tjockare, växa snabbare och bli längre. Efter 3-4 veckor ska man se resultat. Jag är väldigt spänd på om det här kan fungera, och jag ska vara duktig med ögonfransböjaren också, så att mina "nya" fransar blir fint böjda. Xlash är gjort av naturliga ingredienser, och det ska räcka med endast ett enda svep över den övre fransraden. Som sagt; är väldigt exalterad, och ni får hänga med!

Xlash finns just nu för 399kr hos Xbeauty.se!
Detta är ett sponsrat inlägg.

Hjälp med kodning



INFORMATION
Eftersom att jag under längre tid fått frågor som "Kan du gå in på min blogg och kolla på det?", och alltid sagt att jag inte har den typen av hjälp så tänkte jag att jag kan bredda mitt utbud av tjänster och lägga till kodning. Detta gör att jag kan gå in och hjälpa dig med koder, se varför saker och ting har blivit som de har blivit, om du vill ha hjälp med det. OBS! Beställer du detta så är det inte mitt fel om du efter betalning hittar felet, en video som visar hur man gör eller så, denna tjänst kan du inte ångra dig med, så fort pengarna har kommit in på mitt konto sätter jag igång. Du kan således bara ångra dig innan jag har börjat!

PRISER
» CSS/Stilmallen - 1OOkr
» HTML/Kodmallarna - 1OOkr
» CSS & HTML - 15Okr
» Installera en design - 5Okr

KONTAKT
[email protected]

Dagens inspiration - vit inredning

9cf78664e6rjkcqap_29552_b5e56315ee_largeTumblr_lvsazmakb51r5vp1oo1_500_largeTumblr_lqnna3dorw1qkvd1ho1_500_largeTumblr_luyv20qmjk1qadar8o1_500_largeTumblr_lu1fkeg2lu1qeeqaho1_500_largeTumblr_lxfp5x5hqx1qmix1to1_500_largeTumblr_lw5wc9zed61r87bejo1_500_large

Dagens inspiration - vitt

mon-a-mo-r:

fresh
cl-a-s-s-y:

silver

Safe&Sound



Älskar denna video, det är så himla inte Taylor, känns som att hon växt upp typ. Fast det jag älskar med henne är att det finns en låt för varenda litet ögonblick i livet; vänner, familj, bli lämnad, bli kär... allt! Denna är ett av soundtracken till The Hunger Games btw.

Dagens inspiration - shades of beige


Min son Billy



Känner mig hemsk som inte sagt nånting till någon. Men detta är min son. Han ärvde alla mina crazy-twix-thoughts och är fruktansvärt lik mig. Faktiskt är det jag som myntat "Two for me, none for you"! Så vad tycker ni om min lille Billy? Är han inte bedårande?

Dagens inspiration - guldglitter

Tumblr_lmmogutvac1qfullio1_500_large20120813_largeTumblr_lvoac8d8yc1qap29lo1_500_largeTumblr_ltimtwtbs41r0f3dho1_500_largeTumblr_lk9zy3u0lt1qg6fdko1_500_large534600_333728406714204_1559818687_n_largeTumblr_m981cppdde1rrztr8o1_500_largeTumblr_m8wqushunk1qhao08o1_500_large

Mellanrum mellan bilder i inlägget



.image {
border: none;
padding:5px;
margin: 0px 6px 6px 0px;

}

Visa alla kategorier som du postat ditt inlägg i



Byt ut denna kod:
<a href="{{ entry.category_link }}">{{ entry.category_name }}</a>


Mot denna kod:

Dagens inspiration - svart på vitt


Uppmuntran




Satt i soffan och grät av frustration, sorg och ilska över att min mage tar livet av mig. Gjorde en lista på allt jag inte borde äta med inspiration från diverse sjukhussidor, vårdcentraler, sjukvårdsupplysningen osv. Blev helt matt. Insåg att jag typ bara kunde äta ren mat, dvs. okryddad mat med kött och en kolhydratskälla som ris, potatis eller pasta. Så damp det ner ett mail i inkorgen, i precis rätt tid. Elin gjorde min dag. Nu känns det lite lättare. Jag ska köra igång med något LCHF-aktigt igen. 2010 när jag åt det ordentligt och på riktigt, gick det jäkligt bra! Jag mådde bra, tarmen krånglade inte och jag fick motivation att röra på mig. Elin fick mig verkligen på bra humör idag. Nu ska jag snart sova, har gjort tre nya headers till bloggdesignerna jag håller på mig - har ett flow här. Dock känns huvudet som bly så jag tror att jag får hoppa ner bland täcken och lakan inom kort. Natti Natti!

Beställ en hel design



INFORMATION
Jag gör hemskt gärna hela designer, det är det jag finner roligast. Dock gör jag endast detta till blogg.se. För att det redan från början ska finnas klara riktlinjer för oss båda att förhålla oss till så önskar jag att du läser igenom detta. Att göra en design tar i vanliga fall 1-3 veckor. Om det blir dålig kommunikation via mailen så blir det troligtvis längre tid än så. Det gäller att vi båda håller koll på mailen och att du svarar på mina frågor, för att jag ska kunna jobba så effektivt som möjligt. När det kommer till att ändra sig så är detta självklart tillåtet, men i en lagom mängd. Jag har haft kunder som helt plötsligt önskat något som varit tvärtom mot vad det var från början, och det är ju ärligt talat så att jag gör en helt ny design så. Därför har du möjlighet att ändra dig tre gånger när det gäller stora ändringar. Utkastet ingår inte i detta, utan detta gäller bloggens storlek, bakgrunder, header och bloggens helhet (färger, bilder osv.)

PRISER
» Unik & avancerad design - 35Okr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max fyra bilder) - 375kr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max nio bilder) - 475kr
» Unik & avancerad design med två bildspel (max tio bilder totalt) - 5OOkr
» Köp bort min länk/signatur- ytterligare 5Okr

BETALNING
Betalning sker innan jag börjar med designen. Tyvärr har jag fått erfara att alla människor inte vill betala för sig, och jag kan inte riskera att lägga ner otaliga timmar på en design som jag sedan inte får betalt för. Betalningen sker tryggt och säkert med hjälp av PayPal där du kan betala med kort eller via ditt eget PayPal-konto. PayPal tillåter Visa, Mastercard, American Express samt Discover. Dina rättigheter som kund skyddas utav PayPal, så du kan känna dig 11O% säker på att du återfår dina pengar om något skulle hända mig och jag inte kan genomföra min del av avtalet. 

ÅNGERRÄTT
Om jag har börjat med designen (alltså om du har betalat för din design) så är det tyvärr som så att jag kommer ta 2O% i arvode för det jag redan har gjort. För det första kostar det mig att ta emot en överföring enligt betalningssättet ovan och för det andra har jag då redan lagt ner tid på designen. 

KONTAKT
[email protected]

Eget typsnitt i rubriken (eller menyrubrik etc)



Google Webfonts

Kod 1 läggs i kodmallen innan /head. Tryck ctrl+f för att söka och sök på /head så hittar du det.
Kod 2 läggs i stilmallen i de stycken man önskar ha typsnittet på. Till exempel om man vill ha det i rubriken, byt ut raden font-family: ---; mot kod 2 under h3.

Dagens inspiration - jordnära

Tumblr_lf44kwzuad1qagxg6o1_500_large_largeTumblr_m9ua5oqdpt1rueqolo1_500_largeBath_largeTumblr_lu5ggqbu4l1qc144qo1_500_largeTumblr_m4vyhkus6r1qmqgfdo1_500_large

Dagens inspiration - hot pink

Tumblr_m9mxeqtupg1r04xe5o1_500_largeTumblr_m5ary0kkvz1qh76wbo1_500_largeFushia+2010_largeTumblr_lzv7nefyc21rogi3bo1_500_largeTumblr_m02xvctngl1r91rl5o1_500_large
 

Bildspel i headern





Stilmallskoden (klistra in vart som helst i stilmallen):


Scriptkoden (klistra in innan /head):


Kodmallskoden (klistra in efter div id="wrapper"):



För att justera vart denna slideshow/bildspelet ligger så kan du ändra i stilmallskoden vid margin. Om du lägger till margin-left etc. så kan du flytta runt den så att den passar din blogg. Har du frågor kan du lämna en kommentar!

Black & silver



VÅGA OCH VINN! Var hos Julia igår och fixade mina naglar, som jag skrev igårkväll. Ovan har ni resultatet. Var lite wild n' crazzeey, livin' on the edge, galen... nee, men jag kände att jag ville ha något lite roligare, så jag valde att vi skulle försöka göra som de bilder jag bloggat om tidigare. Det blev toppen tycker jag, till och med Roberto tyckte det var fint! Det var lite pilligt, men jag känner att nu har jag gått hos Julia såpass länge, så jag ville liksom att hon ska känna att hon får göra lite nya grejer också! Så vi körde på detta, trots ständiga "är du säker"-frågor från Jullebulles håll. I was certain, this was how it was going to be. Och jag är toppennöjd; läckert, coolt, fint... Allt på en gång!

Måndagsprestation

Har hunnit med 8h arbetsdag, en vända på gymmet och nu fixar Julia mina naglar! TTYL.


Zara kavaj!



Måste ha. Måste. Ha. MÅSTE HA! Så sjuukt vacker kavaj/jacka från Zara, hoppas innerligt att den finns kvar till nästa lön för jag måste ha den. Den kostar 799kr och är en dröm. Randen som ni ser i höfthöjd, runt handlederna och i kragen är av "ädelstenar" som det står på hemsidan, men säg stenar, paljetter och liknande. Åh, den är så vacker. Stickat är verkligen min grej den här hösten känner jag! Hade vart perfekt att flänga omkring i hamnen i Monte Carlo med denna på, det är ju inte mer än ca 20 grader där när vi åker!

Ändra tid & datum till något annat än 2012-08-31 @ 08.25.32



Leta upp detta: 
{{ entry.date }} {{ entry.time }}


Ersätt det med detta:

Dagens inspiration - håret

Tumblr_limtvx46qn1qdpsx9o1_500_largeTumblr_lzyot01oxp1qd5zqzo1_500_largeTumblr_lp94fkbds41qbvf0io1_500_largeTumblr_lgu0eiefoh1qbo8s6o1_500_largeTumblr_m0j90suhuk1qmevz7o1_500_large

Lägg till en instagram-widget i din meny



http://snapwidget.com/

B.o.B




RSS 2.0