Var inte på andra sidan jorden, älskling!

Det är verkligen helt hjärtekrossande att han befinner sig på andra sidan jorden. Jag längtar till den 25:e oktober då jag landar i Shanghai och äntligen får träffa honom igen. Det har bara gått en vecka, men med en bra inställning kommer det att gå fort. Jag saknar honom så himla mycket!


John Galliano - genius

Jag skulle förvisso ta mig en ordentlig funderare innan jag satte på mig hans kläder - de kräver enligt mig en ordentlig makeup precis som den modellerna bär, och den kräver att man är mycket smal. Dock tar Gallianos kläder och smink ens uppmärksamhet helt från modellen - som alltid ser ut som en underbar docka slash geisha - och till kläderna som är som i en dröm. Jag älskar Galliano, och i inspirationsboken som jag håller på med, ska han få ett eget uppslag! Gallianos S/S-kollektioner brukar vara dem jag föredrar att dregla till, dock är F/W-kollektionerna helt okej, men jag tycker mer om vår/sommar! Dessa kläder är dock kläder som jag faktiskt själv skulle kunna tänka mig att använda och som jag kanske till och med skulle passa i!


Tänk om...

Jag blev en miljömupp. Ja, ledsen för hur jag uttrycker mig - ni som verkligen bryr er om miljön. Det är bara mitt samlingsnamn för miljöengagerade. Alla stoppar vi in varandra i fack! Hur som helst. Nej, jag är faktiskt ganska så emot miljöpolitiken i Europa - jag tror inte man löser problemen genom att bestämma att man ska sluta konsumera. Vissa tycker ju till exempel att alla jordens invånare ska bli vegeterianer för att stoppa massvälten och för att det skadar miljön. Bullshit. Det är bara EU:s jordbrukspolitik som gör att vi inte har tillräckligt med spannmål/grönsaker i Europa att ge föda åt både djur och människor. Och samtidigt sätter vi in tullar mot omvärlden så att inte de kan handla med oss. Helt sjukt!
Hur som helst. Det här med miljö... Jag tycker verkligen inte att man ska dra ner en människas levnadsstandard för att höja någon annans - det är ren kommunism i mina ögon. Nej, jag tycker verkligen att man ska höjas, eller att vi kanske stannar så att några andra kan komma ikapp oss. Det är fel att vi ska sluta konsumera, sluta röra på oss, sluta resa, sluta utvecklas för att det (hälften säger att det är så, hälften säger att det inte är så - jag vet inte vad jag ska tro) kanske är så att vi människor påverkar miljön med våra utsläpp. Självklart bidrar vi till växthuseffekten men det sägs ju att det där med att solstrålar stannar innanför atmosfären eller hur det är, inte är bevisat till 100%. Jag vet helt enkelt inte! Men sedan är det så mycket hyckleri runt miljön också - Al Gore gör en film men åker bil/flygplan i delar av filmen. Jag menar.. Hur går det ihop? Han står och snackar om en ny istid men åker jetplan? Nej, det är 1+1=3 i mina ögon.

 


Dagens låt


Inte utvilad efter 10½ timma?

Herregud, jag sov i mer än 10 timmar inatt, och ändå känner jag mig inte utvilad. Det är helt galet. Jag är lika trött som jag var igår - och igår var jag trött! Idag ska jag nog träffa en kompis - MT - dock vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag hoppas att det inte ska regna i eftermiddag - då kanske vi kan ta en härlig promenad eller så. Te känner man ju galet mycket för också.

Inte nog med att jag är helt utmattad i kroppen - mina ögon är svullna också. Fråga mig inte varför, de brukar aldrig svullna. Ja, nej, vi får se. Jag har en del att se fram emot den här veckan, och sedan har jag ju även bloggdesigner som ska göras, så att jag har lite pengar inför Stockholm. Vi åker redan på fredag!

By the way - om två veckor är det dags för nya säsongen av Gossip. Längtar jag, eller vad?

Superdålig bild - I know, jag hoppas på att få in pengarna från Dustin Home på mitt konto idag eller imorgon! Då kan jag köpa ett nytt objektiv innan jag åker till Stockholm.
Dock måste jag isåfall köpa det i affär...


Kjol - Gina Tricot
Topp med spets - Monki

 


wish it



Allt från H&M - också galet snyggt!
Och kanske blir det mitt, det med...

Kollageinspiration från forever21.com

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

JAG HAR PRECIS BESTÄLLT MIN FLYGBILJETT TILL SHANGHAI!
Första resan ensam för min del, om man bortser från skolresor till Tyskland/Polen. Nu åker jag helt ensam! Scary faktiskt. Men, det kommer bli så galet roligt! Och träffa världens bästa pojkvän ska jag ju göra också vilket är underbart, jag längtar så att jag nästan avlider. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom Mini's Shanghai-guide och även titta lite på hotell, jag vill bo nära Mattes campus, men vi ska bo tillsammans på hotellet, så utan honom är jag inte - men det är jättedisciplinerat och skolan börjar tidigt, inte ball att bo långt ifrån då!

Jag är överlycklig. En dag som till en början var en katastrof turned out to be en fantastiskt underbar dag!


En superduperkväll!

Gårkvällen började med tjejmiddag i casa de Sanna & Camilla. (som för övrigt ska börja blogga nu, ohyes) Det blev fördrink med lite bubbel, och sedan körde vi igång musik och gjorde färdigt maten; fläskfile, klyftpotatis, sallad och chili/lime-sås. Supergott var det. Till efterrätt körde vi moussetårta och en Almondy-tårta. Alla önskade väl till sist att man kanske hade hoppat över den sista tårtbiten...



Vackra Gabriella.

 

Efter middag och dessert fick vi skjuts av en snäll Lasse - Gabbis daddy - ner till stationen där vi tog tåget till Göteborg. Vi mötte upp Martina och även två killar. Det bar av, i långsam takt, ner mot PC för att ta några candyshots innan vi sprang vidare till BLVD. Det är så sjukt med det stället - går väldigt upp och ned. Det är visserligen lönehelg - men gud, terrassen var smockfull, och så mycket folk som dansade (läs; så mycket folk som svettades) det var helt sjukt. När jag har varit där tidigare har det visserligen varit en våning till, men det är tydligen sommarstängt där nu. Hur som helst - mycket folk var det i alla fall. Vid tolv någon gång kom Joakim, min kompis från Borås. Han stannade till halv två, men jag och Camilla gick vid halv tre och åt nattmat på Frank's. Superkul kväll - tack alla!

 

 

Vi innan utgång -Linnea.
Gabbi, Kajsa, jag och Camilla.

 


Jag har problem...

Det verkar som att det är något konstigt med funktionerna på blogg.se
Jag hade gjort ett par utkast med hur-du-filmer igår, men nu har själva filmerna försvunnit från inläggen och jag får inte dit dem igen. Knäppt. Jag får försöka senare.

Nu ska jag snart åka in och jobba, och efter jobbet, om jag har tid, ska jag sticka till Allum och shoppa, lite grann! Det blir lite från H&M - förhoppningsvis de supersnygga skorna! Utöver det kanske det blir den blusen i det inlägget, men jag tänkte åka in och leta efter den snygga tishan på bilden nedan. Jag ska - om jag hittar den - köpa den i XL, och ha den under min långa kavaj ihop med lackleggings/glansiga leggings. Åh. Jag tror att det blir bra!


wish it


Allt från H&M - så galet snyggt!
Kanske blir det mitt...

Kollageinspiration från forever21.com

To do - fredag


För 5 månader sedan...



...kysste jag Mattias för första gången ♥

Internhumor på hög nivå.



Ingen förstår nog denna humorn, men det är superkul.
Hör bara "Wiiiiee" och "Oh Shiit!"
Det är världens bästa Gabbi som cyklar!

Tell me that you'd like to see me too

Det är dags att skriva av sig lite grann angående Mattias. ♥

Det har gått två dagar, jag har levt 2½ dag utan världens bästa pojkvän. Det återstår mer eller mindre 56 dagar tills dess att jag är i hans armar igen. Jag är dock inte speciellt deppig, jag vet vart jag har honom, och han vet vart han har mig. Klart att gårdagen var jobbig, med endast ett sms och ingen kontakt. Första dagen var också jobbig - jag ville veta om flygresan gått bra, men sms:en var få. Vilket inte alls är hans fel - jag var beredd på detta.

Men idag fick jag både sms och mail, söta sådana. Där de där orostankarna som faktiskt alltid finns i mitt bakhuvud på grund av tidigare taskiga pojkvänner. De ligger långt där bak, trängs för att komma fram - de gör det sällan när det gäller Mattias, för jag litar på honom! Han skulle aldrig göra något sådant mot mig, det tvivlar jag på. Men jag är rädd att det händer honom något där borta i röda Kina. Jag vill ju att han ska vara hel, att vi ska ses igen.

Jag sover bra, de senaste två nätterna när jag legat ensam i min säng och nanat har jag klarat mig bra. Första kvällen var hårdast, jag var trött efter alla tårar som rann dagen innan han skulle lämna mig. Min mamma fick trösta mig, ligga i min säng med mig och hålla om mig. Torka mina tårar och säga uppmuntrande ord om att vi kunde hitta på saker, bara hon och jag, och ta vara på denna "fritid", då jag sällan är hemma när Mattias är det. Jag trivs bättre hos honom.

Jag kan faktiskt till och med lyssna på ledsam musik - Rihannas Cry spelas flitigt i mitt rum, och även Dannys Turn Off The Sound. Superbra låtar. De enda låtarna jag har svårt för är dem som är våra.
Norah Jones - Not too late
Milow - Ayo Technology
Incubus - Stellar

Incubus - Echo
Incubus - Pardon me


Vi har visserligen olika åsikt, men dessa låtar får ett leende att spridas på mina läppar, för det är våra, det är låtar som jag har minnen med Mattias till. Och är inte sådant underbart? Det finns i princip inga bilder på han och mig tillsammans, vilket jag har bestämt att det snart ska bli! Men det är i alla fall en tröst att lyssna på Incubus, de låtarna han började skicka till mig när han visste att han hade känslor för mig.

There’s something about the look in your eyes
Something I noticed when the light was just right (oh)
It reminded me twice that I was alive
And it reminded me that you’re so worth the fight
~ Mattias skickade den låten till mig ett par veckor innan vi blev ihop ♥



Dan har hjälpt mig!

I vår skola har vi ett rum med ett fyrtiotal datorer. På alla dessa datorer finns Adobes CS2-serie med bland annat Photoshop, InDesign m.m. Det är min tillflyktsort i skolan. Självklart får man inte sitta och blogga härinne - men det gör jag alltid ändå. Det är så roligt, för man kan ju göra Photoshopbilder också!

Hur som helst, killen som har hand om stället, eller ja, hjälper oss elever med allting, heter Dan. Och idag har han hjälpt mig att bränna lite program på cd's så att jag kan fortsätta med how-to-filmer som har bättre ljud och som har bättre bild! Visst är det bra? Så nu blir det mer Tips & Tricks och Dagens Photoshoptips här i bloggen. Vi kör igång så fort jag hinner; idag jobbar jag, imorgon är det Camillas släktkalas, på lördag jobbar jag och på söndag är jag fri/pluggdag.


Randombild tagen från deviantart.com.
Men jag är lika glad som hon på bilden för jag fick mail av Mattias idag!



Jag låter mig själv hamna i vägen



Jeans & Klänning - H&M
Herrkofta - Mattes♥  från Emilio

Kul att man ser ut som en zombie i ansiktet när man tar med mobil...
JAG VILL HA MITT OBJEKTIV!


Whoopsi

Vad kul, nu får jag lite publicitet. Eller snarare - credit för att jag lägger ner tid på att hjälpa er alla där ute i den vida bloggvärlden. Ska försöka göra om filmen så att den har bättre ljud, ska bara komma på hur! Men detta var ju superroligt. Känns som att allt börjar flyta nu faktiskt, både privat och i bloggen. Mer om det!

Armband - fall, fall, just fall.



1. Flätat armband i marinblått med små silvriga berlocker. MINT
2. Svarta remmar med små guldiga berlocker. MINT
3. Silvrigt armband med supersöta berlocker. Samma som detta inlägg. Dazzling
4. Flätat armband i svart med små silvriga berlocker. Dazzling
5. Silvrigt armband i olika storlekar, med små hängen. Dazzling
6. Flätat armband i vitt med små silvriga berlocker. Dazzling
7. Gammaldags pärlarmband. Accessorize
8. Armband med pärlor och hängen. Accessorize
9. Pärlarmband i svart och silver med hjärta. Dazzling

Grattis Camilla!



Grattis Camilla, på din artonårsdag!


Jag håller mig sysselsatt

Nu när Matte ♥ har åkt är mitt främsta mål att hålla mig sysselsatt så att jag inte ens får chansen att sitta hemma ensam och deppa. För det vill jag inte, jag vill för det första inte deppa - det är ju supertråkigt, och för det andra vill jag inte att han ska känna sig dum där borta och att jag bara lipar här hemma. Det går ganska bra att hålla sig sysselsatt, men mer om det får ni reda på senare!

Så igår shoppade jag lite grann. Eller ah - en sak plus födelesedagspresent till Camilla. Jag köpte en oversize-kavaj med uppvikta ärmar och ljust foder i. Den är supersnygg och kommer från Bikbok. Jag kände att jag blandade både pojkvännens-kavaj-trenden med den där långa-kavajen-med-uppvikta-ärmar-trenden.
Sedan blev det fika, eller snarare middag med Katarina, som jag jobbade ihop med på Cross, på Condeco. Jag tog pasta med indisk currysås och kyckling - supergott och lagom portion.

Idag är det en äkta tjejkväll ihop med Linnéa och Gabriella som gäller. Jag längtar verkligen. Men först ska jag ge 110% i skolan! Och ett litet ärende hos läkaren där jag ska göra prover... (Få inte stora fantasier om att jag är gravid eller så, det har inget med det att göra. Jag kommer berätta i sinom tid!)



Kavaj, linne & leggings - Bikbok
Klocka - Guess
Nitarmband - Lindex
Pärlor i öron och runt hals - Ärvda av farmor

Mode - fall, fall, just fall.



1. Mockajacka, dock vill jag ha den i blått. Bikbok
2. Söt blus i gräddvitt med svarta detaljer. H&M
3. Lång kavaj, med ljust foder och uppvikta ärmar. Topshop
4. Kort MC-jacka i skinnimitation. H&M
5. Söt långärmad blus i gräddvitt med svarta detaljer. H&M
6. Rutig blus med krås. Kapp Ahl
7. Kofta i grått. Gina Tricot
8. Kofta i vitt med söta detaljer. Gina Tricot
9. Kjol i mockaimitation med dragkedjor, dock vill jag ha den i svart. Bikbok
10. Flanellskjorta i blått. Ellos.se
11. Jeans och leggings i olika material och färger. Bikbok
12. Supersöt  babydoll-klänning. Topshop
13. Lång, grovstickad tröja i snygg beige nyans. Monki
14. Kardinaljacka i svart. Bikbok

Som ni ser har verkligen Bikbok överraskat mig. Det är sällan jag hittar något hos dem, men nu hittade jag massor av snygga saker; jeans, leggings, jackor och kjol. Jag hoppas att allt finns och att allt sitter lika bra på mig som jag tror att de ska göra. Vi får väl se hur mycket av detta som hamnar i min garderob i höst.

By the way; jag tänkte göra ytterligare några sådana här kollage med skor, accessoarer och armband! Så look out.

Han har lämnat min trygga famn

Han är utom räckhåll.
Han är utanför mitt blickfång.
Han sitter snart på ett plan till Kina.


Jag och Mattias Wallentin - ett underbart fint namn - har varit ihop i ungefär fyra och en halv månad. När jag gav mig in i förhållandet visste jag att han skulle åka ifrån mig denna dag, att han skulle lämna mig och livet vi har tillsammans för ett liv i Kina. I Shanghai närmare bestämt. Jag visste, jag tvekade, men det som inte dödar härdar. Så jag bestämde mig att inte kontrollera mina känslor, utan istället låta dem flyga fritt. Det resulterade i lite drygt fyra underbara månader. Dessa månader har självklart inneburit gräl, tårar och besvikelse. Men allt det som vi har tillsammans, allt det vi gjort tillsammans på bara fyra månader, drar mig till honom och de får mig att känna mig som en berlock på hans handled. Jag känner mig som en pusselbit som endast passar ihop med honom.

Jag är arton år gammal. Och jag är mogen för min ålder, i många avseenden. Jag har gått igenom mycket, vilket jag vill att alla ska förstå även om jag inte berättar på vilket sätt. Jag är redan härdad. Men tänk hur stark jag kommer vara när han återigen finns i mina armar, när jag återigen får andas in hans doft. När jag varje morgon får vakna bredvid honom och varje kväll somna till ljudet av hans andetag. Det vill jag helst ha nu. Men jag kan inte ändra på det faktum att han inte finns i min omgivning just nu, att vi inte är hos varandra just nu. Och det jag inte kan ändra på, det ska jag inte lägga för mycket energi på. Det har han lärt mig.

Ända sedan den dag då jag insåg att jag var kär i Mattias har jag ältat det som nu har hänt, och jag har bävat för de 25:e augusti. Men nu har startskottet gått. Loppet har börjat, och vi har börjat springa, han och jag. Långt där framme skymtar mållinjen. Den finns framför mig, vilket fyller mig med hopp. Och en dag har vi passerat den, utmattade, men glada att vi klarade det.

Jag längtar efter dig.
Men jag spiller inte tårar, för dem kommer ändå.
Jag älskar dig, Mattias Micael Wallentin.

Jag njuter...

...av den sista kvällen med min älskade Mattias.





Jag idag med rosa skjorta från Ralph Lauren och glasögon från Max Mara.


Linnéas nya design!

Åh, nu har världens bästa Linnéa fått en ny design på sin blogg. Den är lite höstig med beige/brun/lila nyanser också är det massa fina bilder på henne i headern. Detta betyder att Linnéa måste blogga mera nu! Vill du ha en design för 200 kronor? Maila mig på [email protected]



Dock har jag tänkt att vi ska lägga till lite grejer, Linnéa och jag. Bland annat en fin presentation av henne.


Tänk om...


... jag slutade äta godis.
Om jag slutade äta godis skulle det garanterat göra mig surare och jag skulle gå miste om massor av njutning. Choklad får mig att njuta som andra saker sällan gör, så att säga. Dock finns det självklart saker som är bättre än choklad, men det där bruna är helt klart på topp tre. Speciellt mörk choklad med smak av mint, det älskar jag. Men allt annat godis hade jag nog kunnat klara mig utan, det är just choklad som jag älskar.

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objektivet var till Canon...
Nu måste jag lämna tillbaka det.
Tårar.

För att inte få förtidsdepression...





Ihop med Beyoncés Disappear, som går på repeat. Den är lagom sorglig, så jag bryter inte ihop i alla fall.

Mixit är min favorit



Camilla & Anna på Mixit igår.

Åh, igår blev det lunch på Mixit igen. Jag skulle garanterat kunna äta där varenda dag. Åh ja! Jag brukar alltid göra min egna sallad innehållande räkor, kräftstjärtar, nudlar, kyckling, svarta oliver, rödlök, sallad, gurka, majs, morot och purjolök. Till det blir det surdegsbröd och currydressing - yum. För er som inte varit på Mixit så kan jag säga att det är en lyxigare/bättre/dyrare version av Paprika. Man får välja allt man vill och inte bara tre huvudingredienser. Det ligger bredvid Berså på Kungsportsplatsen. 

Galet bra låt!



And all I hear is ay ya ya ya ya
You're talking way too much


Min sommar

Eftersom att min kamera har varit sönder större delen av sommaren så finns det inte speciellt mycket bilder. Det är supertråkigt. Jag är jätteledsen över det. Men jag tänkte ändå berätta om min sommar med en liten lista.

Bästa minnet: Bästa minnet med sommaren 2009 var helt klart att jag fick träffa min förebild Blondinbella.
Bästa utgången: Bästa utgången... hm, det har varit många. Jag måste nog säga att utgången med Linnéa, den 26:e juni.
Bästa hemmafesten: Åh - två stycken, den hemma hos Johanna och den hemma hos Elin i lördags!
Bästa shoppingen: Jag har knappt shoppat i sommar, så jag får säga igår med Gabbi.
Bästa resan: Två stycken - min västkustresa med Matte för att det var underbart att få umgås med honom hela tiden och även resan till Gotland med LUF, jag hade så jäkla roligt!

Hur många gånger jag har badat?
3.
Hur många dagar jag har jobbat? 10.
Hur många nya vänner har jag fått? Jag har fått massor med nya vänner vars vänskap jag värderar mycket högre, numera.

Jag har insett...
att jag är värd mycket bättre.
Sommaren har... gått superfort. Hoppas hösten går lika fort.
Jag har... älskat varje sekund.



Sommarens bästa bild, enligt mig.


Jag ♥ armband!

♥ Jag hittat underbara armband som jag ska köpa! Från Dazzling. Det har öppnat en butik som bara säljer Dazzling-smycken där Okey-butiken låg förut, ungefär vid Biopalatset i Göteborg. Jättefina smycken har dem - precis sådana jag har letat efter men inte hittat. Och igår öppnade Accessorize i Göteborg - äntligen. Det är höga priser, men det fanns några armband där som jag bara måste ha! Kanske köper dem i Göteborg, eller så kanske de införskaffas i Stockholm - who knows? Kul i alla fall med några nya butiker!


Ytterligare en dag i stan!





Idag bar det av in till stan med Camilla och Anna. Gabbi åkte vi in med, men vi skildes åt på stationen då hon skulle äta lunch med sin pappa. Anna kom även in sent till stan, så till en början var det jag och Camilla. Jag hämtade ut ett par jeans på H&M som jag la undan igår. Supersnygga är dem. Tyvärr kan jag inte visa dem på förrän mitt nya objektiv kommer (det är på väg, fick jag mail om idag!). Men ni får se en bild på golvet.

Utöver det köpte jag en födelsedagspresent till Camilla - hon vet om själv att det är detta hon får i present av mig, då hon valde ut parfymen själv. Den har en vaniljaktig doft. Eller vaddå aktig - den luktar massor av vanilj! Alyssa Ashley - Vanilla heter den. Den är tydligen populär också - var slut på Kicks i Arkaden och fanns bara två kvar i Nordstan. Jag hade tänkt visa er ögonskuggsapplikatorn jag köpte igår, men den glömde jag hemma hos Matte.

En supermysig dag i stan med Gabbi ♥

Åh, jag och Gabbi har verkligen haft en supermysig dag i stan ♥
Först åkte vi in ganska tidigt, jag fick ju stressa. När vi väl var inne gick vi runt och letade kavaj till Gabbi. Sedan blev det strökoll på NK och efter det blev vi hungriga. Det blev Mixit - en ny favorit - vid ån. Jättegott och jättemysigt. Vi satt och planerade Stockholm lite grann också pratade vi om allt möjligt. Typ Kattmördaren som härjar i vår idyll till stad. Hur många gånger han kom på tal idag vet jag faktiskt inte - men många.

Jag köpte som sagt hyllor, hängare och en låda att hänga upp på väggen. Däri la jag alla sminkborstar, hårborstar och kammar. Sedan köpte jag även en ny sminkborste från Åhléns, en lite spetsig med sådär mjukt material som det är på de flesta ögonskuggsapplikatorer.







A handy woman



Gud, jag har varit så himla duktig idag. Jag har sågat, spikat, målat och borrat. Ni ser hyllorna? Det var en enda lång hylla först, som är köpt på Indiska. Men jag sågade itu den, målade kanterna, borrade ytterligare hål och spikade upp den på väggen. Jag tycker resultatet blev jättemysigt, och nu får mina parfymer en bättre plats att stå. I sinom tid ska även den övre hyllan vara fylld med parfymer, men just nu så står min fina neccessär från Make Up Store där. Som utfyllnad. Sedan gjorde jag en riktigt bra grej också - jag köpte hängare som jag hängde ovanför sängen, som jag kan ha mina smycken på. Jag ogillar att ha framme ett smyckeskrin, då mitt inte är speciellt fint. Jag ska köpa små askar från Indiska också som jag ska lägga mina örhängen i som ska få stå på sminkbordet snart. Kanske skriva upp på listan inför Stockholm?


Godmorgon



Åh gud, nu måste jag skynda mig. Gick upp lite för sent. Jag behöver gå om exakt tre minuter och då ska jag hinna äta/dricka upp, föra över pengar till mitt kontokort, borsta tänderna, fixa vänner-säsonger... Gud. Hur ska jag hinna och varför sitter jag här? Med en kopp champagnete och risifrutti med massa goa frukter. Åh. Jag ska in till stan med Gabbi nu och shoppa lite och fika med henne. Jag ska vara hennes smakprov när hon letar ut lite plagg inför Stockholm. Wihoo. 2  minuter...

Adjö gammalt liv.

Jag har skrivit om Melissa Horns Hanna för att den ska passa in i mitt sammanhang. Det här är mitt officiella adjö till allt som en gång var. Jag tänker inte ta all skit längre, jag tänker inte må dåligt över att mina vänner glömmer bort mig. Jag är en människa och jag förtjänar att behandlas som en.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se er ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Ni fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Ni säger att ni minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser er, vart har ni tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Ni är kvar med samma folk, kvar med samma män
Lever kvar i samma damm, och ni går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när ni drar upp det här igen
För ni ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Det var ett annat liv..

Tänk om...



... jag blev Sveriges största bloggare.
Ja, tänk om jag var den största bloggaren i Sverige. Om jag tjänade en massa pengar på min blogg. Då skulle jag resa massor och jag skulle shoppa som bara den. Jag skulle även gå med i Amnesty, jag hade gärna varit med där nu om min ekonomi hade tillåtit mig (jag prioriterar just nu 1 klänning/månad istället för medlemskap). Jag skulle kanske vara en förebild, men inom vaddå? Foto kanske? Eller bloggdesign? Eller så kanske jag blev känd för att jag la ut så mycket skönhetstips, shoppade mycket och fikade med mina vänner och gjorde galna resor till Stockholm. Folk kanske valde att börja läsa min blogg för att de tyckte synd om mig för att min pojkvän bodde i Kina och sedan spann det vidare. En sak är dock säker; jag skulle aldrig bli Sveriges storbloggare för att jag provocerade och var elak mot andra människor!

Who's bad?

Åh, även om det inte fanns kräftor med i bilden igårkväll, så var det en superkväll. Jag hade så galet roligt, vilket jag har insett att jag alltid har när Johanna är inkluderad! Tråkigt nog flyttar hon till Kina imorgon, men jag träffar henne såklart när jag åker dit i oktober. Åh, nu blir det inte bara Matte att sakna.

Hur som haver. Vi hade en underbar kväll igår. Det var jag, Matte, Johanna, Johannas pojkvän Martin (från Jämtland, galet härligt dialekt), Elin (som vi då var hos), Jennifer, Jones, Frida och Fridas pojkvän. Det var en liten skara, men ack så fulländad. Det blev dans till Michael Jackson, till Martin Stenmarck, till Patrik Isaksson, till Mika - massor av dans helt enkelt. Och jag och Johanna sjöng såklart allt vad vi förmådde, vi bytte tonart i varannan mening och vi skrattade.

Jag, Matte och Jones drog oss hemåt vid halv ett, vi skulle ta ett tåg vid 10 över. Så det blev nattmat på Franks och sedan satt jag och Matte under ett paraply hela vägen hem, för regnet läckte in på tåget. Det blev en lång resa hem, tyckte jag i alla fall, och även en lång promenad från tåget i ösregnet. Men det var längesedan jag skrattade så mycket!


Med riktiga vänner kan det inte bli annat än bra.

Jag träffade Blondinbella

De som känner mig vet att jag är helt förälskad i fenomenet Blondinbella.
Att jag älskar henne och hennes blogg. Att hon är min förebild. Många förstår det inte. Men jag förstår och det räcker för mig. Hon gör en massa bra saker, man måste kunna se framåt, och inte på det hon har gjort utan det hon faktiskt gör.

De som inte känner mig och hör mig prata tror nog att jag pratar om en vän eller något. För när man läser Blondinbellas blogg så känns det som att man känner henne, man kan ju henne utan och innan. Den enda som nog förstår mig är Linnéa.

Men så i somras, när jag var på Gotland, så blev drömmen om att få träffa henne och utbyta ett par ord sann. Jag och Frida gick tillsammans med Matte och Wictor för att dela ut flyers om en film som vi skulle visa på bion i Visby. Frida är också ett fan. Så när hon kom gående ner för backen vid Donners så skrek Frida till och ja, som jag beskrivit det förut så släppte allting för mig och jag stegade fram, sträckte fram min hand och började prata. Jag presenterade mig, ställde frågor, och vi pratade mest om MUF (som hon är med i) och LUF (som jag är med i). Jag var helt skakis efteråt. Ni får gärna kalla mig dum i huvudet, töntig, löjlig eller vad som helst. Men jag tycker det är roligare att se upp till någon som kämpar för de med anorexia, som hjälper unga tjejer att öka självförtroendet, som numera är en väldigt bra förebild vad gällande festande (hon var inte min förebild när hon festade sådär mycket, och jag fattar inte varför alla måste hänga upp sig på det, det är så galet löjligt, hon har gått vidare, och det är bara sorgligt att inte Sverige gör det). Hon driver företag, är VD och delägare. Det är supercoolt. Det är så mycket mer än skådespelare som bara spelar in filmer och går på premiärer. Det är så mycket mer än sångerskor som endast sjunger, och skapar rubriker.

Efter filmen som vi visade så sprang jag och Frida iväg till Blondinbellas seminarium om rökning för Cancerfonden. Det var intressant, och innan stod vi och pratade ytterligare en stund. Hon berättade om hur konstigt det känns att vi kommer dit för hennes skull, att vi vill prata med henne. Att kändisskapet är något hon ännu inte vant sig vid. Då spred sig något slags värme inom mig; hon är normal och hon är inte övermodig. Hon sitter inte på höga hästar, hon gör alltid så gott hon kan för att få sina läsare till freds. Hon bevisade bara ännu mer vilken bra förebild hon är.


En jäkligt gammal bild på Blondinbella som numera är blonette. Men jag tycker hon är vacker!

You just gotta love collections

Jag skrev ju ett inlägg om hur jag bara har rosa parfymer, vilket har skapat lite samlar-känslor ino mig. Jag vill ha så många rosa parfymer jag bara kan hitta (som luktar gott!). För visst är det roligt att samla på något? Armband, skor, tidningstuklipp, dvd-filmer, nagellack (som jag samlade på förut), krukväxter, klänningar, tidningar, sminkprover, örhängen - you name it! man kan faktiskt samla på precis vad man vill, och det är faktiskt riktigt roligt. Ni har redan sett min lista på vilka parfymer som ska bli mina. Rosa så klart! Men jag är rädd att Ralph Lauren Romance, som jag suktat efter i åratal, att den utgår. Så nu har jag bestämt att alla mynt ska hamna i en skål hemma hos mig (det blir ju så mycket mynt över när man varit ute på krogen till exempel) och att jag sedan ska köpa Romance för de pengarna (kanske med bidrag från reklampengarna jag drar in i bloggen). Det var därför jag impulsköpte DKNY Fresh Blossom - därför att jag visste att den skulle utgå då den heter limited edition.


Det har inte blivit så mycket än - jag upprättade skålen idag.


However, det var att samla på saker som inlägget handlade om från början. Och det jag ville förmedla var att det är roligt att samla på saker. Samlar du på något? ♥

Besvikelse x2

Himlaaaans!
Mitt obejktiv från Netonnet som jag igår nämnde på min utelista, kommer när det kommer och jag vill ha det nu. Nu, nu, nu! Jag är ju helt foto-handikappad utan ett standardobjektiv. Därför tänker jag avboka beställningen och istället köpa det från Dustin Home. Jag är superbesviken på hur netonnet har hanterat situationen, de har inte informerat mig om att lagerstatusen varit fel på hemsidan, utan bara väntat tills jag hört av mig. Jag fick själv leta upp mina rättigheter, och det hade jag såklart inga. Så det var sista gången jag beställde något från dem.

Himlans nummer två är att det inte blir någon kräftskiva idag, utan det blir förfest på Olskrokstorget hos Elin, och sedan utgång, men jag måste ju spara pengarna om jag vill kunna shoppa loss i Sthlm/åka till Kina i oktober. Så det blir inget med det, utan jag och Matte ska få i oss 3 liter vin på ett par timmar istället, och tillsammans ta oss hem till Floda. Toppen. Jag som ville ha kräftor. Jättebesviken är jag. Men ändå kul att träffa alla igen.
Jag ska ha på mig min nya klänning från Style By Stars! (Jag kan ju inte fota det med annat än mobilkamera därför att jag inte äger något standardobjektiv, vilket gör mig helt vansinnig!!!!)


Augusti inne- & utelista



Hösten
Jag längtar något så fruktansvärt till hösten. Jag är nog den enda i hela världen som älskar hösten, som har hösten som favorit-årstid. Jag älskar modet, jag älskar mörkret, jag älskar regnet - jag älskar allt! Det enda med hösten jag inte gillar är att min älskling Mattias ska åka ifrån mig och bo i Kina i ett par månader. Men hösten innebär faktiskt även att han kommer hem (eller nej, det är typ vinter, men ändå). Hösten för mig innebär även en tripp för att hälsa på Matte i Shanghai, en festar-shoppa-hotell-lyx-helg med Gabbi och Linnéa i Stockholm, Gossip Girl säsong 3 och mycket mycket mer!

Pärlor När min farmor dog fick jag ärva en hel del pärlor av henne - örhängen och halsband, och jag har även en rosa uppsättning som jag fått av min släkt på Bali. Jag älskar pärlor - fejk som äkta. Man känner sig lyxig, man känner sig sofistikerad och man känner sig fin. Hipp hipp hurra för pärloran, typ. Något som är riktigt snyggt är pärlor ihop med nitar, mjukt och hårt!

Politik Jag tycker att alla borde göra som jag och Blondinbella - engagera oss i politiken. Ni tror alla att ni inte är intresserade, men se där - det är ni visst. Ni skulle allt bra vilja ha koll på vilka som hackade Blondinbellas blogg idag, va? Hade ni varit politiskt engagerade hade ni vetat det. Jag är stolt över att jag försöker ändra på Sverige, och ni får tro så mycket ni vill att jag inte kan det - men så sitter ni där sedan och har ett dåligt jobb medan jag är stadsminister i Folkpartiregeringen! Politik är inne!













Dessie Hur i hela fridens namn kan man tro att det är okej att hitta på hur en annan bloggare har förlorat sin oskuld? När man själv är en offentlig person. Dessie - du är ta mig fan värd allt saliv folk spottar på dig och alla tårtor folk kör upp i ditt ansikte. Hur kan man sjunka så lågt? Hoppas hennes blogg blir avstängd på livstid!

Missunnsamhet Hur kan det för alla svenskar vara så jävla svårt att unna andra människor pengar, materiella saker och lycka? Om jag får något av min mamma, varför kan inte mina syskon vara glada för min skull istället för att säga att det ska ha något som kostar lika mycket? Om Blondinbella tjänar mycket pengar - låt det vara, hon är duktig och hon har fixat det själv - unna henne det. Jag blir så galet sur på detta, varför är det fel att vara rik, lycklig och framgångsrik i det här jävla landet?!

Körkortsteori Behöver jag säga mer än att det är galet tråkigt?

Netonnet Jag beställde ett objektiv för sisådär tre veckor sedan, och det skulle vara levererat i fredags. Har jag fått något objektiv? Inte. Har jag fått någon information om när det kommer? Det kommer när det kommer. Har jag fått någon form av ersättning för detta? Aldrig i livet. Så jävla dåligt. Jag blir riktigt arg. Jag kunde lika gärna varit på en resa nu, och då hade jag inte kunnat fota. Och allt är netonnets fel. Jag blir så arg, jag tänker aldrig mer beställa något från dem. När jag får objektivet ska jag demonstrativt skicka tillbaka det och köpa det någon annanstans!

Rosa Parfymer ♥

 

 

 

Jag vet att jag har berättat detta förut, men jag vill berätta det lite mer ingående. Alla parfymer jag har går på något sätt i rosa. I rosa nyanser. Jag tycker jättemycket om rosa, det är helt klart min favoritfärg. När man gör så, så blir det väldigt roligt att leta parfymer. Självklart skulle jag köpa en parfym om jag älskade den även om den inte var rosa! Men just nu strävar jag efter att ha alla rosa parfymer som jag tycker om. Och jag tycker om rosa parfymer i större utsträckning än parfymer i andra färger. Men ändå. Just nu vill jag faktiskt bara ha rosa parfymer, som ni kan se nedan. Ralph Lauren Romance, Lacoste Love of Pink, Paris Hilton Just Me och Gucci Envy Me Pink. Det är de tre parfymerna som jag vill ha. Ralph Lauren är så galet dyr så den får vänta - dock kommer den alltid stå högst upp på lista!


 

 

Jag resonerar även som så, efter att ha sett min söta vän Linnéas lilla parfymbibliotek, att ju fler parfymer - desto roligare. Att ha en i skolan, en på fest, en under utgång, en på vardagen, en under shoppingrundan - ja, ni fattar - är ju hur lyxigt som helst. Tycker jag.

Blondinbella.se hackad!



Ser ut som att någon har hackat Blonettebellas blogg - right?

WTF - Mischa Barton?

Jag har aldrig varit ett OC-fan, jag har sett ett enda avsnitt (när Marissa dör) och jag har sett ett klipp om när hon får rycket vid en pool. Inte mer än så. Det lockar inte mig, kanske att jag börjar titta nu i höst när Matte bor i Kina. Men hur som helst - starring Mischa Barton. Vad fan hände? Det sägs att det är allt knark och all alkohol hon får i sig som gör att hon numera ser ut såhär. Mischa själv säger att det beror på en tandoperation som hon har gjort, som har fått hennes ansikte att svälla. Hennes vänner har en tredje version - snabbmat. Om det är droger och sprit tycker jag det är riktigt sorgligt, ja, det gör mig uppriktigt sagt ledsen. Unga stjärnor vars liv går åt skogen. Tidigare såg hon frisk och kry ut, hon var snygg (men ett tag väldigt smal). Nu ser det... lite konstigt ut...

Himlaaaans!

Åh, vad besviken jag blir!
Jag hade tänkt ägna kvällen åt att göra bloggdesigner som jag fått beställning på. Istället fuckade sig Photobucket igen och jag fick sitta med gamla bloggdesigner; Minnas, Falsk Sannings, Gabriellas, Fridas, Matildas, Vendelas, Julias, Jessicas och min egna. Om du har problem med din blogg - och jag har gjort den - kan du maila mig på [email protected]. Behöver användarnamn och lösenord.

Men nu ska jag kasta ihop ett par inlägg till er. Ska försöka göra bättre tipsfilmer också. Emma har önskat lite tips.

Mina photoshopramar - film

Åh, jag har laddat ner ett program som gör att ni kan se en film om hur jag gör mina saker, och även höra mig prata medan jag gör det. Så här får ni en film om hur jag gör mina photoshopramar! För det har tydligen inte ni läsare förstått, även om jag har försökt så mycket jag kan att förklara! Och det är inte fel på er, utan jag är superdålig på att förklara. Men nu hoppas jag att ni ska förstå!




Det är superlågt ljud och ganska suddigt, men det var så bra det gick!
I fortsättningen ska jag redigera i WMM (Windows Movie Maker) och då blir det förhoppningsvis bättre!

Estocolmo con mis corazones


Åh, jag fick precis ett sms från mina fina tjejer - Linnéa och Gabbi - om att allt är löst för vår weekendresa till Stockholm i början av september. Nu har vi fixat hotell, så det är bara tågbiljetterna som jag ska fixa ikväll. YAY! Gud, vad kul vi ska ha! Vi hade tänkt åka upp i två nätter, bo på hotell, äta gott, shoppa, och har vi tur - festa såklart. Nu är jag superglad.
Vi har lyxat till det, lagt lite extrapengar och ska bo i en minisvit på Adlon hotell. Det kommer bli så himla bra. ÅÅÅH!

Gårdagens shopping

Igår blev en händelsrik dag, därmed blev det lite aktivitet i bloggen såväl igår som idag. Först åkte jag in till stan och fikade med Fredrik (for those who know me - han jag var på Justin Timberlakes konsert med) på Espresso House också kollade vi runt i Göteborg och jag köpte lite småsaker. Sedan åkte jag hem, gjorde mig i ordning och mötte upp Matte och Mia för att ta en öl (läs; jag dricker inte öl, men "ta en cider" låter knäppt) på Chez i Vasastan. Det blev även Frozen Daiquiri med smak av jordgubb för min del, och chilinötter under en filt i sensommarkylan. Det var supermysigt.
Men, vad köpte jag för småsaker då?


Nya sminksvampar (som jag tänkte ge lite tips till er på, snart), den efterlängtade rosa parfymen Fresh Blossom från DKNY och inför höstmörkret; två nya tesorter - Champagne och Mums Bums (choklad). Jag har förresten övergivit NK's teavdelning, då jag tycker att de har sämre utbud än där jag handlar löste nu - Göteborgs te och kaffehandel!

Gossip Girl obsessed?



Jag skrev ju ett inlägg om Gossip Girl så sent som i förra veckan, men jag måste skriva ett till, leva ut mina känslor och visa min kärlek. Jag tror att jag ska börja räkna ner till den 14:e september. Kanske ha nedräkningen i menyn här på sidan. Man kan ju faktiskt undra ifall jag har blivit beroende; jag åkte till New York och det enda jag ville se var det som nämns i böckerna/serien, jag skippar skolan för att titta på Gossip Girl precis när det har kommit till ch131 och jag skriver otaliga inlägg i min blogg om serien. Och böckerna.

Jag längtar galet mycket efter 14:e september, eller snarare 15:e. Men samtidigt inte, för det betyder ju också att älskling Mattias har flyttat till Kina för att plugga. Inte lika roligt. Men man får väl helt enkelt fokusera på det som är bra. Det man inte kan förändra ska man inte lägga energi på. So to say.

Ny klänning!



Wiho, jag köpte en klänning från Style by Stars förra veckan, och nu är den här. Så himla söt är den. Den ska på på kräftskivan i helgen som kommer! Jag längtar verkligen tills jag får inviga den! Dock är det tur att det inte är nu inom en snart framtid, för alla myggbett som täcker mina ben får hemskt gärna läka innan den ska på. Bara ben är ju ett måste till denna skönhet. (Nu är det bara mitt presentkort från Nelly.com och mitt objektiv som jag väntar på)




Jag gästbloggar!

Åh, vilken ära! Jag ska gästblogga i Fridas fina blogg nu i ett tag framöver tills hennes internet är fixat. Mer om det kan ni läsa i hennes blogg, och om vad jag tänkte skriva om. Det blir inte alls samma sak som i min egna blogg - våra bloggar må se lika ut, men vi skriver verkligen om olika ämnen! Trots att vi antagligen är superlika. Hur som helst så ska jag lägga lite energi på hennes blogg nu då, som jag gjort nu ett tag, jag har fixat den efter Photobucket-problemet som varit. 
Självklart är jag kvar här i min egna blogg också. Men det blir lite mer åsikter i Fridas blogg, och den mjuka Sanna stannar kvar här på sitt egna rum!



foto: jag    |    modell: camilla

Veckans blogg - Falsk Sanning

Grattis, Falsk Sanning - du blev Veckans blogg.
Priset är en hel veckas länkning i menyn!

Grattis!
Vi kör igång en ny tävling imorgon, tänkte jag!

Last night - Madonna!

Haha, hon som stod bredvid mig var ett riktigt fan, hon sjöng till allt, var säkert 50 år och stod och gungade. Ni hör hennes fina stämma i videon under. Detta var nog bäst - Like A Prayer, och Madonnas hyllning till Michael Jackson. Men det var en riktig upplevelse, Ullevi praktiskt taget gungade.
Men nu ska jag sticka till jobbet, hej så länge.
Ikväll får ni svaret på vem som blev Veckans blogg!




Like A Prayer.

Alla dessa skvallerbloggar...

Ett tag var det ju superinne att varje förort hade en anonym skribent som skrev skit om alla människor i tron om att det var Gossip Girl-anda. Men inte då - Gossip Girl förmedlar bara rykten, hon får inte folk att vilja ta livet av sig. Så, det där med skvallersidor i förorten tycker jag borde läggas ned, det fungerar inte för skribenterna är inte tillräckligt hängivna sin uppgift och det flyter ut i sanden efter ett kort tag.

Men nu har det ju kommit en ny trend - skvallerbloggar om storbloggarna. Dessa bloggar förmedlar skvaller som de får reda på via storbloggarna och försöker att reda ut ett och annat inom bloggvärlden. Det finns massor men min absoluta favorit är helt klart N. Bitchie därför att hon skriver helt galet bra, kan Photoshop och verkar helt normal. Utöver dessa kan jag tipsa er om:

Falsk Sanning
Stalka Kissie
Sanningen om bloggarna

Det finns massor av fler, men dessa är dem jag kan komma på nu. Så klicka in och njut.

Dålig uppdatering, förlåt!

Okej, det har varit superdålig uppdatering här i bloggen, för jag har varit på kräftskiva, spelat golf och jobbat!
Men imorgon och framöver blir det garanterat ändring på det. Dock inte ikväll - för nu ska jag åka in till stan och se Madonna på Ullevi! Kul, kul!

Jag har valt att inte acceptera kommentarerna än, utan gör det imorgon så att jag även kan svara er!

Har ni problem med bloggen, ni som har designer gjorda av mig, maila mig på [email protected] - jag behöver ert användarnamn och lösenord. Just nu håller jag på med Fridas, Gabriellas, Matildas och Julias!


Without you, there's so much I realize

Min kamera, eller mitt objektiv, var som bekant för återkommande läsare sönder för ett tag sedan. Jag har köpt mig två nya, men bara det ena har levererats hittills. Men. Att laga objektivet som gick sönder skulle kostat mig mer än att köpa ett nytt, och därmed fick jag tummen ur och köpte mig två.

Men visst är det konstigt, du vet inte vad du har förrän du har förlorat det - otroligt klyschigt men ack så sant! Under min västkustsvecka hittade jag med underdrift säkert hundra motiv att fotografera; siluetter i solnedgången, Måseskär på Käringön, en underbar katt som jag ville ta med mig hem, regnet, pizza, hamnen, mig och Matte i solnedgången, stearingljus, en hund, maten, en padda, räkor, blomor. ETC, ETC, ETC.

Förstörd är vad man blir. Jag hade haft så mycket material att visa er i bloggen, men nu har jag inte det längre. När man bor i ett område som det är långt i princip till allt, så är det lätt att man fotar i samma miljöer hela tiden. Vilket jag försöker att inte göra, men det blir lätt så ändå. Nu har jag ju börjat fota människor mer och mer, vilket känns väldigt bra. Men västkustbilder... det hade varit något... Nästan så att jag vill åka ut i nästa vecka och bara fota!

Man vet aldrig vad man har förrän man har förlorat det.
Och när man som mest behöver något så har man det som minst.



foto: jag   |   modell: camilla

Är din blogg konstig?

Många av bloggarna jag har gjort ser helt konstiga ut.
Jag ber om ursäkt.
Det ni kan göra är att maila ert användarnamn + lösenord så ska jag åtgärda problemet så fort jag kan! Till [email protected]


(Det är nämligen svårt för mig att hålla reda på alla bloggar jag har gjort!)

Något är fel...

Det är någonting som är fel med bloggen, men tyvärr har jag inte tid att fixa det nu, för jag jobbar. Men om ni - ni som har bloggar med designer gjorda av mig - också har problem med era bloggar så ska jag fixa det så fort som möjligt! Maila mig på [email protected]

UPDATE: Jag har hittat felet och kommer åtgärda det ikväll! Det jag behöver är ert användarnamn och lösenord! Så skynda er, imorgon är jag upptagen hela dagen!

Frida - min fotopartner?

Jag är överlycklig - Frida, en av mina kompisar, hämtade ut sin sprillans nya D60 i förrgår. YAY! Någon att dela mitt fotointresse med. Klart att jag har bekanta som är intresserade av foto, men Frida och jag är verkligen vänner och nu till hösten flyttar hon dessutom ner till Göteborg (hon bodde i Strömstad förut) så då kan vi umgås ännu mer och förhoppningsvis lära varandra massor om fotografering! Jag är så himla, himla, himla glad. Nu slipper jag tjata på kompisar att de ska följa med mig ut, nu kan jag fotografera med någon som verkligen vill det. Och vi kan ju båda stå framför och bakom kameran. Det är perfekt. More than perfect!



Söta Frida och jag.
Jag är överlycklig över detta faktum!

Galen? Galen i... shopping?





Åh, minns ni att jag så gärna ville ha en klänning från Style By Stars? Och att jag hade velat ha den sedan långt tillbaka? fast då i rosa? Well, den var på rea, och då kunde jag ju inte hålla mig. Så nu är den på väg hem till mig också. Jag tänkte ha den på kräftskivan hos Johanna nästa vecka. What about that? Jag tycker att den är superfin. Visst, kanske lite lik den jag köpte sistStyle By Stars, men ändå inte liksom. Den andra var ju faktiskt helt annorlunda vid axelbanden. I så fall är ju alla volangklänningar lika om jag resonerar så. Så jag resonerar inte så. Min inköpslista börjar fyllas med bockar känner jag, vilket är superbra!

P&P

Igår fick jag hem min efterlängtade lilla parfym från parfym.se, en galet bra sida som säljer parfymer till reducerat pris. Jag rekommenderar den starkt. Hur som haver - den lilla älsklingen kom i en pappkartong direkt i brevlådan. Den luktar lika gott som alltid, är i superbra storlek - jag tröttnar lätt - och den är snygg! Paris Hilton Heiress. ♥



Mina parfymer, alla i rosa nyanser!


Sedan sitter jag och äter, i lugn och ro på jobbet. Det var gulaschsoppa för min del med knäckebröd. Supergott. Vad händer när jag pratar med mamma i telefon? Jag sväljer min piercingkula. Så himla irriterande. Så jag fick kasta mig på spårvagnen och åka in till UVX i Nordstan och köpa en ny kula. Dock är jag nöjd, för det stod på min inköpslista, och den är dessutom mycket snyggare än den jag hade förut - den var så originell och tråkig!



Fin va?


Camilla J





foto: jag    |    modell: camilla

Rare Fashion lyckas typ alltid!


Så jäkla snygga! Jag är supersugen på att beställa hem en av dessa, antagligen den blå - för jag har hört att jag passar i midnattsblått - när jag beställer  de andra grejerna från Nelly.com. Vad säger ni - är de inte helt makalöst snygga? Jag tycker att nästan allt som Rare Fashion har gjort som finns på Nelly.com är supersnyggt! Jag älskar deras mode, det är inte för mycket, inte för lite och inte för härmigt! Rare Fashion ♥ - helt enkelt!

Mina photoshopramar

Jag ska göra en favorit i repris - men som många tydligen inte förstått. Jag gjorde detta tips utan print screens förut, och därför är det många som inte förstått vad jag menat. Anledningen till att detta tips inte funnits upp med print screens är för att jag vet att det finns många därute som gör exakt samma sak i så fall. Och det tycker inte jag är roligt. Inte över huvud taget. Jag blir riktigt ledsen. Så snälla, nu gör jag detta för er skull, för att ni ska lära er något. Men jag vill inte att ni kopierar stilen jag redigerar mina bilder i. Det är så himla tråkigt!



Okej, börjar med att öppna din bild i Photoshop. Gör ett nytt lager (ctrl+shift+n) och börja jobba på det lagret.



Markera hela bilden genom att trycka på ctrl + a. På det nya lagret ska du nu göra en ramlinje. Det gör du genom att trycka på Redigera > Ramlinje...



Gör en så tjock linje du vill ha beroende på hur stor din bild är. Det är bara att prova sig fram, om det blir för smalt så gör du om det och lägger till högre pixlar, blir det för tjockt trycker du på ångra (ctrl + z). Mina bilder är 3008x2000 px och då brukar jag ta 60 px på ramen. Den ska vara vit, och den ska vara på Insidan.



Nu ska du göra det genomskinlig och det finns två alternativ. Vilket du väljer är smaksak.
Antingen ändrar du lagret till Mjukt Ljus, eller så drar du ner fyll till valfri procent (vad du tycker blir bra helt enkelt).



Gör ytterligare ett nytt lager. Håll musen över lager ett (det nya lagret du gjorde först), håll inne control och tryck på texten "lager 1". När du gör detta blir musen annorlunda - eller hur? Det blir en hand som pekar med pekfingret och tummen sticker ut. Ovanför är det en ram med streckad linje. However. När du gör så så markerar du ramlinjen du just gjorde, så det ska se ut såhär:



Lager två är fortfarande markerat i lagerpaletten, alltså det är det du jobbar på.



Men markeringen som du fick från lager ett är kvar. Tryck nu på Redigera > Ramlinje... igen och välj ungefär 3-5 px, vit ram. Då ska det se ut såhär:




Och då var det klart!


Inköpslista right now!


Hårt möter mjukt





foto: jag   |   modell: camilla

Jag och Camilla bestämde oss för att gå ut i skogen i det vackra vädret och fota henne lite grann. Det blev massor med bra bilder, jag knäppte ungefär 350 bilder på henne. Det är dock så man får göra, trycka av en hel del och sedan välja ut det som blir bra. Och som sagt så blev många bra. Som de ovanför, de är vi båda riktigt nöjda med. Om du vill bli fotad av mig så är det bara att klicka på "bli fotad gratis" i min meny, och läs hur du ska gå till väga där. Och just det - det är verkligen gratis! Och don't forget att rösta på mig här!

Jag har hittat vad jag vill ha!

I och med att jag har tjänat ihop poäng på gratismakeup så har jag äntligen bestämt mig vad jag ska köpa på Nelly.com. Wihooo! Det blir ytterligare en parfym till mig, och såklart går den i rosa - eller ni ser ju att lite på etiketten är rosa. Jag har funderat på att köpa den i över ett år, och den är ju faktiskt billig så jag fattar inte varför jag inte har kommit till skott. Den luktar lite sött och spicy tycker jag!


Finalisterna i Veckans Blogg

Det var supersvårt att välja - fler än jag trodde anmälde sig till tävlingen.
Det slutade med att jag valde ut massa bloggar, säkert ett trettiotal - beroende på innehåll och design, jag har lagt ner massa tid på att välja rätt - och sedan var jag tvungen att lotta bland dem. Dessa är finalisterna - tryck på bilderna för att besöka deras bloggar!












Kräftskivor ♥

Kräftskivor är ju garanterat något av det bästa som finns!
Jag har blivit bjuden på två kräftskivor nu de kommande veckorna, en med familjen ute på Hönö i Göteborgs Skärgård (rätta mig om jag har fel, men jag tror det är södra skärgården) och en hos Johanna som jag var hos i fredags! Jag är superglad, skaldjur är typ det bästa jag vet. Jag lärde mig äta räkor när jag var 3 år, och sedan dess har det flutit på.

Åh, jag är så himla glad.
Kräftskivor är underbart!


Nu åker jag till jobber, men uppdaterar nog lite grann under dagen!

Kolla - bilden matchar med bloggen!


En ny parfym!

Igår bestämde jag mig för att klicka hem en ny parfym. Alla mina parfymer går i rosa, så jag tänkte fortsätta på det spåret, det fick bli en gammal goding: Paris Hiltons Heiress. Den luktar jättegott, och jag antar att minnen från 2007 kommer att återvända, lite nostalgiskt! Men god är den, verkligen att rekommendera. Jag köpte den på parfym.se till reducerat pris.


Från vänster; Christina Agulieras Inspire, Naomi Campbells Sunset, Paris Hiltons Can Can, Paris Hiltons Heiress och Kate Moss' Kate

Veckans blogg

Vi drar igång med en ny tävling på bloggen - Veckans Blogg.
Så om ni vill bli Veckans Blogg på min blogg så är det bara att skriva i kommentarsfältet att ni är med och tävlar.
Jag väljer ut 5 finalister som man kommer att rösta på imorgonkväll, så se till att anmäla er nu!

Pris: Man syns med bild i min meny fram tills nästa vinnare dras.
Vad ska du göra? Skriv en kommentar att du vill vara med.

Så, kom igen nu!


Ny design!

Vad tycker ni?


Superduperkul!

Ja hörrni, nu har designen legat uppe sedan i maj. Det är snart dags att byta, och jag tänkte göra stora förändringar på bloggen faktiskt, jag har fått mycket inspiration under mina surfing-experiences. Superkul, jag har en bild i huvudet och jag tror att det kommer att bli jättebra!

Förresten så; tack så mycket! Statistiken bara stiger och stiger!

Todays to do



Så I'm off till min körlektion. Big time fail på att det är så tidigt, jag vill vara ledig när jag är ledig! Men, inte så mycket att göra. Som ni ser på listan så ska jag fota Amanda också, vi får se om det blir Röda Sten för henne som det blev för Anna eller om vi hittar på något annat. Ska möta upp henne vid tolv i stan, så. Om det regnar som det gör nu - det praktiskt taget öser ner - så vet jag inte om det blir något tyvärr.

Gossip Girl-cravings

Åh, jag lyssnade en hel del på Amy Winehouse i förra veckan på jobbet. Och hon är sååå mycket Gossip Girl. Varför? Jo, för att jag började lyssna på Back To Black efter att den figurerat i ett avsnitt av GG. Och efter den låten var jag fast i hennes musik, älskar alla låtar på hennes senaste album. Men det fick mig att börjat längta jättemycket efter de nya avsnitten av Gossip Girl. Ni minns väl vad som hände i det sista? Carter hade hittat Serenas pappa och äntligen blev det Chuck och Blair. Mh, jag ryser och får gåshud bara jag tänker på det.



Den fjortonde september är det dags igen, fick jag i ett brev från GG-gruppen på Facebook. Jag har kollat in lite bilder men jag ska inte vara lika dum som förra året då jag surfade runt och läste vad som skulle hända i säsong två. Bättre att titta så att det blir spännande och roligt!
I höst ska jag bli serienörd tänkte jag. Med en pojkvän på andra sidan jorden så ska jag titta på så många serier jag bara kan. Jag har liksom aldrig sett SATC, förutom filmen. Jag har aldrig sett The Hills och heller ej The City. Grey's Anatomy måste jag se ikapp, jag har inte sett att Izzie dör. TACK ALLA BLOGGAR SOM HAR BERÄTTAT DET!



Dop & golfprov

Ja, idag är ganska uppbokat, eftersom att jag först och främst ska på ett dop - i en halvtimma ungefär.
Sedan åker jag upp till golfbanan, övar lite och så ska jag göra mitt teoriprov för grönt kort. Har faktiskt pluggat på ganska mycket! Så, när jag kommer hem, runt sex, så får ni mer uppdateringar!





Sanna på väg till dopet. Det är min mammas mans kusinbarn som ska döpas. Invecklat!


sometimes life is so unfair

Åh, på Intersport där jag jobbar lite extra nu under sommaren så finns det en tjej, kvinna - you name it, som är ihop med en kille som äger Design Only som ligger på Fredsgatan här i Göteborg. Det är MQ-liknande, och låg tidigare på MQ's övervåning, men har nu en egen butik. Supersnygga kläder har dem. Ralph Lauren, Twist & Tango, Hunky Dory, Gant etc. Denna tjej har varje dag på sig oklanderliga kläder som jag önskar hängde i min garderob. Är det inte orättvist? Att hon dessutom får det antinigen gratis eller till väldigt reducerat pris. Jag tror ju gratis så klart.

Antingen får jag tvinga Mattias att öppna en butik med snygga kläder, eller så får jag öppna en själv. Kläder är något av det roligaste som finns, eller vad säger ni?
Ni ska få ett kollage, för jag älskar kollage! En önskeoutfit.



Skor Nelly.com
Armband Chique.se
Örhängen Hultquist Copenhagen
Klänning Forever21
Väska Pia & Pio
Kofta H&M

Madonna på Ullevi

I förrgår fick jag reda på att vi har tre biljetter i familjen att gå på Madonna på Ullevi nästa söndag. Vilket är superroligt! Jag ska självklart gå, antagligen ihop med mamma och Michael. Det ska bli superkul, men jag måste lyssna in mig lite på Madonnas låtar, hon har aldrig varit storfavoriten, men klart att jag har lyssnat på en del låtar med henne. Vi har ståplats och jag ska självklart ta med mig kameran. Förhoppningsvis får man ett par bra bilder med 70-300-objektivet. Låtarna jag lyssnar på med Madonna just nu kan du hitta här. Det är dem jag gillar. Min favorit är Drowned World/Substitute For Love.
~
I travelled round the world
Looking for a home
I found myself in crowded rooms
Feeling so alone
I had so many lovers who settled for the thrill
of baskin in my spotlight
I never felt so happy



Jag kastade ihop en bild med Madonna också! Det kommer bli superfräckt tror jag!

Någon sa moderatbandy?



Nyss hemkommen från golfbanan. Jag slog ungefär en och en halv hink med järnsjuan och drivern. Det går verkligen framåt, men jag har en känsla av att provet kommer bli godkänt med anledning av att alla golfklubbar behöver alla nya medlemmar de kan få. Hur kan de neka mig motion och att ha roligt, liksom? Haha. Vi har dessutom en härlig lärare, så han godkänner mig förhoppningsvis. Jag har lovat mig själv att när jag har skrivit detta inlägg ska jag plugga en halvtimma (människor har närminne på 30 min, så jag ska plugga en halvtimma, ta paus, repetera och sedan hålla på så resten av dagen). Jag måste klara teoriprovet imorgon, för jag vill kunna fokusera på jobbet och själva spelet i nästa vecka.

Ja, så nu ska jag sätta mig och läsa på varför man inte får säga att det gick bra på tredje hålet, när man får plikta, vad vit markering betyder etc. etc.

Dear blog, I'm a bit sick!

Jag får lite panik när folk, eller ah, en person, plockar bort mig från bloglovin'. Eller jag tänker - varför. Så nu måste jag ju komma igång lite igen, ta lite bilder som min blogg är till för bland annat. Men jag längtar så mycket efter mitt nya standardobjektiv så att jag kan ta lite outfitbilder, ta kort på det jag köper, partyn m.m. Jag kan liksom inte ta kort på sådana saker när jag har objektivet som jag har nu, tyvärr.

Igår var i alla fall fantastiskt. Jag hade så roligt så att det går inte att beskriva. Tårarna var inte långt borta, verkligen inte. Jag och Matte delade på en låda vin och så hade Johanna dukat upp med nachos, salsa, chips, popcorn, chilinötter, ostbågar - allt! Så vi satt vid köksbordet; Matte, jag, Johanna, Kristoffer, Josefina, Elin, Kim och Frida, fram till ungefär klockan tolv och bara skrattade och sjöng med i nostalgilåtarna som spelades på radion. Sedan blev det ännu mer nostalgi - 90-talslåtar i Johanna och Josefinas vardagsrum. Så himla kul var det.

Idag ska jag spela golf till att börja med,  imorgon har jag mitt teoriprov (på golfen alltså) så jag måste även plugga, för det har jag inte ens börjat med... Himlans. Men ja, nu ska jag åka upp till golfbanan och slå ett par hinkar i alla fall!


RSS 2.0