Sminkspegel



Just nu är jag sjukt avundsjuk på Kissie som fått en sådan här (troligtvis sponsrad) sminkspegel. Jag har ju inte precis råd att lägga 1600 kronor på en sådan spegel, men jag önskar verkligen att jag kunde. Om någon snäll själ vill skänka en sånhär spegel till mig, så tar jag gladeligen emot den!

Shop 'til you drop



Usch, hade en superstressig dag på jobbet så jag körde lite tröstshopping efter att jag slutade. Det blev ett skärp från Missäy och en förvaringsbox från Lagerhaus. Är mycket nöjd med mina köp. Smyckena har legat i en låda, nu kan jag ha dem framme med en fin lösning. Jag vill ju ha ett smyckesträd från Lisbeth Dahl och ett smyckeskrin från Knorkan, men detta blir bra så länge. Denna box kan jag ju använda till något annat sedan.

Nu hade jag tänkt skriva en uppmaning till alla er som är arga när ni ringer till kundtjänst (för jag jobbar i en typ av kundtjänst), men jag hoppar det. Känner bara att man kanske ibland får ta och rannsaka sig själv när man kan sitta och skrika och gapa på en människa som bara gör sitt jobb. Och som har ett jobb också för den delen; alla klagar så mycket på ungdomsarbetslösheten, men jag har ju i alla fall ett jobb och jag tycker att jag sköter det bra!

Downtown



Nä, jag får blogga en annan dag...

Hockey



Idag är det dags för min första elitseriematch sedan förra året. Ska bli toppenkul. Fick två biljetter från jobbet, så vi sitter i logen - yay sicken lyxlirare jag är. Haha! Nej, men det ska bli jättekul. Klockan sju börjar matchen och jag slutar fem. Dock har jag en härlig massage att se fram emot där efter jobbet och sedan åker vi vidare till Scandinavium för att se Frölunda spela mot Modo. Bra tisdag!

H&M levererar



Sjukt härliga färger, I love it!

Lindex


6 nya videos!



Nu har jag gjort 6 nya videos på min bloggtipssida. Ni hittar nu följande tips där:
» "Bli den första att kommentera" istället för "0 kommentarer"
» "Kommentera" & "En kommentar" istället för "0/1 kommentarer"
» Avatar bredvid kommentaren
» Bakgrund bakom tid, kommentarer, permalink & trackbacks
» Translate-länk i tex dropdown-menyn
» Tvinga inte läsarna att läsa långa inlägg - ha en "läs mer" länk istället

Insta week



Såhär har min vecka sett ut (eller i alla fall den senaste halvan); Lana del Rey på hög nivå och hög volym, avskedsgrej hemma hos Hanna då hon åker tillbaka till Kambodja på onsdag, massor av varma bad då vintern känns som den är på ingång och sist men inte minst en urmysig fika med Camilla, Anna & Linnéa i torsdags! (Jag har tränat och grejat också men det fick inte plats här, ojämnt antal bilder...)

Idag blir det med Del Rey, bloggdesign & inspelande av bloggtips-filmer. Lite städ också. Roberto har några kompisar som kommer hit så det blir fotboll för dem hela dagen; hattrick & Fifa 13. Over and out!

Olof 53, femma trea.



Varje gång jag sov över hemma hos farmor och farfar när jag var liten visste jag att det skulle bli tre saker. Ostbågar från OLW, Bumbibjörnarna på morgonen dagen efter och Bingolotto på kvällen. Min farmor och farfar var riktiga proffs på bingo, om man nu kan vara det. Nej, det kan man ju inte, det har ju med tur att göra, men de spelade i alla fall varje lördag. Med sina dutt-pennor och lotter satt de där och trängdes i den lilla soffan medan jag gnällde för att jag ville se på något annat. Men icke sa nicke, lördagar var Bingolotto. Till slut fick jag min egen lott för att jag skulle vara tyst. Det funkade nog ganska bra, för jag tycker att bingo är ett himla roligt spel nu för tiden. Inte bara för att det väcker minnen, utan för att det är spännande.

Idag spelar jag inte speciellt mycket bingo, som ni säkert vet, jag spelar inget alls. Förutom om det är uppesittarkväll. Det ska ju vara någon typ av känsla runtomkring det, att spelar var och varannan dag skulle ta charmen från det hela, tycker ni inte? Å andra sidan blir det nog ganska mycket svårare att vinna om man bara gör det en gång om året? Kanske dags att testa lyckan...?

Dagens inspiration

40116868_1gkj4vth_c_largeTumblr_lr0eqjngod1qcslzuo1_500_largeTumblr_lxh4okwnik1qjd76eo1_500_largeTumblr_le07kyrbbd1qeclxyo1_500_largeTumblr_m9kmh2ssxv1r1zmcwo1_500_largeTumblr_lwwehqrg6q1qdusdao1_500_largeKoko+n%2525c3%2525a4yt%2525c3%2525b6n+kaappaus+13.12.2011+194508_largeIsager-4_large

Årsuppdelat arkiv




Be young, be dope, be proud



Jag dör. Jag dör. Så jävla bra så att jag dör. Klicka här för att lyssna på Spotify!

Dagens inspiration

Tumblr_mdf5b90wiv1qad2wmo1_500_largeTumblr_m131nnttm61qmqgfdo1_500_largeBeautiful-cardigan-clothes-fashion-girl-favim.com-158932_largeTumblr_m5q4ernyiw1rqlumto1_500_largeTumblr_lnlp05lyuf1qigfyqo1_500_largeTumblr_lpfpe1mll91qbwiabo1_500_largeTumblr_lzps3sgwss1qklw9zo1_500_largeTumblr_lmudybljj41qjzb4no1_500_largeImg1484bc_largeTumblr_lggr94uus91qfpcnio1_1280_large

Vill ha!



Lindex

Obsessed


Någon som minns tvåtusentio när jag låg hemma i soffan med feberfrossa och grät för att Frank Wagner inte finns på riktigt? Well, jag är nära det där igen nu, känns det som. Från i lördagskväll till igårkväll har vi haft marathon med de nya filmerna. Kodnamn Lisa var helt sjuk, heeeelt sjuk! Så när jag gick över spåret i Brunnsparken, in till Nordstan och fram till mitten vid Informationen så kändes det som en ny värld, haha. Jag är så besatt av dessa filmer så det är helt galet. Jag vill liksom gå med i ett gäng som infiltratör och bli en kvinnlig Frank, fast ändå inte. Men ni förstår säkert. Funderar på att i helgen ha ett nytt marathon med alla filmer, från Noll Tolerans till Kodnamn Lisa. Får se om jag får med mig Roberto på det.

Helgen har varit tuff men också skön. Jag har så mycket stressymptom just nu så att jag är rädd att jag ska bli nere igen. Så försöker göra mitt bästa för att ta det lugnt på helgen. I fredags var jag så inne i jobbet att jag missade min massage, i lördags jobbade jag (extrapengar, yeyeyeye!) och som sagt blev det film resten av helgen. Den här veckan ska vi komma igång med träningen igen, förra veckan vart inte så bra då jag har haft problem med magen i ungefär två veckor (gått någon typ av magsjuka på jobbet, verkar som att jag fick en släng), och stackars Roberto har haft problem med hälen. Haha, det är såååå synd om oss. Men idag kör vi igen!

Nu går jag ner på timmar på jobbet, superduperskönt, mindre roligt för plånboken. Men det löser sig. Mindre stress, mer fritid!

Från semesterbild till julkort

Julkort älskar väl alla att få hem i brevlådan och eftersom de är så populära finns det också en mängd olika varianter. Köpt eller hemmagjort, runt eller fyrkantigt, med eller utan tomte, pop-up eller plant, listan kan göras lång.

Jag antar att de mest traditionella julkorten är de med snölandskap och tomtar på och de finns ju att köpa i de flesta affärer. Samma kort år ut och år in och därför tyker jag att de ofta känns opersonliga och tråkiga. Nej, ett julkort som får mottagaren att känna sig speciell och inte en i mängden är mycket mer uppskattat. Skicka årets julhälsning med ett originellt julkort.

Har du en digitalkamera har du säkerligen också en mängd bilder från tidigare semestrar att välja på. Det är bara att sätta sig ner opch sålla ut de som ska göras om och designa personliga och lite annorlunda julkort, inte nog med att det är kul att bläddra igenom alla gamla nostalgiska kort, det är kul att göra om dem lite. Nedan hittar du några förslag. 

Semesterbilderna är vackra i all sin enkelhet och vem som än får dem skulle bli glad, tror jag, det skulle i alla fall jag själv bli. Risken är dock att det mer känns som ett vykort och inte ett julkort som är meningen.



En God Jul-hälsning i käck text förvandlar helt plötsligt glassbägaren från Grekland till nyårslika raketer.
Texten gör att fokus hamnar på tomteblossen och för tankarna till vinter istället för sommar, eller hur?



Min klassiska ”knä-på-stranden” bild blir som ny med en tomtenisse på vardera knä och liten julhälsning.

         
Ovanstående kort kan fortfarande kännas opersonliga då de egentligen skulle kunna ha skickas från vem som helst, alla har kanske inte varit inne på Facebook eller min blogg och sett dem. Självklart framkommer det av min lilla hälsning på baksidan men jag tänkte ändå att man bör satsa på ett kort där jag själv figurerar för då är det inget snack om saken. Vill man att den äkta julstämningen ska infinna sig passar en semesterbild från vintertid alldeles utmärkt och än roligare blir den med tomtar som hör julen till.


Hur ska dina julkort se ut i år? Om man vill hinna tänka ut något personligt men även finna tid till att göra dem är det nog dags att sätta igång. Finns det ett härligare sätt att kicka igång julsäsongen på? 

Breakfast in bed



Andra veckan i rad som min lilla kärlek kommer med frukost på sängen till mig. Förra veckan blev det mackor med ost och marmelad (köpte ju helt sjukt goda i Monaco), denna vecka fick jag stekt mozzarella, scrambled eggs, lingongrova och gurka. Och det obligatoriska citrontéet såklart. Han vet allt vad jag vill ha, hihi.

Black & Gold



mina nya naglar av Julia

Underklädesmani



Sist jag skrev om Zalando hade jag missat att de hade både inredning och även en helt fantastisk avdelning med sköna underkläder. Som ni ser i kollaget ovan har de helt fantastiska grejer; nattlinnet kan man ju till och med använda som en tunika - eller? Så lyxiga grejer. När ekonomin tillåter mig att unna mig en sådan här underklädesgarderob ska jag definitivt köpa på mig sköna sovkläder, jag har just nu bara ett par sidenshorts från Primark som jag går runt i här hemma. Och mjukisbyxor då. Men dressen där uppe får nog hamna på min önskelista till tomten, den kommer från Vive Maria och ligger på 799kr. Resten är från märket Hanro; nattlinnet kostar 1345kr, trosan kostar 539kr och BH'n blir din för 629kr.

"Den envisa genen"



Läs denna artikel om min bästa vän Martina på Ung Cancer


Satte mig och skrev ett långt, pladdrande inlägg om detta, men känner att inga ord kan beskriva varken Martina eller mina känslor för henne och vår vänskap. Vill bara hälsa till dig att du är bäst, Tina, och jag är så fantastiskt imponerad av dig, stolt över att jag får vara din vän och en del av ditt liv.

RSS 2.0