Dags att komma igång igen!



Var hos naprapaten förra veckan som knäckte och masserade. På tisdag ska jag på friskvårdsmassage igen, och jag har haft en relativ lugn helg om man bortser från fredagen som blev AW med jobbet. Fantastiskt trevligt. Vi var hemma hos mig och gick sedan ut. Mys, jag har riktigt goa vänner på mitt nya jobb and I am sooo happy!

Igår och idag vart jag väldigt krasslig, men har ändå försökt hinna med så mycket som möjligt; storhandla, betala alla räkningar, vart på Ikea och införskaffat en ny byrå och en ny TV-möbel (då de vi har nu ska tillbaka till sin ordentliga ägare tillsammans med våra gamla soffor).

Sitter just nu uppkrupen i soffan med ett glas cola, kollar på X-factor och försöker slappna av. Har huvudvärk, vilket säkert beror på hur mycket jag gjort idag. Denna vecka ska jag komma igång igen, jag har mått bättre de senaste dagarna (bortsett från krassligheten i halsen och näsan), och ska göra klart designerna och sedan tar jag en paus från det. Ska fokusera på annat. Imorgon är Revenge & Once Upon a Time ute igen med säsong två. Ska bli så skönt. Och nästa tisdag är det dags för semester - MONACO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0