Stressigaste dagen i hela mitt liv?

OMG. Andas in, andas ut. Jag har haft en mardrömsdag på jobbet - så sjukt mycket att göra. Eller inte mardröm, bara stressig. Jag har i alla fall fått gjort allt jag skulle. Så när jag kommer hem blir det till att välförtjänt slänga sig i soffan i ett par minuter. Imorgon är jag ledig {fint att sossarna gjorde något rätt här i världen och införde en Bank Holiday!} och då ska vi ta det lugnt, tvätta och få finbesök från Robertos syster med pojkvän. Mys mys, jag ska göra en tacobuffé, tänkte jag. Martinas tacomojja {man tar en panna, lägger philadelphiaost i botten, sedan salsa och sist majs och dippar sedan nachochips - yummy!}, lite nachos i ugnen med salsa och ost - ni förstår grejen.

Hade i alla fall tur att en elev kom in imorse med galet mycket frukt. Jag gjorde mig en god frukost - kesella, lite fun light {Wild Strawberry & Watermelon}, plommon och någon annan mystisk men god frukt. Mums! Inte nog med det kom en elev in nu som läst en kurs i massage, hon tvingade ner mig på en stol och det kändes som att jag hade hamnat i Shanghai eller Thailand igen - det var såååå skönt! Nu ska jag snart hem, ska bara vänta på en elev som ska komma in och betala lite grann. Längtar efter min fina älskling.


Gör dina inlägg snyggare!

Hej hörrni, i förra veckan skrev jag ett låååångt inlägg om hur man kunde göra sina inlägg lite mer tilltalande och snygga. Vad gör jag med det? Näää men jag tryckte bara ner sidan och det sparades inte {vad hände med att det automatiskt hamnade som ett utkast då? Snälla, jag gillade det, vill ha det så} och jag kände att jag behövde samla på mig lite ny energi för att kunna göra om det. Så här kommer det!

CITATTECKEN:
Att bara använda vanliga "" är inte alltid roligt. Det ser ganska tråkigt ut, tycker jag. Därför brukar jag använda andra citattecken, som är lite roligare, som man använder mycket i tidningar med trevlig art directing osv. Här har ni några förslag:
❝❞   »«   ›‹   „„

PARANTESER:
Även här kan jag tycka det är lite tråkigt att använda vanliga ( ), istället använder jag { } och vill man kan man ju använda [ ] också. Men det gör inläggen lite sötare.

SMILEYS:
Antingen kan man använda Photoshopgjorda smileys eller så kan man göra det lite roligare med de vanliga smileysarna som man gör med sitt tangentbord. Det här :) <3 kan ju bli :'} ❤ - mycket finare. Jag drar mig för att använda <3 över huvud taget för det tycker jag ser riktigt tråkigt ut.

FÄRGER:
När jag gör hjärtan i mina inlägg så gör jag dem ofta i rosa. Jag tycker de ser finare ut då. Hur du gör för att ändra färg på ett specifikt ord/symbol i ett inlägg, hittar du här.

STORLEK & TYPSNITT:
Du kan också blanda dina typsnitt och storlekar i inläggen, på samma sätt som du ändrar färgen {tipset är alltså här.}. Jag gör detta om jag till exempel vill få fram en specifikt åsikt; typ ❝Kom igen och delta i min tävling❞, det blir ju mycket finare/roligare om man gör det i lite större text, plus att det är bra i en psykologisk synvinkel också - det drar till sig läsarnas uppmärksamhet.

Ikon M

Hittade en underbar webshop för designermöbler till reducerat pris. Jag känner igen många av produkterna på sidan då min värdfamilj i London hade många av dem {någon var en replika, men några var äkta}. Jag gillar verkligen dessa snygga möbler, tyvärr har jag inget kapital att köpa allt jag vill ha, och just nu är väl inte stilen hemma densamma som den på sidan. Å andra sidan är den stilen verkligen något jag vill ha i framtida bostad {hus eller bostadsrätt - vart man nu hamnar!}. Jag gillar i alla fall kopphängaren väldigt mycket, om man har ett par riktigt snygga koppar att hänga där. Vad tycker ni? Jag gillar också lampan ↓ {för jag är ju helt besatt av lampor, som ni vet!} och jag gillar också soffbordet. Eller jag gillar allt! Sidan har massor av snygga grejer; och som sagt till bättre priser än originalpriser, jag kan lätt tänka mig att handla där om jag får mer pengar på kontot.



Cover all mix & Face Mist


I förra veckans intervju med Bloppfashion/blopparna tipsade dem om Make Up Stores Cover All Mix och The Body Shops Face Mist, produkter de inte klarar sig utan. Jag har läst lite recensioner och har redan fastnat vid tanken att prova dessa produkter. Själv använder jag en cover all mix från VivaLadiva som inhandlas t.ex på Åhléns - tycker den är superbra! Budgetvarianter kan också vara underbara, men är otroligt sugen på Make Up Stores nu. Face Mist:en har jag läst mycket gott om, blir otroligt sugen på att testa den + serien Vitamin E, igen. Har börjat få känslig hy, lite klåda och så.
Har ni bra serier eller tips mot det?
Hjälp mig, snälla!
/ Camilla

Spring Collection by Depend



Vet att jag säkert är lite efter, men jag ääälskar Depends vårkollektion. Älskar färgerna, speciellt de gröna tonerna. Yummy! Jag tycker och tror att det blir snyggt om man målar i olika färger, kanske använder en blå-lila färg och bryter av med en annan på en eller flera naglar - sådant gillar jag! Nu ska jag jobba, men behövde bara de här riktigt söta nagellacken att titta på först.

Kornblått

Provade ett par sjukt snygga skor på H&M igår, synd bara att de var sjukt obekväma. Då kom min man med den fina idén att jag kunde prova ett par i större storlek {och i och med att det var öppna, högklackade skor så skulle det ju kunna gå...} så att jag skulle få plats med Party-Feet-inlägg i dem. Men icke sa Nicke - de fanns bara i 38 {som är min storlek egentligen då, sån sjuk otur - 38 finns ju aldrig annars!}. Gick in på H&M's hemsida, men nepp, de fanns inte där heller. Alls! Så ikväll ska jag gå på jakt i stan och se om jag kan hitta dem, och även springa in en snabbis till Belle och köpa ett par vanliga svarta pumps som jag såg igår.

Skorna på H&M gick i kornblå fejkmocka och var helt galet snygga, med öppen tå. Skulle så gärna vilja ha ett par kornblå skor, så sitter och kollar runt lite på om man kanske ska beställa från internet istället. Vi får se. Vad tycker ni? Jag älskar färgen!




skonamig.se / Have2Have / Nelly / Nelly

Laughing with


Sälja guld?

Hej hörrni!
Jag och mina tjejkompisar har på senaste pratat en hel del om smyckesvärdering. Jag personligen har inte så mycket äkta smycken - det har aldrig varit min grej. Jag har ett jättefint guldarmband som jag fick ärva av min farmor, ett jättefint silverarmband från Links London och lite andra småsaker som äkta pärlhalsband osv, men jag är ganska modeinriktad när det kommer till smycken {när det gäller kläder är jag dock mer jag-tar-på-mig-det-jag-gillar-ig} och köper mer trendiga saker som sedan går ur tiden. Hur som helst så har flera av mina vänner varit och värderat sina smycken, mest i försäkringssyfte. Många väljer ju också att sälja guld - det har ju gått otaliga reklamer på TV och i radio om att sälja det guldet man inte använder. Vilket jag tycker är något bra - använder man inte grejer kan man lika gärna göra sig av med det; om det nu inte har en pesonlig och emotionell knytning till något. Men! Som jag skrev så har det ju gått väldigt många reklamer - och då kan man fråga sig ❝ Vilket företag ska man välja? ❞
Där kommer sidan guldpris.se in i bilden där du kan jämföra guldpris. På sidan hittar man otroligt mycket information, inte bara om att sälja guld utan även om Pantbanken. Det är uppdelat i olika städer, i olika kategorier beroende på vad för typ av guld du ska sälja och så vidare. Det är lätt en sida jag skulle kolla på om jag skulle sälja guld!



we it

HAHAHAHAHA



Haha, dog lite imorse när jag fick den här kommentaren. Ur luften? Vad finns det i så fall för bevis på att jag är Gossips? Haha, jag dör. Så många hatinlägg jag skrivit om Hot Gossips, men det kanske den här personen tänker är ett smart drag från min sida för att avstyra misstankarna... Hmmm, ja, vem vet? Nej, men ärligt talat; Hot Gossips är en av Sveriges största bloggar, och tjänar troligtvis pengar. Hade jag tjänat de pengarna hade ni garanterat sett mer shopping i bloggen och inte en massa gnäll om att jag är fattig. Hade dock aldrig kunnat göra en sådan sida, bara det att jag tycker det är för riskabelt i och med att de blir anmälda för förtal titt som tätt. Orka vara så naiva och sämst som de/han/hon på Gossips är. Seriöst - det är den sämsta svenskan någonsin i den bloggen, stavfel och hela refrängen. Tycker ni att jag skriver sådär dåligt så behöver jag skärpa till mig ordentligt!

Yummy!



Topp - Gina Tricot, Nagellack - Depend, Byxor - H&M, Läppstift - elf, Ögonskugga - MAC {pigment},
Pumps - Belle, Halsband - Gina Tricot, Väska - Monki

Veckans intervju!

I veckans intervju beskriver personen sitt varumärke på detta speciella sätt:
❝ Jag driver en blogg som fokuserar på mode och webbdesign, där pixelperfekta kollage blandas med egna fotografier, och så klart; massvis med mode- och skönhetstips! Eftersom att jag inte bara vill blogga för bloggandets skull, om man kan kalla det så, har jag sedan en tid börjat tillverka bloggdesigner på beställning, just för att jag vet hur viktigt det kan vara att just ha en blogg som känns personlig som som "sin" och verkligen kan tala för personen bakom bloggen. ❞

Om jag i stället ger er denna beskrivningen, ❝ 22 år. Örebro. Digital Mediedesigner. Mode. Webbdesign. Fotografi. Stil. New York. Shopping. Film. Nära & kära. Bloggen. Nikon D40X. ❞  Vet ni vem det är då?

Självklart är veckans intervju baserad på bloggerskan Beatrice a.k.a. Takai!


En sockersöt tjej, studerande, älskar fotografera, smink och skönhet. Perfekt för en intervju helt enkelt, dessutom bjuder hon på sig själv. Det kan inte bli bättre!



Webshop, är något man ser mycket av i din blogg. Hur kommer det säg att du beställer mycket från webben, och hur gör man en bra affär just via webben?
Jag älskar stilar, och är just nu själv inne i en svart, vit och grå-period då det gäller kläder, men även enklare smycken, främst i silver. Ibland kan jag tycka att det kan vara roligare att skapa sin egen stil via kläder som man kanske inte alla har, därav mitt webbshoppande. Det är alltid kul att få en komplimang eller en fråga om var man har hittat en ring, ett armband eller en unik blus - det är det roligaste med att få skapa sin stil, och på så sätt kunna inspirera andra. Jag tror att man kan få en uppfattning om hur man kan skapa sin egen stil, just eftersom att outfitbilder finns det miljontals av - och alltid hittar man någon man inspireras av!


En produkt du aldrig kommer kunna leva utan?
Min dator såklart! Utan den skulle jag inte kunna ha kontakt med min familj eller min pojkvän, eller mina vänner. Jag skulle inte kunna hämta inspiration på samma sätt jag gör nu, eller få tips om nya trender lika snabbt som man idag kan få. Datorn är ett väldigt bra redskap på det sättet tycker jag, och jag funderar snart på att göra en investering och ansluta mig till Mac-familjen. Nog för att Helge (min dator alltså ...) är en pålitlig källa, men snart har nog bäst-före-datumet gått ut tyvärr.

Vad tilltalar dig mest och minst inom modevärlden?
Alla outfitbilder måste jag nog säga! Det är kul på det viset att man blir glad då man få se snygga kläder, snyggt stylade personer, och fräscha fotografier. Lookbook.nu är en sådan källa, tumblr eller we heart it, som blivit stora verktyg inom bloggvärlden, och jag har själv konton där faktiskt, men jag har faktiskt valt att bara fokusera på blogg.se för tillfället, då det är svårt att uppdatera på olika ställen samtidigt; det är svårt att hinna med, även om det är kul!

Hur beskrivs din garderob?
Åh, jag har en väldigt färgglad garderob om man jämför med hur den såg ut när jag först flyttade till Örebro! Jag är en väldigt färgstark person, i alla fall om man frågar mina vänner som verkligen känner mig, och ibland kan jag tycka att min svart-vit-gråa-period kan kännas lite tråkig, men den är också lite "mognare" på ett sätt kan jag tycka. Men som sagt, jag har alltid haft mina perioder på olika sätt i livet, och detta är en klädperiod som jag har just nu. Jag skulle vilja investera i mera key-pieces, som en riktigt snygg kavaj, en riktigt fin ljus blus, och blåa jeans som sitter som en smäck, för de är plagg jag saknar.


Jag har själv väldigt svårt att finna bra produkter till mitt hår, och om jag skulle behöva hjälp med lite tips och idéer finns det att hämta hos dig? Vad för produkter rekommenderar du för att få så fint hår som du har?
Jag har självlockigt hår, men för att definiera mina lockar använder jag en hel drös med produkter. Jag gillar tjockt och "stort" hår, och eftersom mitt hår är både uppklippt, och urtunnat längst ned mot topparna. Produkter man bör investera i för torra hår, är en riktigt bra hårmask/inpacking. Där kan jag bara råda er till att man får det man betalar för, Kerastase är ett bra exempel på hårvårdsprodukter som verkligen gör det dem ska göra. Mitt andra tips är att köpa en värmeskyddsprodukt som man sprayar över håret innan föning, och kanske ett extra lager innan man plattar håret. Något som jag också gillar att använda, är en hårolja som jag applicerar i topparna när håret fortfarande är blött. Detta gör i alla fall att mitt hår torkar fortare om jag väljer att inte föna det torrt. Sedan är ett torrschampoo alltid ett bra val om man inte vill eller har tid att tvätta håret allt för ofta; Proffs har ett superbra som kostar runt 50-lappen, och Basiste XL Volume är också en riktig höjdare, haha! Har man väldigt torrt hår, är en leave-in-produkt också bra att använda - jag använder en spray med keratin i från Schwartzkopf.

Vilka fem plagg/accessoarer lyfter din garderob?
Mina fem måsten just nu skulle jag kunna beskriva som; ett vitt spetslinne, ett par snygga svarta jeansleggings, en snygg väska, en vit tee och en skinnjacka. Det är det ni ser mig oftast i, och det är det jag trivs i, eftersom att man både kan klä upp en tee och klä ner den till vardags med rätt smycken och skor.

Superläckert ju!

Har du något favoritmärke när det kommer till nagellack?
Jag tycker självklart att OPI har de snyggaste färgerna, men oftast så tycker jag att 150 kronor är alldeles för dyrt för att lägga ut på ett sådant när pengarna börjar tryta faktiskt. Men om jag fick välja, så skulle jag välja OPI. Det märket jag använder mest tror jag fakitkst är MNY, där nagellacken kostar runt 30-40 kronor och finns i hur mycket fina färger som helst! Dessa sitter faktiskt väldigt bra för att vara så billiga, vilket är ett stort plus!


Hur tycker du att man ska klä sig i höst?
Jag hoppas ju att det kommer att bli mycket blommiga mönster i höst, både storblommiga och småblommiga. Sedan hoppas jag också att den där snygga vinröda färgen blir lika het i höst igen, för den gillar jag verkligen. Sedan är ju brunt en klassiker, och jag skulle verkligen vilja försöka hitta en mörkbrun skinnjacka. Till det skulle jag matcha med MC-boots, och ett stort halsband i guld. Kanske någon statement-ring och små örhängen. Det skulle vara något - men jag har inte så bra koll på hösttrenderna för hösten faktiskt. Men något i den stilen vore awesome!

Fina exempel genom vackert kollage från vi av Takai



Sist men inte minst, vad inspirerar dig? Inspirera oss!
Det är så svårt att säga exakt vad som inspirerar mig, men det är klart; någonstans kommer den ju ifrån! Jag tror att det är kombinationen av olika bloggare, outfitbilder, modetrender och kändisstil som gör att jag kan "se framför mig" hur t.ex. en outfit skulle kunna sättas samman, eller hur jag ska sätta ihop ett inspirerande kollage av kläder, inredningsprylar, smink eller bloggdesigner jag gjort. Inspirationen till mina egna fotografier kommer bara när jag har ett fint ljus i min lägenhet och sedan kan se det "blänka till" någonstans, och då tar jag genast upp kameran och fotar det som "blänkte till". Ibland behöver det inte vara svårare än så! Det gäller bara att våga trixa lite med kameran och så kanske man får till riktigt snygga bilder av en slump någon gång, och sedan kommer man att lära sig hur man bäst tar snygga bilder "av sig själv" nu.


Mums, vilken härlig brud vi fick intervjua! Fötterna på jorden, tankarna på vackra ting
och glädje på läpparna. Man kan ju inte begära så mycket mer, eller vad tycker ni?
Jag diggar den här tjejen skarpt, man blir glad när man kikar in på hennes blogg.
Har ni missat det, så gör det nu!

Intervju: Camilla
Vill du också bli intervjuad av min underbara admin Camilla? Maila då henne på [email protected]


We are the summer

Gårkvällen var en succé, det var smockat med folk! Superhärligt och roligt. Jag gick dock hem vid kvart i ett, och trots det är jag helt död idag. Dock, mina små vänner, är jag inte bakfull {HEJA MIG!}. Det blev lite bubbel på förfesten, sedan fick vi en falska champagne till vårt bord på Corran och därefter tog jag en cosmo. Måste rekommendera deras Cosmopolitans, de är hur goda som helst! Träffade massa härliga människor, satt med mina fina tjejer och njöt av att det snart är sommar. Missade du det? Äsch - det gör inget; nästa onsdag kör vi igen!







Foto: Jonatan Jungebrant

En sista uppmaning

Godkväll kära läsare. Detta är ett tidsinställt inlägg, och jag antar att jag just nu plattar håret, drar på mitt nya läppstift, lyssnar på hög musik och skrattar med tjejerna med ett glas bubbel i handen. Snart drar vi oss ner mot Avenyn, till El Corazón, och njuter av kvällen på premiären av sommarens bästa, hetaste, roligaste och härligaste onsdagsklubb. Min uppmaning är helt enkelt att komma dit, säg hej, dansa loss med mig på dansgolvet till härliga rytmer och ha en grym kväll för att fira in att sommaren är på väg.

Det är 2O-årsgräns, så jag hoppas att alla fina läsare över 2O i alla fall överväger att möta upp oss ikväll! Woop woop!



Clarins

Insåg att jag kunde få lite av stressen reducerad genom att göra några ärenden på lunchen. Sagt och gjort, avverkade en väska, nagellack, lösögonfransar och läppstift. Blev detta ↓ från Clarins serie Rouge Prodige. Provade massor av olika, men jag behövde ett väldigt bubbelgummigt för jag har så mycket pigment i mina läppar {de är röda, kort och gott, jag hatar det !!} så vi fick prova med concealer och sedan på med läppstiftet. Det går i färgen 102 Paradise Pink. Köpte allt utom väskan på Kicks, och väskan fick bli en glittrig från Lindex {vart ju osäker på Bikbok-väskan, plus att den säkert är slut!} - och jag är jättenöjd.


Kvällens tilltänkta outfit!

Ikväll är det dags för El Corazon, och jag är ofantligt taggad. Ska inviga sommaren med denna fina outfit ↓ och jag tror den är finare på än vad den ser ut här. Eller, allt detta ska inhandlas på 3O minuter här innan jag ska till Julia och göra mina naglar. Ville ha korall, men nu blir jag osäker för det matchar ju inte min outfit... HIMLANS! :'{ Tänkte först rosa, men då gör jag det ju bara för att det ska matcha mitt läppstift ikväll. Har ni några tips? Ville ha mina älsklingar från New Look men tyvärr så hittade jag inte ena skon imorse, så det fick bli mina svarta kilklackar från H&M {som jag tydligen inte visat i bloggen...} Fast det är en fördel, för de gör inte ont i hälen, bara i den främre fotsulan, men efter väldigt lång tid. Sen är jag lite osäker på väskan, får se om den får hänga med!

Sitter och laddar upp med Avicii & Salem Al Fakir och planerar min äckligt stressiga shoppingtur ikväll. Måste ju ha en plan så att jag är så effektiv jag kan. För jag ska ju som sagt till Julia, och sedan hem till Tina på förfest, men vi måste vara på Corran innan 23.OO, har min sambo kommenderat. Jaja, ska jobba lite!







Klänning - Gina Tricot, Party Feet - Scholl, Läppstift - Mac, Clutch - Bikbok, Freebra - Twilfit,
Ögonskugga Dark Soul Pigment - Mac, Ögonskugga Gesso - Mac, Örhängen & halsband - Gina Tricot
+ H&M-klackar också behöver jag ett par fina lösögonfransar!

Summer Favourites

Hej!
Var med i en tävling på en blogg då man skulle göra ett klädcollage, och detta ↑  är mitt bidrag. Eftersom jag blev väldigt nöjd med det så tänkte jag att jag kunde dela med mig av det här. Jag vill sååå gärna ha ett par shorts som dom här uppe, man kan ju matcha den med allt {nästan} i sommar, right? Snygga linnen, skjortor, virkade tröjor, osv.
Kram på er, Millie

Kiwi



Här sitter jag med mitt gröna te och lite kiwi. Äter lite mellanmål nu på eftermiddagen innan jag ska iväg till gymmet. Jag ska inte köra igång 2OO% här, för då kommer jag hamna på -1O% inom en vecka. Utan jag kör lugnt till en början och sedan får jag trappa upp. Tror det är det bästa, för jag har ju kommit in i sådana där motivations-perioder, men de har inte varat speciellt länge. Så jag kör lugnt och fint, unnar mig på fredagar och lördagar, i kanske 2-3 månader framöver, sedan får jag bara unna mig lördag och sedan hoppas jag att jag har fått en bra inställning där det är naturligt att bara unna sig någon gång ibland. Mitt mål är att bli hälsosam, tappa mina 16,6 % men samtidigt inte ha en ohälsosam inställning till mat. Jag vill ju bara må bättre, och få på mig mer kläder och känna mig snygg. För övrigt är alla tips ni har välkomna!

El Corazon

På onsdag är det invigning av El Corazons onsdagsklubb, som tydligen var en riktig succé förra året. Jag var inte där då, Roberto och jag hade inte kommit så långt i vårt förhållande vid den tidpunkten, så jag kände bara att det skulle kännas helt fel att gå dit. Vi dejtade men det var inte officiellt och hela den refrängen, däremot var vi ju där när han fyllde år, och sedan var vi där lite grann i höstas. Men i år är det dags. Med råge. För er som inte vet då, så höll Roberto med sin bästa vän + ett par promoters i en sommarklubb på El Corazon på Avenyn förra sommaren, och denna sommaren kör de på samma grej, fast bättre! Mer organiserat, proffsigare och roligare. Jag har dragit med mig Tina, Bella och Kajan som ska ackompanjera mig, och jag är helt säker på att det kommer bli grymt. Löning, champagne, salsa och roliga människor.

Jag har tänkt mig den svarta klänningen från Gina Tricot, som jag bloggade om i förra veckan. Till det ska jag ha en hög hästsvans med rakt hår och knallrosa läppar. Tror att det kan bli riktigt snyggt. Det som behöver inhandlas är ju... allt - freebra, väska, klänning, läppstift & ett halsband. Ingen aning om vilka skor jag ska ha, jag ska ju trots allt orka dansa till klockan tre. Så jag tror jag får köpa sådana där inlägg, Party Feet eller vad de heter. Men vilket knallrosa läppstift ska jag ta? Tror det kommer bli det från MAC i och med att jag är helt förälskad i det märket. Yummy. Vad tycker ni?


Dolce & Gabbana



Fina naglar är ett måste, och sommarens pastellfärgades mode är ju bara underbart.

Dolce & Gabbana följer också modet och därmed även inom nagellacksvärlden.

Hittade dessa fina lacken när jag kollade runt, lite smått kär.

Själv använder jag bara ljusrosa toner eller fransk manikyr på mina, vågar inget annat.

Men detta gula eller lila fastnade jag för, vad tycker ni? :}

Camilla


Avgiftning

Har kört igång med avgiftning som Amanda tipsar om på sin sida för att komma igång med viktminskning. Jag ska försöka få ut så mycket gifter som det bara är möjligt ur min kropp för att öka dopaminen i hjärnan och på så sätt skapa större motivation till den här lilla resan. Jag jobbar som bekant på en trafikskola och har mycket kontakt med avgaser. Med andra ord utsätts jag inte bara för vardagens alla gifter - jag får också in en hel del avgaser i mig vilket är värdelöst. Jag har inte tänkt fasta eller köra detox, utan detta ska bli en regelbunden avgiftning som jag ska försöka göra till en rutin i mitt liv - en livsstil. Varför inte, liksom?

I min avgiftning ingår kort och gott:
› Vanligt vatten
› Citronvatten
› Grönt te {utan mjölk och socker}

Och jag drar självklart ner på kaffet. Innan har jag valt kaffe framför te, men nu ska det bli ändring på det. Om jag verkligen måste måste måste ha kaffe någon morgon är det okej, men en kopp är verkligen max.



we it

Skynda er att fynda!

Imorgon är mina två tradera-auktioner slut - en Ralph Lauren-skjorta och en Guess-klocka. Skynda er in och fynda! Lönen kommer på onsdag för de flesta av oss; och betalningen sker senast fem dagar efter avslutad auktion, så har du inga pengar just nu kan du fortfarande buda och betala när lönen kommer. Just nu ligger buden på 185kr för klockan och 23kr för skjortan, båda är äkta vara!


Gör en sidomeny som sitter fast







Stilmallskod (lägg längst ner i stilmallen):


Kodmallskod: (Lägg istället för side-koden)


Det du ska ta bort i kodmallarna är alltså:
<div id="side"> till och med </div></div></div>

Viktnedgång

Precis som Lillage skrev häromdagen så handlar viktnedgång och träning endast om att själv må bra. För mig är det samma sak; och det gäller inte bara träning och att gå ned i vikt - håret, sminket, kläderna. ALLT! Jag gör allt för min egen skull. Jag trivs och tror mer på mig själv när jag känner mig vacker. Och visst - det är säkert tråkigt att jag inte känner mig lika vacker utan smink, men så är det, när jag ser mig i spegeln med smink blir jag gladare än när jag ser mig i spegeln utan. Det må vara format av ideal, av omgivning eller något helt annat; men det är så det är. Och jag tycker att det fungerar. Jag eftersträvar inte ett liv där jag kan gå utan smink, sätta på mig vad för trashigt som helst och trivas med mig själv. Nej jag eftersträvar ett liv där jag hela tiden kan förbättra mitt utseende. För det menar jag ju inte att jag ska börja göra skönhetsingrepp {även om ett ögonbrynslyft är på väg, och borttagning av ärr vid mitt öga på grund av en skada jag fick vid 9 års ålder}, men att kunna påverka sin hårfärg, sin hållning, sin klädstil, sitt smink, sin vikt och allt sådant - de ser jag inte som något negativt. Faktum är att personer som inte sminkar sig och har annorlunda kläder ofta följer ett annat mode eller en annan stil där sådant inte är viktigt. Jag däremot tycker om den delen av modevärlden där jag passar in - där folk ser ut som jag.

Jag tänker inte med siffror räkna upp mitt mål utan istället säga det i procent. Mest för att jag inte vill att ni ska veta hur mycket jag väger och för att jag inte vill höra:
❝Men jag tycker du är jättefin, du behöver inte gå ner i vikt!❞
Face it, det handlar inte om vad du tycker, det handlar om vad jag tycker. Tycker jag att jag är tjock, så är det det perspektivet som jag utgår ifrån. För det börjar jag inte mixtra med maten {jag har sett vad ätstörningar gör med familjer och människor man älskar}, nej, jag väljer en hälsosammare livsstil. Mer promenader, mindre cola {att dricka flera liter cola per vecka är inte hälsosamt för vare sig hjärta eller kärl, och då spelar det ingen roll om jag är ❝jättefin❞}, mer gymmande - jag ska hitta den sablans motivationen, och ta hand om mitt yttre bättre. Jag vill meditera, jag vill bli bättre på att fixa mitt hår, jag vill vakna tidigare och äta en smoothie på morgonen och slippa stressa. Jag tror på att en viktnedgång kommer att ge mig bättre självkänsla. Och jag försöker inte passa in i någon form av mall, jag försöker bara bli nöjd och belåten med mig själv. Jag tror på att en starkare kropp kommer ge mig fler fördelar i livet, inte minst när jag blir äldre. Jag investerar för framtiden genom att minska mitt socker- och fettintag redan nu. Kroppen är en förbrukningsvara, och jag är jävligt duktig på att förbruka den på fel sätt. Nu får det vara slut på det!

Delmål 1: 2,7 % av min nuvarande vikt
Delmål 2: 6,9 % av min nuvarande vikt
Delmål 3: 9,7 % av min nuvarande vikt
Delmål 4: 13,8 % av min nuvarande vikt
Mål: 16,6 % av min nuvarande vikt



Mina fina tjejer!





Igår kom mina fina tjejer hem till mig på middag. Supermys! Vi åt kycklingssallad med tzatziki och chilli-lime-sås och sedan gjorde vi smält choklad med massa olika frukter; hallon, vindruvor, banan, ananas bl.a. Mycket mycket gott! Borde man helt klart göra oftare, och likaså bjuda hem tjejerna.

Vi ligger och drar oss i sängen ett par minuter till innan vi ska sortera tvätt och köra igång med helgens viktigaste mission; tvätta. Usch. Vi har inte gjort det på länge. Och med länge menar jag länge. Men nu ska äntligen garderoben fyllas upp igen, jippie! Annars ska jag ägna dagen åt bloggdesigner. Hanna står på tur!

Kontorsmus?

Gjorde en finfredagslista på Spotify med bara tjejartister. Whoa, kanske ska ta och bli feminist? Nja, hade inte planerat det, men däremot fick jag med ens en himla motivation - tack vare Lillages inlägg här nedan↴ så nu har jag gjort en jättefin mapp som ska vara bra för min motivation med recept, tips, motivations-artiklar, inspirationsbilder, långsiktiga och kortsiktiga mål, matschema & träningsschema med mera. På framsidan har jag skrivit ett citat som jag hittade hos Carro - Just because food is there doesn't mean you have to eat it. 'Cause after all... food will always be there. Jag är ju en sådan som äter för att det är gott, inte för att jag är hungrig. Och det är inte alls bra. Så det måste jag sluta med. Jag och Riham ska verkligen försöka peppa varann på jobbet också - ta promenader på lunchen och peppa varandra att inte äta sött; samt detoxa våra kroppar med vatten och grönt te. Vi får väl se hur det går nu i vårtider när fler och fler elever klarar körkorten och mer och mer tårta skjutsas in på kontoret...

Men nu måste jag fortsätta jobba! Ikväll är det Sanna&Roberto-dag {något vi försöker ha i alla fall en kväll i veckan, och då helst på helgen} och då ska jag rå om min älskling som inte haft en bra dag på jobbet idag - stackarn. Min plan är tända ljus, skumbad, god mat och massage. Och nån kul film! Några filmtips?


Jag gör det för mig, och ingen annan

Jag har många gånger {senast igår} fått kommentarer av folk som påstår att jag inte behöver träna, eftersom jag är smal, liten och söt. Jag har alltså ingen anledning till att röra på mig, hålla mig i form och vara hälsosam? Jag har lika många anledningar som någon annan att träna. Man behöver inte träna för att gå ner i vikt eller bli snyggare. För mig har träning, speciellt löpning alltid varit en viktig del för mitt tänk. Min hjärna måste ventileras. Det gör jag lättast genom att ta en springtur. Att ❝komma i form❞ för mig betyder inte så mycket mer än att komma i form för livet. Jag tränar inte, äter hälsosamt och lever mitt liv för någon annan, utan för mig själv. Detta, ska jag tala om för er, är min största motivation till allt. Grundtanken är - jag gör inte det här för någon annan, utan för mig själv. 

Självklart har väl också jag en aning av vinnarskalle och kanske försöker hålla ut längre än personen på löpbandet brevid, men det är ju bara på skoj! För att hålla motivationen uppe måste man ändra sitt tänk helt och hållet! Gör träningen till din hobby, skäm bort dig själv och kör inte för hårt. Ni kanske tycker att det låter hur slappt som helst. Men det är det inte. Det är du som bestämmer! 

Börja med en promenad om dagen, 2O minuter. Du kommer känna dig piggare, ha mer energi och få mer lust att utöka din träning. När din kondition bli bättre vill du kanske utmana dig själv. Är du en vinnarskalle så tävla mot dig själv eller kanske en kompis. (Länk till passande "påskoj"-tävling)

Sätt upp lång-{och kort-}siktiga mål för dig själv. Glöm för guds skull inte bort att bocka av de små framsteg du gör, det blir som en energibomb för själen!

 

Finns det något konkret du verkligen vill förbättra med din kropp, styrka, kondition, balans, så fundera ett tag på hur du vill att det ska fungera, och hur det fungerar nu. På så vis märker du lättare när du förbättras.

 

Att inte äta och träna mycket för att gå ner i vikt stämmer inte. Svält aldrig dig själv. Ät måttliga mängder, flera gånger om dagen. Räkna inte kalorier, men fundera på vad det är för slags ämnen i maten du äter. Tänk på att mycket färdigmat innehåller ämnen som inte är bra för kroppen. Ät så mycket naturlig mat som möjligt utan dåligt samvete. Undvid fruktyoghurt och müsli som ofta innehåller lika mycket socker som en läsk eller chokladkaka och välj att göra din egen müsli eller kanske en smoothie. Du kan fortfarande äta gott, och dessutom är naturlig och hemmalagad mat oftast godare än något annat :}

 

Som ni ser är jag inte väldigt vältränad, inte alls fri från fett och celluliter, men förbannat nöjd! Kom ihåg att det är bara jag som kan ändra eller behålla min kropp som jag vill ha den. INGEN ANNAN!

 

 



Yours truly, Lillage


Veckans intervju - BLOPP{ARNA}FASHION



Nu är det dags för er att hålla i hatten. Här kommer två kanon härliga brudar från staden jag är född i, Helsingborg
. Ett maka par med motivation och drivkraften från att jobba extra hela sommaren på Max Hambugare resturang, spara alla sommarpengar och invenstera i ett eget företag. Starkt jobbat!
Idag pratar vi med Alexandra och Emmy, två tjejer som driver Bloppfashion - Sveriges nya mode- och bloggcommunity.

En härlig blanding mellan vardagsblogg, företagsblogg, fashion, make up, entreprenörskap, lite kärlek, lite resor {ganska mycket}, events, framgång, motgång, kämparglöd... ja, you name it!
Dessa tjejer har allt och lite till, kolla in intervjun, sedan deras blogg men missa ej att bli medlemmar på deras hemsida efter det. Nu kör vi!


Hur skulle ni helst presentera ert företag/blogg?

- Vi driver bloppfashion.se som är Sveriges nya mode- och bloggcommunity på internet. På BloppFashion hittar du massor av inspirerande outfits och artiklar inom mode och skönhet. Som medlem kan du dessutom starta en bloppis och sälja det du inte använder. Exklusivt utvalda medlemmar kan också bli bloppfashions stjärnbloggare och ansiktet utåt för hemsidan. Vi eftersträvar att bli bloggvärldens nya samlingsplats för mode! I bloggen som vi driver vid sidan av vår hemsida får läsarna följa med bakom kulisserna på företaget och lära känna oss som unga tjejer och entreprenörer.

Vad bär ni helst i sommar?
Alexandra: I sommar bär jag helst ett par fina ballerinaskor och favoriterna - mina Ray Bans!
Emmy: I sommar bär jag helst ett par snygga jeansshorts tillsammans med en blus i pastell!

En produkt du aldrig kommer kunna leva utan?

Alexandra: Min cover all mix från Make up Store. Den täcker allt, till och med mörka ringar under ögonen. Love it!
Emmy: Mitt Vitamin E – FACE MIST spray från The Body Shop, ett fuktspray till ansiktet som jag dagligen använder morgon, innan sminkning och kväll. Man känner sig så otroligt fräsch efteråt och man blir beroende, haha!


Ert största ❝ flopp ❞ klädesplagg under tiderna, hur såg det ut?
Alexandra: Gud, har massor. Men det är väl de fula superutsvängda byxorna som man fick för sig att köpa när man var liten, groteskt!
Emmy: Haha, ja jag håller absolut med Alexandra, dom var grymt fula speciellt de i manchester.


Vilka färger bär era naglar i sommar?
Alexandra: Jag bygger numera gelé på mina naglar, så då har jag franskt eller glitter. Men när jag väl målar dom så blir det korall!
Emmy: Mina naglar bär en korallröd/orange färg i sommar, så otroligt snyggt till den bruna hyn.

 

Hur beskriver ni er klädstil? 
Alexandra: Min stil är så himla varierande. Men måste väl ändå säga att den är ganska klassisk. Skjorta, jeans och ett par snygga boots, klackar eller ballerina ser man mig ofta i. 
Emmy: Min klädstil är blandad, trendstyrd, slapp och stilren.

 

Vilka fem plagg/accessoarer lyfter din garderob

Alexandra: Jag älskar min klocka från Guess. Så fort jag är utan den känner jag mig naken. Sen älskar jag min mörkblåa kappa från Zara, den är klassisk och väldigt skön. Min väska från Boomerang är ett av mina bästa köp. Vi ska inte heller glömma min mörkblå kavaj från Zara med guldknappar som jag använt vid många olika tillfällen. Sist men inte minst måste jag nog säga mina ljusgråa/vita byxor från Zara. Märks det att jag gillar Zara eller? Haha.
Emmy: Min gula kavaj från H&M trend, min silvriga halsring, mitt nitskärp och mina blusar från H&M trend är plaggen som lyfter min garderob.

Sist men inte minst, vad inspirerar er? Inspirera oss!

Alexandra: När det gäller mode och skönhet så är det helt klart bloggvärlden. Finns ingen annan stans som man kan bli så inspirerad av som just bloggvärlden. Om det handlar om företagande och entreprenörskap så är det vänner i min närhet som också driver eget och stora förebilder som Steve Jobs, Ingvar Kamprad, Isabella Löwengrip med flera.
Emmy: Jag håller verkligen med Alexandra här, bloggvärlden är bäst på att inspirera. Sen har Julia Mjörnstedt blivit en av mina stora förebilder och inspirationskällor på senare tid inom entreprenörskap!

 

Följ med Alexandra och Emmy på Bloppfahion {bilden är en länk dit} och väx med dem!

Vi på Sannasrum tackar självklart för deltagandet! Hoppas vi får se mer utav er och framgången!

 

 

Intervju: Camilla
Vill du också bli intervjuad av min underbara admin Camilla? Maila då henne på [email protected]


Lick The Palm Of The Burning Handshake


Grönsvart

Såg att Cornelia hade köpt hem dessa, och blev med ens väldigt avis på henne. Jag vill inte ha mitt himla köpstopp längre... Fast å andra sidan så har jag kanske inte riktigt råd att prioritera två klänningar nu en vecka innan löning. Men man kan ju hoppas att de finns kvar om en vecka {på internet i alla fall!} Jag gillar ryggen på dem, och i och med att min rygg har läkt ordentligt sedan Roaccutan-åren så kan jag utan ångest ha på mig något med en sån här vacker rygg! Jag tror dock att det bara blir den svarta för min del, jag tycker att den gröna är sjukt läcker, men kan inte se mig själv i den färgen. Men vi får se, ska prova den i alla fall. Klänningen kommer från Gina Tricot och kostar 199 kronor.


Frallor



När vi har en liten svart Charlie kommer livet bli lite mer färgglatt.

Byrå & svullna ögon

Efter gårdagens katastrof till tisdag {tisdagar måste vara veckans sämsta dag...} så sitter jag återigen på jobbet. Idag med svullna ögon. Märkte det inte förrän jag skulle sminka mig och insåg att mina ögonlock var i lite Michelin-stuk. Bara en liten vindpust kommer få dem att tåras idag. Bara att sitta här och stirra in i skärmen gör att det börjar bli knas. Jaja, snart får jag komma hem och då är min älskling hemma också {han har varit lite viktig och varit i Stockholm sen igår - igen - för att gå på Guldägget på Radisson Blu Waterfront} så det ska bli skönt. Inte nog med att jag har svullna ögon så glömde jag självklart min mat hemma. Vilket inte var planen; det var ju tur att plånboken fick hänga med idag i alla fall så att jag kan köpa lite mat. Jag har i alla fall kommit långt med byrån - en positiv sak! Behöver bara måla ett lager ikväll {hoppas jag} och sedan är det klart.

Idag fyller min pappa och min farmor år Vill egentligen åka och lägga en blomma på hennes grav, men då kommer jag inte vara hemma förrän vid 1O ikväll. Hoppas det är okej med dig, farmor? Jag tänker på dig i alla fall. Och pappsen, du får din fina present senare {ihop med den försenade julklappen kanske?} hihi. Grattis till dig, världens bästa pappa!



we it

Sämst dag!


Nej fy farao vilken dag. Vad ledsen jag är. Allt har bara gått emot mig. Nu ska jag hem från jobbet, skypa med Camilla samtidigt som jag målar om vår byrå. Har kommit igång med att renovera möblerna hemma, och jag tror att det kan bli snyggt. Jag ska måla om en byrå i björkfanér, och hittills ser det bra ut {har gjort två lådor}. Glöm inte mina tradera-auktioner!

Tradera!



Äntligen har jag fått ut lite grejer på Tradera. Bestämde mig efter många om och men att sälja min klocka från Guess då jag köpte en ny från GANT år 2O1O {när jag trodde att jag hade slarvat bort den tidigare} . Känns onödigt att ha två stycken, som dessutom är väldigt lika varandra. Annonsen kan ni hitta här. Sedan la jag också ut en av mina Ralph Lauren skjortor, för jag har inte mindre än tre stycken i samma stuk. Två stycken exakt likadana {hur det har hänt vet jag inte...} och en lite mer tjejig, som jag egentligen också vill sälja. Får väl se. Hur som helst - en rosarandig. klassisk skjorta från Ralph Lauren med utropspriset 2O kr {!!!!!!!}, köpt i USA. Den annonsen hittar du här. Garanterar självklart att båda objekten är äkta vara.

Fabulous Robert Pattinson's nya design



Ännu en nöjd kund from the past! Johanna som driver denna fansida om Robert Pattinson ville ha en ny design, och det var roligt att vi gjorde den väldigt annorlunda mot förra gången; den blev ljusare, sötare, mjukare än tidigare designen som gick i mer grunge/khaki. Jag är nöjd med resultatet och hoppas att Johanna och de andra tjejerna på Fabulous Robert Pattinson är det också!

Redo

Milena och jag har ätit en goooood tacomiddag, nu gör vi oss i ordning till tonerna av Beyoncé och varsitt glas vitt. Medan killarna är på UFC ska vi till en hemmafest och sedan vidare till nån klubb vid Centralen, och sen antar jag att vi möter upp Roberto och Christoffer vid Stureplan senare ikväll. Är riktigt taggad för kvällen, får se vad Stockholm har att bjuda på. Kram!



Kör på svarta, höga byxor, genomskinlig vit topp från Gina och halsband från Lindex. Woop woop!

Snöslask

Vilken otur vi har haft idag. Roberto ville gå till Jabbs event vid Globen, men när vi kom dit var det kö ända bort till horisonten. Vi hade inte en chans att komma in. Så stackars älsklingen fick följa med mig i jakt på nya skor istället, för i detta förbannade snöblask som intagit huvudstaden släppte sulan i mina gamla favoriter och jag hade en isvak som mina stackars små fossingar motvilligt fick bada i. Hittade ett par på DinSko, så nu är jag som ny igen. Har varit hemma en stund och nu sitter jag på tunnelbanan mot St Eriksplan där jag ska träffa SOPHIA OCH PETRA. Kan inte förklara min glädje här, ska bli såååååå kul att träffa dem. Ikväll blir det utgång, lutar åt nåt 5-ställe på Stureplan, men vi får se. Kram kram


Weigh in - UFC Sweden
(det vill säga män som tar av sig kläderna...)

Idag har vi varit på invägningen i Globen inför morgondagens UFC-gala. Säga vad man vill om MMA - men det är ju inte otränade killar som tar av sig in på bara kallingarna och väger sig till publikens jubel. Det var faktiskt riktigt häftigt att se engagemanget hos alla som befann sig på arenan. Jag är inte ett MMA-fan, jag är inte insatt i sporten, men jag önskar nästan att jag hade en biljett till morgondagens event, för dessa fighters utstrålade en enorm styrka, ett otroligt självförtroende, väldigt mycket kaxighet, arrogans, men samtidigt var några ödmjuka, roliga och hade en mammas-pojke-stämpel i pannan. En otrolig mix av människor. Som alltså klädde av sig...



En av Sveriges favoriter inför galan - Alexander Gustafsson och Thiago Silva efter respektive invägning.



Varje fighter gjorde någon form av pose efter sin invägning när de klarat sin vikt. Har ingen aning om vem detta är.



En norsk gubbe som möter en svensk gubbe som inte syns på bilden för att jag roade mig med att leka med slutartiden... Svensken heter i alla fall Besam Yousef och fick stående ovationer när han kom upp på scenen.

Stockholm boogie

Vi kom fram till vår destination vid två inatt. Jag var hur sömnig som helst efter så lång tid bakom ratten. Men allt gick bra, inga missöden på bilresan upp och jag fick välja musik, som jag hade hoppats ;} Vi la oss och somnade gott så fort vi kom till Robertos kusin med pojkvän {som för övrigt har en helt gudomligt fin lägenhet - inspiration}. Nu har vi precis druckit vårt morgonkaffe, och ska snart åka in till den stora staden. Blir mys, café, lite sightseeing {undrar ärligt talat om det finns något jag inte sett...} och ikväll ska vi äta middag med Milena och Christoffer. Ska bli toppenmysigt. Kameran hänger med, så ska försöka ta så mycket bilder jag kan den här helgen, både med min Nikon och min iPhone. Nej, nu måste jag sminka mig.



Såhär snygg är jag när jag kör bil ;}

Veckans intervju - bloggveteranen Frida Grahn!

 

 

Frida Grahn började blogga efter om och men på blogg.se. Tittarna blev allt fler och fler under hennes tid i högstadiet/gymnasiet. Hon vandrade vidare till Modette och har nu hamnat hos Veckorevyn.
Frida Grahn är en helt "vanlig" tjej från Trollhättan, där hon har fått uppleva att bo varannan vecka hos föräldrarna och mött sin kärlek Erik. Dem har flugit över världshav och bosatt sig i Australien, i 9 månader. Nu är hon tillbaka, men denna gången - med sin kärlek - i Örebro, där hon pluggar personalvetenskap, modellar {bl.a för Daniel Wellington & Modekungen} och lever livet. Kort och gott om en bloggveteran!

Vi var absolut tvungna att kolla in den här Frida lite extra. Har ni inte kollat in hennes outfits, träningstips, lite djupare diskussioner, hennes konstnärliga sidor och fotografier, så tycker jag att ni gör det - efter intervjun.

Hur skulle ni helst presentera ert företag/blogg?
En modeblogg för vanliga tjejer, budgetvänligt men med en unik touch.

Bästa vs. sämsta skönhetstipsen?
Bästa skönhetstipsen: sov och ät ordentligt! Ta hand om din kropp, det är ditt liv.
Sämsta: att hålla på med en massa olika krämer och behandlingar, tror inte riktigt på sådant.

En produkt du aldrig kommer kunna leva utan?
Åh, Volume master, volym till mitt tunga hår! :)

Hur beskriver ni er klädstil?
Blandat, lite bohem, lite stilren och ibland lite mer street. Gillar att variera!


Vad tilltalar dig mest inom modevärlden? Varför denna inriktningen?
Att få upptäcka nya trender, att kombinera och leta fynd. Mode är kul!

Vart handlar du din kosmetika?
Oftast på Kicks, Lindex eller Åhléns :)

Vilka fem plagg/accessoarer lyfter din garderob?
Stora smycken, egendesignade väskor, DrMartenskängor, läderbyxor och keps

 




Ert största "flopp" klädesplagg under tiderna, hur såg det ut?

Oj, har haft många sådana. Kan fortfarande se tillbaka, bara ett år, och tycka vissa outfits varit konstiga.

Gissar på att man ständigt ändrar stil och alltid kommer skratta åt förflutna val.

 

 

 


Sist men inte minst, vad inspirerar er? Inspirera oss!

Att tänka positivt, att se allt från den ljusa sidan, älska livet och sig själv!


Väldigt inspirerande ord från en jordnära tjej! Vad tycker ni? Gav hon er något? Hon gav mig otroligt mycket!
Tycker om mixen, mode och självkänsla. Du kan inte älska det du har på dig fören du älskar dig själv. Bra punkt på en trevlig intervju.

Vi på Sannas rum tackar så hjärtligt för tiden du gav oss och hoppas att våra läsare kollar in en kreativ modeblogg!


Intervju: Camilla
Vill du också bli intervjuad av min underbara admin Camilla? Maila då henne på [email protected]

Roadtrip

Ikväll bär det av upp till Stockholm i en vinröd Volvo V70 meeeed aux-uttag. Så därför har jag gjort en lång lång lång Roadtrip-lista på Spotify, och i och med att det är jag som kör så kan övriga passagerare glömma att de får välja musik. Föraren väljer. That's it. De får i så fall ha på sin egna i sina hörlurar, för här ska lyssnas på min lista! {Japp, de kallar mig nazi-sanna ibland} Vad är då planen? Planen är att det inte finns någon plan. Det är tre saker som ska göras; imorgon ska vi på någon presskonferens/signering nånstans, vid ett och det är det jag vet om det. Roberto är som en 12-årig flicka på en Justin Bieber-konsert. Det är tårar, det är skrik {som småflickor} och det är ett engagemang jag inte sett maken till förut. Det är då sak nummer ett. Och han ska köpa en tröja också, det är helgen stora sak och inköp; att köpa en UFC-tröja. Åh min lille snutte, vad jag är glad att jag kunde ge dig denna upplevelse! However, lördag så ska då Roberto på den här UFC-mojsen {det är alltså en ❝ gala ❞ som det kallas, men jag tycker inte att det ska kallas gala när folk slår halvt ihjäl varandra. Men en gala är det tydligen} och jag hoppas att jag kan träffa Sophia från LDN medan Roberto skriker lungorna ur sig vid den där massaker-galan. Annars får jag väl lösa något annat kul. Kanske någon av er läsare som skulle vilja ta ett glas vin/en öl om mina planer inte blir att träffa Soph. Ja, men det var de tre grejerna; tröja, gala, öl.



Såhär fint har jag bunkrat upp för denna vackra roadtrip - family pack med coke, vindruvor,
banan, godis och lite färdlektyr till min älskade sambo!



Städschema



Ni vet att jag älskar rutiner och scheman. Därför har jag gjort ett litet schema för min kvällsstädning som jag ska ha ikväll när jag ändå är ensam hemma. Det är lika bra att jag har något att följa, för det är mycket jag måste städa. Men jag tänker positivt för jag älskar ordning och reda.

Börja med att plocka undan i sovrummet → vardagsrummet → köket. När vi målade i helgen så kastade vi in det mesta från hallen och vardagsrummet i sovrummet. Så jag börjar med sovrummet tänkte jag.
Dammsuga. När allt är bortstädat så brukar jag dammsuga, visst är det en skön känsla när man dammsuger? Jag gillar verkligen att dammsuga. Haha vilken tönt jag är.
Efter dammsugningen tvättar jag golv och då måste jag även få bort alla färgfläckar som finns kvar sen helgens målning.
Sist men inte minst måste jag ta tag i den äckliga disken. Jag hade kunnat ge vad som helst för en diskmaskin...


Har jag tid ska jag som sagt slipa och måla den nya bokhyllan. Vi har bestämt att vi ska ha som en arbetshörna i vardagsrummet nu när vi inte har så mycket annat att fylla rummet med, och det ska jag försöka fixa till. Astrist inlägg, men det är bara för att hjälpa mig själv med den här tråkiga kvällen jag har framför mig. Sen bliré kvällen och sängen för min del. Ska bli skönt att vara ensam hemma, ha hög musik i lurarna och ta ut all överskottsenergi på städningen. Egentligen hade jag velat svettas på gymmet ikväll, men orkar inte komma hem efter en lång bilresa på söndag {5O mil in my --- } till ett jävla mayhem. För övrigt är jag på fruktansvärt dåligt humör idag. Yay!

Minns ni detta?



Nu är det över ett år sedan jag stängde ner hela min blogg under en period och var så jävla förbannad på er läsare för att ni inte kunde unna mig fint väder i London. Haha... Vem försökte jag lura? Klart att jag inte kan sluta blogga, lär aldrig hända! Men den här filmen var faktiskt på riktigt, jag grät som ett litet barn, var så fruktansvärt besviken på alla de elaka kommentarerna jag fick utstå. Jag tror ärligt talat att jag är en av de bloggare som faktiskt fått sämre självkänsla på grund av elaka kommentarer. Det är lätt för Blondinbella och Hanna Widerstedt att slå ifrån sig saker, tror jag, för deras bloggar är såpass stora och de har inte samma relation till läsarna som jag har till er - vafasen, pratar med flera av er varje dag, har träffat flera av er och sådär. Det blir en annan sak då när folk börjar kommentera anonymt. Tyvärr så kan 1OO snälla kommentarer inte slå en enda liten elak kommentar. Det skär i själen, medan de snälla kommentarerna vägrar gå in. Sen fick jag ju utstå en hel del annat just i den vevan; vänner som svek och lämnade mig, människor i London som utnyttjade mig, alldeles för mycket alkohol och lite för lite sömn i längden. Jag tror att det var här, i mars 2O11 som mitt självförtroende kördes ordentligt i botten. Det ligger tyvärr kvar därnere, men idag jobbar jag i alla fall på det. Om än ensam. Men det finns vägar så smala att man måste vandra dem själv. Det är ett citat som jag gillar. Och när jag ändå håller på så slänger jag in ytterligare ett citat:

Det finns ett helvete - att vara ensam. Det finns ett himmelrike - att kunna vara det.

Intervju med dig?


Nytt i bloggen!

En gång i veckan kommer jag {Camilla} att publicera "Veckans intervju" här i bloggen. Anledningen till ett nytt koncept i bloggen, då Lillage kommer föra fram sina motivationsinlägg om träning och hälsa - är just för att gynna er och få Sannas rum till en helt annan nivå.

Veckans intervjuer kommer hamna här i bloggen på torsdagar, med unika bloggare och bloggerskor som får föra fram sin blogg. När vi tänker på dessa intervjuer så vill vi få fram det bästa utav er, er garderob, smink/produkthylla och era egna tankar om denna värld och hysteri som vi lever i - modevärlden!
Allt detta genom dina svar på några frågor, lite bilder på dig och din garderob etc, länkning och andra roligheter. Vår plan är att lyfta er blogg/företag där ni bjuder på er själva och era tankar om de relaterade frågorna :}

Jag hoppas detta verkar intressant, vi har redan fått ett härligt napp, och att ni gärna deltar i denna iden.
Ta chansen själv och bli intervjuad! & i så fall, om det är någonting för dig - så hör av er till mig. ♥

Lillages träningstävling!



Att ha träning som intresse eller se det som en rolig utmaning tror jag är viktigt oavsett om man vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara tajta till kroppen. Att ha träningen som ett tråkigt måste och att förknippa det med pest och pina kommer inte direkt hjälpa dig på traven. Jag, och många andra delar intresset för löpning och träning i övrigt. Det kan dock bli svårt att fortsätta sätta nya mål, utmana sig själv och inte fortsätta i samma spår och samma hastighet om man inte gör det till en rolig grej. Att ständigt göra samma sak på gymmet, med samma vikter och samma antal repititioner i samma ordning på samma dag kommer inte göra någon skillnad. Jag har aldrig någonsin varit bra på att sätta upp egna mål för mig själv - tills för ett par veckor sedan. Eftersom jag har lätt för mig att ta mig till gymmet och springa några kilometer känner jag att det är ännu viktigare för mig att utmana mig själv än någon som faktiskt inte tar sig dit så ofta och måste göra uppoffringar för att ens ta sig tid. Så, vad är det då jag har kommit fram till att jag vill göra?

Jo - jag springer, jag cyklar, jag ror. Ofta. Därför vill jag och några bloggläsare se, hur långt tar vi oss i vår distansträning varje månad? Vi utmanar er och varandra. Vill du vara med? Det enda du behöver göra är:

1. Anmäl dig {i ett mail [email protected] / [email protected] eller i en kommentar här min blogg} om du vill vara med och redovisa allt på bloggen. Alla som skriver upp sig kommer att få en länk och vill man så redovisar jag resultatet oavsett placering.
2. Se till att ha koll på hur långt du tar dig varje gång du cyklar, springer, joggar, promenerar, ror osv. Ni fattar...
3. Håll räkningen och redovisa ditt resultat den sista varje månad {den 30e april redovisar jag resultatet här} Resultatet redovisas i kilometer.
4. Ha kul!

Och priset? Motivation, ära och självklart en länk för den som har en blogg. I en månad står du som vinnare här i menyn till vänster, både hos mig och här på Sannas Rum!

Varför inte?

/ Lillage

Inredning som jag vill ha/behöver

Okej, nu har vi ju mycket grejer hemma som inte är vårt, utan mina föräldrars, Robertos släktingars... Och jag vill ju ha vååååra grejer, inte massa annat. Men man kan ju alltid renovera saker man redan har! Visserligen är vi osäkra på vad vi kan/får göra med alla möbler, men det skadar ju inte att renovera lite grejer i alla fall! Det jag vill göra nu är i alla fall att renovera bokhyllan vi fick av pappa igår. Det är björkfaner, och björkfaner är genomgående hemma hos oss. Det är bara synd att för mig så är det mitt flickrum, inte min första, egna lägenhet... Så jag ska slipa den ikväll och kanske börja måla, men det viktigaste just nu är att städa hemma så vi slipper komma hem från Stockholm {Roadtrip on the G} till ett bombnedsslag. Roberto ska på nåt möte ikväll så jag räknar med att diska ett par timmar, och sedan blir det att plocka undan, dammsuga och tvätta golv. Inte någon tidig kväll att sova ikväll inte.

Inlägget skulle dock handla om vad jag vill ha hem till oss! Så here we go, ni får ett vackert litet kollage med grejer som jag inte tackat nej till!
Zero 2-sitssoffa med vändbar divan Cannes svart från Chilli. En ny, stor, vacker, gosig, mjuk soffa. Jag vill ha en soffhörna! Där man bara kan slänga sig i soffan, många får plats att ligga och ta det lugnt. Divan är ett måste tycker jag.
Vit Expedit hylla från Ikea. Min underbara vän Martina sa något bra för ett tag sedan - inget hem är komplett utan en ordentlig bokhylla. Nu har vi inte jättemycket böcker, men under den tid det tar för oss att utveckla och bo in vårt hem så lär vi samla på oss en del, och jag tycker att böcker säger en del om personen som bor där. Också ett måste!
Nyckelskåp från Chilli. Förlägga nycklar är en specialitet hemma hos oss. Ett nyckelskåp är ett måste i framtiden. Jag gillar ju Chillis sortiment, och älskar den här med en spegel i!
Väggklocka från TGR. Något som varje hem också behöver är klockor. Jag tycker denna hade passat bra i vårt kök, då vi vill ha det lite
❝ roligt, eget & annorlunda ❞ där. Ni känner säkert igen denna klocka, det sitter gem längst ut i armarna och där sätter man foton, lappar, tidningsutklipp - vad man vill liksom! Jag gillar idén.
Hissgardin i linvoile från Ellos. Jag längtar verkligen tills vi får upp gardiner - i köket har vi det lite krångligt med den saken då vi har så lite yta bredvid balkongdörren och vita gardiner {som jag helst vill ha} lär bli fruktansvärt smutsiga! Så därför har jag tänkt hissgardiner i köket, bra va?
Vita och beige Meretegardiner från Ikea. Och apropå gardiner - vi behöver ju självklart gardiner i sovrum och vardagsrum också. Jag vill ha ljusa så att det fortfarande är ljust i rummet, beige och vitt är vad jag vill satsa på!
Malm byrå från Ikea. Mer förvaring åt folket! I sovrummet behöver vi minst en byrå {mest för Robertos grejer} och jag gillar den här. Den är låg, och blir det nu en TV i sovrummet i framtiden, kan den stå på denna! Me like.
Vit virkad matta från Lagehaus. Textil är så himla viktigt tycker jag. Just nu har vi bara en matta i vardagsrummet som vi då har fått
❝ ärva ❞ eller vad man ska säga, och jag vill ha mer som passar oss. Denna söta matta vill jag ha en eller två under köksbordet i köket!
TV-bänk från Chilli. Som jag skrev är björkfaner ❝ flickrum ❞ för mig, och våra TV-bänkar {ja, vi har två!} är i dagsläget i detta material. Därför är jag sugen på en ny, fin bänk! Jag vill ha en kompakt, med lådor för Playstation, CD's {eller ska de vara i bokhyllan?}, DVD'er, PS-spel och liknande. Gillar speciellt glasskivan på toppen här!



Nytt köksbord!

Nu funkar äntligen le blog igen! Jag är happy. Om inte mer nöjd med att jag lyckades fånga in en annons på Blocket på ett fint matbord från Mio. Planen var att måla om vårt nuvarande bord till påsk, men i och med att alla hantverkare i Göteborgs stad med omnejd gav oss ocker-priser {seriöst, hur kan man ta 7OOO kronor för att måla om fyra stolar och ett bord - man kan ju få ett hur fint bord som helst för de pengarna - NYTT!} så det skrek om det så bestämde vi oss för att hålla utkik på Blocket istället. Efter många om och men, många samtal hit och dit så fick vi äntligen ett underbart fint bord med fem tillhörande stolar i svart från Mio. I am happy happy happy. :}



Plaine matbord och Milton stolar från Mio {vårt set är dock i helt svart då resten av rummet är helvitt bortsett från lampor}
För övrigt är detta inte något som påverkar mitt köpstopp, utan det var en present!

Här jobbar jag!



I brist på annat; här jobbar jag!

Gör en dropdown meny som sitter fast på sidan när man rullar ner



Stilmallskod:


Kodmallskod (lägg innan div id="wrapper"):



FLER VIDEOS HITTAR DU PÅ SANNASRUM.BLOGG.SE/BLOGGTIPS

Renovering!

Nu har vi äntligen satt igång! Kan säga att jag är en mästare på maskeringstejp och att maskera lister och liknande. Herrejesus, jag överraskade mig själv. Tror till och med att God himself hade kunnat tänka sig att låta mig hjälpa honom när han ska måla om. Anyhow, just nu sitter vi och tar det lite lugnt medan spacklet torkar. Lite senare blir det slipa och måla. Roberto ska slänga ihop lite mellanmål också ska vi se en film medan vi väntar. Vi ska måla vitt i hela lägenheten, och sedan ska väggen i köket {sista bilden} bli en svarta-tavlan-vägg. Men just nu ska vi bara måla om så att vi får bort den fula tapeten. Griffelfärgen kommer vi köpa lite senare och måla på, troligtvis om två veckor då vi åker till Stockholm på torsdag. Jaja, nu blir det mat!




Art Garden Spa

Klockan är prick 1O.OO {ja, det är ett tidsinställt inlägg} och jag ska precis sätta mig i mamsens bil för att åka ut till Torslanda och konferensanläggningen Arken där Art Garden Spa finns. Upplägget är som följande;

1O.3O - 12.3O - Prova på lite olika aktiveteter på spaanläggningen, så som ljusterapirummet, tvagning {ett slags rengöringsmeditation}, bada bubbelpool, sova i hängmattan {obligatoriskt när man åker på spa, enligt moí} och prova både ång-, salt- och isbastu.
12.3O - 14.OO - Lunch i restaurangen.
14.3O - 15.3O - Behandling, där jag har valt en Art Garden Signum, vilket är en 6O-minuters helkroppsmassage.
16.3O - 17.15 - Yoga Energipass
18.OO - 18.45 - Yoga Balanspass





Vi hörs senare!

Alltså jag döööör



Hanna Hellquist är den roligaste som finns. Kolla bara när hon klampar fram till det döda djuret på vägen med bredbenta ben.
Jag skrattar ihjäl mig. Hon är bäst!

Camillas nya design

Camilla är en av mina admins för min blogg, hon hjälper till att uppdatera min Fan Page på Facebook {gilla!!} och kommer även gästblogga och svara på mail om bloggdesign och liknande. Hon är verkligen en superhärlig person som jag har haft kontakt med via bloggen i flera år. Här ser ni hennes nya design. Jag utgick från hennes gamla blogg, fixade till menyn, rubrikerna, inläggen och bytte ut headern och lite andra småsaker. Blev själv nöjd och tror att även Camilla blev det! :}



Vill du beställa en design? Tryck här.

Chanel

Som jag har skrivit tidigare så är det här en av mina favoritmascaror, men ofta är den lite för dyr för att min plånbok ska öppna sig och ge mig pengar att betala den med. Men nu hade jag tur - mamsen var i Vengen och åkte skidor med min gudmor, och på taxfreen fick hon med sig denna till mig. Det är helt klart den bästa mascaran jag någonsin provat, slår Lancôme med hästlängder, har jag insett. Hur som helst; den heter Chanel Inimitable Intense Mascara #1O Noir och har cirkapriset 39O kronor och finns att köpa på Kicks.
Denna mascara är lagom kletig, blir inte lika tjock och klumpig som andra blir, och den särar fransarna perfekt. Den sitter hela dagen och är väldigt lätt att få bort med bara vatten. Den finns självklart som vattenfast också, men jag har en grej mot det och hatar när det är svårt att få bort, så därför älskar jag denna. Chanel har utvecklat denna mascara och fokuserat på att få till en dramatisk men naturlig look, utan klumpar och utan att den fjällar ner på kinden.




pics - moí

Nude lips

Toodles! Tänkte ge er alla fina läsare därute som älskar nude lips ett litet tips. Ett billigt tips skulle man kunna säga. Tipset heter Natural Nymph - Matte Cream Pink från Eyes Lips Face. Det är ett mineralläppstift som kostar ungefär 37 kronor {plus frakt} och är nästan som ett lipsyl, det torkar inte ut läpparna alltför mycket som vanliga läppstift gör. Dessutom kan jag känna, många gånger, att läppstift i färgen nude gör att det ser knasigt ut precis vid läppkanten och blir lite rosa/rött så att läpparna ser nariga ut. Men det gör inte detta fantastiska läppstift. Är helt fast, använder det varje dag! :}



pic - moí

Blue glitter

Valde som sagt en lite mer vågad färg när jag gjorde nya naglar hos Julia i måndags. Körde på silverglitter både första och andra gången och nu ville jag ha en färg istället. Så jag körde på en blå färg. Jag trodde det skulle bli mörkare, men det blev otroligt bra som det blev. Och det som är fördelen med dessa naglar är att om jag nu tröttnar {för det kan man lätt göra när de har sett likadana ut i typ 3 veckor, och definitivt när man har en specifik färg} så kan jag bara måla över med ett fint nagellack. Kan ju säga att numera är det i princip mina egna naglar vi bygger på; inga tippar här inte. I och med att jag var duktig den här gången och inte slet av dem, utan var jätteduktig med att fila ner dem så att de inte skulle gå av, så har mina naglar växt jättemycket, de växer jättemycket när man skyddar dem! Nej, men som vanligt är jag fantastiskt nöjd! :'}





pics - moí

Välkommen till Sannas Rum



Namn: Sanna Preifelt
Ålder: 21 år
Bor: I en tvåa i Göteborg
Civilstatus: Roberto ❤ 2011-09-16

Jag är en glad, utåtriktad tjej på 21 år som jobbar på Alektum Inkasso i Göteborg tillsammans med otroligt härliga kollegor. Deltid räcker väl för mig, på fritiden gottar jag med vänner, shoppar, går på café, promenerar och tränar, designar bloggar, sätter ihop min portfolio för kommande skolansökningar, pillar i lägenheten och pussar på min älskling. Jag och min pojkvän har bott tillsammans i vår tvåa sedan första december 2011, och denna lägenhet håller vi fortfarande på att göra till vår egen med möbler, färger, tyger, idéer och så vidare. Ett never ending job, och åtskilliga "nej-tyvärr-jag-har-inga-pengar"-svar på kompisarnas frågor om vi ska hitta på något, men en dag kommer vi sitta i vår soffa och vara jäkligt nöjda med oss själva. Det är såhär mitt liv ser ut just nu!

sannasrum.se
Min blogg har funnits sedan 2008, tidigare har jag bloggat på flera portaler under åtskilliga namn. Vissa av dem finns kvar om man gräver riktigt ordentligt. Det har svängt en del under dessa år. Från att ha varit en mode/skönhet/outfits blogg under 2008, blev den en fotoblogg med inslag av designtips. Sedan flyttade jag till London och Sannas Rum blev då Sveriges största au pair-blogg! När jag sedan kom hem igen blev det mest en vardagsblogg, så som den är idag med inslag av shopping, inredning, inspiration, mode och lite tips om bloggdesign.

Benjamin

Inatt drömde jag att jag fick barn. En liten pojke - Benjamin döpte vi honom till {ett namn som är tagit ur tomma intet, även om jag kan tänka mig att döpa mitt barn till bara Ben} och han var det vackraste jag sett. Han hade ett brunt öga och ett blått, och var blond. Just nu är jag helt inne i den här drömmen, det känns som en sanndröm på något sätt. Fast det är det ju inte i och med att jag aldrig har fått barn, och gravid är jag då inte. Men det satte sig i mitt hjärta på något sätt. Även om jag inte vill ha barn inom de kommande åren, så längtar jag otroligt mycket till den dagen jag har en liten pojke eller flicka i min famn.

Att drömma att man får barn ska representera förändring eller pånyttfödelse i en positiv bemärkelse. Att man kan drömma sådana klardrömmar när en jobbig period i livet håller på att avslutas. Jag hoppas verkligen att det stämmer. Det hade varit så underbart att få lämna den här vintern bakom mig. Det har nog varit det värsta 4 månaderna i mitt liv, jag har verkligen varit ur balans. Dock är det tur att jag har haft min fina sambo med mig hela tiden som tagit hand om mig och gjort det värt att gå upp ur sängen på morgonen.







we it

Minne från London



En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Efterfest i Finsbury Park i en riktigt cool warehouse-flat med Jack Daniels och cola. Knasigaste människorna någonsin, och världens bästa Kajan och Petra.

Fyra från BikBok

Hittade fyra grejer på BikBok som jag inte hade tackat nej till. Älskar små detaljer, och därför tycker jag att kuvertväskan är otroligt snygg! Synd att jag har mitt köpstopp till och med första maj... Hur som helst; en bikerjacka vill jag så gärna ha. Jag har haft flera stycken, men tappat {??} bort alla. Just nu har jag bara en skinnjacka {fejk...} från Forever21 som jag köpte när jag och Tina var i London i höstas. Den har dock ull-imitation i kragen, och det känns så himla höst/vinter, så jag vill ju ha en mer vår/sommar-jacka. Men det får som sagt vänta till första maj då. Även halsbandet {fullkomligen äääälskar stora, klumpiga silverhalsband som det nedan} och linnet är himla fräscht till sommaren. Får hoppas att det finns kvar, eller i alla fall något liknande när jag får börja shoppa igen!


The future


Millies vackra sommarkollage





Watch - Asos.com // Blue shirt - Monki // Skirt - Gina Tricot // Beige Shirt - Sheinside.com
Feather Earrings - Bik Bok // Nail polish - H&M // Mobile Bag - Pieces // Shorts - H&M


Jag heter Millie Eriksson och jag kommer att gästblogga här ibland och även hjälpa Sanna med att uppdatera hennes facebooksida, som ni kan gilla. Gå till menyn där uppe ⇢ länkar ⇢ facebook! Jag har själv en blogg {eller jag har den tillsammans med en kompis} , vintro.webblogg.se som ni väldigt gärna får besöka och kommentera. Jag gillar att fotografera och typ allt som har med kläder att göra.

I alla fall har jag valt ut lite fina och billiga vår/sommarkläder! Några fina färger i vår som jag gillar är mint, ljusrosa och lite fina guldsmycken. ♥'

Såhär såg det ut när vi flyttade in

I och med att jag har varit sämst på att visa er lägenheten tänkte jag visa er en film jag spelade in i december när vi flyttade in. Vi har bara en säng, och lite småsaker, det är lite småstökigt, men hoppas att det ska vara okej för er. Nu har ni ett litet hum om hur det ser ut där vi bor!


Uttagen av Videofy!

Jag har blivit uttagen till en Videofy-tävling där man kan vinna en resa till valfri destination. Det som gäller är att hypa, dela och visa sina videos under april månad. Den som har flest videovisningar i slutet av månaden vinner. Jag vet inte vilka som är med i tävlingen, men hoppas att jag i alla fall har en chans. Så därför kommer jag nu göra repriser av gamla videos som har varit efterfrågade. Hoppas att ni ska kolla på dem, om inte för att ni ska titta på dem utan för att jag vill vinna tävlingen!

Idag postar jag en video som handlar om hur man får övergång på länkarna i bloggen.



Lägg i stilmallen under de styckena som har hover i sig:


Om du inte hittar dessa stycken kan du trycka på ctrl+f (PC)/cmd+f (MAC) och söka på hover i rutan som dyker upp. Då hittar du dem garanterat.

Köpstopp

Nej hörrni, nu ska jag ta och rensa ut min garderob, sälja lite grejer och ha ett köpstopp månaden ut. Det enda jag får köpa är nödvändiga saker, så som mat och hushållsartiklar. Inga fler ramar {vet ni hur många ramar jag har köpt på sistone? Har ju inget att fylla dem med... SUCK!}, inga kläder, inget smink, inget krims krams som jag egentligen inte behöver. Jag kan inte ens gå i en mataffär utan att gå loss. Då blir det mest städgrejer som fiberdukar, olika sprayer eller annat skit som vi inte behöver. Jag blir helt galen. Så jag måste verkligen stoppa mig själv lite här. Inte något alls under hela april månad. HEJA MIG!





GCB

Åh, jag har verkligen fallit pladask för ABC's nya serie GCB - Good Christian Bitches. Helt sjukt rolig serie. Påminner som så många kritiker påpekat om Desperate Housewives, men istället för att befinna sig i South Carolina beger vi oss ner till Texas huvudstad Dallas. Amerikansk sydstatsdialekt blandat med mycket kyrkobesök och en stor klick intriger är det som präglar denna serie - och jag är fast. Den är helt underbar. Igår kom femte avsnittet ut, så ska försöka se det ikväll när jag kommer hem från Julia, men vi har också Once Upon a Time att se, som kom ut inatt, och som har blivit helt sjuuuuuukt spännande, så vi får se om jag orkar med att kolla GCB också. Men himlans vad bra det är, och annars kan jag bara spara det till imorgon.



1        2        3        4

Måndag

Så var det måndag igen. Men det är faktiskt helt okej, för denna vecka jobbar jag bara fyra dagar, och nästa vecka jobbar jag bara tre. Tack Jesus, för att du offrade dig för oss så att vi kunde få helgdagar {förlåt, alla troende...}. Nästa fredag åker vi till Stockholm, Roberto ska gå på UFC-galan i Globen och jag ska bara... hänga? Nej, men ta det lugnt, njuta av Sveriges {om inte världens} vackraste stad. Vi bilar upp torsdagkväll och sedan åker vi hem på söndag vid lunch typ. Ska bli hur kul som helst!

Anyhow, måndag är det, det är fint väder och jag är glad. Igår prioriterade jag dock Amerikansk brunch med tjejerna på Hotell Liseberg Heden, istället för att städa och ta kort på lägenheten. Också för att Roberto skulle diskat, men det har inte blivit av... Min lille älskling, åh jag är så kärleksfull. Han är det bästa som finns.
Ikväll ska jag till Julia och göra nya naglar. Idag ska jag köra på blå-svart glitter. Vara lite wild and crazy, haha. Måste säga att jag aldrig någonsin varit med om en sådan duktig tjej, hon är helt fantastisk på att göra naglar! Och billigt är det också - 23Okr kostar det, och jag gör det ungefär vart tredje vecka. Det är toppenbra!



we it

RSS 2.0