Jamie's Italian

 











Igår var vi och åt på Jamie Olivers restaurang i Kingston.
Rekommenderar det om man har vägarna förbi. Jag och mamma åt Spaghetti Bolognese (säkert kort, haha), och Marie tog Scallops. Mycket gott kan jag lova. Till förrätt tog vi en bräda med italienska appetizers; salami, skinka, oliver, mozzarellaost och sådant. YUM!

And then you feel so low
You can't feel nothing at all




Har gråtit i nära en timme nu, för att mamma har åkt hem till Sverige igen. Stängt in mig på mitt rum och ska stanna här tills jag ska sitta barnvakt ikväll. Tänkt sova och kolla på Vänner fram tills dess. Så ikväll får ni se lite snabbt vad jag shoppat idag, också ska jag lägga upp bilder från Kingston igår!

Kingston

 










Idag har vi varit i Kingston och shoppat lite grann.
Jag köpte då detta, som ni ser på bilderna ovan; virkade shorts från H&M, militärgrönt nagellack från Topshop, ett par låga, blåa Converse och två linnen från River Island. Och det här har jag tänkt ska bli min sista stora shopping här. På tisdag (Bank Holiday på måndag) ska jag in till Lloyds i Golders Green och öppna ett sparkonto och sedan sätta undan £50 varje vecka! Om jag lyckas med detta kommer jag ha en bra buffert när jag flyttar hem och ihop med min wingwoman Kajan. Detta betyder att jag kommer leva på 800kr i veckan, och jag tror ärligt talat att jag ska försöka hålla mig till att gå ut en gång i veckan resten av min vistelse. Hälsosamt och ekonomiskt. Vi får dock se hur det går med det... Jaja. Over and out.

Frukost

 

 

Ätit frukost, kollat kungabröllop (såg ni Vickan i en aprikosfärgad hatt?), duschat och gjort mig i ordning. Nu ska jag bara sätta på mig ytterkläderna så väntar ytterligare en shoppingdag, men idag i Kingston. Blåa, låga Converse står högst på listan för vad som ska inhandlas, resten får vi se. Är i alla fall riktigt shoppingsugen, känns som ett bra sätt att komplettera gårdagen på. Jag hade verkligen en fruktansvärd dag igår, jag tror jag grät större delen av min ensamma tid. Jaja, idag är jag i alla fall på glatt humör, på shoppinghumör och på bröllopshumör. Fy vad vacker Kate är, och hennes klänning från Alexander McQueen var perfekt för tillfället, tycker jag.


Bicester Village




Idag har vi varit på en outlet utanför Oxford som heter Bicester. Om man är ute efter att fynda riktigt dyra märken för billigare priser är det en bra outlet, det finns Gucci, DKNY, Mulberry, Ralph Lauren, All Saints... Ja, alla märken man kan tänka sig ungefär, haha. Det här fick jag med mig hem i alla fall - en klänning från Desigual och ett linne och en kofta från Fat Face. Riktigt nöjd! Nu har mamma och Marie gått och lagt sig och vilat, och jag sitter här. Ikväll blir det en lugn middag med damerna. Imorgon ska vi till Kingston och shoppa lite mer.

Satan i gatan



Har inte ni, som jag väntat i år och dagar på Veronica Maggios nya album?
Det har i alla fall jag! Detta album kommer förknippas med sommaren 2011, helt klart. Är lite småledsen att den inte kommer tillbringas hemma, så att jag kan förknippa det med alla jag älskar också... Men ändå.
Nu flyttar jag ner till mamma och Marie i Esher ett par dagar, får se om de har wifi där. Annars hittar ni mig på Twitter.

Topshopgodis


Allt som jag faller




Undrar om jag är den enda som ääälskar Anton Kristiansson och hans texter.

Nu är frågan...




...ska man hälla på mjölk eller inte? Det blir ju jätteäcklig blandning - apelsin och mjölk!
KAJSA - har du sett vad fina frukostar jag gör? Det är vad du har att vänta när jag flyttar in hos dig i augusti!

I left that life back in 2K4




IDAG KOMMER MOMMY TILL LONDON.
Så det är fredag för mig idag. Varje vecka borde vara såhär - måndag igår och fredag idag. Funkar jättebra. Nu ska jag göra mina sysslor (sy in namnlappar i Freddies nya byxor och städa badrummen) och sedan ska jag upp och dammsuga mitt rum + packa mina grejer för helgen! Kommer bli perfekt.

O'neils

 







I lördags var vi på O'neils och dansade. Det var faktiskt riktigt roligt! Vid halv två skulle vi börja dra oss hemåt, med kebab i sikte, men det blev istället att vi gick i cirklar - eller i alla fall jag. Hjälpte några schweizare till Piccadilly och en timme senare var jag tillbaka på O'neils för att käka thai på restaurangen bredvid. Satte mig sedan på bussen och tänkte att jag kan hantera att slumra till lite, men icke. Jag somnade som en sten och vaknade på ändhållplatsen. Yay me. Fick snällt ta nästa buss tillbaka.

Fredagsutgång

 




I fredags blev det aldrig någon utgång, så därför kan man fråga sig varför jag döpt inlägget till fredagsutgång... Jaja, vi var i alla fall hemma hos Sophia och förfestade lite, vilket var så otroligt kul, så vi stannade där till typ halv ett eller något i den stilen. Sedan skulle vi ut i Camden, men det blev hemgång och Chicken Doner för min del, så sjukt gott!

Olskroken



JAG OCH KAJSA HAR FÅTT EN LÄGENHET I GÖTEBORG! FATTA HUR GLAD JAG ÄR. Vi har tillträde från första juli, men jag flyttar ju inte hem förrän i augusti, så jag kommer inte få se den förrän då. Men åh, det är lycka.

Måndagsshopping

 

 

Detta köpte jag på H&M idag + ett par solisar och lite body lotion. Åh vad jag älskar att shoppa!

 

 


Regents













Lördag och söndag spenderades i Regents Park med gott sällskap på en filt med lite jordgubbar. Igår spelade vi fotboll, eller ah, det var lite småsvårt, för hur man än la planen så råkade man skjuta på någon man inte kände... Dock kom vi fram till att det bara var ett skitbra sätt att försöka ragga. Haha.

Tillbaka efter strul



Min laddare till datorn la av i lördags, så därför har jag inte kunnat skriva något sedan dess. Men nu ska ni få massor med bilder och texter om vad jag har gjort i helgen. Har ju haft långledigt; fredag, lördag, söndag & måndag, så det har varit riktigt skönt.

Nu har jag då fixat mig en ny laddare, och även shoppat lite, så jag har massor av grejer att lägga upp, haha.
I övermorgon (onsdag) kommer min älskade mamma hit till London, så då flyttar jag till Esher från onsdag-lördag. Jaja, ska sortera alla bilder och lägga upp dem i inlägg! Vi hörs snart igen.

Lycklig

Jag är så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Bryr mig inte om att jag somnade på bussen och vaknade på ändhållplatsen. För jag får vara din och det är allt som räknas. Åh vad jag bara... Ah nej - LYCKA!

The Roxy



Jeansjacka & klänning - H&M | Armband - Links London




Ikväll ska jag till The Roxy vid Tottenham Court Road. Ska bli riktigt trevligt, tydligen är det en blandning av Indie och pop - kan det bli bättre säger jag då? Så nu ska jag ut i kvällssolen, köpa mig en flaska vin och lite annat smått och gott och bege mig till Tufnello Parko för förfest.

Ojdå, hon var svensk...

Här vill Sophia absolut inte vara med på foto, men jag tycker ändå att det blir otroligt fint.
Vi började med att sitta nån timme på Marrakech och röka vattenpipa.

Sen var vi på Hawley Arms. Här är Amanda och Anna!

Jag och Anna på Hawley Arms innan vi blev utskällda av en brittisk svensk brud som jobbade där. Hon var lite smått galen...


And I'm Off



Då sticker jag till Camden. Hörs imorgon. Eller ikväll...
Då är det häng på Primrose Hill med Vanessa och Linn som gäller. Ska bli mycket mysigt.


Kvällens outfit

 

Leggings - H&M | Blus - Topshop | Armband - Newlook | Ring - Express


Lauren hjälper mig

 

Dags för utgång. Eller vi ska pubba i Camden ikväll i och med att det är långfredag/Good Friday imorgon - så vi är lediga. Ni får se min outfit inom kort, jag är faktiskt riktigt nöjd med den. Den är söt men ändå inte sådär sockersöt, lite cool samtidigt. Så ni hittar mig i Camden, någonstans, ikväll. Skulle egentligen suttit barnvakt men det blev inställt. Så jag lyssnar på Yelle och sätter på lösögonfransar, i Style ↑ får man jättebra tips när det kommer till lösögonfransar och allt möjligt. Gillar den. Inte minst för att den är så himla snygg!


I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me




Nu kommer ett känsloinlägg. För att det är mycket känslor inom mig just nu.


Att unna andra människor är något jag alltid gjort. Och det är också därför jag är liberal, för jag ser inte problemet i att andra har det bättre än vad jag har, bara problemet i att folk har det sämre än jag. Jag skulle aldrig, aldrig lägga energi på de människor som har det bättre än jag, utan istället försöker jag hjälpa dem som vill ha hjälp på alla sätt jag kan komma på. Därför är det för mig så innerligt svårt att förstå varför inte alla människor gör det.

En person lärde mig en gång att man aldrig ska skämmas för andra. Jag har försökt att tänka på detta, för jag kan bara styra över mig själv, mina val och vad jag gör. Därför tycker jag också att man inte ska vara avundsjuk på andra, inte vara svartsjuk, inte vara missunnsam. För ärligt talat - att inte kunna unna andra människor lycka, framgång och ja, vad som helst, är det värsta jag vet. Att inte kunna unna andra människor att få vara lyckliga är det värsta jag vet.

Om jag blir lycklig över en sak, en konkret sak eller en känsla, så ska inte någon, inte någon, få komma och förstöra det för mig. Jag har fått nog av att människor inte kan unna mig att få vara lycklig. Och jag börjar få nog av att folk i min närhet, som jag verkligen tycker om, får utstå samma sorts missunnsamhet. Om man verkligen tycker om någon så försöker man se det ur ett perspektiv som gör en glad för den andra personens skull.

Jag kan ta ett exempel. Min underbara vän och plastsyster Camilla är på en resa runt i Asien. Något jag alltid velat göra. Men istället för att vara avundsjuk på henne så unnar jag henne det, jag unnar henne att få göra det jag vill göra. Jag unnar andra att få ha fler besökare än vad jag har på min blogg, jag unnar andra att få fler materiella saker än vad jag har, och jag unnar andra att få må bra. Så länge de kan vara glada när det går bra för mig. Det är inte så att jag svänger om det inte är så, jag blir bara likgiltig inför personerna.

Min mamma har lärt mig att det finns personer som tar energi av en, som är energitjuvar, och att det finns personer som ger en energi. Det är de sistnämnda man ska omge sig av, för de förra har egna problem och tar ut det på andra. De har så mycket problem inombords, de mår inte tillräckligt bra i sig själva, för att se lyckan och kärleken i allt det som alla andra har. Det kan vara pengabrist, det kan vara traumatiska händelser.

Jag hoppas att mina ord går in i er, att ni också börjar tänka som jag gör. Jag vet att många redan gör det - det ser jag ju på min blogg; ni unnar verkligen mig allt gott. Ni är otroligt snälla mot mig och det gör mig glad, lycklig. Men så länge det finns olyckliga människor i världen så ser vi också problem. Det är olyckan som gör att vi har världsproblem, det är missunnsamheten som gör det. Så varför inte ta och börja med gräsrötterna, de som står oss närmast? Unna dem allt de kan få, och om alla gjorde det skulle vi ha en bättre värld.

Oj, vad djupt det blev.
Det här har inte med politik att göra förresten, det har med att människor generellt har svårt att acceptera att andra människor får må bra. Men jag kan lova att ju fler människor som mår bra, desto mindre problem kommer alla relationer ha.

Bättre bild

ISO:n är väldigt hög på denna bild, därav bruset.

 

Här får ni en bättre bild på min tattoo! Woop woop. Är verkligen nöjd. Nu ser ni att den är väldigt skarp, och inte så otydlig som på gårdagens bilder. Men jag skulle vilja ha tips från er som är tatuerade - hur gör man på sommaren? Man får ju inte precis bada på ett par veckor, men med solen? Har ni haft högt solskydd eller har ni skyddat med något annat? Jag funderar på att knyta någon form av band runt handen när jag solar+SPF 50 , det är värt att ha en vit rand runt armen, haha. Vad tror ni om det? Funkar det?


Petit Frère

 

 

På grund av att mitt vanliga objektiv gått sönder fick jag använda mitt 50mm vilket var mindre lyckat. Ni kommer helt klart få se bättre bilder, men detta är vad jag kan ge er just nu. Kan dock säga att resultatet är mycket skarpare än vad bilderna återger. Den är verkligen inte blurry på något sätt! Tar bättre bilder imorgon.

 

Är i alla fall galet nöjd. Fy farao vad bra det blev. Sitter bara och tittar på den hela tiden. Men gjorde som sagt fruktansvärt ont. Jag ska återge för er hur det kändes (vad jag fått höra beror det på att det är så tunn hud just på detta ställe, därför gör det väldigt ont):

 

Det kändes som att jag skulle bli medvetslös där ett tag, som om jag inte fick någon syre till hjärnan för att det gjorde så ont. Det var som att tappa andan om och om igen.
Det var otroligt obehagligt när han kom till mitten, då det är ytligare ben därunder, det kändes som att benen skulle spricka för att det vibrerade så mycket. Det var det som var värst, att det kändes som att nålen gick hela vägen in till benen.
Ljudet var fruktansvärt, det surrade i hela mitt huvud.
Det var ingen jag-vill-börja-gråta-känsla, och vänner - jag gråter i princip för allt, det var mer en "Gud, snälla, döda mig, för jag klarar inte det här".


Vad gjorde jag då? Jag tänkte på världens finaste, bästa lillebror Hampus och när det väl var klart var det otroligt värt det. Jag är supernöjd som sagt.


Duktig tjej



Bild efter måndagens springtur som inte var så lång. Nu däremot, 1 timme och 10 minuter powerwalk och jogging så är jag alldeles för rödmosig i ansiktet för att våga visa mig.

 

Som sagt; jag har alltså varit ute i 1 timme och 10 minuter, har powerwalkat (shit vilket tempo jag börjar få, tack vare White Light Moment med Tover Styrke, Cannibal med Ke$ha och Sweat med David Guetta & Snoop Dogg) 45 minuter (hemmifrån › Market Place › Temple Fortune › Hoop Lane › Meadway/Heathgate) sedan sprang jag ett varv på den delen av Hampstead Heath som ligger på "vår" sida. Helt sjukt vad jag är trött nu, men Gud i himmelen vad bra det känns. Om ett par minuter kommer en bild på min tattoo som jag gjorde idag. Håll utkik!


Liten sneak peek



Bara en liten tjuvtitt får ni, hela får ni se ikväll när jag ska tvätta den.

 

Kan säga att det gjorde fruktansvärt jävla ont. Riktigt ont. Nästan så att jag tappade andan faktiskt. Kändes som att nålen penetrerade (underbart ord, inte sant?) mitt handledsben. Men han som gjorde det var ju bara bäst, satt och pratade med mig hela tiden och allting. Jag är otroligt nöjd, typsnittet blev precis som jag ville och ah... Det känns otroligt bra. Är stolt att jag gjorde det trots påtryckningar från alla håll och kanter att jag inte borde göra det. Men nu är det gjort - jag har min lillebror på min handled. Min älskade lilla lillebror.


Nollställ




Åh himla jäkla Macbook. Eller det är väl mest mitt fel. Ni förstår att med en Macbook kan man bara stänga skärmen, så hamnar den i vänteläge, och nästa gång man öppnar den finns allt kvar. Vilket jag har gjort i princip varenda dag, jag har alltså stängt av min dator helt kanske fem gånger sedan jag köpte den. Så nu är batteriet helt fuckat, och jag måste nollställa datorn och se om det gör någon skillnad. Så sjukt oskönt. Alla program försvinner, så jag måste ladda ner allt igen. Ett monsterjobb. Det blir i och för sig ännu värre om det inte hjälper - då måste jag lämna in den hos Apple och God knows hur mycket det kommer kosta stackars mig..

Jaja, tillbaka till Vänner och att stryka. Om 2,5 timmar sitter jag på Frith Street i Soho med en nål i handleden. Kan misstolkas. Men en bläcknål, inte en kanyl... Haha.

Tattoo



Imorgon gaddar jag mig. Hahaha (det är ett nervöst skratt, för jag är faktiskt riktigt nervös...)

Aldrig

Trodde aldrig jag skulle behöva ångra saker som gjort mig till den jag är.

Sola på Heathen

 

 

Har satt på mig bikinin, ska packa ner badlakan och lite frukt och gå bort till Hampstead Heath och sola. Man får ju försöka ta varje tillfälle i akt nu när solen är framme så att man kan få sig lite färg. Hittills har första dagen varit riktigt bra, vaknade till och med innan klockan ringde, och snoozade ingenting. Duktig Sanna. Vi hörs senare!


Ryan Adams



Är lite smått förälskad i dessa toner.

Min dag

 

 

Kameran åkte på något vänster inte upp när jag fikade med Julia och Amanda, så därför får ni lite trevliga egobilder på moí istället. Gatan hem är så vacker nu när det verkligen är sommar (ja, det är baskemig sommar nu!), med vackra körsbärsblommor och gröna trädkronor. Sånt gillar jag! Får mig dessutom att bli lite lycklig i all annan misär. Har ringt tatueringsstudion och fixat i ordning så att allt står rätt till med min tatuering (tänk att det bara är några dagar kvar, vad tiden går fort!), och sedan har jag hängt i Hampstead hela dagen. Tog mig en frisk promenix dit, men fick ta tåget hem för det skulle komma en matleverans vid fem. Så den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att organisera kylskåpet, diskat ur lite lådor och sånt där.

Tänkte ge mig ut på en lite springtur innan jag lagar middag. Vi får se när familjen kommer hem också! Back to reality, som man brukar säga. Men veckan är go - bara tre dagar, och det ser ljust ut för helgen. Kommer nog bli bra.


Dagens outfit



Inte världens mest smickrande bild, men jag ska ju som sagt till Hampstead...

Leggings - H&M | Kavaj - Atmosphere| Blus - H&M | Klocka - Gant

 


BK




Tillbaka i värmen. Sitter ute och äter lite äpple. Tänkte faktiskt ta mig en promenix till Hampstead sedan, där jag ska träffa Amanda och Julia för fika ute i solen. Det är så behagligt väder idag; en såndär mild fläkt så att det inte blir för varmt. Så nu måste jag slänga mig in i duschen och göra mig i ordning om jag ska hinna ta en promenad!

Aktiverar mig lite så att jag slipper tänka på annat.

What a Story All Will Tell



Såhär snygga var jag och Kajan hemma hos Adam och Tobias i fredags! Nice, eh?
Haha.



Väskan är packad. Väger på pricken 10kg. Fått med mig i princip allt jag vill, resten får mamma ta med när hon kommer nästa onsdag. Känns lite smått bättre nu. Har varit med Anna och Kajsa hela dagen, myst, pratat, promenerat lite grann och suttit vid Stamsjön i solen.

Klart jag ska tillbaka. Klart jag trivs. Klart min sommar kommer bli bra.

Åh vad jag lämnar så mycket här hemma. Inte bara materiella saker, utan så mycket fina vänner som jag så gärna vill dela London med. Och jag lämnar honom. Men somrarna går alltid fort, det kommer säkerligen den här göra också, i och med allt kul och spännande som ligger framför mig.

Lovar bättre bloggning när jag kommer tillbaka till England!

Borta bra, men hemma bäst




Jag älskar London. Men jag älskar mitt liv här mer. Därför är det med en klump i bröstet, magen och speciellt i hjärtat som jag håller på att packa. Min sommar i London kommer bli så jäkla bra, det vet jag. Men att lämna alla, att få mail mitt i natten av världens bästa Capa om att jag inte borde åka, att säga hejdå... Det är svårt. Också har jag blivit kär.

Jag hade så gärna åkt tillbaka med samma känsla som sist - det finns inget bättre än London. Men att ha Kajan så nära, att få mammas goda mat, att kunna göra exakt precis vad man vill är något man verkligen uppskattar. Och som sagt så älskar jag staden London, jag trivs som fisken i vattnet, det är epic och det är underbart. Men här hemma är allt lite bättre, lite mer storslaget, lite mer trivsamt. Kanske för att hemma är där alla mina fina är. Där min familj är. Precis som i Home.

Så jag spenderade min hemresa från min pappa (åt middag där igår och sov över) med att gråta. Jag vill ju inte lämna vad jag har här nu. På tio dagar har jag fått så mycket här hemma. Inte bara god mat, men så mycket förbättrade relationer med vänner, så bra drömmar för framtiden, så mycket kärlek. Så det är en sten i kroppen just nu, överallt, i alla kroppsdelar är det stelt, hårt och grått.

Dags att börja tänka positivt, jag får komma hem till världens bästa au pair-familj, mina goa pojkar som jag saknat. Min stora säng. Världens bästa stad. På onsdag är det tatuering som gäller, nästa onsdag kommer mami och hälsar på, och jag är ledig en hel del runt påsk. Sommaren har i princip kommit till London, det är en bra sommar som väntar.

Gränsfall

 

Livet är galet bra. Har varit hos Tobey och Adam och ätit tacos, nu sitter vi i vardagsrummet och myser lite. Väntar på folk så att vi ska gå ut. Kommer bli epic. Vill inte alls åka tillbaka till London!


Avslappnad

 



De brukar säga att vi är snyggast på norra halvklotet...




Åh, vilken bra dag.
Har varit i stan med Kajan, fikat på Le Pain Francais och suttit och pratat med Capa ett tag. Mys mys. Sedan åkte jag ut till mamsens jobb i Mölndal, och vi åkte till Panorama Hotel för att gå på deras spa. Fy farao vad skönt det var - 25 minuter massage och 25 minuter ansiktsbehandling. Blir helt gäspig bara jag tänker på det. Sedan satt vi i bubbelpoolen ett tag och avslutade med varsin räkmacka i restaurangen. Life is good. Mami skämmer bort mig, hihi.

Imorgon väntar lunch med Charlotte, sedan ska jag möta Adam också ska vi fixa lite med Västs kampanj för omvalet i Västra Götaland. Vad kvällen har att erbjuda får vi se.

Alternativt

 

 

 

 

Jag älskar min nya SPOTIFYLISTA!

 

 

 

Åh, jag har gjort en Spotifylista som jag är så fruktansvärt nöjd med. Visst är det underbart när det blir så? Att man bara lyssnar på heeela listan, längtar efter listan och bara... ääälskar listan? Det är underbart. Det enda som är lite jobbigt med denna lista är att jag lagt till I Will Come to You med Hanson, och jag kan ju inte neka till att när Taylor var 14 bast och gjorde denna, så var han en svärmorsdröm. Vad är det som är dåligt med det tänker ni? Jo, det dåliga är att han har fru och barn för tillfället, så jag känner mig lite heartbroken. Nej, klart jag inte gör, fast ibland får jag sånadär starstruck-crushes, och jag får en när jag hör honom sjunga och han har sin 90-tals-frilla som är såååå sjuuuuukt lång. Och allt är bara nittio-tal, allt är bara förskolan på Lindåsskolan i Billdal, allt är bara tillbaka till MmmmBop. Gamla goda tiden, kan man säga. Då det inte fanns problem eller något komplicerat här i världen. Det var då livet var cake & ice cream, gulddagar när livet gick ut på att leka. Nu känner jag mig vuxen. Köper hellre ELLE Interiör istället för ELLE Magazine. Jag sitter och lyssnar på jazz och klassisk musik i min ensamhet. Ja, det får mig att känna mig lite vuxen. Herrejesus... Nu kom jag helt in på ett sidospår här.

Min Spotifylista heter #8 - vårkänsla. Subscriba om du vill!

Har börjat inse att jag lyssnar på ganska knepig musik. Men ge det en chans, det är ganska stämningsfullt om ni frågar mig. Avslappnande och härligt. Också nåt houseliknande då och då. Vinnande koncept, som man brukar kalla det.





When the stars go blue

 

Sitter på Expen i Göteborg, precis som på den gamla goda tiden, haha. Har ätit lunch med Capa och Petter på Hard Rock Café, och suttit här och pratat i ett par timmar och två till ska det bli. Tänkte hjälpa dem lite med hemsidan inför omvalet i Västra Götalandsregionen. Senare ska jag träffa Lisa och äta lite middag och prata ikapp oss. Ska bli supermysigt!


YELLE




Fy farao vad bra Yelle är.

Fasen vad mycket musik det har blivit här på senaste... Ber om ursäkt för det, men i och med att mina kameror båda är i London och sådär så är det så svårt att fylla ut bloggen.

Det värsta är över





Att komma över något, sluta med något är svårt. Men när det har gått en tid inser man att man inte kan ge upp, då har man kämpat förgäves. Det är att kämpa som gör en till den man är, uthållighet är så otroligt viktigt. För ingen kan neka att efter regn kommer solsken. Någonstans bortom de mörka molnen gömmer sig den varma solen. Och det finns alltid människor runtomkring dig som kan hjälpa dig igenom det som är jobbigt. Det finns alltid en varm famn att krypa in i, även om det inte är hans. Det finns alltid en hand som vill hålla din. Och det finns alltid någon som älskar dig så otroligt mycket. Så som jag älskar dig, Kajsa.

Shoppa i London - marknader

Gjorde ju ett inlägg med mina favoritaffärer (de flesta på Oxford Street) men tänkte också att jag skulle göra ett inlägg om marknader! Så här har ni det.

Brick Lane
På Brick Lane är det marknad på helgen utefter gatan. Sedan finns det också otroligt mycket vintage/second hand butiker utmed vägen. Gör man en avsnikare kommer man upp till Beyond Retro. Här finns det otroligt mycket snygga grejer om jag får säga det själv. Har inte köpt något där ännu, för vi brukar åka dit på söndagar när vi gör det och då ekar min plånbok tom, om jag nu inte haft en väldigt lugn helg. Hur som haver - jag har hittat vackra second hand-pälsar, snygga retrojeansshorts, converse och en massa mer! Värt ett besök.

Portobello Road
Portobello Road i Notting Hill har på lördagar en marknad som tydligen ska vara fantastisk. Jag har också bara varit där på söndagar, alltså har jag inte upplevt denna marknad, men det ska finnas mycket vad jag har hört. Om inte annat är det kul att bara gå runt och kolla!

Camden Market
I Camden finns det marknader högt och lågt - The Camden Market, The Stables Market osv. Är det fint väder är det underbart att bara strosa omkring och kolla på grejer. Det finns inredning, kläder, skor och smycken till bra priser. Och man kan ju pruta! Min vän Petra har bland annat köpt en supersnygg bikerjacka här, och om jag hade pengar har jag nog också köpt en del. Men jag lyckas alltid prioritera bort denna marknad.


Skapa en Fanpage på Facebook


Basic i iMovie




Har fått frågor om iMovie som jag använder till mina videobloggar för att göra de lite mer kryddade, haha. Så här får ni lite basic info om iMovie, några lätta grejer. Men som jag säger - lättare att lära sig om man själv letar och trixar lite!

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen

Bilder från förra sommaren.



Visst finns det låtar som blir så mycket bättre när man är kär? Det tycker i alla fall jag. Till exempel Jag Kommer - Veronica Maggio tyckte jag inte var bra tidigare, men just nu kan jag bara sätta mig in i låten och det känns som att jag förstår vad den handlar om nu på ett mycket klarare sätt. Så den spelas lite grann. Tillsammans med andra goa låtar som bara får mig att vilja dansa omkring på en äng i en fin, vit sommarklänning.

Äta i London

I och med att jag är Au Pair kan jag inte tipsa er om några fancy restauranger, för där har jag inte råd att äta, så jag ger er istället tips på ställen där man inte behöver spendera en förmögenhet. Vill ni ha mer lyxiga alternativ får ni söka er någon annanstans, för det känns bara knasigt att skriva om ställen jag inte har varit på, haha.

Camden
I Camden finns något som heter Stables Market, och där har de massor med mat! Som en food-court kan man säga, och det kostar ca 5 pund per rätt. Man får välja själv, det finns mexikanskt, italienskt, thailändskt, kinesiskt... Allt möjligt helt enkelt. Så det är prisvärt och det är riktigt gott. Rekommenderar starkt att ta Fajitas, för det är så gudomligt gott! The Stables Market, London, NW1 8AH (gå rakt upp mot Chalk Farm från Camden Town Station)

Brick Lane
Precis som i Camden finns här Food-Court, och det är också gudomligt god mat. Också lika billigt!

Fika
På Brick Lane, längst ner mot Shoreditch/Liverpool Street Station (ja, åt det hållet i alla fall, och inte upp mot alla indiska restauranger) ligger ett svensk café som heter Fika. Förstår att det kanske inte riktigt är stället man går till om man bara är på visit i London, men ja, det finns i alla fall! Haha. 161A Brick Lane, London, EJ 6SB

Costa
Costa är mitt favoritcafé. Det är som Starbucks, men billigare och har godare soyalatte, så därför går jag alltjämt oftast dit. Där brukar jag äta deras Chicken Pesto Panini - hur goood som helst! Finns överallt.

Snog
Gillar man Frozen Yoghurt så vet jag att Snog i SoHo är ett ställe man helt klart borde prova! Jag gillar det som sagt inte, och har inte provat på någon annanstans, men det är enligt många av mina vänner det bästa stället. 9 Berwick Street, London, Middlesex

Wasabi
Gillar man sushi är Wasabi bäst enligt mig. Här får man själv plocka inplastade bitar, och det finns också lite mer nudlar-ris-och-andra-alternativ! Allt till ett billigt pris! Ligger två stycken på Oxford Street bl.a. - en mitt emot Selfridges&Co och en nere vid Tottenham Court Road.

Starbucks
Starbucks har en otroligt god serie som heter Live Well, som innefattar mackor och pasta. Jag brukar ta Chicken & Red Pesto Pasta eller Chicken and Roasted Tomatoes Panini. Supergott. Ganska dyrt dock, men still - gott! Finns överallt.

Joe & The Juice
På Regent Street uppe vid korsningen till Oxford Street finns en juicebar som heter Joe & The Juice. Hög musik blandat med supercool inredning och gudomliga färspressade juicer gjorda på alla möjliga frukter och grönsaker gör det värt ett besök! 281 Regent Street, London W1B 2HE

The Hummingbird Bakery
Underbara cupcakes, tycker helt klart att det är värt ett besök, om inte för att äta utan för att fota de fantastiska bakverken! 133 Portobello Road, London

Paul
Paul är ett franskt bageri, eller en bagerikedja kan man säga som säljer alla möjliga franska bakverk och goda, bakade rätter. Min Au Pairmamma handlar där ibland, och det är veeerkligen goda grejer! Detta finns lite här och var, bland annat på Baker Street, vid Charing Cross Station, på Regent Street och i Covent Garden.

Covent Garden
I Covent Garden finns det otroligt mycket att välja på när det kommer till mat, så om man har vägarna förbi tycker jag helt klart man ska prova någon trevlig restaurang där!





Jar of hearts

 

Ska strax förflytta mig till min goa säng. Varvar ner med ett glas vitt nu såhär på kvällen. Ska kolla lite på Vänner, bara lyssna klart på alla stämningsfulla låtar jag har lagt till på mn Spotifylista - 1, 2, 3, 4, 5.

Så; Vänner, mjuka lakan, en påse lösgodis fullproppad med lakrits (har ju inte ätit det sen jag var hemma sist typ!), mitt vinglas och en glad Sanna. Livet är inte fy skam. At least not yet.


Sa jag att jag älskar Katy B?



Åh, jag glömde berätta det - jag har lyckats lämna mitt minneskort plus båda kamerorna i London. Så det kommer väl bli mobilbilder+cambilder nu när jag är hemma. Sorry för detta.

As time passes, things change

 




Jag kommer hem till min familj, känner inte igen min lillebror. Har inte träffat honom på tre månader, och han har växt på höjden, blivit smalare och ser vuxnare ut. Mamma och Michael har börjat investera i aktier, så de läser bankböcker och aktieböcker hela tiden. Också känns det som att det har börjat användas sköljmedel här hemma - mina lakan är i alla fall silkeslena. Och sist jag kom hem hade vi helt plötsligt en ny bil - och den, mina vänner, är den goaste bilen jag har kört i mitt liv.

Jaja, det var bara en liten parantes i mitt annars inte jätte-händelsefulla liv. Har haft en slapp dag sedan jag åkte hem tidigare idag, sovit ikapp mig lite, ätit god mat och varit nere på Hemmakväll och köpt LÖSGODIS! Galet gott. Och ostbågar.


Whoops



I'm gonna love you like I've never been hurt before.

 

Morning. Konstigt det kändes att sova i sin säng. Vaknade massor med gånger, och hade en jätteknepig dröm. Jag tror ärligt talat att jag drömde att jag var med i The Black Swan, fast det var lite mer på mitt eget sätt, haha. Läskigt var det i alla fall! Jaja, kvällen igår var superdupermys med min andra hälft, Kajan. Och det är också henne jag väntar på nu, vi ska ut på en liten promenix i det fina vädret. Göra det vi gör bäst - prata. Ikväll ska jag hem till en kompis, vi har inte riktigt bestämt om det blir utgång eller myskväll, vi får se. Det ska i alla fall bli kul!

 

Och juste - jag fick min skattedeklaration igår och det finns bara en sak att säga - PRISA GUD, HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN!


Till min Kajsa



It's okay not to be OK

Honey, I'm hooome!

 

Äntligen med min bästa vän igen.
HAHA.

 

Då var man hemma på sin planhalva igen. Har varit med Kajsa hela dagen. Vi har varit en sväng nere i centrum och fikat/ätit lunch, myst med bra musik och trevliga danser (som me myself and I oftast står för...) samt druckit vin och diskuterat våra ofantligt stora problem. Neee... Så stora är de inte. Men ah, det är skönt att vara med min wingman igen! Så jag har haft en toppendag. Nu har vi varit ute på en promenix, suttit nere vid Stamsjön och myst lite. Gott att vara på svensk mark och se lite svensk natur, faktiskt. Mindre skönt att det är så kallt... Hur som helst, ska gå tillbaka till att umgås med nära och kära! Love love.


La Terazza

Tell the world I'm coming home.
Sitter ute på terassen och lyssnar på lite musik och myser för mig själv.

 

Ledsen för dåligt bloggande idag - men det är ju min sista dag här innan semestern + att det har varit hur varmt som helst. Har gått runt i shorts på stan, hur härligt är inte det på en skala? Också har jag packat och städat och sånt. Vill ju inte komma tillbaka till ett bombnedslag. Nu har jag packat klart, ska ta en dusch och reda ut mitt skatbo till hår. Säga hejdå till pojkarna, gud, jag kommer sakna dem. Även om det bara är tio dagar. Men de har verkligen börjat visa att de tycker om mig, vilket är underbart. Jag blir lite kär, smälter lite. Börjar fundera på om man kanske ska skaffa barn i framtiden ändå. Har varit lite sådär med det innan, haha. Jaja. Duschen.


Frågor och svar om London

Hej hej.
Jag hörde från min kompis Lydia att du är au pair i London. Jag har själv planer på att kanske fara till London och plugga i September och tänkte fråga dig om hur det är där? Är det ett livat ställe eller är det tebjudningar? Hur är folket? Är det det dyrt? Jag har en miljon frågor :D
Hejsan!
Hur det är? Fantastiskt. Jag älskar det. Det är viktigt att hamna i en bra familj, det är ett som är säkert, annars trivs man sällan bra så som jag har förstått. Det är A & O för vistelsen. London - livat eller tebjudningar? Haha, det är Europas största metropol, en av världens mest kända städer. Här finns allt! Vill du gå på tebjudningar kan du göra det, men livat är det större delen av dygnet. Folket är väldigt trevligt, vi svenskar är populära, eller engelsmännen gillar svenskar. Att säga att man kommer från Sverige när man är ute på krogen går alltid hem, haha. Dyrt beror väl på hur man ser det, men jag skulle säga ja. Därför att det kostar att ta sig omkring väldigt mycket, och som au pair har du inte jättemycket betalt. Men man klarar sig - helt klart. Det handlar om prioritering. Vissa prioriterar party, andra shopping, några sightseeing. Jag skulle nog säga att jag är ett och två på det. Men att ta sig runt kostar en del (många bäckar små, som man brukar säga...) men det finns alltid lite billigare alternativ. Kläder och liknande brukar vara billigare, men å andra sidan kan man som au pair/arbetande i England inte jämföra med Sveriges valuta (H&M är ju billigare här för att pundet är lågt) därför att ens lön varierar inte beroende på valutakurserna.
Har ni fler frågor om London? Släng iväg ett mail eller en kommentar så svarar jag i ett inlägg så att alla får ta del av det!

Fantastiskt

 

Åh, det är så härligt väder idag. Hela 21 grader! Verkar som våren börjar komma ordentligt här. Skönt är det. Och bra för min hälsa - jag kan ju inte ligga inne och sova på rasten när det är sol och varmt! Så jag har suttit ute med datorn istället. Håller på att göra en ny design till gratisdesignerna, kul va? Fast just nu jobbar jag ju, så jag stryker lite och kollar på Vänner. Är så skönt att jag bara har 1 dag, 2 timmar och 42 minuter kvar till semester. YAY!


I'm telling the world That I've found a girl The one I can live for The one who deserves To give all my heart A reason to fly The one I can live for A reason for life



Perra has left the building.

Petra är vid det här laget på svensk mark. Hon har lämnat oss för denna gång. Känns hemskt, tragiskt, tomt och bara... Jag vet inte. Stod och tittade ut genom fönstret en lång stund förut, tänkte på allt kul vi gjort under de dryga två månader som jag känt henne. Jag är en såndär dramatisk person som skulle kunna stå och titta ut genom fönstret och åma mig bara för att... Men det här var på riktigt. Stod och kollade på vädret, så vackert idag, hela tjugo grader ska det bli. Men vad ska jag göra? Och med vem? Om inte Petra? Klart det finns massa andra underbara människor här som jag gärna umgås med, men nu är det ju faktiskt Petra det handlar om. Så inget illa menat mot alla andra goa, utan det är bara jag som sörjer.

Var i valet och kvalet om jag skulle slänga din gamla Doritos-påse som vi åt. Så jag tvättade ur den och vek den och la den i min dagbok. Gud? Vad gör jag? Men det är ungefär det enda fysiska som finns kvar av dig i mitt liv. Okej, det låter lite som att du har dött... Men jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka, och jag hoppas att du får en grym sommar hemma. Kom gärna och hälsa på, min säng saknar dig.

Nya sedlar!

 

Här har ni personerna som kommer figurera på Sveriges nya sedlar. Jag tycker det är supercoolt verkligen, för jag har ju ganska bra koll på dessa människor! Jag har ärligt talat superkoll på alla utom Birgit Nilsson... men antar att hon är någon form av sångerska eller skådespelerska... Klart man visste vem Linné var, och Selma Lagerlöf. Men de andra var jag kanske inte jättehigh på. Jag kan i alla fall inte - på rak arm - namnge vilka som var på de övriga sedlarna!

 

Hur som helst - jag blir helt lyrisk, haha. Kan man få bli det av att nya sedlar kommer till Sverige? Eh, ja, faktiskt.
Idag kom nyheten ut på riksbankens hemsida och riksbanksfullmäktige säger att de har valt personer som gjort "positiva och kulturella insatser under 1900-talet". Man har också valt att göra en jämn fördelning av män och kvinnor. De har dock inte bestämt hur sedlarna kommer se ut - mer än att det ska finnas ett porträtt av ikonen samt en naturbild som på något sätt är förenlig med personen i fråga (jag antar att det kommer bli landskapsblommor eller liknande). Men! Riksbanken utlyser under april en tävling där man får vara med och ge förslag på hur sedlarna ska se ut! Det är ju helt galet roligt, tänk att man själv har chansen att få designa en sedel. Haha, ni märker hur lyrisk jag är...

 

Källa: riksbank.se


Life in London


Jag blir glad




Det enda jag hör dagarna i ända är om de där himla fåglarna i Rio. Vilket också ledde till att jag lyssnade på Taio Cruz soundtrack till den animerade filmen. Jag gillart. Det är lite stämning. Så jag blir glad.

Lycka

... och för övrigt behöver jag inte ens sova mina åtta timmar för jag vaknar ändå med ett leende på läpparna.

Femme Fatale



Sitter och lyssnar igenom Britneys nya album. Gillar det jag hör.

Fråga & svar



Frukostbild från i höstas; rostat bröd med honung, ett glas juice och te.




› bor du ännu i london? :)
› kan du säga vad ni äter till fukost, lunch, mellanmål och kvällsmat?
› vad finns det att göra i london?


› Japp, jag bor kvar här och har tänkt göra det ett bra tag framöver.
› Till frukost får jag äta vad jag vill, men jag tror att toast är det vanligaste. Alltså en rostad macka med sylt eller honung. Eller granola - müsli, gröt eller något i den stilen. Yoghurt finns självklart också. Allt finns här. Lunch är en lite lättare måltid, där äter många soppa och macka till exempel. Mellanmål tror jag inte så många äter, utan det är snacks istället - chips, frukt, någon form av bar eller liknande. Kvällsmat/middag är som i Sverige, men man äter senare här vad jag har förstått. Barn kanske äter vid 5-tiden medan föräldrar och vuxna äter vid 8-9 på kvällen. Då är det ofta ett rejält mål mat som gäller, så ingen kvällsmat behövs.
› Det finns otroligt mycket att göra här... Shopping, sevärdheter, musikaler, parker. Allt finns här, så den frågan får bli mer konkret för att jag ska kunna svara på den, hihi.

You are the only exception

 

Snog i SoHo är helt klart ett ställe att besöka om man gillar Frozen Yoghurt. Det gör inte jag, men toppingen är ju fasligt god, så jag åt en i lördags ändå. Haha, hade så himla ont i magen efteråt. Jag är ju jättekänslig för mjölkprodukter, äter alltid laktosfritt hemma. Men men, var ju tvungen att prova. Och det tog mig ungefär 30-40 minuter att äta den för att jag inte tyckte det var gott, haha. Jaja, nu ska jag krypa ner under mitt täcke, drömma söta drömmar om någon speciell och vakna en dag närmare Sverige. Yay!


Men snälla, lilla vän...

När ska du sluta höra av dig till mig?
När ska du fatta att jag inte vill ha med dig att göra?
När ska du ta bort mitt nummer?


Snälla, gör det någon gång snart, för jag är så trött på att få random sms från dig som om inget hänt. Du är den konstigaste människan jag någonsin träffat, och att du sedan en vecka tillbaka har varit helt raderad från mitt liv känns bra. Men nu börjar du sms:a? Skämtar du med mig? Snälla säg att du gör det, snälla säg att du är så dum så att du tror att det är första april idag eller något sånt. Snälla!

Untouchable



In the middle of the night we could form this dream. I wanna feel you by my side, standing next to me. You gotta, come on, come on, say that we'll be together. Come on, come on, little taste of heaven.

Kan vara den bästa låten med Taylor Swift helt klart!


Utmanad av Isabell!





Jag har blivit utmanad av söta Isabell, och den här utmaningen går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv och sedan skicka vidare utmaningen till åtta andra bloggare. Så here we go!

Jag har ett sjukligt sockerbegär. Sorgligt men sant, så är jag beroende av socker. Försöker nu vänja mig av vid det genom att inte dricka cola på veckan utan bara på helgen, samt äta frukt istället för att försöka hitta något sött i skafferiet.

Jag är dålig på att vara rädd om mina saker. Ja, jag är ganska slarvig så att säga. Linsskydd på kameran? Ibland... Somna med fjärrkontrollen mellan kuddarna så att den knappt funkar längre? Check! Tappa mobilen i golvet 500-tusen gånger om dagen? Tur att jag har heltäckningsmatta i mitt rum...

Jag är shoppinggalen. Jag kan ärligt talat inte vara i en affär utan att köpa något eller få ångest över att jag inte köper något. Okej, 95% av fallen, men jag vill alltid bara köpa. Mamma brukade alltid säga det till mig förut - köpa köpa köpa, och ja... det stillar på något sätt mitt sinne. Jag antar att det är därför jag inte har några andra neurotiska drag... Haha

Jag vill göra ett ögonlyft. När jag gick i tvåan fick jag en gren i ögat vilket gjorde att mitt högra ögonlock hänger ca 3mm längre ner än det andra. Mitt största komplex, skiter i vikt och allt, bara mina ögon fick vara lika stora!

Jag har jättemycket hemlängtan just nu. Japp, jag vill bara hem för tillfället, hem till mina vänner, min familj, god mat, lite semester. Sedan kan jag åka tillbaka med ny energi och kraft och ta hand om mina små gossar igen, hihi.

Jag har några dåliga vanor;
jag river av mina naglar så att de jämt ser fula ut. Jag kan inte låta nagellack sitta kvar på naglarna... För att nämna två.

Jag har inte klippt mig på 1,5 år. Finns väl inte så mycket mer att säga, jag har norra halvklotets risigaste hår, men jag tänker aldrig sätta mig i en frisörstol igen i hela mitt liv.

Jag är rädd för två saker - höjder och spindlar. Spindlar ger mig rysningar, hjärtat slår lite för fort och jag måste stanna upp och andas. Vet inte hur det har blivit så. Är inte rädd för myror eller några andra kryp, men spindlar... Och när det kommer till höjder - jag blir rädd för mig själv, vågar inte lita på att jag inte får något psykosryck och kastar mig ut för balkongen eller vad det nu är jag står på.

Jag utmanar; Mirre, Charlotte, Kajan, Petra, Linnéa, Ida, Daga och Karolina.


Gilla på Facebook?



Åh vad glad jag skulle bli om ni ville gilla Sannas Rum på Facebook! Bara att trycka Like. Om ni nu gillar min blogg, hihi.

Jessie & James




Haha, bakgrunden till denna film är att ett av mina barn (som jag tar hand om alltså) är helt besatt av superhjältar, och då får han något som heter Super Hero Egg när han är duktig. Det är ett kinderägg, och i finns en miniatyr av en Marvel Super Hero (Iron Man, Spider Man, Hulk, Wolverine eller något...). Jag har gett honom otaliga ägg, vilket gör att jag hittar de där plastbollarna lite här och var bland mina grejer. I lördags hittade jag en i min jacka och det blev till en Pokéball för mig och mina vänner. Som senare krossades av en bil vilket ledde till missnöjda, förtvivlade utrop från min sida.

Sista arbetsveckan innan semester!

Sophia, jag, Linnéa & Sara ♥
Petras bild.

 


Fina, underbara, bästa Petra.

 

Min sista arbetsvecka innan semestern har börjat. 10 dagar i Sverige börjar på fredag. Så egentligen är det inte ens en hel arbetsvecka. Är otroligt skönt kan jag lova er. Man måste få längta tillbaka lite, så är det väl med alla jobb. Helgen har bestått av att ströva omkring i London, vara med gosiga tjejer och igår kväll hade vi en god middag hemma hos Petra (därav översta bilden). Vi lagade klyftpotatis, rostade grönsaker, tzatziki och kyckling. Mums vad gott. Dock var det ett litet avsked där i slutet - Petra åker hem i övermorgon. Jag har inte förstått det än, att jag inte kommer träffa henne på en lång tid nu. Svider en del i hjärtat när jag tänker på det, även om det inte gått upp för mig helt. Lär väl förstå när jag är hemma från Sverige igen.

 

Kommer sakna henne så otroligt mycket, våra knasiga kvällar, våra roliga mysdagar. Våra shoppingturer, våra toasties, våra jaegerbombs. Allt. London blir aldrig detsamma utan Petra Svensson.


Mobilen är sönder

 

Åh, hej fett hår. Jaja, orkar inte göra något åt det för tillfället. Kvällen igår var part fun part sad. Men men. Jag ska åka in till Oxford St och lämna in min telefon - någon trevlig person hoppade på den igår. Yay. Det var visserligen mitt fel i och med att jag tappade den. Men den är halvt förstörd. Får se vad de kan göra. Är enormt glad att jag tog försäkring kan jag säga! Ikväll är det middag med goa tjejer hos Petra. Fy vad jag kommer sakna den tjejen, alltså. Lite tårar skapas i mina ögon bara jag tänker på det...

 

However, ska springa ner till stationen, måste få i mig nåt att äta!


I ♥ NY

 

Känner mig jävligt snygg, om man får säga så. Har klippt lite i min I ♥ NY-tröja från Chinatown, NY, och använt lite säkerhetsnålar för att inte framstå som alltför promiskuös. Till detta - svarta, tajta byxor upprullade vid anklarna. Skor har jag inte tänkt på än, men lär bli ett par svarta ballerinas. Jag är redo för att göra Camden. Nu får vi bara hoppas att föräldrarna kommer hem snart så att jag hinner med sista tuben!


Camden

 

Dance the night away. Nej, ikväll ska jag dränka mina sorger i lite Jaegermeister. Petras sista kväll ute, lite tårar på det, eller mycket tårar på det. Men först ska jag babysitta. Freddie kollar på Zeke & Luther och jag sätter på lite lösögonfransar. Första gången jag provar enskilda faktiskt (om man bortser från studentbalen där make up artisten satte sådana på mig).

 

Sitter och är lite självdestruktiv och lyssnar på On The Floor med J.LO. Och lite Miike Snow på det. Är helt kär i Silvia. Ska jag filosofiera lite mer nu igen? Går tillbaka till alla de där känslorna jag hade vid jul. Fy farao vad jobbigt det var, så jag borde egentligen bara slå bort hur jag känner just nu. Sluta tänka. Sluta känna efter.


Sanna

 

And you tell yourself you won't let them touch.


SoHo & frozen yoghurt

 

Ska möta Joline vid Topshop, Oxford St om en timme. Sedan ska vi gå omkring lite, och gå till Soho för hon ska också boka tatueringstid. Woop woop. Sist men inte minst - hon var galet sugen på frozen yoghurt, så en sådan ska vi hinna med också. Ikväll babysitter jag, men ska ut när mina värdföräldrar kommer hem. De sa faktiskt igår att de gillar att jag gör så - går ut när de kommer hem - för då känner inte de sig så dåliga som låter mig jobba en lördagkväll! Jag tror inte jag kunde hittat en bättre värdfamilj faktiskt, allt är bara så himla bra och ah... livet är bra helt enkelt!

 

Förutom en liten ynka sak...


Did I say too much?

 




Did I say too much?
Did I say enough?

And it's all my fault for not getting off
So you made it start, can you make it stop?

En hemlis



Jag har inte velat berätta detta i bloggen tidigare därför att mamma, pappa och mormor och morfar läser bloggen och de kommer antagligen tycka att jag är dum som har bestämt mig för att göra detta. Men nu kan jag inte hålla mig mer; den 20 april ska jag tatuera mig! Alltså om 20 dagar. Jag bokade tid redan för ett par veckor sedan, och har betalat och allting så det är ingen återvändo. Tatueringsstudion ligger i SoHo, på Frith Street, och ska tydligen vara en grym studio!

Vad ska jag då göra? Minns ni detta inlägg? Texten är Petit Frère, vilket betyder lillebror, och det är franska. Jag valde det understa typsnittet, men tatueraren kommer göra om det lite för att det ska bli tydligare. Jag har länge velat göra en sådan tatuering, men förra året fick jag någon idé om att jag absolut inte kunde göra det för att jag inte tyckte man skulle tatuera in saker som hade med andra människor att göra för man vet ju aldrig hur livet artar sig. Men nu saknar jag min lillebror Hampus så mycket så att det värker i hela kroppen när jag tänker på det.

Tatueringen kommer sitta på min vänstra handled, för "hjärtat sitter ju på vänster sida", den är ganska liten så min klocka kommer dölja den ifall att det skulle behövas - läs; arbetsintervjuer.

Japp, så nu vet ni det också, hihi!

I was here

 

I was here!

 

Har ett par minuter över innan Freddie kommer hem och vi ska göra läxan. Hade jag tänkt i alla fall. Mår väl lite som jag förtjänar och har bestämt mig för att det inte bli utgång ikväll. Jag ska gå ner till Golders Green, beställa laxpasta från Charlie´s, och ha Vänner-marathon med mig själv. Kul va? Kul fredag. Yay. Fick ju reda på att jag inte babysitter ikväll, men så gör Petra det, och jag orkar inte riktigt ta tag i mig själv och göra något. Så det får bli laxpasta och Vänner då. Kanske att jag ska köpa mig lite choklad också. Mycket möjligt.


Frågan är om man ska tagga utgång ikväll...




Eller om man ska ligga hemma och köra all-in imorgon istället? Fast något vill jag ju göra, det är ju helg...

De kallar mig... död?




Igår var en såndär kväll - "Åh, ska vi ses och ta en öl i och med att du är i London, som eskalerar totalt till en utgång där jag tycker att det är asfiffigt att blanda alla alkoholhaltiga drycker jag kan komma på". Och börja jobba sju dagen efter. Yay me. Jag var hemma vid halv fyra (stod på Piccadilly Circus i en timme och väntade på jäkla N13, blir så förbannad...) och då kan man säga att jag la mig i sängen och somnade på studs.

Det verkar vara någon grej det här, varför lyckas man alltid bli sådär svenskt hej-jag-är-fjorton-år-och-jag-bara-ääääääälskar-att-vara-full när man är med folk från Sverige? Var precis samma sak när Kajan var här i februari... Jaja, kvällen var i alla fall hur rolig som helst, killarna åt mat i Covent Garden, sedan gick vi till The Prince of Wales och satt på uteserveringen i nån timme, och sist men inte minst hamnade vi på Tiger Tiger. Jag hade jätteroligt! Är ganska så säker på att det togs lite iPhonebilder, men vart de kommer ta vägen har jag ingen aning om. What happens in London...

Nu ska jag sova till klockan tre. Godnatt.
UUUH; och grattis till Joakim som fyller 22 idag! Woop woop.

RSS 2.0