Det har varit en händelserik dag och nu kö...

img_0296 (MMS)

Det har varit en händelserik dag och nu kör vi TP, världens roligaste spel! Ikväll blir det musikquiz men först mat, jag är sjukt hungrig.


Nu kör vi Folk & Försvars spel "Minister f...

img_0272 (MMS)

Nu kör vi Folk & Försvars spel "Minister för en dag". Hittills har det varit väldigt lyckat och jag är glad (: hihi!


who wears it better?

Skådespelerskan Ginnifer Goodwin, bland annat känd från He's Just Not That Into You och Mona Lisas leende valde en kväll, precis som modeentrepenören Tinsley Mortimer, att bära denna klänning från Dior. Det är tydligt att de båda har valt att matcha klänningen med tämligen olika accessoarer. Så min fråga är - vem bär den bäst?

One and only

Nu drar jag iväg, en natt, och sedan blir det LUF Väst Summer Camp i helgen. Kommer blogga mycket från mobilen då, men blir nog ett och annat inlägg, då vi har med oss laptop. Puss på er.

Fyra tusen kronor fattigare. Visar ikväll ...

img_0261 (MMS)

Fyra tusen kronor fattigare. Visar ikväll vad jag har i mina påsar!


Silver schampoo



Ja, första gången jag faktiskt bleker mitt hår
. Hela mitt hår. Jag har alltid gjort slingor förut, men nu kände jag för en drastisk förändring, och jag bryr mig inte om att alla mina nuvarande vänner tycker att det är fult. Faktiskt. Men det blir keps idag, tills jag har fått bort de röda/gula tonerna i håret. Så på listan står också silverschampo. Sedan när jag är nöjd med färgen ska jag lägga i slingor i en mörkare blond färg. Så att det ser mer naturligt ut. Now - Im off.

buy it break it fix it

Imorgon har jag ett par ärenden, men de viktigaste:
- Fixa ett par fina stövlar till LUF Väst Summer Camp i helgen, har siktat in mig på ett par Tom Joule.
- Köpa en Ester Elenora-scarf - sjukt söta!

Sedan ska jag också posta lite brev och paket, bland annat mina tradera-grejer. Tråkigt nog måste jag också betala lite räkningar. Inte roligt. Men, så är det ibland. Note to self - ring 3 och klaga på Fri surf.

Never the same

 

Grått som hösten.



Jag fick ett ryck. Riktigt ryck, inombords. Tog mig till närmsta affär och köpte hårfärg för 200 kronor. Nu ska här färgas, för jag tänker inte vara densamma.

Jag har skrivit upp mig på Au Pair-World och även kollat på jobb i Norge. Jag måste bort. Funkar inte här. Inte med något eller någon. Tänk att livet kan vara såhär jobbigt?

Genom hålet i mitt hjärta

 

Är riktigt nöjd med den här bilden.

Vad tycker ni?


Tillbaka till livet

Sitter i köket hos en kompis och jobbar med helgens LUF-aktiviteter.

Funderar på att åka till Lysekil ikväll, till pappa och Hampus, saknar dem nu.
Just nu är jag galet hungrig, så ska se om vi kan fixa lite mat.

Jag är påväg tillbaka från de senaste dagarnas händelser, men är fortfarande lite tillbakadragen när det gäller bloggen. Men snart kommer jag tillbaka och bloggar, I promise.

En av mina favoritbilder.


Rösta på mig hos Evelina

Vill du göra mig glad?
Rösta då på mig hos Evelina, jag är bidrag nummer 1. Klicka här.

who wears it better?

Sångerskan Fergie bar denna lilla svarta från det australiensiska märket Camilla and Marc på en premiär i L.A, och countrysångerskan Julianne Hough gjorde detsamma på MTV Movie Awards! Men - vem bär den bäst?

 


Uppbrott

Som ni kanske har förstått så har jag gått från att vara i ett förhållande till singel. Detta är högst privat, och jag kommer inte dela med mig av det i bloggen. Jag går igenom en sjukt jobbig grej just nu och det tär på mig ordentligt.

Jag kommer snart tillbaka. Måste bara smälta information och händelser lite grann.
Tack för att ni respekterar mig och mitt privatliv.

As much as I love you



Jag kommer alltid älska dig.


Tiden läker våra sår

Jag vet inte när jag kommer tillbaka. Just nu går jag i motvind.

... eller Bryggeriet?



Niklas & jag, Moa i bakgrunden där.

 



Adam & jag.

 

Tönt.


I onsdags var det personalmiddag på Bryggeriet, jag gillar't!
Vi fortsatte sedan till Andra Lång och Sejdeln.

Nån som har lust att spåra på Kronan?

 



Hade den sjukaste kvällen i Vara igår. Egentligen så brukar man ju alltid köra med "What happens in --- stays in ---", men jag ska berätta hur sjukt det var.

Vi började med förfest hemma hos Carl, vilken varade till klockan tolv ungefär. Vi dansade en massa, jag och Lovisa, satt och pratade och drack cider och öl. Det var riktigt mysigt faktiskt. Vid tolv stack vi till Kronan där Hoffmaestro skulle spela, men väl där insåg jag att jag hade glömt mitt kort, så Adam fick ta ut pengar till mig. Och när vi kom fram till Kronan tänkte jag att jag inte hade något leg, så vi fick gå tillbaka till bilen och hämta min plånbok. Vi var inte inne på Kronan förrän typ halv två, och vad som hände mellan 12 och halv 2 har jag inte så stor koll på...

När vi kommer in så ska Hoffmaestro köra sina sista låtar, och det blir nån sjuk form av dans. Alla sprang fram och tillbaka framför scenen samtidigt som sångaren sa höger och vänster. Jag och Lovisa hamnade i mitten av allt, och hon tappade sina skor. Det resulterade i en del glasbitar i hennes fötter... och även på låren!

Vi var hemma hos Adam vid halv fyra, fastän Kronan stängde 2. Massa omplåstring av Lovisa, och jag var påväg till hotell Grepen för efterfest med Hoffmaestro, men trots min berusning insåg jag att jag kan ju inte lämna alla. Så jag fick några öl och sedan åkte vi till Adam. Somnade gjorde jag klockan 5. Efter vindruvor och en glasstrut i köket på Orragärdet.

Vad gör vi? Nu kör vi!

img_0235 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi!


Ledsen för dålig uppdatering, har varit på...

img_0230 (MMS)

Ledsen för dålig uppdatering, har varit på Smögen med LUF idag. Nu ska vi åka till Vara och partaja, riktigt nice!


Få din blogg att synas på google - del 3

- Fetstilat & kursivt
Som ni kanske har märkt så fetstilar jag vissa ord eller meningar ibland på min blogg. Detta för att dessa ord då hamnar högre upp på Google. Google värderar fetstilade och kursiva ord högre än vanliga, normala ord. Om du till exempel skriver Photoshoptips, gör det fetstilt, för om folk söker på det på google kan du ha chans att hamna högt upp. Eller om du skriver om en kändis, gör detsamma - fetstila hans/hennes namn, eller gör det kursivt.



Jag fetstilar även märken och butiker. Hihi.


Todays



Tunika - Gina Tricot | Cykelbyxor - H&M | Kavaj - Bikbok | Skor - Skopunkten

Nu ska jag på personalfest/-middag på Bryggeriet på Avenyn, av alla ställen, haha. Men det lär bli kul, med bra sällskap, haha. Jag har jobbat hela dagen, så nu tycker jag att jag är värd en utekväll. Veckan erbjuder mig inte mindre än tre stycken; imorgon drar jag till Vara och deras enda krog - hihi - och på lördag kör vi avskedsutgång för Pernilla.

who wears it better?

På premiären av Sex and the City - The Movie förrförra året bar SJP denna klänning från Nina Ricci. Likaså gjorde Lindsay Lohan under en photoshoot med magasinet Harper's Bazaar. Vem bär klänningen bäst?

Office



Dra med musen över bilden för att se hur fint vi gjorde det på vårt kontor igår.
Det var smutsigt som bara den, så detta jobb tog flera timmar...

Hur du gör en fiskbensfläta á la Sanna



Ursäkta att det är så sjukt dåligt/mycket ljus i videon!
Men det får vara så, jag orkar inte göra om det, haha. Och detta är som sagt ett simpelt påhittat sätt att göra en fiskbensfläta på. Funkar bra för mig i alla fall!

Var är videon?
Jag får göra om det...

Upp upp upp


 

Shorts - Gina Tricot | Linne - Bikbok | Skärp - Friis & Company
Armband - Thomas Sabo & present

 

Nu är det dags att sticka till "kontoret" och arbeta lite. Idag ska vi ringa medlemmar för hela slanten, och fixa i ordning själva lokalen så att den är lite hemtrevlig. Det är ju trots allt vår bas de närmaste två månaderna. Ni får bilder från dagen senare, också ska jag förklara vad jag faktiskt jobbar med. Hihi.


Helt slut

Jag är sjukt trött.
Såhär trött har jag inte varit på länge...

Första dagen på jobbet och den varade i 13 timmar. Vi körde personalkonferens fram till klockan tre, och då åkte jag, Petter & Adam till Jönköping (Jönköping liksom, 2 timmar...) för att hämta den första bilen som vi ska ha nu i valrörelsen. Sedan tog vi en liten omväg hem, nämligen via Skaraborg där Adam och Petter bor, och där släppte jag av dem. Skönt nog så körde Adam från Skövde till Herrljunga, där jag släppte av honom. Sedan gick det fort hem, jag vill bara sova... Ska snart krypa ner under täcket.
Imorgon börjar jag 12. Först ska jag dock hämta mina skor. Hihi.

Lika som bär?



Två kvinnor som jag tycker är sjukt lika är Zoey Deschaenl och Katy Perry, vad tycker du?


Todays

 

 

Skor - Bianco | Leggings - Bikbok | Linne & tunika - H&M | Klocka - Guess
Ringar - Kina, PACS & Glitter | Armband - Dazzling, Thomas Sabo & present


DIY - the diadem braid



Okej, först och främst vill jag förklara att jag har en spegel bredvid kameran och därför tittar jag åt sidan hela tiden. Ja och sedan så ber jag om ursäkt för min fina dubbelhaka som kikar fram då och då. Jag är lite småcharmig ändå, haha.

Svartvit syn







Dramatic.

Roligaste videon (till Kajsa & Josefina)




Towe tipsade om den här videon i torsdags när vi hade tjejmiddag här hemma. Eller Camilla hade... Hon åker förresten imorgon bitti, så vi förenades i en fin liten kram innan hon åkte till sin mamma nu. Bye bye, see you in a few months - typ. Nej, men man kommer fatta att hon är borta om ungefär en vecka. Då blir det Skype för hela slanten!

HOWEVER! Den här videon är ju hur sjuk som helst, men jäkligt rolig. Den är tillägnad Kajsa och Josefina.

free

 

Detta är ett litet projekt jag har hållt på med ett tag. Tyckte inte att det var så roligt att bara ha gratis stilmallar, så jag bestämde mig för att jag skulle göra gratis designer (ca 5-10 st) som ska gå att ladda ner från min blogg. Dessa är gratis, men det finns som sagt bara ca 10 stycken. Inom kort kommer jag vara klar med alla, när jag har 5 stycken lanserar jag idén. Vad tror ni?


Utfyllnad - vinn inbjudan till bloggsvar

Den som först gissar rätt på vem detta är får en inbjudan till bloggsvar.
I brist på annat fyller jag ut bloggen med detta idag.

Sängen

Ligger i sängen och vill inte röra mig.
Bara gråta.
Idag är ingen bra dag.

Svar på anonym kommentar

Har en fått en anonym (såklart - varför ska man stå för vad man undrar och tycker? Det är väldigt onödigt...) som handlar om min text som står där ni kommenterar. Det står: "Nej jag gör inte gratis designer, och nej, jag vill inte följa dig via bloglovin'".
Frågan lyder således "du skrev ju, nej jag vill inte följa dig i bloglovin. varför ska vi då följa dig?  kan du svara i ett inlägg".

Det detta handlar om är såkallade bloglovin-byten. Jag vill inte ha kommentarer där det står "Hej, vill du följa min blogg på bloglovin'?" eller "Fin blogg, ska vi följa varann via bloglovin'?". Det står i texten ovanför kommentarerna att jag inte gör detta, men det respekterar inte alla. De frågar ändå och jag är sjukt trött på att varje gång trevligt avfärda det. Jag vill bara skriva något i stil med "kan du inte läsa? jag gör inte bloglovin-byten", men jag kan inte. Jag vill inte vara elak.
Så det handlar inte om att jag inte vill följa någon, jag vill bara inte ha en massa jävla frågor om jag vill följa personer via bloglovin' om de följer mig. Jag följer personer vars bloggar jag gillar, och jag vill att ni ska följa mig just av samma anledning - att ni gillar min blogg. Inte i utbyte mot att jag följer er. Jag vill ha min blogg äkta och genuin, inga följare som egentligen inte följer.
Hoppas det var svar nog.

Sitter på O'Learys i Trollhättan och har s...

img_0213 (MMS)

Sitter på O'Learys i Trollhättan och har styrelsemöte. Ikväll ska jag lära er hur man gör ett flätdiadem (:


who wears it better?

Detta fodral från Hervé Léger satt på både One Tree Hill-stjärnan Sophia Bush och realitystjärnan Khloé Kardashian en kväll. Men - vem bär den bäst?

Vinn inbjudan till bloggsvar





Den som först gissar rätt vem det här är vinner en inbjudan till bloggsvar.

I wanna know your name

 

 

Jag älskar videon, jag älskar låten, jag älskar hans röst.


Kajsas nya design



Fixade klart Kajans nya design idag - vad tycks?


Tradera





Nu har jag tre objekt på tradera, om du är intresserad.
Säljer min Kashmirtröja som jag endast använt ett fåtal gånger. Den köptes för 1600 kronor, men säljer den nu för 300 kronor (utropspris). Det är 100% kashmir, och det är ju ett måste i en basgarderob. Hihi.

Galet



Kajan Kajak.



Me and wifey - jag vet att jag är snyyyyygg!



WIFEY!

Kajan Kajak är snyyyggg.


MMMMMH YOU LIKE THAT!


Don't go away, say that you'll stay



På måndag åker Camilla till Australien och stannar där i 7 månader.
Min lillsis. Nu ska vi ha going-away-party och det enda jag tänker är "Don't go away".


Jag har gjort världens bästa musikquiz!

Ikväll är det dags för Going-away-party för Camilla som flyttar till Australien på måndag. Så det kommer lite tjejer hit hem, och jag har slängt ihop en lite rolig musikquiz till detta ändamål!

Jag tänkte tipsa lite om min fina musikquiz till er läsare - det är superkul att göra det på tjejmiddagar. Såhär brukar jag göra när jag gör mina:


I like



Blev helt kär när jag såg den här bilden som jag tog i Karpathos.

Lika som bär?



Är inte Nelly Furtado och Courtney Cox Arquette himla lika?


Guide i slutartiden!





Camillas nya design



Idag installerade jag Camillas nya design. Det var en avskedspresent för att hon åker ifrån mig nu... På måndag lämnar hon mig (asså fattar ni? MIG!) för Sidney. Hmmppfff! Hon kommer sakna mig så himla mycket.


wish it - frayme.blogg.se



Mikaela hade en sjukt snygg, lite safariinspirerad outfit (right?), häromdagen, och jag föll som en sten ner i havets djup. Sjukt snygg var den! Så nu har jag plockat ihop en egen version av outfiten, som jag så gärna skulle vilja ha!
Armband - Nelly.com | Skjorta - Only | Shorts - Zara | Skärp - Filippa K

Kul att folk har egen fantasi


Som sagt - väldigt kul att folk har tillräckligt med vett och ettikett samt moral att tillverka egna designer med egen grafik. Ledsen är ordet, det är vad jag blir. Jag känner faktiskt ingen smicker över huvud taget i det här fallet, för tjejen tar åt sig allt som läsarna skriver. Detta gör att jag nästan vill ha högerklicksskydd på bloggen och detta leder ju till att ni inte kan kopiera mina pixels, eller använda mina gratis stilmallar. Det är ett dilemma för mig, för sånt här hatar jag!

Jag måste ha världens bästa pojkvän. Idag ...

img_0210 (MMS)

Jag måste ha världens bästa pojkvän. Idag firar vi 15 månader tillsammans med räkor och annat gott. Men inte nog med det - han hade köpt ett par underbara skor till mig på Bianco. Jag är lyckligt lottad, ohja!


Beställt!

Jag blev lite ledsen idag när inga svarade när jag ringde dem. Frustrerad, för jag ville ha jobbet klart, så satte jag mig och gjorde slag i saken - beställde lite skor från Nelly.com. Är riktigt nöjd!

i want it, i want it


Få din blogg att synas på google - del 2

Fortsättningen på det här inlägget.


- Ditt bloggnamn finns med i sökningen.

Om en blogg heter photoshoptips.blogg.se, och någon söker på photoshoptips, är det stor chans att denna blogg hamnar högt upp bland sökningarna. Om man söker på Sannas, kommer jag kanska högt upp, och söker man på Sannas Rum, hamnar jag högst. Därför kanske man inte rekommenderar att ha skitsvåra bloggnamn som ingen kommer ihåg, och som ingen söker på. Om man vill hamna på google alltså.




Mattes nya design

Hjälp vad produktiv och effektiv jag har varit idag. 
Gjorde klart denna design till min pojkvän Matte, nu på kvällen/natten.
Har legat med laptopen i knäet sedan klockan 11, det gick relativt fort den här gången.
Matte har dock inte börjat blogga ännu, så jag länkar honom inte. 
Men visst blev designen nice?

Ensam som du

 



Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC


Johannas nya design

Klicka på bilden för att komma till Johannas blogg!

Blev klar med den här designen i helgen, och den är nu installerad på Johannas söta blogg. 
Jag blev nöjd, det blev fint, en härligt mjuk känsla på något sätt.

Nya sandaler?



Med tanke på att jag har kört paint på denna bild så är den helt ok. Right?
Har inte photoshop på den här datorn, that's why.
Men jag är galet sugen på att beställa lite från Nellys rea, nya sandaler måste jag bara ha! 

Några outfits från förra veckan



Rosa tunika - Saint Tropez | Leggings - Gina Tricot | Blommig tunika - Bikbok
Skor - köpta i Kina | Shorts - Gina Tricot | Skjorta - Gina Tricot
Skärp - Friis & Company | Smycken - Thomas Sabo & present


Här är jag nu

 



Nikon D40 & Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC


Complete first season



Jag hade glömt hur bra första säsongen var. Även om 2&3 är mina favoritsäsonger.



Har precis kollat igenom halva första säsongen av Desperate Housewives. Älskar verkligen den serien. Jag kommer ihåg när jag var sjuk i åttan och de visade första säsongen på kanal5, det var när vi precis fått fler kanaler. Jag föll direkt, och bad att få ett par boxar, vilket jag också fick; säsong 1, 2 & 3. Det tog inte lång tid att kolla igenom dem, och jag har älskat det ever since.

Bakfull

Även Guds bästa barn kan råka illa ut på krogrundan.

Jag tittar på Desperate Housewives, och skäms över hur full jag blev igår. Men jag är faktiskt bara 19 år, så det är väl okej, det händer ju väldigt sällan.

Så mysigt att kolla om Desperate förresten, älskar de gamla avsnitten!

Första doppet i Stamsjön

 



 


Grill



Jag hade en supertrevlig kväll hos Johanna igårkväll, med massa trevligt folk. Längesen jag skrattade så mycket. Det var även lite drama under kvällen - Matte satte en sparris i halsen så att Oskar fick göra heimlich manöver på honom. Lite obehagligt när han satt och inte kunde andas!
Sedan hade Johannas katt Mazarin fått kattungar, och jag och Åsa kunde verkligen inte hålla oss därifrån, de var såååå söta.

Nu ska jag fixa med Pernillas födelsedagspresent, och sedan åka hem till henne och fira. Ikväll blir det utgång, vi får se vart det bär av - Gretas, Valand eller Barcelona Essentials på Parken? We'll see...

who wears it better?

Precis som Jennifer Lopez, så äger även Kourtney Kardashian från TV-programmen Keeping up with the Kardashians och Kourtney & Khloé take Miami, denna klänning från Diane von Furstenberg. Frågan är som vanligt - vem bär den bäst?

Nu är jag på den efterlängtade grillkvälle...

img_0173 (MMS)

Nu är jag på den efterlängtade grillkvällen och det är underbart. Ljummen luft och ett glas vitt i handen. Maten var sjukt gott. Time for "in i dimman". (;


Malins nya design

Tryck på bilden för att komma till Malins blogg.
Denna design blev jag klar med häromdagen och har inte hunnit visa er ännu.
Vad tycks?

Hon skulle hatas ändå

Kissie har gjort en låt. En låt som inte är jättebra, men hon har gjort en låt. Den funkar, det är inte en jättedålig låt. Men det verkar hela svenska folket tycka - det är nog den sämsta låten som har gjort. Den är nog sämre än den hemska dängan Cheeky Girls som utnämndes till den sämsta låten genom tiderna. Jag hoppas att ni inte missar ironin...

Vad som dessutom är sjukt mycket hyckleri är att sitta med en Spotify-lista där man Sean Banans fruktansvärda sommarplåga, och lyssna på den. Den är väl ändå värre en Kissies Success?
Nej, Kissie kanske inte är nya Madonna, hon kanske inte har en pipa som kan mäta sig med Whitney Houston. Men Kissie har gjort det - hon har gjort en låt, och vilken tjej vill inte göra en egen låt? Det har väl varit en barndomsdröm för många.

Jag tycker det är så tråkigt att bo i det här landet många gånger. Låt Kissie få vara glad över sin låt. Sitt inte och skriv en massa elaka saker till henne, för hon är inte värd det. Hon har gjort en låt, som många andra. Sean Banan sjunger som en kratta, men honom hyllar ni för att han är rolig. Och han är känd för att han sa att han gillar mus (läs; kvinnligt underliv) i TV. Det är roligt enligt svenska folket... Kissie är väl också rolig? Hon gör massa roliga saker, men skillnaden är att hon gör det på ett sätt som det IQ-befriade svenska folket inte fattar, inte fattar att hon inte är seriös. Jag funderar på om det beror på att hon är tjej. För alla tjejbloggare trycker ni ner. Men DennisM, ja, han är ju grym som bara den. Fastän han uppmuntrar till svält. Jävligt go kille.

Är det inte konstigt att just Kissie av alla människor är emot monarki just när det är kungabröllop?
Är det inte konstigt att just Kissie av alla människor provar ett omdiskuterat bantningspiller?
Är det inte konstigt att just Kissie av alla människor hatar Ecplipse när alla andra älskar den?

Fattar ni inte att det bara är för att hon ska få uppmärksamhet och läsare till sin blogg? Jag respekterar faktiskt Kissie mer än dem som håller på och trycker ner henne, för de är ni som är korkade, inte hon. Hon gör visserligen sig ett namn på helt fel sätt enligt mig, men hon gör det, och ni går på det. Det är alla läsare som är anledningen till att hon är känd i Sverige. Hur många vet inte vem hon är?

Om ni läser detta lär ni hata mig, men det är jag väl värd då. Jag säger bara vad jag tycker - och det är just det man inte får i det här landet - säga sin åsikt.


Du är fri så länge du inte inkräktar på någon annans frihet.


Jag vill ha ett jobb

Jag är inte den som är speciellt sugen på att sätta mig i skolbänken nu direkt efter studenten, och så kommer det heller inte bli. Alltså vill jag ha ett jobb, men det är inte det lättaste. Jag har sökt ett 50-tal, men många söker inte ens nya arbetare. Jag har till och med varit på arbetsintervju för att bli telefonförsäljare, och då är man desperat, kan jag lova...

Platsbanken har blivit lite utav ett måste, jag sitter inne där ganska ofta, för jag vill verkligen inte gå arbetslös när jag är färdig med mitt sommarjobb, den 19:e september.

Nu har jag hittat en ny sida, som är lite som platsbanken, och det skadar ju aldrig att söka på olika ställen. Allwork heter denna sida. Så om du är trött på Platsbanken, spyr på Monster, då kanske du ska kolla in det istället, jag vet inte.

Jag vet i alla fall att jag måste ha ett jobb, och då funkar allt!


Hela dagen har jag varit hemma hos Pernill...

img_0167 (MMS)

Hela dagen har jag varit hemma hos Pernilla, ätit mumsig thai, jordgubbar och kollat på film. Sedan satte vi oss på vagnen och åkte in mot centrum, för vu hade planerat bio. Vi såg Dear John, en sjukt bra film, men enormt jobbig - jag grät större delen av tiden, och var sedan galet svullen i ansiktet. Mascarakanaler på kinderna var i allra högsta grad närvarande. Nu ligger jag hemma i min älskade Mattes säng och läser lite. Blir en tidig kväll ikväll. Imorgon blir det desto senare - då är det grillkväll som står på schemat. Jag längtar!


Back down to earth

 


Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10


Godkväll kära bloggläsare. Jag har spender...

img_0162 (MMS)

Godkväll kära bloggläsare. Jag har spenderat dagen med den sista boken i Hammarbyserien av Carin Gerhardssen (rekommenderar starkt) och därav har det inte blivit så mycket bloggande. Imorgon väntar en dag vid havet med min bästa vän Pernilla och efter Saltis ska vi gå på bio. Som jag har saknat henne, P. Vi hörs imorgon - pussgodnatt


I vattenbrynet

 



Nikon D40 & Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC


Lila & grönt

 


Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10


Stora örhängen







Detta är mina nya favvo-örhängen. Supersnygga. Express/USA


NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

img_0161 (MMS)

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!


Sannas Rum på Twitter



YEEES! Jag finns på Twitter, och har faktiskt gjort det i typ ett år, lite drygt. Men jag har aldrig sett tjusningen i det. Tills jag skaffade mig min iPhone, nu är jag helt fast. Mycket roligare än Facebook, man känner sig lite mer anonym på Twitter. Kan i och för sig bero på att typ ingen följer mig, men men. Haha. Här hittar ni mig!


Få din blogg att synas på google - del 1

Nu tänkte jag berätta lite för er som jag fick lära mig på en kurs jag gick i sociala medier. Eller en föreläsning, eller vad man ska kalla det. Så nu ska jag vidarbefodra detta till er! Hihi. Det här handlar om hur du hamnar högt upp på google när någon söker på ett visst ord.





- Din länk bör varit länkad av många andra.
Ju fler personer som länkar dig, desto bättre. Om de personerna som länkar dig i sin tur blir länkade, så är det ännu större chans att du hamnar högt upp bland sökningarna.



Då kan man alltså säga att det är bra om du länkar mycket, för då gör du dina kompisar en tjänst. Och då kanske de börjar länka dig med. Jag länkar alltid mina kompisar i mina inlägg, eller om jag skriver om någon och inte berättar riktigt vem det är, så länkar jag istället - då kan ni bara klicka in där och kolla vem det är. Länkbyten kan också vara en idé.


Liten blomma

 


Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10


who wears it better?

Inte bara Kylie Minouge har denna kornblå klänning från Pucci hängandes i sin garderob, det har även Fergie från Black Eyed Peas. Båda sångerskorna bar denna klänning vid ett tillfälle, och de fångades på bild. Men - vem bär den bäst?

Mot himmelen

 


Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10


Lika som bär?


Jag satt och kollade på Zack och Codys ljuva havsliv igår - fy vilken tönt jag är. Jag skäller på min 15-åriga lillebror för att han kollar på Disney Channel, och sedan gör jag samma sak själv. Gillar i och för sig bara Zack och Cody och mest då för att de är ganska så snygga... Haha. De är faktiskt bara ett år yngre än mig, nej, skämt åsido. Och en annan person jag har fallit för på senaste är ju Justin Bieber. Jag har Bieber-fever som Camilla säger. I högtalarna, i bilen, i hörlurarna - överallt är det Justin, Justin, Justin.
Nu har jag kommit på hur lik Zack, eller Dylan Sprouse som han egentligen heter, är Justin. Tycker ni inte?

Inne- & utelista



Maxiklänningar
Jag älskar det. Det täcker de saker som kanske behövs täckas ibland, orakade ben till exempel. Och man känner sig väldigt uppklädd, även om klänningen i sig inte är så prålig. Hihi, I love it.

Pippi Långstrump
Jag älskar Pippi. Igår satt jag och kollade på SVT Barnkanalen (jag har börjat kolla på barnprogram, I know, men jag är ett barn...) och då var det den med sockerdricksträdet och när hon köper otroligt mycket godis. Den hade vi inspelad när jag var liten, så det var lite nostalgi på det, hihi.

Flätor
Just nu är det mycket flätor i mitt hår. Eller ah, inte för stunden, men de dyker upp mer ofta nu. En fläta som ett diadem, mittbena och två flätor bak, fiskbensfläta, inbakad fläta... Ja you name it, det är skitsnyggt! Slarvigt ska det vara också!

Djurmönstrat
Jag själv skulle nog inte passa så bra i vare sig zebra eller leopard, men jag tycker det kan vara otroligt snyggt på andra. Jag kanske ändå borde inhandla en zebrarandig tröja? Jag såg en tjej på Smögen som hade det, och det var supersnyggt!





Charlotte Perelli

Henne har jag verkligen aldrig gillat! Botox i hela ansiktet, hon ser inte naturlig ut, och det tycker jag är lite tråkigt. Hon ser verkligen bara uppumpad ut. Och så är hon ganska töntig. Såg henne på Lotta på Liseberg, och hjälp, det var så jag låg ner med huvudet i soffan för att slippa se - jag skämdes liksom å hennes vägnar.

Mustasch
Nej, killar, snälla, inte mustasch. Förlåt, men för mig är mustasch 1. Günther, 2. Hitler, 3. Stalin, 4. Borat. Jag vet att det är mustaschkamp och allt just nu, men snälla, ta bort den när det är över!

Flipflops
Nej, jag tycker verkligen inte flipflops är något snyggt. Det flippar dessutom otroligt irriterande. Det funkar till stranden, men inte på stan. Det ser lite... hmm... jag vet inte vilket ord jag ska använda, men trashy funkar nog. Det är ganska så 2005, också. Och en sak - OM DU HAR VÅRTOR, SNÄLLA, HA INTE FLIPFLOPS, det ger mig lite obehagliga känslor.

Mörkt nagellack
I sommar känns ljusa, pastelliga färger, alternativt starka färger, helrätt. Men svart... Nej, det känns för vintrigt. Mina Chanel-nagellack åker in i byrålådan, långt in. De får komma fram först i oktober igen.

Off to Stromstad



Utan Strömstad är det ingen riktig sommar. Jag har varit där varenda sommar sedan jag föddes. Alltså 20 somrar i rad i år. Jag var till och med där den sommaren då jag bara var 6 månader gammal. Sjukt, va? Så, ingen sommar för mig utan Strömstad, och mormor & morfar måste vara där, annars är det inte samma sak! Så idag ska jag sätta mig på en förhoppningsvis sval buss, för att åka upp till dem och vara där till tisdag. Men don't worry - jag ska uppdatera så mycket jag kan via MMS och förberedda inlägg. Hihi.

Silver

 

 


Bieber-Fever




Jag äääääälskar den här videon!



bleach




Jag har väldigt röda läppar och har därför alltid strävat efter att få bleka. Men det blir aldrig riktigt som jag vill. Nu har jag dock kommit på ett sätt, som lyder följande:

1. Ta concealer på läpparna, och få det jämnt med en sminksvamp.
2. Dutta på puder, och inte bronzing då, utan vanligt puder. Gärna mycket vid konturerna som lätt blir mörkare än resten av läpparna.
3. Ta på ett läppglans som är ganska genomskinligt, men är lite glansigt också.


For you I'd write a symphony

 


Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10


Dagens outfit



Shorts - Gina Tricot | Linne - H&M | Skärp - Friis & Company | Armband - Sabo & Present


Det blev inte bra...



Men ni får ändå gissa vem detta är, även om jag inte alls är nöjd med illustrationen. Ville bara få den klart till slut.
Den som gissar rätt först får en inbjudan till bloggsvar - om ni inte redan har en dvs.

Avslutas ikväll 22.00

PETRA TUNGÅRDEN / SHECITY VAR RÄTT SVAR!
Vinnaren är Olivia, maila din mailadress till mig är du snäll!

 


Lite skrubb innan solstolen



Fotcreme, kroppspeeling, skrubbhandskar & fotfil.

Snart ska jag lägga mig ute på altanen och sola!


Puder



Aprikosfärgad kavaj och oversize-skjorta i samma färg / Gina Tricot

 



Lite oversizeshorts i grått / Gina Tricot

 



Tunika i gammelrosa / Fiorucci


Zombiewalk i Göteborg

 


På grund av paniken märkte jag inte att slutartiden var lång, så här har ni resultatet av min dokumentation av Zombiewalken som utspelade sig i Göteborg igår. ÄÄÄÄCKLIGT!

eye brow colour




Jag bara älskar Viva La Divas Mix & Match Eyebrow Color. Den är hur bra som helst, och jag använder alltid den till att fylla i mina ögonbryn. Jag är inte bäst på att plocka, så därför kan det behövas lite extra färg ibland! Jag brukar använda den ljusaste över hela brynet, och sedan fylla på här och var - där det behövs - med den näst mörkaste. Den svarta använder jag ibland när jag sotar och verkligen vill få till en riktigt mattsvart bas.
OBS! Jag tycker att det är viktigt att ha en bra borste till, en riktig ögonbrynsborste. Finns bl.a på Åhléns, och den är lite sneddad.

Fototävling på Din Åsikt



Jag är med och tävlar om 200 kronor på Din Åsikt, med denna bild under temat Sommarbilder.
Vill du vara med och tävla? Gå in här.

Gult är inte fult

 



Nikon D40, Sigma 18-50 mm f/3.5-5.6 DC & Closeup-filter x10

Jag har 5 sidor med kommentarer att godkänna och svara på. So long.
I eftermiddag ska jag fika med en tjej som heter Lisa, från MUF. Ska försöka hinna städa upp den totala katastrofen på mitt rum först bara. Annars får det bli ikväll.


2 nya designer - Trinidaz & Andrea



Här får ni se två av mina senaste designer - Andreas & Trinidaz'.
Glöm inte att checka min portfolio också, och om du är intresserad av en design - maila mig på [email protected]

Måste bara få visa...

 

 

 

Blev riktigt nöjd med dessa bilder! Kan bli en snygg fototrio i en kommande lya, ohyes.


Beställt!





Såg denna på takais blogg och var bara tvungen att klicka hem den!

Fotopromme

 



Smakprov!


Gick en liten promenad förut, så nu sitter jag och redigerar samtidigt som jag gör designer (ni ska få se de senaste alldeles snart) och jag fick faktiskt hela 50 bilder som jag blev jättenöjd med. Mitt nya filter (x10) är bara bäst, jag älskar det. Ska kolla om det finns några roliga fototävlingar som man kanske kan vara med i, hihi.

Vinnaren av iPhoneskalet!


Mary Kay



Ikväll bär det av hem till Lollsan för Mary Kay-party. Mary Kay är ett sminkmärke som kan arrangera homeparties, och det är det vi ska på då. Det är massa tjejer som kommer, och så blir det såklart lite fika. Det jag ser fram emot mest är ju att träffa tjejerna igen! Hoppas helt klart att min wifeeey är där - det vill säga Josefina. INSTÄLLT!

Nu ska jag ut och fota lite med mitt nya filter och sedan ska jag fortsätta med bloggdesignerna!

RSS 2.0