Idas nya design


Häromveckan gjorde jag klart Idas design. Personligen är jag nöjd med den, tycker den blev fin med de beigea inslagen. Dessutom gillar jag att hon valde typsnittet i rubriken, det är annorlunda och jag tycker verkligen det är fint. Ida själv skrev att hon är supernöjd, och det gör mig alltid lika glad att ha nöjda "kunder". Vill du beställa en design för 375 kr så maila du [email protected].


mina!

På senaste har jag handlat en hel del nagellack. Från alla möjliga märken - H&M, Depend, Chanel, Deborah Lippmann och e.l.f bland annat. Men dessa är de som jag är mest nöjd med. Ska försöka skriva och visa om det i mitten som kommer från e.l.f och är ett nagellack som mattar ner. Det funkar bra, om man har ett nagellack av bra kvalitet under. Jag provade med ett från Depend, men det blev inte alls bra { kanske för att det hade tjocknat lite och skulle ner i papperskorgen egentligen... }, men det bästa nagellacken enligt mig är ju Chanel, så igår innan min terapi sprang jag iväg till NK och köpte Black Satin och sedan sprang jag till Raglady och köpte Today was a fairytale från Deborah Lippmann. Kan ju bara tillägga att det känns som att min kropp skriker Ä N T L I G E N på grund av det sistnämnda. Som jag har tjatat om det... { 1 · 2 · 3 · 4 · 5 }



Min nya bloggtipssida




SÅÅÅDÄR!
Fy vad roligt, jag har flyttat över alla tips, alla koder och allting från bloggtips-sidan till en egen blogg (länk). Då ska det förhoppningsvis bli lättare att hitta.Oj så jag har jobbat, har till och med flyttat alla videos från youtube till videofy. Det var 2 timmars jobb här på morgonen. Nu ska jag dra igång med bloggdesigner som inte är klara. Först på tur står Linda!

Boston Design


Woop woop! Jag vann ett presentkort på Boston Design. Så himla roligt! Jag älskar ju doftljus, vi har inte mindre än fem stycken stora hemma här och var, men också en hel del små stearinljus och aromaoljor som man hettar upp och nu kommer det bli fler, haha. Har inte bestämt mig vilka jag ska välja - för å ena sidan vill man att de ska lukta så gott som möjligt, men å andra sidan tycker jag att själva designen på ljuset är ska vara snygg också! Är lite sugen på det nedan, det är ett som kallas Exclusive Spa, men det finns också i lukten Fresh Cotton - vilket låter fantastiskt. Mums!


Angående tipsen




Toodles!
Jag håller på att flytta över alla tips till en egen blogg. Det är självklart en hel del jobb - alla videos och koder ska hamna i nya inlägg, en design ska göras och sådär... Har försökt fixa bloggtips-sidan flera gånger, men det funkar inte (fuck blogg.se) så nu håller jag på att jobba med den här nya subbloggen istället! Just to say, liksom.
Sedan har jag en del designbeställningar också som jag håller på med, FYI.

lovefilm.se


Just nu är jag med i en kampanj på Buzzador där man får vara medlem på lovefilm.se gratis i två månader. Så jag och Roberto bestämde oss för att beställa hem några filmer, för filmkvällar är ju så fantastiskt mysigt tycker jag! De två första fick vi hem snabbt, men hade inte tid att titta direkt. I helgen tog vi oss dock tiden att se dem, så ikväll ska jag skicka tillbaka dem så får vi nästa laddning med filmer. I helgen såg vi Harry Potter (den näst sista filmen då, Deathly Hollows pt 1) och Inception. Potter hade vi sett innan men vi ville ladda upp för snart kommer ju tvåan hem till oss då vi har beställt den också - och den har vi inte sett.

Buzzador är fantastiskt roligt måste jag säga. Alltid kul att få testa på saker. Lovefilm är något jag kan tänka mig att fortsätta med faktiskt - filmer är alltid roligt. Och jag ser inte riktigt tjusningen i att köpa dem, utan det passar mig perfekt att bara låna!

Vad tror ni, skulle lovefilm kunna vara något för er?



stars & stripes


Idag ska jag till Julia och göra mina naglar. Så himla snällt av henne, jag blir glaaaad! Jag ska göra relativt korta naglar, á la Blondinbella. För jag tycker långa är i vägen på jobbet annars när man sitter mycket vid datorn... Jobbigt med tangenterna - haha! Hur som helst.
Igår innan jag skulle på terapi så var jag i stan en snabbis och köpte lite vitaminer och kosttillskott till min älskling så att han inte behöver vara trött och ha huvudvärk. Sedan tog jag en quicky in på Gina Tricot och fick med mig tröjan nedan hem för 299kr. Trivs bra i den. Matchar idag med mina kängor från Cat och svarta byxor från Pieces. Är mycket nöjd!



väldigt sugen på detta


Är så sjuuukt sugen på att klicka hem det här halsbandet. Får se hur det blir. Ska tänka dagen ut. Det är verkligen toppensnyggt. Det kommer från Mi Lajki och finns på Nelly för 179kr. Vad tycker ni? Är det snyggt?



paris hilton


Älskar de här två dofterna från Paris Hilton. Så bestämde mig för att klicka hem dem från parfym.se som har rabatterade priser på parfymer och kosmetik. Gillar verkligen den sidan kan jag säga! Heiress har jag ägt i flera omgångar, men kände nu att det var dags att klicka hem den igen. Den som bara heter Paris Hilton har jag aldrig haft själv, men luktat många gånger på. Så bestämde mig för att den fick det bli också - när det ändå är så billigt. Så nu har jag fyra parfymer inklusive dessa; Paris Hilton Can Can, Ralph Lauren Ralph & dessa två. Yum yum.



WE HEART IT

tumblr-guide, pt3



fever


Ligger hemma med svettningar, fy farao vad äckligt det är med feber. Men imorgon ska jag jobba, oavsett tänkte jag. Gillar inte att vara hemma ensam, usch - så himla tråkigt. Så ska trycka i mig lite paracetamol och sedan ta en lugn kväll. Älsklingen var ute och fiskade igår, så vi ska äta färsk fisk ikväll. Ser fram emot att se vad han kan trixa ihop med några aborrar och en gädda. Har i alla fall hunnit plocka undan en del i lägenheten och varit på en promenix. Har alltid fått höra att frisk luft är bra. Hämtade på vägen ut ett par böcker som jag har beställt som handlar om bättre självkänsla och om hur man kommer över sina psykiska besvär. Ska lägga mig och läsa lite i den sistnämnda tänkte jag. Verkar väldigt intressant!



tumblr-guide, pt2




Denna guide handlar om hur man startar en tumblr. Det är superlätt!
Bara gå in på www.tumblr.com och tryck på Sign Up i det högra hörnet. Där startar du ditt konto, som du kan lägga hur flera bloggar på.

När du är färdig med det så är du inne och då finns en femstegs-guide om hur du kommer igång. Du ska börja följa ett visst antal personer, posta en bild på dig själv och liknande. Du trycker sedan på din blogg (som står uppe bredvid Dashboard) och kan där börja posta citat, texter, bilder, musik och videos. Om du vill fixa med ditt tema så kan du trycka på Customize appearance i höger meny och trixa lite med teman där. I nästa guide får du en mer detaljerad beskrivning om hur du kan göra din tumblr snygg!

tumblr-guide, pt1





Jag har ju verkligen fallit hårt för tumblr och många av er har frågat mig vad det är, varför man har det och allt sådant... Så min första guide ska handla om att besvara era frågor om hur, varför och allt sådant!

Fråga: Vad är tumblr?
Sanna svarar: Man kan säga att tumblr är mellantinget till twitter och en blogg. Det är inte lika enkelt och kort som twitter, men absolut inte lika avancerat som en blogg. Det är ett bloggverktyg, men är lättare att förstå och lättare att använda än en blogg.

Fråga: Vad skriver man om?
Sanna svarar: På tumblr handlar det inte lika mycket om att skriva utan mer om att posta och reblogga bilder. Som ni ser på min tumblr så har jag i princip bara bilder, citat och videos. Det finns de som använder det som en blogg också, men det ser man sällan.

Fråga: Varför har man tumblr?
Sanna svarar: Ja, svår fråga. Men tänk we heart it och alla bilder där... De flesta därifrån kommer från en tumblr-blogg från början. En tumblr-blogg kan följas med bloglovin' och du kan helt enkelt hitta otroligt mycket inspiration och material. Vilket jag tycker är fantastiskt roligt då!

Fråga: Vad är "reblog"?
Sanna svarar: Att reblogga något är att posta en annan persons bild från deras sida, och när din besökare sedan trycker på bilden så kommer så kallade notes upp tillsammans med bilden. Dessa notes är allt det som hänt med bilden sedan första personen postade den - alla som rebloggat eller gillat fotot. Och länkar till alla dessa. På så sätt blir det lätt att hitta nya bloggar och nya bilder att reblogga.

Fråga: Vad är "notes"?
Sanna svarar: Notes är, som jag skrev tidigare alla händelser - folk som har rebloggat eller gillat fotot/texten etc.

Jag har gjort massa fler guider, som kommer varje dag nu, så det är bara att hålla utkik om ni vill bli riktiga tumbl-are, haha.

turkost badrum


Jag har nu bestämt (över huvudet på min sambo) att vi ska ha ett turkos-blått tema i badrummet. Just därför att jag köpte Molton Brown i färgen/lukten Blu Maquis, och jag kände att jag ville ha färg som matchar detta. Dock har jag valt en blågrön/turkos som är lite matt, den är liksom inte sådär skrikig, utan handdukarna till exempel är mycket mattare än vad bilden nedan visar! Men jag är verkligen nöjd. Efter några om och men fick jag också Roberto att gå med på min idé och till slut förlikade han sig med det såpass mycket så att han faktiskt sa att han gillade det. Så nu har vi grått kakelgolv, vita kakelväggar och detaljer i denna färg.



Köpte dessa fina grejer på Åhlens!


inspiration


Just nu känns det som att jag är inne i mitt tumblr-flyt. Jag tycker det är hur kul som helst, har hittat femhundratusen bilder som jag vill posta, och reblogga! Bloggen har hamnat lite i skymundan därav, vilket är tråkigt såklart. Ska försöka komma igång och blogga lite. Kanske borde lägga ut shoppingen jag ägnat mig åt sedan två veckor tillbaka. Det har blivit en hel del snyggt, faktiskt.
Är himla nöjd med alla köp!



Elins nya design


Ytterligare en nöjd kund från förr som ville ha en ny design! Och här har ni resultatet. Elin gillade min fjärde designauktion men ville ha den lite mer personlig med sina egna typsnitt och sånt där. Jag tycker den blev söt och hoppas att hon ska trivas med den.



mer tumblr


Har blivit helt besatt. Sedan i fredags har jag lyckats reblogga/lägga upp 3OO bilder/citat/inlägg. Helt galet. Alla borde verkligen prova tumblr, jag fullkomligen älskar det! Det är perfekt för dem som älskar ögongodis i form av vackra bilder. Åh, jag blir salig. Man får sån inspiration - till livet, till shopping, till sin blogg, till sitt utseende, till sitt hem - till allt! Av alla dessa bilder. Det är också superlätt att skaffa; bara gå in på tumblr.com och skapa ett nytt konto! Skulle ni vilja ha en guide i hur man gör en tumblr?



Hittade äntligen ett tema jag gillar, som jag justerade lite själv!


poker på nätet


Att komma hem efter jobbet och sätta mig och spela poker online kommer nog aldrig bli min grej, då jag är alldeles för rädd för det där. Men vem vet - kanske är jag grym på det där och borde ge det en chans? Jag vet inte... Sådant man inte vet något om är man rädd för är något som passar in på mig väldigt bra. Jag har provat lite grann, men gjort det med rädsla för att hamna i någon form av skuldfälla. Men för dem som tycker om det där och kanske rentav är duktiga på det, så är det ju tur att det finns vissa guider och tips via Internet. Kanske man själv skulle kunna bli världens pokerhaj genom att ta hjälp av dessa sidor? I don't know, framtiden får väl utvisa om jag vågar mig på det där någon gång.



WE HEART IT


I have nothing without you




Så fantastiskt vacker låt!
Älskar verkligen Lana del Rey.


tumblr

Har varit en död fisk den här morgonen och följt strömmen. Nu har jag också tumblr! Min sida heter såklart sannasrum.tumblr.com och där postar jag helt enkelt en massa bilder, länkar, quotes etc. Ni får gärna följa mig om ni vill!
Nu har jag suttit ett tag och lagt upp massor av bilder, försökt hitta ett tema jag trivs med, men inte riktigt lyckats med det... Får fortsätta leta! Men bilder i massor finns det redan på sidan.
Har du också tumblr? Tveka inte att lämna en länk!



pink lips




born to die

Äntligen är Lana del Reys album Born to Die ute på Spotify. Och jag älskar varenda liten sång! Hon är verkligen grym. Ååh, som jag har längtat efter det här albumet, helt galet. Nu är jag lycklig. Visst gör bra musik en lycklig? Om du vill lyssna på hennes album kan du trycka här, det är nästan ett måste!


Jennys nya design


Jenny är en bekant som mig, så jag blev toppenglad när hon ville ha en design. Den bästa bekräftelsen man kan få på att man är bra på något är när någon man känner tycker om det. Inte sant? Well, såhär blev resultatet. Jag älskar det, det är så sjukt härliga färger och jag blir helt varm, känns som att både vår och sommar är på väg när man kollar på Jennys bildbombade blogg! Vad tycker ni?




eyes lips face


Häromdagen fick jag hem ett paket från elf med det nedan i. Jag fick dock två stycken mineral foundations, tror det var någon kampanj. Men i alla fall - det som var i var ett kompaktpuder, ett läppstift, två mineral foundations, tre penslar (en foundationpensel, en bronzing, blending & blush pensel och sist men inte minst en all over face pensel) och två nagellack (ett i metallic grå, som nog liknar det jag köpte från Chanel och ett som ska ge en matt finish, som topplack). Är nöjd, men har inte provat grejerna ännu. Ska dock prova till helgen tänkte jag. Använder ju bara bronzing-puder till vardags. Jag tycker att elf är ett bra märke när man inte har så mycket pengar och om man tänker på hur mycket man ger för produkterna så är det bra! Vad tycker ni om elf?



before I die




Har ni något ni vill göra innan ni dör?


griffeltavla-sticker


Hittade det här på Kirres blogg - det är som en bård som man klistrar upp på väggen med griffeltavla på. Så kan man skriva lite meddelanden på den. Jag är supersugen på att sätta upp den hemma hos oss, antingen på väggen i hallen eller på dörren. Vad tror ni om det? Kan det bli snyggt?

Borden finns att köpas på Moltaz Design Shop för 375 kronor och då ingår även fyra kritor till tavlan. Är supersugen, men får överlägga med mannen hemma om han tycker att det är något att ha. Dessutom får vi ju fixa till väggarna i hallen först, då de som bodde i lägenheten innan oss har gjort en massa fula hål där.



Moltaz Design Shop


let us stay young



Fullkomligen  Ä L S K A R  den här låten!
Finns på Spotify, tryck här.


Elisabets nya design


Elisabet ska åka som au pair till USA om ett tag och beställde därför en design av mig. När hon väl kommit dit ska jag byta ut bilderna i headern åt henne och även fixa några andra småsaker som presentation och klockor som visar tidsskillnaden. Jag önskar henne lycka till och hoppas att hon ska trivas med sin nya bloggdesign!




på sidan...



lee stafford


Måste bara tipsa om Lee Staffords Dry Schampoo som har färg i sig. Antingen så tar man den som är vit då man är blond, eller så tar man Mid Brown om man är lite brunhårig och är man ordentligt brun så kan man använda Dark. Jag använde min första gången idag och den är G R Y M !  Det blev absolut inte vitt utan det blev liksom som min egen färg, och det var toppenbra. Så den tycker jag definitivt ni ska prova om ni är trötta på att bli vita i hårbotten av torrschampo! Jag betalade 8O kronor för min på Åhlens.





onsdag


Ny dag och snart är det faktiskt helg! Tiden går så fort nu för tiden. Och februari är det också - snart är det väl 2013... Hur som helst. Igår hade jag en toppenkväll med min lilla mamma, vi åt mumsiga räkor med rostat bröd, brieost och avokado och såg på Äntligen Hemma. Jag är inne i en väldigt trött period just nu, så vi gick faktiskt och la oss innan klockan nio. Hur skönt som helst.

Idag hoppas jag att min sambo ska komma hem från sin jobbresa i Stockholm. Om inte ska jag spendera kvällen med att ta kort på de två paketen jag fick hem igår från elf och H&M. Är himla nöjd med grejerna. I elf-paketet fick jag dessutom en extra sak (av misstag antar jag) vilket var lite roligt. Japp, that's it. Ska fortsätta med mina designbeställningar nu.



WE HEART IT


RSS 2.0