18 år på Avenyn



Åh vad jag saknar att vara arton år .. Det var visserligen bara fyra år sedan nu, men jag saknar det verkligen ! Hur vi brukade åka in och gå på Boulevard eller BLVD som vi så coolt kallade det . När det var okej att gå och festa på Bryggeriet, när jag och Linnéa hade en sjukt härlig kväll på Parken där vi var .. ja helt dyngraka . Eller Rosébaren med Lovisa på sommaren . Those were the days ! Min dröm är att Andra Lång här i Göteborg ska bli ett Lilla London Camden . Där man inte bryr sig . Där man kan få gå ut och bara vara sig själv en hel kväll .. Sällan man får det på Avenyn, känner jag . Det ska vara lista här, det ska vara helrör där, det ska vara höga klackar, tajta klänningar och hela köret . Jag älskar att göra mig i ordning för att gå ut, det gör jag . Men det kvittar ju om det inte är en rolig kväll, right ?

Nytt i garderoben


Lycka !



Minns ni när jag köpte denna fina kofta från Zara ? Och att jag ville ha den i vitt också ? Well, tog mig en tripp in på Zara idag på jakt efter byxor ( jag älskar deras byxor, de är i perfekt stretch för mig som har stora lår, dock är det dålig kvalitet på sömmarna, men det kompenseras av priset ! ) och vad hittar jag om inte den vita versionen på rea ! Den hade kostat 559 kr men nu låg den på ynka 179 kr . Hade känts som ett stort misstag om jag inte hade slagit till . Visar bild imorgon !

Chanel Coco Blue




Köpte mig ett tuggummiblått nagellack från Chanel häromdagen, färgen heter Coco Blue och är en babyblå färg . Jag gillar det; kommer säkerligen bli sött nu inför våren . Jag har ju rensat ut alla mina ljusa nagellack, nu har jag bara mina mörka + glittriga kvar, så jag kände att det var dags att hitta ett som var lite för sommarhalvåret . Vad tycker ni ?

Godmorgon världen !



Det är så konstigt när man ställer om dygnet - jag jobbar ju kväll och kan således gå upp vid 12-snåret varenda dag, om jag så vill . Problemet är ju lite att jag nästan inte kan gå upp tidigare för att jag jämt är så trött . På natten får jag visserligen gjort så mycket mer än på dagen; som nu - jag ligger och kollar Aftonbladet, spelar Candy Crush, gör design och gör mig i ordning för jobbet samtidigt .. På natten är jag 11O% fokuserad och kan bli färdig med massor av grejer . Men det är irriterande och jobbigt att ha en sådan dygnsrytm där man inte somnar förrän fyra på morgonen .. Datorn gör att jag kan vara uppe huur länge som helst, no limits liksom .

Jaja, iväg på ännu en dag med jobb .. Inte så många kvar nu, faktiskt bara exakt 16 dagar kvar och sedan rör jag mig mot nya äventyr ! Ska bli spännande . Men nu måste jag verkligen göra mig i ordning och dra mig mot jobbet ! Tack för alla gratulationer igår, ni är så fina . Och stort tack till Amandah som överraskade med att ha skrivit ett fint litet inlägg om att jag fyllde år !

White from H&M


Presenter





Har varit och ätit lunch med mamsen på Feskekôrka här i Göteborg . En yummy räksmörgås fick det bli för min del . Mami gav mig presenter; jag fick presentkort Åhléns som jag hade önskat mig, men också väskan & skorna som jag bloggade om igår . Det är tur att familjen kollar på bloggen i alla fall ibland - önskningarna slår in oftare än vad jag anar på grund av det, hehe . Nu ska jag jobba till nio, och sedan ska jag hem och mysa med min man ! ❤

Happy Birthday To Me !

Tumblr_lxrbgpfuzs1qdz4hko1_500_largeTumblr_m0neilkotd1qfe8teo1_500_largeTumblr_l2u3sl5z6e1qamsluo1_400_largeTumblr_llhekd7m7t1qe67nlo1_500_large_large

Black from H&M



Hade inte tackat nej till något av detta ! Hoppas att jag får något presentkort på min födelsdag, hehe . Imorgon blir jag 22 år !

Portfolion



Just nu har jag många bollar i luften; samtidigt som jag lagar min lunchlåda ( får inte glömma denna på spisen som jag gjorde med fredagens ! ) och försöker göra mig i ordning för jobb så pillar jag med designer, svarar på mail & flyttar min portfolio till en tumblr-adress så att jag kan använda ett tumblr-tema för min portfolio . Jag vill ha ett flöde där du som besökare kan välja om du vill kolla på mina designauktioner, mina egna designer, beställningsdesigner osv . men du ska också kunna välja vilken färgskala du vill titta på, om det är design till tjej eller kille samt vad det är för features på designen - så som popup, bildspel i headern osv .

Mycket jobb vill jag lova, men ack vad detta är roligt !

Att stjäla, att vara lat, att vara respektlös



Åh vad jag blir arg, å andras vägnar . Amandah är en superduktig tjej som gjort flera designer för läsare och bloggare att ladda ner hos designadinblogg.se . Jag älskar Amandahs blogg, hon är sjukt duktig och en stor inspirationskälla, anser jag . Därför blir jag så sjukt jävla irriterad när jag ser att människor kopierar hennes designer och plockar bort länken till henne . Det är ett BROTT, och det är respektlöst och patetiskt . Tragiska människor är vad ni är, som inte kan låta henne vara . Det var därför jag plockade bort mina gratisdesigner förra året, men nu ger jag er en ny chans att inte missbruka det, för precis som Amandah så polisanmäler jag alla som tar bort min länk !

Det är så pinsamt att ni ens har mage att skriva att ni gjort designerna själva; det är smutsigt, det är elakt och det är så lågt att jag hoppas att jag aldrig kommer hamna där nere . Man kan hämta inspiration men man kopierar inte . Att byta ut en header, och göra några små ändringar betyder inte att du har gjort designen själv ! Så gör oss alla en tjänst, ni som tycker att detta är ball, gå och gräv ner er . Gå och lägg er, sluta blogga, sluta stjäla eller gör vad ni vill; men sluta förstöra för oss som faktiskt försöker hjälpa dem som vill ha hjälp . Ni förstör för oss, ni förstör för alla andra men mest av allt förstör ni för er själva !

MVH ARG SANNA

Karins header, bakgrund & bloglovin'-ikon



Karin beställde en bakgrund, en header och en bloglovin'-ikon utav mig och såhär ↑ blev det ! Jag hade ingen aning om hur det skulle bli när det väl var inlagt, för jag kan ju inte blogger där Karin har sin blogg, så som sagt så gjorde jag bara lite grafik till henne . Hon fick fyra olika färger på bakgrunden, och sedan gjorde jag headern efter hennes önskemål, samt en matchande bloglovin'ikon . Hoppas att hon är nöjd ! Jag tycker det blev himla fint .

Kväll kväll kväll


Ska gosa ner mig i soffan med sista avsnittet av Scandal här snart . Vart en sväng på hemmakväll och köpt lite söndagsgodis .. Veckan kommer i och för sig bli väldigt ohälsosam; fyller 22 på tisdag, och sedan till helgen blir det ju då tjejmiddag + utgång samt tårtkalas med släkten - jippie ! Men söndagar ska vara lite mysiga, och man kan ju alltid sörja att helgen är slut över en skål med godis, hehe .

Har spenderat dagen med att pilla med Patricias, Karins & Annies designer . I princip klar med alla nu, behöver bara klartecken från dem att det är färdigt ! Tar gärna emot fler beställningar, maila [email protected] vid intresse .

Svart





Ring - H&M, Armband NLY Accessories, Ring - Juicy Couture, Örhängen - NLY Accessories, Ring - OXXO, Armband - Your Glow,
Ring - s.Oliver, Armband - NLY Accessories, Armband - Forever21 & Armband - Marc by Marc Jacobs .

X



Igår blev det improviserad utgång med en biltur över hela stan för att hämta mitt leg, för att sedan spurta ner över Avenyn så att vi skulle hinna till klockan 1 då vår fria entré skulle gå ut .. Vi kom in 2O över 1 men löste entrén ändå . Dansade i ett par timmar, shottade lite allt möjligt & drog mig hemåt vid halv fyra med en hamburgare i ena handen och min clutch i den andra . IMPROVISERAT ÄR BÄST !

Nu ska jag åka iväg till Kållered och titta på lillebrors hockeymatch . Ikväll blir det mys hemma med bloggdesigner, film, lite chirre & dirre ( fulaste uttrycket ? ) och min bästa kille . Puss på er !

Dagens agenda



Idag ska jag jobba mina sex timmar, är på god väg mot helg och sedan bär det av Linnéa för vinkväll med goa tjejer ! Hoppas ni också får en fin fredagskväll .

Ögonlyft

När jag var 9 år så var vi ute och lekte i skolan . Vi hade ett träd stående på baksidan av vår fristående lokal som hade en lång, stor gren, ungefär en och en halv meter ovanför marken . Vi brukade dra ner den grenen och gunga på den . En dag när vi kom ut så hade någon sågat av en del av grenen, alltså ett skott, kan man säga . Det hade blivit sådär räffligt som trä ofta blir när man använder en vanlig såg . Min klasskamrat skulle då dra ner grenen för mig så att jag kunde sätta mig på den och gunga . Men jag stod för nära, och det avsågade skottet rev mig över ansiktet, närmare bestämt över mitt högra öga . Jag hade tur som inte blev blind, min syn försämrades inte alls, men ärr fick jag och ett men i form av komplex . Mitt högra öga började hänga mer, även mitt högra ögonbryn .

Jag vet inte om jag har nämnt detta tidigare, men jag har väldiga komplex över detta . Man ser det inte så mycket, säger min omgivning, men som jag också sagt så betyder ju inte omgivningens perspektiv något för mig när jag inte kan förbise detta själv . Jag anser att mitt smink aldrig blir bra, mina ögonbryn blir aldrig i symmetri och på foto ser man det otroligt mycket . Därför vill jag lägga in något i mitt ögonbryn eller ovanför så att det lyfts lite, Restylane eller Botox eller liknande, så att det blir ett lyft på bara ett par millimeter, så att jag är nöjd i alla fall ! Jag ska försöka ta tag i det här under året, det känns som att jag kan unna mig det nu när vi har stabila inkomster hemma och har kommit i ordning hyfsat bra i lägenheten . Nedan ser ni ett exempel på när min kamera och mitt högra öga inte riktigt vill samarbeta ..



Såhär ser det ju inte ut i vanliga fall, men på kort har det en tendens att bli såhär .. Så störande !
Det högra ögat är alltid lite mer intryckt, man ser inte något utav mitt ögonlock som man gör på det vänstra ..

Jobb jobb



Skickat ut flera utkast idag, och jobbat med befintliga designer . Snart är jag klar med Annies och sedan har jag ett par andra som jag håller på med då, som sagt . Utöver det har jag börjat skissa lite på att flytta över alla Photoshop-tips till min bloggtips-blogg - men där är det mycket som ska göras .. Ny design, som matchar denna ( så att man känner tillhörigheten mellan sannasrum.se & bloggtipssidan ), göra videotips av alla tips som nu är skriftliga ( självklart kommer det skriftliga finnas kvar, vissa föredrar ju det,men ska göra videos för dem som föredrar videoguider ), fixa sidor till dem osv . Blir helt matt bara av att tänka på det, hehe ..

Men nu är det dags att dra på sig kängorna, ta på sig jackan och dra sig mot vagnen . Jobbar till 21, som vanligt, och sedan hem och ta det lugnt . Imorgon är det löööööööön men jag ska verkligen leva spartanskt denna månad, fyller ju år, så ska lägga krutet på nästa helg när jag både ska ha tjejmiddag & släkt-tårt-kalas . Blev ju så bra med just tårt-konceptet förra gången, hehe .

Huvudvärk efter en krävande dag



Hej mina kära läsare . Jag har en sjuk huvudvärk efter en dag med kräk-ångest . Alltså såndär ångest som går hela vägen upp i halsen så att man får massera övre bröstkorgen för att hjärtat slår så hårt och man är säker på att man ska kräkas . IDAG SA JAG NÄMLIGEN UPP MIG ! Jag ska ta mig vidare i min så kallade karriär och byta jobb . Jag kommer jobba med i princip samma saker, men på ett annat företag . Nu känns det bra, men bara att tänka på hur nervös jag var inför uppsägningen gör att jag får ångest igen, haha .. Men nu är det gjort, det gick hur bra som helst och om 4 veckor ligger jag här i min säng och är nervös för att första dagen på mitt nya jobb ligger en natts sömn bort .

Så nu ska jag nana, huvudvärken tar ut sitt . Men har ställt klockan så att jag kan gå upp och göra designer imorgon innan jobbet !

Turquoise




Eiffeltorn - Par Courrier Interior, Ljus - H&M Home, Kudde - Jotex, Ljuslyktor - Ellos, Pläd Ellos, Kudde H&M Home, Ljus - H&M Home,
Kudde - Amazon, Ljusfat - Åhlens, Kudde - H&M Home, Skål - Chilli & Ljus - H&M Home

PHOTOSHOPTIPS: Gör en lite roligare, enfärgad bakgrund


Sjukt?



Hmmm .. egentligen kan ju faktiskt vem som helst bli modell, om man ser till detta ovan .

Om ett par timmar ..



Toodles ! Jag har en tuff grej framför mig, så därför har jag fokuserat på designer det senaste . Jag återkommer när jag kan berätta mer, vilket bör vara imorgon . Har för övrigt lagt upp tips bland mina gratisdesigner om hur ni kan förändra dem ! Så kolla på det om ni har ställt frågan tidigare .

Ny design !

Ser det knasigt ut ? Prova F5 för PC & cmd+r för MAC .

Är det fortfarande konstigt ? Maila jättegärna en printscreen till [email protected]

Betongfat



Åh, jag har ju totalt glömt att visa er det otroligt vackra betongfatet jag köpte av Mikaela innan jul ! Det har vart för mycket stök ( alltså inte stökigt, utan för mycket att göra ) hemma sedan jag köpte dem, och har väl inte funnit tid att fota det . Men sedan passade fatet mig till 11O% också, så det känns som att det funnits på vårt soffbord i all evighet . Jag funderar på att köpa något mer av henne, det är så sjukt fint ! Och billigt också för den delen . Jag har ställt tre vita blockljus på mitt, och jag tycker det blev himla snyggt .

One.com - skaffa domän/webbhotell

 
Vi kör ett litet tips här ! Jag har i flera år haft domänen .se till min blogg, då jag, som de flesta andra, tycker att det är roligare än att ha blogg.se . När jag köpte min domän slog jag också till på en egen server, som då har gjort att jag kan ha nedladdningsbara filer på min blogg ( som ni då givetvis kan hitta bland mina gratisdesigner, till exempel ) men jag kan ju också ha flera mailadresser knutna till min domän, så som min mailadress [email protected], för att nämna en . Jag får ofta frågan om hur man gör så, och att ha en egen server skulle jag vilja påstå är det allra, allra bästa om man nu satsar på att ha en blogg som inriktar sig på design/Photoshop eller liknande typ av blogg .

Jag är toppennöjd med one.com . Jag lägger mellan 4OO-6OOkr på min server varje år, men man kan givetvis bara köpa domän också, och då brukar det inte vara lika dyrt . Din hemsida eller blogg blir så himla mycket mer proffsig när man har sin domän, och att då ha en server knuten till den är inte bara utbildande, roligt och givande, man har också så otroligt många fler möjligheter med en sådan ! Det är verkligen en investering !
 

Utöver det jag beskrivit ovan så får man också otroligt bra support via chat . De har lärt mig massor; alltifrån hur man pekar en domän, till hur man använder ett FTP-program . För mig, som gärna vill jobba med grafisk design, är det otroligt givande, och supporten gör det alltid på ett otroligt trevligt sätt ! Ibland känner man själv att man är riktigt hjärndöd när man ber om hjälp med vissa grejer, men man får alltid lika trevlig och bra service ! Som sagt; jag rekommenderar verkligen detta !

Sponsrat inlägg: Telia HBO



Åh, nu är det inte långt kvar tills Game of Thrones drar igång igen . Eller okej, lite drygt två månader, men det går fort ! För att få se de allra senaste avsnitten av alla HBO's ( de gör trots allt de bästa serierna; Entourage, True Blood, SATC för att nämna några ! ) serier så kan man nu skaffa HBO TV även i Sverige ! Det är ju helt fantastiskt, och det är verkligen något som jag och Roberto kommer kolla på att införskaffa . Med Telia Digital TV kan man dessutom få de första sex månaderna gratis - huuur bra deal ?

För er som inte vet vad Game of Thrones är så har ni för det första missat något .. Men jag tänkte jag kunde berätta lite snabbt vad serien handlar om . Vi befinner oss i en fantasivärld, landet Westeros där sju adliga familjer härskar och därmed krigar . Vi har familjerna Stark, Lannister och Baratheon som är de familjer som vi får följa först och främst under seriens gång . Serien börjar med att Kung Baratheon ber sin gamla vän Lord Stark att bli hans högra hand och rådgivare . När Lord Stark får reda på att hans företrädare på denna post blev mördad bestämmer han sig för att på egen hand undersöka det och då upptäcker Lord Stark en hel del hemligheter, om hur en familj försöker störta makten för att själva bli den härskande ätten . Men det är inte bara denna familj som vill åt tronen, flera av de andra är också intresserade . Intrigerna läggs på hög och inte nog med den politiska fejden; i denna fantasivärld ( som påminner lite om Sagan om Ringen och lite om medeltiden, tycker jag ) finns givetvis fantastifoster . För medan familjerna och deras allierade krigar om tronen försiggår något i norr som skulle kunna ödelägga hela Westeros, och det verkar som att det endast är en person i söder som kan stoppa det ..

Åh vilken fantastisk summering, jag har fått till . Nej, men på allvar; ge detta en chans . Det är den bästa serien jag har sett !
Läs mer och beställ HBO!

ADoperator gör det igen !

Kommer ni ihåg att jag skrivit om annonsnätverket Adoperator tidigare ? Well, nu är de i farten igen . I november förra året märkte jag att inget hänt med mitt saldo på väldigt länge . Jag valde då att plocka bort deras annonser och istället satsa helhjärtat på de andra nätverken jag är med i; Tradedoubler, videofy.me, Blogvertiser & Bloggerfy . Det enda av dessa som gjort mig besviken är Videofy som har haft problem med att betala ut pengarna . Även där fick jag kontakta VD'n, precis som jag gjorde med Adoperator 2O11 . Nu är det inga hard feelings mot Videofy, jag är ändå tacksam för att de finns .

Tillbaka till Adoperator . Som sagt kontaktade jag dem i november för att påtala problemet om att mitt saldo stod still på ca 4OOkr ( man ska ha 5OOkr för att få en utbetalning ) men fick inget svar . Och som jag skrev så tog jag då bort annonserna och satsade på de andra istället, som inte gett mig så mycket utdelning egentligen, men i det långa loppet är det klart att jag tjänar pengar på min blogg, främst genom de tre sistnämnda ovan . Idag gick jag in på mitt Adoperator-konto ( ska tilläggas att jag har haft annonser via detta nätverk i 6 år ) och ser att det ju står stilla på de där 4OOkr - vilket inte är konstigt; jag har ju inte haft några annonser ute . I samband med att jag släpper min nya design i veckan så ville jag ha en väldigt strukturerad blogg igen, jag vill satsa på detta igen . Jag har haft svackor fram och tillbaka sedan jag kom hem från London - men nu är jag redo att bli lika hängiven som jag vart under de andra åren .

Än en gång - tillbaka till Adoperator ! Jag såg då att deras annonser fortfarande fungerar, men reagerade över att annonserna gällde 2O11 & 2O12 .. Det är ju ingen idé att jag har annonsblock med banners från Lykos sommarkampanj 2O12, right ? Jag bestämde mig då för att börja kolla upp det . Jag finkammade deras hemsida, men kunde inte hitta något alls . Reagerar självklart på att det är ett mobilnummer som står under kontakt, men när jag inte hittade något på deras hemsida tog jag till Google . Och där hittade jag det .. Företaget är under rekonstruktion ! De är alltså på väg mot utmätning och konkurs . Jag blir så fruktansvärt arg över att man inte får någon information .. Hur tänker VD'n bakom detta företag om han inte ens informerar oss som får dem att gå runt ( vilket de visserligen inte verkar göra .. ) om att företaget är på väg att gå i konken ? Nätverket skyller på att hela säljstyrkan ( såväl säljare som försäljningschef ) lämnade företaget under samma tid . Bristen på sälj gjorde att företaget nu har en skuld på nästan 2 miljoner kronor .. De ska nu börja rekrytera, eller skulle göra det när DM kontaktade dem, men inget har ju hänt nu, och detta var över 2 månader sedan . Uppmanar alla som har detta nätverk att förflytta sig till något annat program . Tradedoubler kan vara en idé för er som har mode- och skönhetsbloggar till exempel . Jag kan ge min högra arm på att detta inte är sista gången Adoperator misslyckas och gör en besviken, om de inte havererar kommer denna cirkus pågå så länge företaget håller sig levande, och det gör de i dagsläget med hjälp av lån . Jag blir mörkrädd ..

I wait with good intentions



Godkväll, kära människor . Jag är fortfarande sjuk ( hujedamej ) och har därtill fått blåsor i näsborrarna för att jag snorar så mycket . Stackars stackars mig ! Dock har jag ju haft tid att göra designer, när jag nu varit hemma, en ljusglimt i det annars ganska mörka vardagen hehe .. Jag har ett par stycken jag håller på med just nu, men har blivit klar med lika många, så det är skönt . Emellan varven har jag pillat fram en ny design till mig själv som jag släpper i nästa vecka . Nu känner jag att det är lika bra att jag kör på det jag är bra på - grafik, design & Photoshop . Så min nya design ska föra tankarna dit, man ska liksom känna redan när man kommer in på sidan att aha, det här är en tjej som är ganska bra på det där med bloggdesign ! Designen framhäver mina sådana kunskaper på ett helt annat sätt än min nuvarande, som jag faktiskt tröttnat på ..

Jaja, imorgon måste jag tillbaka till jobbet, sjuk eller ej .. Jag hatar att vara borta från jobbet och orkar inte börja fippla med vårdcentralen heller, så jag får pallra mig dit imorgon . Börjar visserligen klockan 15, men har ett möte dessförinnan .

Önskelista



Viva La Juicy parfym från Juicy Coutoure, Deborah Lippmann Boom Boom & Candy Shop, Skull earphones från Friis & Company, klocka från Marc by Marc Jacobs, clutch från Vila, armband från Marc by Mac Jacobs, tofflor från Shepherd, skärp från Moschino, laptopfodral från Marc by Marc Jacobs, kofta från Ester Eleonora / Fanny Michel, ögonskugga från Chanel, body mist från Victoria's Secret, örhängen från Dyrberg / Kern, mobilväska från Mulberry och ögonskugga från Urban Decay .


När jag fyller år ( 10 dagar kvar ! ) ska jag bara önska mig saker till mig själv ! Jag har i över ett år endast pumpat in pengar i lägenheten och inte tänkt så mycket på mig själv . Tror jag kan räkna på mina tio fingrar alla grejer jag köpt till mig själv det senaste året .. Nej, överdrift, men jag har verkligen lagt 90% av allt jag har kunnat lägga på lägenheten . Jag har fått presentkort i julklapp, födelsedagspresent, alla presenter jag har kunnat få har handlat om inredning eller saker som behövs i vårt hem . På min 22:a födelsedag ska det dock bara bli saker till mig . Allt annat kommer jag - ärligt talat - lämna tillbaka ..

Fyra fina från H&M



Fyra fina från H&M .

Helenas & Emelies





Två klara designer; Helenas som vann designutlottningen, och Emelies beställningsdesign .

Fotbollstjejen



Mitt livs största misstag ( hittills ) är att jag slutade spela fotboll för ett par år sedan . Jag insåg när jag var ungefär 18 år att det var ett misstag, men var för feg för att börja träna igen . Jag hade då inte spelat seriöst på 3 år, och för en målvakt är det ganska lång tid . Det kändes som att jag tappat rörligheten, men det jag var mest rädd för att jag hade förlorat var just min orädsla . Jag var galen när jag stod i mål, jag struntade helt i omvärlden, det viktiga var att bollen inte gick över mållinjen bakom mig . En gång slängde jag mig i ena stolpen, en annan gång sparkade en av backarna mina fingrar helt svarta ( de blev inte blåa, utan helt svarta ), men det värsta var nog när jag i ren reflex sträckte ut armen för att ta en boll ungefär 2dm över marken, istället för att komma med kroppen bakom . Armen gick ur led den gången och min tränare fick vrida tillbaka den .

Fotboll ligger mig varmt om hjärtat, jag har vuxit ihop med det och hockey . Alla i min familj har spelat fotboll, och alla är intresserade . Varje gång det är landskamp, varje gång Real Madrid spelar, nu på senaste även när PSG spelar så sitter vi framför TV'n. Nu har vi dessutom, med all tur jag har haft på senaste i alla möjliga tävlingar, funderat på sport betting . Kanske kan man tjäna sig en hacka ?

Som sagt ångrar jag fortfarande att jag slutade spela fotboll, men det är ju inte så mycket att göra åt det nu . Jag hoppas kunna leda mina barns fotbollslag ( om de väljer att spela, dvs . ) på någon kant i framtiden .. Annars får jag nöja mig med att vara supporter och publik .

HIMYM



som jag har längtat !
så när jag äntligen fick titta häromdagen så var jag i extas . ge mig tisdag !!

Gratisdesigner

Ytterligare två söta tjejer som använt designer som jag har gjort på min sida med gratisdesigner - Louise & Sandra ! Louise kör på den femte designen som är lite utav en inspiration från min förra design, som Elin tyckte om och har efterfrågat ( vi får väl se om hon laddar ner den också, hehe .. ) . Sandra kör på min beigea design, hon driver en mode- & sminkblogg, och jag tycker personligen att den designen passar utmärkt till den typen av blogg !

Min kärlek !



16 månader går fort . Jag älskar dig !

Drömmen







Hittade denna underbara våning på Lundin och föll direkt . Inte nog med att det är en sjukt vacker och välplacerad lägenhet - inredningsarkitekten har ju lyckats otroligt bra ! Älskar kombinationen av färger, speciellt den djupt turkosa . Ska helt klart införskaffa mig lite kuddar i den färgen !

Jämt & ständigt

Åååååh, vad det är jobbigt när man börjar göra lite "mainstream"-designer och helt plötsligt inser att man själv vill gå tillbaka till att ha det så också .. På senaste har ju mina designer varit väldigt "enkla", jag har velat ha en väldigt stilren blogg, men jag tycker inte att jag lyckas . Jag skulle vilja gå tillbaka till någon av mina gamla designstilar nu, nästan .. Fast ändå inte . Roberto tycker absolut inte det ! Han tycker att detta passar mig och han tycker att jag inte borde göra läsarna meeer förvirrade än vad de kanske redan är .. Han har väl säkert rätt !

Ett urval av mina designer här på sannas rum, utan kronologisk ordning !

Lite fler söta tjejer



Camilla & Elin har båda laddat ner designer från mig igår . Camilla gjorde en egen lite touch på sin, och självklart blir den då mer unik, vilket är 100% tillåtet ! Bara man inte helt plötsligt börjar lägga ut att man själv har gjort den osv. ( det är det jag motsätter mig .. ) Jag tycker att hennes blev jättefin ! Elin har startat en ny blogg om sin viktresa, och valde min tredje gratisdesign, snyggt tycker jag ! Dock tror jag att hons ka ändra lite bilder osv, kanske med min hjälp ?

Eftermiddag



Good day mates ! Här sitter jag, fortfarande i sängen, och har det mysigt i min ensamhet . Mina ögon värker och är varma ( Sanna-tecken på feber - mina ögon blir varma ? ! ), hela min kropp värker och är varm och jag .. jag ? Jag sitter med en bit Lambinäsduk i näsborren för jag har det där klassiskt sexiga som kallas rinnsnuva ! Just det, det går inte att få stopp på . Så så fräsch är jag idag ( inget att sticka under stol med .. ) Men jag ska ändå tända lite doftljus, lägga mig i ett bad men en gosig badbomb och städa upp lite här hemma . Fastighetsskötaren kommer hit snart och ska hämta upp radon-mätare som suttit här ett par månader . Och då får det ju ändå se respektabelt ut här hemma ! Utöver det så blir det inte många knop gjorda här, och det ska det inte bli heller, för den delen . See ya later, maties !

Ny gratisdesign



gratisdesign.blo.gg - lik några av de gamla bloggdesignerna jag brukade ha !
Klicka på länken ovan för att komma till min gratisdesignsida .

Hemskickad



min chef skickade hem mig ..
har parkerat mig i soffan med Family Guy & en skål med chilli con carne . och en stor flaska vatten !

Woop woop



Vaknade upp med bedrövlig halsont, ska ta med mig massor av tepåsar / c-vitamin / ipren till jobbet så det blir till att hinka te ! Känner mig väldigt väldigt hängig ( stackars mig ! ) Men något som är kul att vakna till är när någon har laddat ner mina gratisdesigner . Therese & Sandra har visat mig hur fint det blivit på deras bloggar ! menmen, troligtvis dags att gå upp nu, börjar om 1h & 20 min ..

Dagens inspiration

Tumblr_lpcd4fwbnl1qknyhbo1_500_largeTumblr_l4s04uhbp31qa7jilo1_500_largeTumblr_lkfv1pjmhs1qbel9bo1_500_largeTumblr_logdics7wt1qd7w9fo1_500_large

Morgonte



1. bad hair day x1029033 2. more bad hair day 3. another bad hair day 4. MONSTERFINGRAR !

Roberto



But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,
Wanna hold him . Maybe I'll just sing about it.

Grand opening



Har ägnat veckan till städ, mys med min fina kille, träffat lite vänner, jobbat, tvättat och framförallt gjort bloggdesigner . Nu kan jag stolt presentera en egen sida för mina kommande designer - gratisdesign.blo.gg där du nu kan hitta tre fem stycken designer som är helt gratis att ladda ner . Jag kommer producera fler så fort jag har möjlighet till detta ( har redan ytterligare 4 st på gång ! )

Helg



Helgen ska spenderas med mitt älskade Photoshop och mina note pads . Håller på med designer till Annie, Emelie & Helena . Linnéas blev jag klar med igår, som ni ser ovan . Hon ville ha nåt liknande som den gratisdesignen jag visade er förra veckan ( jag trixar fortfarande med användarvillkor, en helt egen sida för mina kommande gratisdesigner osv ) . Back to work, guys !

Redan på jobbet



Toodles ! Jag sitter på jobbet, har vart här sedan 11.30, men börjar inte förrän 15 .. Så jag gör lite designer . Har skickat iväg tre utkast idag till två tjejer, så jag ska köra vidare på de andra nu ! Börjar alltså om 1h & 10 min, men innan dess ska jag också hinna få i mig lite lunch tänkte jag . Hoppas ni har en bra dag !

Portfolio



Tänkte att i och med uppstarten med gratisdesigner igen så ska jag också skapa mig någon typ av portfolio för de designer jag har gjort; gratisdesigner, beställningsdesigner & auktioner . Och såklart mina egna designer . Har suttit en stund nu och letat lite efter de jag har gjort, hittade inte mindre än 89 stycken ! Fast det är ju på nästan 4,5 år, så sååå många är det ju egentligen inte .. Fast ändå ! Troligtvis har jag ju gjort många fler, men jag kommer inte ihåg dem och har inte länkar eller printar kvar på dem - synd . Men i alla fall, en portfolio ska det bli, och från och med nu ska jag be dem som använder mina designer ( gratis som beställning ) att ge ett litet betyg till mig . Kan alltid vara bra att ha för framtiden !

All work, no play



På gång till jobbet här, ska bara ta itu med lite bloggdesigner . Det är verkligen underbart när man kommer in i ett flow igen ! Sov tills sent idag ( det här med att jobba 15-21 gör att jag sover typ 12 timmar per dygn .. ) och tog sedan tag i en del av disken, men hann inte klart allt här, så det får bli att jag gör resten ikväll . Har en kopp te och ska göra i ordning ett mellanmål - turkisk yoghurt, hallon, honung & solrosfrön - till min första rast . Mina arbetstider löser upp mina måltider lite grann, jag har ju svårt att äta frukost, och nu vänder man ju lite grann på dygnet . Jaja, det är i alla fall hur skönt som helst att jobba som jag gör, i alla fall just nu !

Renovering



Kitchspo - weheartit


När man bor i hyresrätt är det inte riktigt lika enkelt att renovera hit och dit . Man behöver tillstånd och man får bekosta det själv . Investeringen tillfaller dock inte en själv, i slutändan är det ju hyresvärden som går plus på det, speciellt om man betalt själv . Ändå drömmer jag om ett nytt kök ! Eller i alla fall ett uppiffat sådant . Jag vill ha en fin glasskiva bakom spisen, så att man lätt kan torka av stänket . Jag vill ha annat kakel, helst mosaik-aktigt . Sist men inte minst ( snarare störst ) vill jag byta ut köksluckorna . Eller nästan hela skåpen . Man ser att de är bygga för länge, länge sedan, och att folk har målat om dem åtskilliga gånger . Att vi då skulle måla om dem ytterligare en gång är i princip inte att tänka på !

Jag längtar tills den dagen man äger sin bostad och kan göra i princip vad som helst . När man råkar göra något men endast blir ledsen för att det är en själv det drabbar, inte rädd för att behöva betala för det när man ska flytta . En bostadsrätt eller hus .. åh, det skulle verkligen vara så otroligt skönt ! Fast med ägande kommer givetvis ansvar . Nej, vi får hoppas att bostadsbolaget håller vad de lovat och renoverar köket snart !

Vinnaren i designutlottningen !



Hej hörrni, här har ni vinnaren i designutlottningen . Vänligen kontakta mig på [email protected] .

Revenge !



Ikväll har jag detta att se fram emot - 10:e avsnittet i säsong två av Revenge . Som jag längtat, detta är nog ett av mina absoluta favoritprogram . Tillsammans med How I Met Your Mother & Game of Thrones . Jag har verkligen dragit ner på tv-serietittandet, nu när man följer alla serier dagen efter att de sänts i USA så blir det inte att man sitter och sträcktittar, som vi gjort med både How I Met Your Mother & Game of Thrones, faktiskt . Jaja, jag jobbar till 21, sedan blir det hem och mysa med Roberto & kolla på avsnittet Power !

Nya naglar





svart & guldglitter - en favvis i repris .
som vanligt gjorda av Julia .

Nummer ett är klar !



Här får ni en sneak peek på första gratisdesignen, kommer dock finnas i flera färger !


Godmiddag kära vänner ! Jag har tagit det lugnt hela dagen idag - sprungit upp och ner till tvättstugan, gjort en hel del bloggdesigner osv . Inte långt kvar tills jag lägger upp lite nya, roliga gratisdesigner åt er ! Ska bara lösa mitt FTP-program som krånglar lite med mig .. I bakgrunden har Tough Love Couples varit på hela dagen och Gud vad jag älskar sådana fjantiga par-reality-shower . Lite Bachelor Pad över det, och jag älskar't ! Nu ska jag lägga mig i ett gott skumbad, med ansiktsmask, peeling & hårinpackning . Puss puss

Gör en footer med inbyggd meny längst ner i bloggen



Kodmallskod 1:


Stilmallskod 1:


Kodmallskod 2:


Stilmallskod 2:


För mer tips, kolla in min bloggtipssida !

This is not the time for us



Inte bara det att låten är grym .
Videon är magisk !

Gratisdesigner igen?



Jag har funderat en hel del . Ni vet att jag hade gratisdesigner som man kunde ladda ner på min blogg förut ? Well, jag funderar på att börja ha det igen .. Varför ? Jo därför att ärligt talat så blir jag nästan ledsen när jag klickar mig in på bloggar som har otroligt inspirerande och bra innehåll, också ser designen ut som skit ! Det är verkligen jättetråkigt . Alla vill ju inte betala för en design ( jag har för övrigt " öppnat " igen, släng iväg ett mail till [email protected] om du är intresserad ) och det jag anser att man betalar för är att designen är unik, att jag gör den helt efter dina önskemål osv . En gratisdesign tvingar dig att ha kvar min länk, annars är det brott mot upphovsrätten och det var det som fick mig att ta bort allt - att så sjukt många tog bort min länk och att vissa faktiskt la ut dem som om de hade gjort dem ! Helt sinnes, att man inte har någon skam i kroppen . Jag gör mina designer från scratch, ibland byggda utifrån min egna stilmall och kodmall . Det tar lång tid, men det är kul, det är vad jag vill göra och jobba med .

Skulle ni tycka det var kul om jag la upp ett par gratisdesigner igen ?

Hang in there, love



Kronjuvelerna är en film/serie som jag älskar högt . Men det är just en av Alexandra Rapaports repliker som fångat mig, oroat mig. Hon säger att hon tror att olyckan är på väg, att saker och ting varit så bra så länge och att nu måsta olyckan komma. Idag känner jag att olyckan kom bara dagen efter att lyckan kom . Igår fick jag ett så glädjande besked som kommer förändra hela min och min sambos livssituation ( nej, jag är inte gravid, något annat ), idag får jag ett smärtande besked om en av mina vänner, som jag värdesätter något enormt .

När mina vänners hjärtan brister, brister även mitt eget . Jag förstår inte, men jag förstår . Jag förstår inte vad de genomlider, men jag förstår vad de menar . Att ha genomgått svåra perioder med otroligt många svackor gör inte att jag förstår . Det gör att jag kan relatera till känslan som de beskriver . Och jag vill lyssna, krama och älska, så som jag önskar att alla hade gjort med mig när jag mådde dåligt . Man bekänner färg när saker och ting blir svåra .. Jag vill visa att jag är en vän att lita på, att jag inte viker av på en annan väg när det väl gäller .

Tankarna går vidare till min egen situation . När man är ledsen så blir man överrumplad av hur mycket känslor som fanns där inne, som man kanske inte släppt ut .. Det är skönt att gråta, tycker jag . Alla mina tankar och känslor finns hos mitt fina hjärta som behöver det . Hade jag varit religiös hade jag bett för henne, nu nöjer jag mig med att värdesätta allt jag har i hennes namn . ❤

Jag hoppas, i egoismens anda, att jag snart får träffa dig och ge dig massor av kärlek, fina !

Dagens inspiration

Img1525715523_largeTumblr_kzpku3sue11qzr91ro1_400_largeTumblr_lvj79katwh1qk3oako1_500_largeTumblr_lquscqfydt1qikf1go1_500_large1245205-9-1318437977312_large521672_3401164407980_2006643322_n_largeTumblr_li6yszp1oi1qctjnko1_500_largeTumblr_mfjiv8ilvg1r7n4ueo1_1280_large

Ge mig resor !

Hotell Baan Karon - Bild 14Best Western Ban Ao Nang Resort - Bild 3Best Western Ban Ao Nang Resort - Bild 5Hotell Aonang Sunset - Bild 5

bilder från Fritidsresor.se


Sista dagen på kundtjänsten idag, på måndag är jag tillbaka på inkassot. Beware, hehe .. Jag är dock på otroligt gott humör idag, sovit 11,5h inatt ( fick jobba över igår, då det var många som var sjuka ) och fick ett enormt glädjande besked igår ! 2013 börjar bra kan man säga . Nu kan det bara gå framåt . Sitter och kollar på resor, för trots att nyår var bra, så vill jag aldrig fira nyår i Sverige igen . Nyår är verkligen årets värsta " högtid " ! Allt ska vara så perfekt, man ska planera, men inte för tidigt, så blir det ändå för sent . Det händer alltid tråkiga grejer & folk är ledsna . Nä, nyår är inte min grej ! Så jag sitter och tittar på resor . Helst av allt vill jag åka till Mexico men jag tror det får bli vid ett senare tillfälle, det är ofantligt dyrt .. Så just nu sitter jag och tittar på Thailand, faktiskt . Det är ju helt överkomliga priser och det är ju vackert . Jag har bara en fjantig tanke att det är för överexploaterat och att jag inte vill åka dit igen . Visserligen har jag vart i Grekland typ fyra gånger, men det tröttnat jag inte på .. Jaja, Fritidsresor och Ving har släppt sina resor för vinter 2013 - 2014 och jag hittar så mycket jag vill göra, åh, 2013 kommer bli ett bra år !

Dagens inspiration

Tumblr_lj7immrw2i1qg8xmxo1_500_largeTumblr_mcrs1uu5qh1qgij38o1_500_largeTumblr_m2zks8xw3j1qzr941o1_500_largeTumblr_m725oopzte1r8uhx8o1_500_largeImg_42401-1024x682_large18897_395401550546242_234891308_n_largeTumblr_m5dkys9ok61qa82f0o1_500_largeTumblr_mbe57tbrtg1rv7uqoo1_500_large

Natti natti



en regelrätt, barnförbjuden bild, hehe ..


Jag har parkerat mig under täcket i sängen, där jag trivs som bäst . Spelar lite Candy Crush och kollar igenom kommentarer och mail . Har dock ingen ork att svara på något, så det får bli imorgon, kära vänner ! Har haft en bra dag på jobbet, slapp & go . Därefter åkte jag till Julia och gjorde mina naglar . Blev en repris på denna designen som jag älskade förra gången vi gjorde dem så . Ska självklart visa bilder .. Men först ska jag ta igen lite sömn . Att lägga sig klockan sex på morgonen på nyårsafton tog ut sitt, serni ! Natti natti ❤

Dagens inspiration

Img_5644_187345377_largeTumblr_mfe0gcfbtq1rl2496o1_500_largeTumblr_lyvzmlpcjm1roj9ioo1_500_largeImg_5649_185309793_largeTumblr_lxk8y5wnhz1r6p8sio1_400_largeTumblr_lvl2fqzdbl1qctjnko1_500_largeTumblr_m6alhtdm591qcoiv2o1_500_largeTumblr_m6alhtdm591qcoiv2o1_500_large

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann Luxurious Nail Color, Cleopatra In New YorkDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Mermaids DreamDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Ray Of Light

Deborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Stairway to HeavenDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Shake Your Groove ThingDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Superstar

Deborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Do Ya Think I'm SexyDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Across the UniverseDeborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Bad Romance



jag älskar Deborah Lippmann !

Roberto



Roberto tycker att han är rolig när han kommenterar min blogg anonymt .. Snälla gud i himmelen, hjälp mig !

Stanna


Nytt desktop


här ser ni mitt nya skrivbord på min macbook. i'm happy ❤
tryck här om du vill veta hur man gör

Happy New Year!


Jag var inte lika duktig som Martina på att spruta !


Nyårsafton . Vi gav kameran till killarna & överlät fotograferandet till dem .. Vi avslutade som sagt kvällen på Park Lane, det var väl inte det ballaste precis, men vi träffade vänner där, och jag skrattade mig i alla fall genom Peter Siepens hits . Jag hade den vackra klänningen från H&M som jag lånat av Linnéa, och det roligaste/sorgligate under kvällen var när Robertos kompis farbror kommer fram, klappar mig på magen och säger grattis ! och tittar på oss .. Min mage syntes ju inte ens med denna klänning !!!! Jaja, hoppas att er nyår också var mysig och bra . Puss Puss !

Nyårspresent



Jag lottar idag ut en design, en som jag gör helt efter dina önskemål . det som du behöver göra om du skulle vilja vinna detta är följande :
» kommentera inlägget att du är med & tävlar, med namn, bloggadress & mailadress .

vill du ha ytterligare " lotter " i dragningen kan du göra detta :
» gilla sannasrum på facebook - länk
» följ mig på bloglovin' - länk
» lägg upp ett inlägg på din blogg där du skriver om denna tävling samt länkar till sannasrum.se
om du gör något av detta, glöm inte att skriva det i kommentaren.

Avslutas 6/1 18.00.



Resultatet visas imorgonförmiddag här på sannasrum.se, jag kontaktar vinnaren efter det !

RSS 2.0