sale



Åh vad man önskar att man hade pengar när man ser H&M's rea. Men det har jag inte, så jag får drömma drömma drömma. Och drömma lite till. Kanske något kan bli mitt i alla fall! Är hiiiimla sugen på kavajen, den står högst upp. Allt det här hade blivit mitt för 825 kr vilket är en struntsumma i jämförelse med vad jag får (två av grejerna har jag ju letat och suktat som en galning efter), men man ska aldrig handla för pengar man inte har!

andreas nya design



Andrea kom tillbaka till mig efter ungefär ett år (om inte mer!) och ville ha en ny design. Är alltid så kul när folk är nöjda med vad jag gör! Så här har ni hennes nya design. Hoppas verkligen att hon ska vara nöjd med den också.

julklappar



WE HEART IT


Vad jobbigt det ska vara. Man har inte överdrivet att röra sig med, också är man helt slut i huvudet och kan inte komma på något alls. Men nu har jag skrivit en lista med saker, som jag ska kolla på idag innan jag ska på mitt sista samtal innan jul. Ska bli skönt, men är lite rädd, det väcker alltid så mycket känslor att gå och prata. Jaja, det här inlägget skulle handla om julklappar, inte om min terapi. However. Jag har precis klickat hem årets andra julklapp, den gick till min käre pojkvän. Får se om han blir glad. Jag är verkligen
s-u-g-e-n på att shoppa nu, julklappar alltså. Ska försöka avverka lite grann idag när jag är inne i stan.

designutlottning



Nu var det längesen jag lottade ut en design! Jag sitter och pillar med några som kommer bli utlottningar och auktioner. Vad tror ni om det? Du hittar designen här - http://sannasdesigner.blogg.se/auktion.

Det ni behöver göra är:
- Gilla Sannas Rum på Facebook (det får ni i och för sig göra ändå om ni vill!)
- Kommentera inlägget och berätta att du är med

För två lotter i utlottningen:
- Skriv ett inlägg på din blogg där du berättar att du är med i denna tävling, kopiera bilden ovan och länka till detta inlägg.

AVSLUTAS 24:E DECEMBER!

nytt smink



Jag behöver köpa lite nya grejer från elf nu. I och med en riktigt kämpig månad så får det bli från elf, även om jag hade önskat att jag hade råd att köpa lite mer dryga produkter från andra företag. Men inte så att jag har varit missnöjd med något av det jag tidigare beställt från dem, bara att jag älskar att ha smink som känns lyxigt. Vardagslyx helt enkelt. However, den här gången tänkte jag beställa tre nya grejer och två som jag haft sen tidigare. Vi går från höger till vänster; Mineral Lipstick, Mineral Infused Face Primer, Mineral Foundation, Nail Polish Metal Madness & Matte Finisher Clear Nail Polish. Det sista är alltså ett nagellack som ska ge en matt yta på det man har under. Jag hoppas verkligen att det funkar. Är det någon som har provat?

butter



Den här killen är bortom räddning.
Egentligen vet man inte om man ska skratta eller gråta, men vi skrattar mest!

development



Sitter och peppar mig själv för mitt första utvecklingssamtal med chefen. Han ville att jag skulle plocka fram 3 bra saker och 3 mindre bra saker om mig själv här på jobbet. Hur kan det alltid vara så mycket lättare att hitta det man är dålig på än det man är bra på? Irriterande. Hur som helst, har googlat runt, och nu sätter fjärilarna igång i magen. Måste verkligen naila det här, för vi ska avsluta med löneförhandling. I och med att min hyra gått upp 8OO kronor/månad så är min nuvarande lön inte baserad på mina utgifter längre, och det blir kämpigt. Min ingångslön var nämligen formad efter mina dåtida utgifter, men nu ser det annorlunda ut. Och min transportsträcka har dubblerats... Så förhoppningsvis kan han ge mig lite extra varje månad så att jag har möjlighet att lägga undan för framtiden. Det var ju lite det som var tanken med att jobba det här året, men nu är det verkligen omöjligt. Men min chef är snäll, så jag hoppas att han kan ge med sig. WISH ME LUCK!

Blogkeen



I onsdags hade Blogkeen ett mingel på Bliss här i Göteborg. Jag var inte där och fick således ingen goodiebag, men man kan få en sån här goding hemskickad till sig. Om du vill vara med och tävla så kan du klicka här.

taklampa



Är sjukt osäker på vad för taklampa vi ska ha i sovrummet. Hur svårt som helst... Jag gillar ju verkligen inte plafonder, och Roberto är inte så förtjust i spotlights. Personligen tycker jag spots är bättre, för då kan man styra ljuset till olika platser i rummet. Men han verkar inte köpa det. Och jag tycker inte man kan ha en hängande lampa... Så what to do? Har kollat runt lite, och IKEA har absolut inget jag kan tänka mig. Gick vidare till Ellos och hittade en plafond jag kan tänka mig faktiskt. Tycker det är lite fint när det finns något innanför skärmen om man nu ska ha en sådan typ av lampa.

I och med att vi har en så vacker spegel i sovrummet så vill jag behålla den där stilen. Inget shabby chic, men ändå en modern, romantisk feeling typ. Känner ni också hur besatt jag är av belysning? Oh, yes I am.

parfym



Jag fullkomligen älskar parfymer, det är så himla roligt. Funderar på att beställa en eller två från parfym.se efter jul när man har lite mer pengar än vad kontot visar just nu... Blesch för den himla låssmeden som skulle ha 1500kr för att låsa upp vår dörr förra helgen!

doftljus



Har upptäckt det här med doftljus. Fick en liten grej mot saker som luktar mycket när min mamma förbjöd mig att använda rökelser när jag var liten och tyckte det var väldigt spännande. Så då blev det att jag intalade mig själv att jag gillar inte det där ändå, så det är lugnt. Men nu när min älskade andra hälft är så himla betuttad i det där med doftljus, eller nej, hans syster är, så har vi fått några fina ljus som luktar underbart av hans mamma. Åh, jag älskar det. Hade inte blivit ledsen om det här hade funnits i en av mina klappar under granen. Det kommer från Voluspa och finns att köpa på till exempel Kicks eller Åhlens för ca 398kr.

buzzador



Jag har flera gånger sett att Petrah är medlem på något som heter Buzzador. Det är en sida där man blir medlem, också får man olika erbjudanden om kampanjer som Buzzador har. Man provar då produkten som kampanjen handlar om, och sprider information om den här produkten. Petrah fick till exempel hem Bonaquas nya vatten med jordgubb och rabarber som hon nu då testar och skriver recension om. Jag har hittills inte fått något kampanjerbjudande i och med att jag bara varit medlem ett par timmar. Men det ska bli kul att se om man får testa något.

Om du vill ha chansen att få prova saker också så kan du anmäla dig här och då blir du en buzzador. Det kostar ingenting!

kabelstickat



Är jättesugen på att klicka hem någon söt kabelstickad tröja att ha ovanför min jeansskjorta, eller annan skjorta. Det blir så snyggt tycker jag när man gör det lite slarvigt, som Maja Tannå brukar! Åh, jag gillart. However. Dessa tröjor är från H&M, till bra pris och finns i massa snygga färger och utförande.

För övrigt var det en kille som fick Chris Medina att sjunga What Are Words för sin flickvän i Musikhjälpen. Sen friade Chris till tjejen från den här killen. Åh, det var så fint så jag började gråta. Åh! Och nu kommer den underbara julsången Have Yourself a Merry Little Christmas med min favvo - Bing Crosby!

just a dream


dragon tattoo



Ibland kan man bli lite matt på sig själv. Jag var ju helt hypad över att H&M gjorde Dragon Tattoo Collection, men jag kollade ju typ aldrig in vad som fanns. Så hittade jag den här underbara koftan (som känns lite All Saints inspirerad) på Elins blogg och blev ju kär. Men självklart var den slut på hemsidan, och om jag hittar den i butik så får jag nog börja tro på Gud faktiskt... Men det kanske är värt ett försök? Den är fruktansvärt snygg tycker jag!

lay all your love on me



Vad fint det är med Musikhjälpen i P3/SVT. Och man hör en massa bra låtar som folk önskar. Och helt plötsligt upptäcker man en gammal låt bara för att texten går in i huvudet på en. Så blev det med den här gamla ABBA-dängan.

B-I-N-G-O



Åh, snart är det dags för Bingolottos uppesittarkväll, som jag har längtat. Jag tycker verkligen det är så mysigt med bingo, vart det än är. Drömmen är ju visserligen att sitta i ett litet, svettigt och varmt rum med 20 gamla tanter, duttpennor och min vän Pernilla framme vid scenen som drar bollar eller siffror. Hur kul som helst - och det är faktiskt sant att Perra jobbade som bingovärd i somras. Verkligen coolt tycker jag.

Hur som haver, bingo. Bingo finns ju faktiskt tillgängligt hela tiden via internet. Jag provade ju det för några veckor sedan och tyckte det var roligt, men samtidigt är jag rädd för det där som kallas spel, haha. Eller när det är spel och pengar inblandat. Min kära mormor är ju en riktig storspelare när det kommer till hästar, men hon brukar spela på de hästarna som är minst leriga. Vilket i och för sig är ganska smart - för den som ligger först borde ju vara minst lerig då den inte har någon framför sig som skvätter upp. Men jag vet inte, mormor är för söt i alla fall. Rolig är hon.

Men Bingo! Bingo är mitt favoritspel, för det är lätt att förstå, lätt att hänga med i och man behöver inte anstränga sig för mycket. Det är ju ingen prestation i sig att spela Bingo, utan det har väl mer med turen att göra, vilken bricka man har och vilka nummer som dras. Men det är också det som i princip är charmen med det, att man inte vet, att man inte kan vara bra på det, utan att det handlar om tur! Jag tycker det är supermysigt verkligen. Sen att jag inte vinner... ja det är ju en annan sak. Fast sist när vi spelade Bingolotto vann jag en julkalender! Woop woop.

cosy in a rocket



Den här låg vi och lipade till igår, fy vad fint. Även om jag inte vill ha det så själv.
Åh, jag älskar att min pojkvän är lite blödig, hihi!


Igår när jag kom hem från jobbet (efter att jag konkat mina mat-papperspåsar i regnet, en hade gått sönder i botten så Roberto fick komma och möta mig med nya påsar) så hade min älskade, bästa underbaraste pojkvän byggt ihop alla möbler och han hade flyttat omkring allt och jaaa... Det blir som små ljusglimtar i vardagen, man blir lycklig om än för en liten stund, att han bryr sig så mycket och vill göra mig glad gör mig varm i hela kroppen. Han hade ställt upp den vackra spegeln som han hade köpt till mig, byggt ihop sofforna, fått upp TV'n och skruvat ihop matbordet. Längtar till min semester, gud vad jag ska slipa, måla och göra om då!

Vi hade en så himla mysig kväll sedan. Jag lagade Chilli con Carne (det är lite småjobbigt att vara ihop med en person som pratar flytande spanska när man alltid har sagt k-ár-ne, när det tydligen heter karr-ne, haha, så nu säger jag aldrig Chilli con Carne längre), och vi kollade på Biggest Loser och Kär och Galen. Sedan la vi oss i ett bad och myste jättelänge. Åh, vad jag älskar sådana kvällar! Hoppas det blir en liknande ikväll, hihi.

Som ni kanske märker har jag en ganska bra dag idag. Jag är inte alls på lika dåligt humör som jag var igår. Igår var en riktigt dålig dag alltså... Men så är det, det går upp och ner för mig. Fördelen med att det var en sån skitdag är ju att jag var helt utmattad vid tiotiden, så jag somnade gott efter att jag läst lite i Eldvittnet. Känner verkligen att jag är i stort behov av den där semestern som infaller nästa vecka, åh, skönt!

stick to the things that make you happy



Igår kom den. Äntligen. Min Mulberry Alexa.
Vill tacka alla som skrivit till mig och mest av allt vill jag tacka Ditte. Jag hoppas att vi ses snart.

whatever



Amela, jag och Helena

Fantastiskt onykter och ful bild, men enda bilden från Corazon i lördags. Har ett svagt minne av att jag poserade på nån bild på Park Lane också, men vart den bilden är har jag ingen aning om... Lite för mycket champagne, drinkar och shottar på en och samma kväll - ohja! Lite terapi i att lägga upp den ändå, faktiskt. Måste sluta bry mig om vad andra tycker!

a little bit of light



Är ensam på jobbet, så jag firar Lucia med mig själv; tända ljus, mysbelysning, pepparkakor och julmusik. Hoppas någon kommer innan det ljusnar i alla fall... Haha.

Igår somnade jag ganska snabbt, bortsett från att min älskade pojkvän var lite smått klantig när han skulle upp och göra saker i köket osv. Men jag älskar honom för det. Det var i alla fall skönt att somna av sig själv och att inte vakna alltför många gånger under natten. Har fått fantastisk respons på allt jag skrivit. Jag skriver ut alla kommentarer i fina typsnitt på papper också ska jag köpa ramar som jag ska sätta in dem i. Ni ger mig tro på livet!

Igår fick vi våra möbler; därav ljuset. Det var så härligt att sitta i den ickemonterade soffan (obekvämt, javisst, men underbart - ohja!) och planera hur vi skulle göra med allt. Vi har ju fått möblerna, så det är en hel del att göra på dem. Det var mycket björkfaner vilket jag inte är så stort fan av, mest för att jag hade björkfaner i mitt gamla flickrum...
Men det finaste av allt; Roberto hade köpt en såndär stor, vacker spegel med snirklig ram (hur ska man beskriva, ni får en länk på en liknande här), som jag tjatat om att jag ville ha. Han är så fantastisk den människan, så jag kan inte beskriva det. En överraskning bara sådär.. Mmh, blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Längtar till ikväll när vi ska bygga ihop, flytta omkring! Allt kommer bli så fint tror jag, även om det bara är tillfälligt.

GLAD LUCIA!

i just don't wanna live



Den har stått i min bokhylla väldigt länge nu. Nästan i två år. Jag har inte vågat läsa den. Inte känt att det behövts. Jag har ju aldrig mått dåligt. Inte så som jag gör nu. Inte i såhär långa perioder. Inte i såhär panikartade situationer. Inte i den här hopplösheten. Men just därför är det dags att ta tag i det. Släppa ut allt. Alla känslor. Från när personer i min närhet har svikit och övergivit mig. Otrohet, skilsmässa, brusten vänskap, osäkerhet. Jag måste plocka fram allt nu.

Måste våga ta mig an mina problem. Jag vill ju bara att det ska vara över. Jag vill alltid kunna knäppa med fingrarna och lösa problem. Men det funkar ju inte så. Jag har inget tålamod. Men jag tror jag måste ha tålamod med det här. Jag har gjort en liten lista på grejer jag ska försöka göra.

› ta itu med mina rädslor. Jag är ofantligt rädd för att bli lämnad. Jag är svartsjuk. Jag måste erkänna det för mig själv. Jag ska skriva ner vad som är det värsta som kan hända. Att bli lämnad? Otrohet? Svek? Vad är det värsta? Jag ska vara ärlig, inte försköna, jag ska analysera den här rädslan för att så småningom jobba på den och jobba bort den.
› sluta jämföra mig med andra. Jag är jag, och ingen annan. Jag kan inte jämföra mig med människor som inte är jag, för de har inte samma erfarenheter som jag har, och således kan vi aldrig någonsin uppnå samma saker, oavsett om det är negativt eller positivt. Och det är bara jag som kan ändra mig. Ingen annan.
› jag ska vara öppen, men inte attackera. Bli mer rationell i mitt resonemang. Jag ska alltid prata lugnt, inte bli hysterisk och skrika. Inte få panik. Andas djupt och vara sansad.
› jag ska börja röra på mig. Fysisk aktivitet ska bli min räddning. Jag ska ta ut min frustration på gymmet istället för på mina nära och kära. Då främst min pojkvän som får utstå all svartsjuka och panikattacker.
› jag ska börja läsa. Jag ska läsa mer, för att boosta min självkänsla. Men inte Egoboost direkt, utan mer djupa och vetenskapliga böcker som jag vet kan hjälpa mig.
› jag ska fortsätta gå i terapi. Varannan vecka, 45 min/gång. Sluta skämmas. Man är inte ett psykfall för att man vill ta itu med inre rädslor och ett destruktivt beteende.

Jag känner mig brutalt ärlig. Jag känner mig naken framför er nu. Som om ni kan se allt. Jag erkänner mina brister. Men bara genom att erkänna kan jag förändra.

eller...?

Ni minns att jag skrev om taklampor?
Har snöat in mig lite grann på den här lampan i köket istället. Den kommer från Ellos och kostar inte alls lika mycket som den vi hittat på Chilli. Faktiskt bara en femtedel. Men det förutsätter ju också att vi målar om till kritvitt. Jag är ju ett större fan av det kritvita än den gräddvita färgen vi har i köket för tillfället. Jag tycker att inredning går bättre ihop med en kall vit nyans än den varma. Men det är bara jag.

love me

Godtrogen. Men vågar inte lita på dem som verkligen betyder.
Varför? För att jag kan förlora dem.
Man kan inte förlora något man inte har, alltså kan jag inte förlora en främling.
Men jag kan förlora de jag älskar.


Cynisk. Motsatsen ibland känner jag. Målar fan på väggen.
Magen värker, en ständig ångest när du inte är med mig.
Jag är bara rädd att du ska sluta älska mig.
Att du en dag ska lämna mig.

Så som andra lämnat mig.
Så som andra lämnar mig.

Duger jag? Är jag tillräcklig?
Vem vill vara med mig?
Är jag intressant?

Vem är jag?
Finns jag ens?

Eller är det bara en dröm, som jag snart ska få vakna från.
Pusta ut. Lägga mig i din famn och le.
Vara lycklig? Hur är man lycklig?

tonight's outfit



Ingen aning om vad jag ska ha för skor, men får väl hitta på något. Står emellan dessa eller dessa. Jag gillar verkligen klänningen, den är väldigt lätt, men ändå snygg. Den har en djup rygg vilket gör att den inte riktigt är vardagsmaterial, men den går självklart att användas till vardags också. Billig var den också; 249kr på Gina Tricot. Örhängena är från New Look, och de köpte jag i London.

"shnuggleeeeeyyyy"



Ikväll ska det gosas, åh vad det ska gosas. Känns inte som jag har haft en enda ordentlig kväll med min älskade pojkvän den här veckan. I måndags var vi ute på Andra Långgatan med några vänner, så vi kom hem sent, i tisdags var det Pecha Kucha så då var vi också hemma sent och i onsdags var Roberto på nåt mingel på en reklambyrå och igår la jag mig tidigt för att jag sovit i snitt 5,5h sen i söndags. Var död. Så ikväll har vi spikat tända ljus, massage, Idol, Mysteriet på Greveholm, god mat och bara rå om varandra. Jag känner verkligen att jag behöver det! Ska bli så himla mysigt. Ska göra ett sista ryck på jobbet, så är det helg snart, underbart.

password

Jag vet att något av det värsta, pinsammaste jag har gjort är att skriva en lösenordsskyddad blogg. Det blev katastrof. Problemet var ju att jag skrev om andra än mig själv. Men det gör jag inte nu. Jag skriver det jag inte vågar posta för alla, utan bara för dem jag vet inte kommer döma mig.

Lösenordsskyddat inlägg här.

Vill du ha lösenordet? Maila mig på [email protected] och förklara varför och din ålder.

one more chance to hold you close



Äntligen fredag! Ikväll ska jag (eller vi, det vet jag inte) ta det lugnt, lägga mig i ett långt bad med ansiktsmask och hela refrängen när jag kommer hem från jobbet. Plocka ögonbrynen, fixa håret och sådär. Kanske börja läsa mina nya bok också; Eldvittnet. Har suktat efter den ett tag så igår när jag och min älskling strövade omkring på Frölunda Torg i ett par timmar så kände jag att aah.. nu köper jag den!

Imorgon vankas födelsedagsfirande i stan, och jag har köpt en ny klänning som jag ska ha på mig. Är lite lycklig, ska verkligen sova ut inatt så att jag orkar med imorgon. Saknar den festliga Sanna väldigt mycket. Så tänkte välkomna henne till Sverige imorgonkväll! Det känns som att jag råkade lämna henne kvar i London.

pick me, choose me, love me



Meredith är en person jag alltid hatat. Varit så jäkla förbannad på den karaktären när jag har kollat på Grey's. Men jag inser nu att jag är ju hon. Jag är helt irrationell, så osjälvständig det bara går, jag står helt naken framför hela världen, de kan se rakt igenom mig och jag vet om det. Men jag klär inte på mig, för jag har fastnat i den här destruktiva bubblan där jag inte kan utvecklas. Där jag bara sjunker, sakta men säkert, mot botten.

Jag ser ingen mening med livet. Jag ser inte meningen med att skaffa barn även om jag vill ha det så ofantligt mycket. Jag ser inte meningen i att riskera att den jag älskar mest kommer älska våra barn mer än vad han älskar mig. Ja, jag är själv ett barn i mitt resonemang. Det är irrationellt, det är ju precis vad jag säger. Jag är konstig. Jag vet det. Jag ser inte meningen i att utbilda mig för att gå till ett jobb måndag-fredag. Jag ser inte meningen med något alls. Jag ser inte meningen med att äta nyttigt om det betyder att jag aldrig kan få vräka. Jag ser inte meningen i att träna, jag brukade ju träna men är lika tjock för det.

Vad är meningen med att leva? Kan någon förklara det för mig? Varför finns de elaka människor som vill mig illa? Varför har folk utnyttjat mig? Varför har de sårat mig? Varför har de svikit mig? Varför har de inte älskat mig? Varför har de lämnat mig? Varför har dessa människor gjort såhär mot mig? Och varför har jag varit så godtrogen och gått på det? Varför har jag förlåtit när jag nu sjunker långt ner i det svarta djupet? Varför har jag inte blivit psykiskt sjuk av allt som hänt? Varför har inte jag slutat äta? Varför har inte jag fått tvångstankar? Varför har inte jag mått dåligt? Varför har inte det här hänt tidigare? Varför kommer allting nu när jag träffat någon som fyller mina dagar med sol och värme? Varför kan jag inte bara vara? Leva nu? Här och nu?
Varför finns jag?

6 dec


Pecha Kucha var fantastiskt roligt! Det var mycket intressant, och jag blev liksom inspirerad och fick lite glöd. Insåg att Jag vill ju jobba med skapande! Så fantastiska kreatörer. Först körde en kille från Lots en presentation om deras nya kampanj för idéer om vad som kan göras för att pensionärer och soon-to-be-seniors ska få ett bättre liv. Till exempel att kryckor hade en snyggare design, en visuell dörr som ska kallas Communi-gate där man kan ha som ett skype-samtal med familj och vänner... Ja, de hade massa bra idéer, jag blev nästan trött i huvudet för att de var så sjukt kreativa.

Det var det som nog berörde mig mest, även om fler presentationer var himla bra. En kille hade gjort en fantastisk fotobok, som var väldigt inspirerande, och några killar hade gjort en helt otrolig musiklåda, som kallas Dokidoki och de kom då från ett företag som heter Ideofon. Den som var bäst var Annika, rent karismatiskt, och innehållet i presentationen var också intressant, men tilltalade mig inte lika mycket som de andra.

Om ni får möjligheten tycker jag ni borde gå på Pecha Kucha nästa gång det är i er stad. Bara att googla! Det är gratis och det är väldigt givande och roligt.

self confidence



Sitter och googlar på lite bra självkänsla-böcker. Är inte jättepigg på att läsa Mia Törnblom, är lite anti henne. Däremot har jag hittat en annan författare som verkar vara väldigt duktig och precis det jag söker. Marta Cullberg Weston skriver böcker om självkänsla, och utifrån vad som står på Adlibris hemsida så verkar det vara en grym bok.

Under den vuxna ytan hos de flesta av oss finns olika sorters inre barn. Det kan röra sig om inre barn som inte blivit sett och som därför inte tror att det är möjligt att älska. Andra bär kanske på ett skamfyllt inre barn eller på ett inre barn som känner sig underlägset och otillräckligt. Det medför att man är sårbar för speciella situationer och reaktioner från andra människor man kan reagera oproportionerligt starkt på vissa saker, man riskerar att bränna ut sig i sina försök att duga, man beter sig irrationellt och har låg självkänsla.

Så den har jag bestämt mig för att beställa. Känner att jag verkligen måste jobba med mig själv och min självkänsla och självtillit, som jag skrev häromdagen. Jag har också insett att jag verkligen måste börja träna för att få ut all frustration. Jag har ju köpt ett gymkort men skyllt ifrån mig på allt annat istället för att träna. Först var det att jag inte hade nånstans att bo, sen var det att jag skulle flytta... nu har jag ingen anledning att inte träna.

get ready get set



The Saturdays är huuuur bra som heelst!

pecha kucha



God eftermiddag på er!

Nu ska jag snart bege mig från le work och åka hem. Tar ungefär en timme hem nu för tiden i och med att jag har flyttat till andra sidan stan i förhållande till mitt jobb. Man kan inte få allt, men man kan få en hyresrätt... Hihi. However. Ikväll ska vi ut, eller ut och ut, vi ska på en grej som heter Pecha Kucha, som är ett slags kommunikationsevent där olika typer av "kreatörer" presenterar sina idéer på väldigt kort tid med hjälp av 2O bilder som visas 2O sekunder var. Det är tydligen ett världsfenomen som då finns över hela jorden. Så det ska bli kul. Vi ska vara där runt halv åtta ikväll, på Park Lane. Även om jag gärna hade krupit ner bland lakanen i sängen och somnat tidigt bredvid min älskling så ska det blir roligt att komma ut lite.

Jag har ju liksom blivit lite torr sen jag återvände hem till Sverige.. Eller det händer inte så mycket i liv kan jag känna. Så nu måste jag ta och resa mig upp och göra lite grejer känner jag. Så när Roberto och hans kompis kom överens om att vi flickvänner skulle följa med på eventet också, så var jag inte sen att tacka ja. Jag tänkte ta en powernap på typ 3O minuter när jag kommer hem, sedan fixa håret och sminka mig och allt det där - som jag älskar!
Kvällens (om inte livets) stora fråga är bara vad man ska ha på sig...

Förresten; igår var vi ute en sväng på Andra Lång och tog ett par öl. Lucas, som jag inte har sett på många många månader, hade precis avslutat sin ansökan till nåt masterprogram i USA så han var lite lycklig över det. Så vi möttes upp på Järntorget vid tjugo över nio och satte oss på en pub. Mys mys, och det var kul att träffa honom, Matilda och Jennica igen!

ax paris



Den här underbart fina klänningen med fjäderdetaljer på axlarna köpte jag från AX Paris i London. Är hur nöjd som helst! Tänkte att jag skulle ha den på nyår. Sitter som ett smäck gör den också, kan jag säga. Visst är det kul när man hittar plagg som man verkligen känner sig snygg i? Här är en dålig bild på när jag har på mig denna vackra klänning.

Rött istället för rosa

För att göra min blogg yttepyttelite mer julig så ändrade jag från det rosa till det röda. Funderar på att lägga till lite snö också, men det tar så jäkla lång tid för sidan att ladda om man har så mycket script... så jag vet inte. Tänkte pilla lite mer med den i dagarna och fixa det som jag vill - till exempel bloglovin-ikonen. Jag tycker det är jättesvårt att göra en snygg, men stilren bloglovin-ikon. När jag jämt hade sånadära "söta" designer vart det lätt, men nu är det himla svårt. Har ni några tips?

Jag trivs verkligen med min nuvarande design (eller den som jag har haft sen i somras haha), det är den designen som jag har blivit mest tillfreds med faktiskt - genom tiderna. HAHA. Den är enkel men ändå snygg. Funderar dock på att ändra lite detaljer, men ha kvar tänket när julen är över. Vad tror ni?

Emelie Stricker



Inför ELLE-galan 2O12 har Elle gjort en designertävling i samarbete med H&M för sina läsare.
En av finalisterna är mina bonussyskons kusin Emelie!

Emelie är jätteduktig på det här, tycker jag, se bara illustrationen hon har gjort - helt fabulös. Inte nog med det så är ju klänningen/bidraget i sig fantastiskt snygg. Den är verkligen något jag skulle vilja ha i min sommargarderob. Även om jag kanske inte attendar så många evenemang där den här klänningen passar, men får ta och ändra på det i så fall!
Emelie är en av de tio finalisterna i tävlingen, och därför tycker jag att ni ska göra mig och henne en tjänst och gå in och rösta på henne! Om hon vinner så kommer hennes klänning produceras och då skulle inte bara hon bli glad utan även jag (som då gärna vill ha klänningen på en galge i min lilla closet) och hon får också gå på ELLE-galan.
Modebranschen är en svår bransch att slå sig in på, och jag unnar verkligen Emelie den här chansen! Det är en fot in, och alla Sveriges modeintresserade tjejer kommer avundas henne när hon får gå på den mest åtråvärda modegalan i Sverige!

RÖSTA PÅ EMELIE, OCH GÖR DET HÄR!
Det tar 10 sekunder att göra det, men Emelie vinner den största möjligheten någonsin!

wishlist for christmas



Ring - Thomas Sabo, Örhängen - Marc Jacobs, Skor - Nelly, Nagellack - Deborah Lippmann,
Sminkborstar - The Body Shop & Duschgel - I Love

NOTE TO SELF
Det här är bara grejer som du, Sanna, önskar dig och vet att du inte kommer få, därför att inredning och presentkort på IKEA/pengar faktiskt står högre upp på prio-listan än vad sånahär grejer gör. Men du kan få drömma, du kan få önska.

kitchen light



De som känner mig vet att min största fetisch, eller min största kärlek inom inredning är lampor. Jag tycker verkligen att en snygg lampa kan lyfta ett helt rum! Dessa lampor från Chilli/Belysningsdesign.se är ett par favoriter som jag gärna hade sett i vårt kök. Dock är förutsättningen att vi målar om till en kallare vit färg, för jag tycker att svart och vitt är snyggast när det vita är i en något kallare nyans. Jag gillar moderna kök, medan andra rum i ett hem kan vara i helt andra stilar, men just köket tycker jag ska vara relativt modernt. Det känns mycket mer inbjudande tycker jag!

julias design



Klar med Julias design.
Det var kul att få göra något annorlunda; Julia skickade en scannad ritning på hur hon ville ha det,
så jag gjorde utefter vad hon hade ritat - hur kul som helst!

23.38



Ögoninflammation gör sig inte på bild, så det får bli en gammal bild att fylla ut inlägget med


Godkväll på er! Vilket dygn... Igår åkte vi fram och tillbaka mellan gamla lägenhet och våran nya för att hämta grejer. Sa jag att vi numera bor på tredje våningen och att vi inte har hiss? Kanske inte, men det gör vi. Känns i vaderna kan jag säga. När vi fått över hyfsat mycket åkte vi till Frölunda torg där vi handlade lite nödvändigheter som antennkabel och förlängningssladdar och åt en snabbis på Mc Donald's. I det läget kändes snabbmat som att det var det enda rätta.

Efter en natts sömn vaknade vi vid 9-tiden men låg och drog oss i vår nya, stora säng i ett par timmar innan vi gjorde oss i ordning och åkte till IKEA. Jag har aldrig förstått vilken traumatisk upplevelse det kan vara för män, men Roberto var nära att döda mig ett antal gånger... Jag skrattade mest. När vi var klara åt vi köttbullar i deras restaurang och sedan bar det av hem till älsklingens gamla lägenhet för att hämta alla hans grejer. Ni vet tystnaden som uppstår när man inser att ens pojkvän har mer kläder än en själv? Ja, den är trevlig... haha. Medan han packade var jag i min gamla lägenhet och städade upp så att det inte skulle se ut som kriget.

Vi åkte sedan direkt hem, körde en powernap och började sedan packa upp, skruva ihop möbler och hänga in kläder i garderoberna. Nu på kvällen har jag varit ensam då mitt hjärta är och jobbar. Men han kryper nog ner hos mig här snart. GOS. Imorgon vankas släktkalas för att min älskade mormor fyller år. Så nu ska jag försöka få lite sömn mellan våra nya lakan. Det börjar arta sig. Men jag kände att jag visar er bilder när vi kommit i ordning någorlunda.

move the fuck on


moving flat



Såhär ser vår akuta shoppinglista ut


GODMORGON, GODMORGON !
Tystnaden här i bloggen beror ju då på min fina ögoninflammation och på att det nu är officiellt igång; vi flyttar!
Igår fick vi nycklarna och ställde in sängen, så ikväll blir det att åka fram och tillbaka mellan nya och gamla lägenheten med alla tusen, miljarder, biljoner saker. Och imorgon ska vi åka till gamla lägenheten och städa upp lite grann. Sedan åker vi vidare till Roberto och hämtar alla hans grejer. Inte nog med allt det här; ikväll ska vi hinna med Ikea också, woop woop. Vad kul det är att flytta, hihi.

Vill bara att min arbetsdag ska vara över. Japp, jag är på jobbet. Trots att det rinner i mina ögon och jag får hälla antibiotika till dem en gång var tredje timme typ. Yay!

RSS 2.0