6 dec


Pecha Kucha var fantastiskt roligt! Det var mycket intressant, och jag blev liksom inspirerad och fick lite glöd. Insåg att Jag vill ju jobba med skapande! Så fantastiska kreatörer. Först körde en kille från Lots en presentation om deras nya kampanj för idéer om vad som kan göras för att pensionärer och soon-to-be-seniors ska få ett bättre liv. Till exempel att kryckor hade en snyggare design, en visuell dörr som ska kallas Communi-gate där man kan ha som ett skype-samtal med familj och vänner... Ja, de hade massa bra idéer, jag blev nästan trött i huvudet för att de var så sjukt kreativa.

Det var det som nog berörde mig mest, även om fler presentationer var himla bra. En kille hade gjort en fantastisk fotobok, som var väldigt inspirerande, och några killar hade gjort en helt otrolig musiklåda, som kallas Dokidoki och de kom då från ett företag som heter Ideofon. Den som var bäst var Annika, rent karismatiskt, och innehållet i presentationen var också intressant, men tilltalade mig inte lika mycket som de andra.

Om ni får möjligheten tycker jag ni borde gå på Pecha Kucha nästa gång det är i er stad. Bara att googla! Det är gratis och det är väldigt givande och roligt.

Kommentarer
Postat av: ANNE

SV: Fan, jag har på tant-friskis.. :( Haha. Får börja lära mig att gå ensam helt enkelt. Dem flesta säger ju att träning har en sjukt bra inverkan på humöret och jag går mest runt och är irriterad/sur/ledsen hela tiden. Drömmer läskiga drömmar.. Alltså jag vetefan vad det är med mig egentligen, jag har (inte vad jag kan se iallafall) ingen direkt anledning att vara missnöjd med livet men ändå är jag det.. Störande när man inte ens kan se "varifrån det kommer", om du förstår vad jag menar.



Men om du behöver snacka om ngt Sanna, så finns jag :) Även om vi inte är jättenära direkt, men ibland kan det vara skönt att prata med någon som inte är så närstående också.. Bara så du vet :)

2011-12-08 @ 13:13:59
URL: http://favs.se/mode
Postat av: Jouline♡

Tack så jätte mycket :) Ja men skippa den i år, ni måste ju få komma iordning, tänk nästa år så har ni en :) Du jag köper inte mitt hår själv utan min frisör beställer det åt mig, så jag vet inte var, men jag kan iallafall tala om att mitt hår som jag använder är Europeisk, det bästa löshåret enligt mig :)

kram

2011-12-08 @ 13:26:19
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Tack så mycket :) Ja kika du på nätet men vill du inte beställa ditt löshår själv så kan du ju be att en frisör gör det åt dig, men annars så är ju Rapunzel of Sweden (tror dom heter så) på nätet bra har jag hört :) kram!

2011-12-08 @ 13:53:19
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Ja men precis, Safari finns ju,, längesedan jag var där men dom har ju med :)

kram!

2011-12-08 @ 14:05:38
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Åhh så segt med dubbla hyror :( Men tur det att ni är två eller ni kanske precis flyttat ihop och en av er har dubbla hyror? Ohh.. möbler också, segt.. när jag och min kille flytta in i vår så hade vi inga möbler direkt då jag villa köpa helt ny inredning, det tog sina månader innan vi hade allt eller det mesta så det ser normalt ut iallafall, fattas fortfarande 1-2 möbler och vi har nu bott här i 9 månader.

2011-12-08 @ 14:54:28
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Emelie

Har svarat på din kommentar. gå in och läs. Behöver du snacka kan du maila mig. Kram!

2011-12-08 @ 15:00:43
URL: http://weijans.blogspot.com
Postat av: F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg

SV: Tack så mycket :)

2011-12-08 @ 15:26:49
URL: http://fridahellenberg.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Oj, trippel hyra.. men gott att hans lön kommit nu. Ja det är inte lätt i början när man flyttar ihop och man knappt har några möbler. Jag och min kille sov i en uppblåsbar säng (du vet) i 6 månader i vår första lägenhet haha, mitt i natten varje natt fick vi pumpa in mera luft^^ Pinsamt att vi inte köpte en ny med det fanns inga pengar då. Köksbordet var min mormors gamla då hon var ung så du kan ju tänka dig hur slitet och fult det var haha, Men vad gör man.. man måste ju ha någon stans att sitta som du säger. Det är tur att man har varandra, alltså du och killen och samma för mig :) jag och min kille kan nu verkligen skratta gott åt alla våra lägenheter vi haft och vad vi inte haft i dom HAHA^^ kraam!

2011-12-08 @ 16:09:09
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Tack så mycket för din kommentar om vår lägenhet :) HAHA ja fy fan för att sova på en luftmadrass i hela 6 månader^^ Var enda jäkla natt fick någon av oss gå upp och pumpa haha. Oftast blev det min kille då han väger mer än mig så han vakna ju av att han låg på golvet HAHA^^ Men man kan ju inte få allt i början, så är det ju. Ni kommer i sinom tid ha dom möblerna som ni vill :) kram

2011-12-08 @ 17:02:27
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad kul att det gick bra :)

2011-12-08 @ 17:29:09
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: A L M A S F O T O

sv: taaack! :)

2011-12-08 @ 19:58:20
Postat av: emma

SANNA!! behöver din hjälp :(

Har en utav dina gratis-mallar, den är jättefin och funkar bra förutom att det inte går att se kommentarer/komma till sidan där man kommenterar :( När man klickar på "kommentarer" så öppnas bara en sida med min bakgrund på, ingenting mer! :( Skit störigt! Vad ska jag göra? svara gärna på mailen Mvh Emma

2011-12-08 @ 21:55:29
URL: http://e
Postat av: Emma igen

glömde skriva hela adressen till bloggen (y)

emmanyyberg.blogg.se

2011-12-08 @ 21:56:10
Postat av: Emma (igen)

fick hjälp av en kompis, så förlåt för störningen, radera mina kommentarer om du vill! Tack för en bra blogg =)

2011-12-08 @ 22:07:30
Postat av: emma härnqvist

roligt att du gillade den. varför kan du inte önska? det kan man ju alltid! kram

2011-12-08 @ 23:04:25
URL: http://perfektion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0