Just face it



Ullared köpte jag en del saker till mitt ansikte då jag har bestämt mig för att bli bättre på att ta hand om min hud. Det blev två dagcrémer, en vanlig från Nivea och en färgad från LdB (som jag ääälskar, så sjukt bra!), en cleansing milk från Nivea, ansiktsvatten från L300, peeling från Gunry samt en nattcréme från Nivea. Köpte också Gunrys sminkservetter att ha vid sängen när man är lat och chokladmasker från Montagne Jeunesse som jag har skrivit om tidigare! Vet att man helst ska använda samma serie/märke, men jag tycker att det är så olika med varje produkt, så man fäster sig ofta vid olika märken beroende på vilken produkt det är.

Min favorit av dessa är som sagt dagcrémen från LdB, det var min gosa Bella som tipsade mig, och jag har fallit. Sminkproceduren blir så mycket enklare och definitivt snyggare. Jag använder nu denna dagcréme, lite concealer runt näsvingarna och runt munnen och sedan lite solpuder, rouge och mascara - sommarfräscht! Inte för spacklat och gör sig fint med solbrännan jag försökte skapa under semestern. Om det blev nån eller ej tänker jag inte uttala mig om, men lite färg fick jag!

A good fucking life


Le Petit Café



Spenderade förmiddagen i solen (som tyvärr gick i moln efter ett tag) på Le Petit Café i Haga/Järntorget med Kajan och åt en frukostbuffé med scones, baguette, yoghurt med massa olika nötter och frön, ägg, smoothie och en liten latte. Yummy, är mätt som en... ja, som en vaddå? Antilop? Ett lejon? Tiger? Nej - en liiiiiger. Alltså en blandning mellan en tiger och ett lejon - så mätt är jag!

Efter brunchen gick vi till Fanny Michel och Haga Hem (har hittat femhundra kuddar jag vill köpa till både sängen och nya soffan, haha...) innan vi till sist skildes åt och jag drog mig till le jobb. Nu har jag lite rast, så passar på att hämta lite nytt, gott te. Yummy!

9 Tradera items



La upp 9 auktioner på Tradera igår, alla på utropspriset 1 krona. Så in och fynda nu! Fyra klänningar, fyra toppar och en kavaj. Allt är knappt använt, max 3 ggr. Från H&M, Style By Stars, Saint Tropez, Forever21 och Camden Market. Ni kan absolut fynda något riktigt nice här. Länken har ni här!

Caseapp



Bestämde mig just för att göra ett nytt iphoneskal och hittade sidan Caseapp.se där man kan göra skal med egna bilder, och sådant är ju alltid roligt tycker jag! Jag valde en bild på mig och min älskade pojkvän såklart (vill göra hur många som helst, men ville ha en högupplöst bild) från Bohus-Malmön, som jag tycker är somrig och fin. Väntar med spänning hur det här kommer bli!

Hela proceduren var himla enkel, man gick in på sidan, tryckte på Gör ditt iPhone skal och laddade upp min bild. Man kan sedan lägga till en text och/eller en bakgrund (så det behöver ju inte vara en bild), man väljer också vilken färg man vill ha på skalet (jag valde transparent) och gå vidare till betalning.

Gillar ju verkligen denna idé och det är lätt och smidigt. Ett personligt iphoneskal är ju också det roligaste. Kan vara en perfekt present till en kompis, mamma eller pappa. Jag hoppas definitivt att detta skal är användbart och snyggt. Bloggar självklart mer om det när jag fått det i handen!

USA-jacket



Har sett alla kidsen in our hood, som har en sån här nice jacka. Har letat länge, på Blocket och överallt. Så gick jag in på Tessie idag för att kolla om de hade en tröja som jag ville ha (vet inte om jag hittade den, för jag såg en liknande...) men så såg jag jackan! Slängde på mig den och kände bara wow - en sånhära måste jag med ha. Så att jag är lika cool som kidsen då. Den var dessutom på rea, lucky me, så jag slog till direkt. 299:- och en jacka rikare. I like it!

Playstation 3



Idag är det tillbaka till jobbet som gäller, men innan dess tog vi en sväng till Webbhallen och införskaffade oss ett PS3 och ett Fifa '12 till det. Så nu har Roberto lite att göra hemma, haha. Jag tycker att det är kul med en sån användbar konsol; man kan se på blu-ray, man kan surfa, spela musik, visa bilder... Det är som en mediaspelare fast 10 gånger bättre. Tycker jag! Så istället för att köpa en blu-ray, en dvd-spelare, massa kablar, USB-minnen, stereo i vardagsrummet, och ett Playstation så har man nu allt i ett och det är toppen om ni frågar mig! Så jag är fantastiskt nöjd här.

Gardiner





Tänk vilken skillnad det gör att sätta upp en liten gardin. När vi satte upp denna blev det som ett helt annat rum. Är så otroligt nöjd! Längden kommer från Indiska, och stången är köpt på Gekås. Är supernöjd verkligen, yayayay! Så här ger jag er en före- & efterbild, från när jag visade er lägenheten sist och nu. Vårt vardagsrum får ni se vid ett senare tillfälle, då jag har målat klart den andra tv-bänken (blev äntligen klar med den ena som den nya TV'n får stå på). Även köket har fått en del förändring, men jag vill vänta med att visa till vi har satt upp de sista två hyllorna. Då ska ni allt få se! Ska pusha på min kära far att vi fixar det nu i veckan, vill ha klart saker och ting nu, nu, nu!

Men ni ska få några små ledtrådar för vardagsrummet; nya gardiner, ny TV, ny färg på tv-bänkarna, ny matta och ny soffa. Det är oootroligt stor skillnad där med ska ni veta. Men som sagt - det får ni se när jag är klar med sista TV-bänken. Det börjar arta sig, and I liiike it!

29 år





Nu har gästerna gått hem, och vi sitter belåtna i sängen och väntar på att våra ägg ska svalna så att vi kan äta lite räkor. Älsklingen fyller trots allt bara år en gång varje år. Vi har haft en liten kak-/tårtbonanza här, jag gjorde pannkakstårta (efter Robertos request), en vanlig tårta, kladdkaka, kanellängd och munkar. Tyvärr när man gör så mycket olika grejer så blir det ju över, och på grund av att vi inte äter sådant förutom en dag i veckan (två denna veckan, vi åt choklad igår för att jag var bakis och R var sjuk) så går en del till spillo. Försökte pracka på alla tårta att ha med sig hem, så halva den "vanliga" tårtan och lite av pannkakstårtan gick ju åt i alla fall till det. Resten åker i soporna, ledsen min..

Roberto är i alla fall glad, han har fått presentkort att köpa ett PS3, så imorgon innan jag börjar jobba ska vi åka till Webbhallen och köpa ett sådant åt honom. Kul också med tanke på att han fick en TV (!!!) av mig i födelsedagspresent. Såg det som en investering. Fick lite extra lön denna månaden i och med semesterersättningen från mitt gamla jobb och vi ville ha en ny TV, så jag bakade ihop det och gav den till honom i b-day-gift. However, äggen har svalnat, nu blir det Criminal Minds och räkor!

Queer night

Igår var spårat. Helt sjukt. Jag har fått världens skrapsår på mitt ena skenben (framsida vad som jag gärna kallar det...) för att jag, i mina 13-centimetare med några shottar/drinkar för mycket i kroppen gjorde en fin liten manöver och ramlade ner på dansgolvet från en trappa. Det var sjukt igår. Har varit en zombie idag, försökt städa, men det blev pizza (ajajaj!) och Due Date i nya soffan istället. Och mycket sömn på det.

Nu har vi satt upp de nya jalusierna jag köpte på Ullared i onsdags - det har jag visserligen glömt att berätta för er, men ah, jag var på Gekås med Camilla, Bella och Linnéa i onsdags. There you have it. Nu ska vi snart gå och lägga oss. För övrigt, since it is 1.11 right now, så fyller min älskade Roberto år idag, 29 bast den 29 juli. En gammal gubbe är vad han är, mohahaha. Nej, förlåt. Han har fått massa paket av moí, bland annat lite biografier, strumpor, filékniv till hans fiskande, sportarmband till iPhonen osv. Och ett större paket som jag visar senare.



Alla bilder är Linnéas, I've just stolen them.

Ska jag?



Är sjuuuukt sugen på dessa läckra shoooes. Nelly.com 449:-, kanske värt det? Älskar ju tjock klack och platå, så lätt att gå i. Hjäääälp, vet inte om jag ska eller inte? Nude-skor är ju så jäkla snyggt, right?

Future folk



Köpte dessa två godingar från Lindex idag. Hade tänkt ha det på mig ikväll. Ända sedan jag såg Kissie ha en liknande topp har jag velat ha en. Min är inte urringad på samma sätt som hennes, men jag gillar den ändå. Den är stilren, söt och snygg på samma gång. Tänkte matcha med ett par blanka tajts/leggings till, och mina favoritskor.

Ni vet hur jag har tjatat om en ny design i flera månader? Jag har inte fått tummen ur att lägga in den, har ett fel jag måste åtgärda innan jag kan lägga ut den för er/mig. Dock prioriterar jag ju designbeställningar, men när jag sitter och väntar på svar (ibland kan man inte gå vidare utan att man får svar på vissa frågor till exempel) från de som beställt så brukar jag pilla lite med min egna design, så att man fortfarande sitter vid datorn och kodar, och inte hamnar "ur balans", haha. Så förhoppningsvis kommer den upp snart också! Woop woop! Nu ska jag ta mig ett glas av sommarens godaste rosé från Beringer - har ni vägarna förbi systemet, se till att köpa ett par bibbor för det är huuuur gott som helst, men tyvärr limited edition!

Sommarlov

Har de senaste dagarna njutit av vädret en hel del, och lämnat datorn hemma och orörd. Känner att jag är värd det efter hur mycket jag jobbat med designer den här veckan. Så de senaste dagarna har jag vart lite i solen, but not today - idag styr mina steg mot blogg.se, och ja... bloggdesigner. Jag har även hållt på och målat min tv-bänk (så att den kan bli klar någon gång...), möblerat om lite (vi har just nu två soffgrupper, i och med att vi hämtade vår nya igår, så det är kaozz i vardagsrummet!), diskat, städat i köket, vart på Frölunda torg och inhandlat lite grejer till kvällens utgång, men det får ni se i nästa inlägg. Nu ska jag sätta igång och städa sovrummet, i ljudet av min fina summerlovin'-playlist!




Näset & Styrsö/Saltholmen

Lugn

Nu har jag lugnat ner mig lite grann, haha. Åkte ner till mormor och morfar och åt middag där jag fick massa god mat, bra motivering från både mommo och moffe, så nu är jag fit for fight igen - nu jäääävlar, blogg.se, nu ska ni inte få ställa till det för mig mer. Åt som sagt god mat; fisk med vitvinssås, grönsaker och lite ris och färska räkor. Till efterrätt fick jag svenska jordgubbar (tänk att de är så himla mycket godare än alla andra jordgubbar, så himla konstigt...). Morfar bad mig ta lite kort i hans trädgård, nedan ser ni ett redigerat resultat av liljorna. Såååå vackra! Det är nog min favoritblomma, fast vita. Jaja, designer vare!


AAAARRRGGFHFHHFHFHFHF

åååh jag blir så fucking jävla trött på blogg.se, what the hell is wrong with you?!
här sitter jag, håller på med designer, på min lediga dag, solen skiner och jag önskar ju självklart att jag var utomhus. Men jag skaaaa bli klar med minst tre stycken idag, kan inte låta folk vänta mer nu. Så jag sitter och håller på med en design, ska återställa inläggssidan... Då återställs istället framsidan. Alltså jag tror att jag antingen kommer börja gråta, eller slå sönder något fruktansvärt dyrt och värdefullt här snart. Får ta en promenad så att jag går av mig de här aggressionerna, och sedan är det bara att börja om. För klart ska det bli. HELVETE!




Innan blogg.se förstörde mitt liv för femtioelfte gången...

Because you loved me


Soffa



Ibland måste man prioritera, och just nu måste vi prioritera en ny soffa. Vi har två soffor just nu - en tresits och en tvåsits. Vi har just nu lånat dem av släktingar, och nu behöver vi lämna tillbaka dem. Dock vill man ju inte köpa för köpas skull, men nu har vi hittat en soffa som vi vill ha; den ovan. Den är från Chilli och kostar 649O kr - helt klart överkomligt. Jag ska dock ta mig en ride på Blocket och se om man kan hitta en begagnad, när man inte är ekonomiskt oberoende så kan det funka med en begagnad också. Även om jag får rysningar av att köpa saker som andra har använt {som jag inte känner då}. Jaja. Annars får det bli en ny från Chilli.

Nu är det 2O min kvar till semester, och imorgon åker vi ut till härliga Bohus-Malmön för att fira underbara morfar som fyller 75. Förlåt för tråkigt inlägg här, hatar att lägga upp bilder som den ovan, men det får vara nu! PUSS!

Korall



Var hos Julia igår och gjorde om mina naglar. De sebaste gångerna har jag haft fransk manikyr med vita toppar {inte tippar, Julia målar istället för att använda vita tippar = mer naturlig finish} men nu körde jag på faded med korallglitter. Är supernöjd, somrigt och fint. Jag har ju mina naglar i ungefär 3-4 veckor, så man kan byta mycket och därför kände jag att denna färg skulle passa mig ypperligt de kommande veckorna när jag har semester. Ska för övrigt bli såååå skönt med semester. Även om det är lite surt att jag då är timanställd vilket betyder att jag har obetald semester {får semesterersättning året runt istället}. Men jag känner att jag behöver de här lata mornarna som jag kan unna mig de kommande två veckorna. Bara 1,5 dagar kvar på jobbet.

Idag har jag en lat dag framför mig; ska sticka till Smarteyes och lämna in min glasses - de gick sönder lite granna... Sedan hem, måla lite på de möblerna jag håller på med och sedan ska jag bara slappa med Criminal Minds resten av kvällen. Ska bli fantastiskt skönt. Vad gör ni idag?

Inredningsidéer



Sitter och är lite kreativ med papper och penna. Neee, okej där överdrev jag, men jag spånar lite på hur jag tänker mig att vårt vardagsrum kan se ut i framtiden. Roberto och jag är båda väldigt inne på att skapa ett färgglatt hem med mycket mönster, textur och blandad inredning så att vi känner att det är vi! Vid TV'n {när den nu kommer - alltså när vi har råd att köpa en ny} så tänkte vi placera en skiva bakom den, som går ner till golvet. Skivan tänkte vi tapetsera med en cool tapet, förhoppningsvis från Cole & Son, sätta LED-slingor bakom som ger ett fint ljus. Bakom skivan kan sedan alla sladdar gå, så att man slipper se dem. Under TV'n vill vi ha någon form av bänk eller hylla som man kan ställa Playstation, DVD och liknande på. Är mycket nöjd med denna idé som vi kokat ihop tillsammans, även om jag vet att bilden säkert inte säger er ett dugg. Haha. Men ah, där fick ni lite info om hur vi tänker i vårt just nu ganska fula vardagsrum.

Fiskebäck




Vi åkte till Fiskebäck efter tvättiden imorse/vid lunch. Kom dit vid fyratiden och låg och solade till klockan sex, lite drygt. Fick nog liiite färg i alla fall. Älskar Fiskebäck, hur det luktar sommar, salta bad och hav. Hur mycket barn och människor som trängs vid bryggan och hur vattnet glittrar. Mest av allt älskar jag att man kan gå en bit bort och hitta en klippa alldeles för sig själv där man kan få ligga helt ostört och sola en hel eftermiddag.

Nu ska jag tända lite goa doftljus här i sovrummet, har gottat till det med mörk choklad med mint i samt en kopp te till oss var, ska hjälpa Robertito att fixa några grejer på datorn och sedan ska vi se på Criminal Minds. Känner ett begär efter mordserier just nu, haha. Imorgon är det tillbaka till jobbet, och jag tror bara att det är jag och tjejerna som jobbar faktiskt. Kanske nån chef, men jag och de andra tjejerna som är relativt nya. Tror det kommer bli en riktigt kul vecka, bara vi liksom. Jag känner mig mer säker när jag får sitta själv och verkligen tvingas lösa problem. Även om jag har ett jäkligt viktigt jobb just nu där det inte finns utrymme att säga och göra fel, så känns det alltid bättre att få förtroendet att få agera och jobba självständigt. Det gillar jag!

Volleyboll after work

I torsdags var hela min avdelning på Skatås motionscenter och spelade volleyboll som en AW/avslutning för de som nu gått på semester i fyra veckor. Jag tar semester v. 29-30 {behöver alla jobbtimmar jag kan få!} så jag har ju en vecka kvar innan jag också får gotta mig på min ekonomis bekostnad, haha. Hur som haver; volleybollen var nog det roligaste på länge. Mitt lag kom tvåa, fortfarande otroligt besviken över att vi inte vann, haha. Hur som helst, jag trivs galet bra på mitt nya jobb, det känns som att en del av mig blev hel när jag började där på något sätt. Lyckan kom tillbaka, en del av självkänslan lika så. Skönt att jobba mindre men ändå kunna leva, skönt med olika arbetstider och mer fritid. Allt är BRA helt enkelt!



Designauktioner



INFORMATION & REGLER
Designauktioner är färdiga, unika designer, designen säljs således endast en gång. Betalning sker alltid via konto. Du kan buda vad du vill, men det måste givetvis vara mer än startbudet och du kan inte göra 5O-öresbud. Du får endast buda om du är säker, om du vill ångra dig måste du göra det innan auktionen är över.Det som jag hjälper till att ändra för vinnaren i auktionen är:
» Profilbild
» Profiltext

PRISER
Priset för designen blir således det vinnande budet. Jag lägger ut ett startbud, och därefter låter jag er buda. Mitt kommentarsfält är öppet under varje auktion. Dock finns det ett par saker som jag tar betalt för om du behöver hjälp med det:
» Om du önskar att jag lägger in designen - 2Okr (utöver det vinnande budet)
» Om du önskar att jag byter bilder i headern - 5Okr (utöver det vinnande budet)
» Om du önskar köpa bort min länk/signatur - 25kr (utöver det vinnande budet)

MINA DESIGNAUKTIONER
» Designauktion #1 - AVSLUTAD!
» Designauktion #2 - AVSLUTAD!
» Designauktion #3 - AVSLUTAD!
» Designauktion #4 - AVSLUTAD!
» Designauktion #5 - AVSLUTAD!

Stuck on Stupid




Byxor - Zara | Blus - Bikbok | Jacka - Soya | Armband & Ring - Dyrberg/Kern | Klocka - Gant
Glasögon - Mina enkelslipade från Smarteyes | Skor - Skopunkten | Väska - Mulberry Alexa

Black and beige curls




Klänning - Gina Tricot | Tröja - H&M | Halsband - Indiska | Skor - H&M | Poncho - Köpt i Australien | Väska - Mulberry Alexa | Ring - Dyrberg/Kern

Our flat



Efter sju månader kände jag att det kanske var dags att ni fick se hur vi bor.
För jag har inte visat det innan tror jag... 
 
Badrummet - Jättedålig bild, I'm so sorry. Vi är relativt nöjda med ett spartanskt badrum, helkaklat i vitt och grått, så vi körde på samma inredningsfärger. Dock har vi handdukar i mörkblått & vitt. Inser nu att jag borde köpt grå-vit-randiga, men jag tyckte de var fina. De syns ju inte på bilden, för det är så litet rum, så man kan inte riktigt ta någon bra bild där.
Köket - Vi har ett superstort kök vilket är helt underbart. Älskar vår kökslampa + vår matplats. Är jättenöjd med det. Det tror jag att vi båda är. Jag skulle hemskt gärna vilja lägga golv här, men i och med att det är en hyresrätt vet jag inte riktigt om det är värt det. Vi får väl se. Bara någon härlig parkett, liksom.
Sovrummet - Härinne har vi valt en lite mjukare inredning och som ni ser på bild två så har vi en byrå {som är min, där jag har mitt smink, mina partyväskor, nagellack, hårgrejer etc.} som är i björkfaner, men jag tänkte att jag skulle måla om den, precis som jag målat om den andra byrån som ni kan se på första bilden. 
Vardagsrummet - Vi har inte gjort mycket alls i vardagsrummet, vi har gamla möbler, gammal TV osv. Och en väldigt stor yta {där jag står när jag tar kortet} som vi inte har gjort något alls med. Planerna är väl att fixa en vägg-TV, sätta upp Audrey-tavlan, ny soffa {med divan}, måla om soffbordet eller köpa ett nytt, och på den stora ytan som inte är använd så vill vi ha ett skrivbord i gammaldags stuk, en fin stol till och en baotastor bokhylla. 

Vamos España!

Sitter i soffan och har verkligen längtat efter denna stund! Såklart tråkigt att Sverige inte tog sig längre i mästerskapet, men Spanien och Italien är inte fy skam det heller. Och som rubriken lyder - Viva España är det som ljuder ur högtalarna just nu. Snart kommer fyra kompisar hit som ska se matchen med oss, riktig fotbollsfest här jö, haha. 
 
Imorgon kör jag igång med jobb igen efter sjukskrivningen, då på mitt nya - Alektum. Har fått veta att jag kickar igång med volleybollturnering med avdelningen på torsdag i Skatås; kan det blir bättre? I don't thiiink so. Nu när mina nya arbetstider kommer igång så ska jag försöka bli bättre med dagens outfit också, och en ny design ska sättas in inom kort. Orkar inte med den här längre, spyr på den. Samtidigt jobbar jag rumpan av mig med alla designbeställningar som har kommit in. Superkul! Ska hinna med att designa lite tills matchen börjar hade jag tänkt. 
 
Aja, short update to you my lovers. 
 
 

Såhär fin är jag när jag ostört får ta mina ego picz. 
 
 


Och såhär ledsen blir jag när Roberto hånar mig för att jag fortfarande tar ego picz. 

 
 

RSS 2.0