iPhonebilder

På senaste har jag gjort mycket, men inte visat er. Här får ni lite bilder från mina senaste två veckor.





Vi har sjösatt kampanjen minoskuld.nu



Ännu mer minoskuld...


Mer skvaller about myself

Lösenordsskyddat inlägg hittar du här.

Godmiddag



Jag har precis kommit till expeditionen. Lovisa och jag har varit i Herrljunga under morgonen, och det var allt annat än lyckat kan jag säga. Det var jättetråkig stämning, och jag hade inte riktigt fått all info om hur det skulle gå till så det blev helt enkelt katastrofalt. Det var min första grej, där jag pratar inför en stor samling folk, och det var enormt tråkigt att det blev så. Jaja, nu får vi glömma det. Lovisa och jag har haft "krismöte" hela vägen hem, och det var skönt att få prata av sig en hel del.

Idag ska jag hem och sova, för det blev inte mycket sömn inatt. Imorgon ska jag till Åmål, nya friska tag. Nu ska jag sitta här en stund och sedan ska jag åka hem. Kan visa min tröstshopping då, för vi åkte till Alingsås och shoppade en snabbis efter Herrljunga som plåster på såren.

Janne & jag



Mina favoritdamer Kristina & Anita.


Jan Björklund & jag.



Den mumsiga maten.


I torsdags var ju jag i Vårgårda och lyssnade på Jan Björklund, vår eminenta partiledare. Sedan efteråt fick jag äran att vara med på en supergod middag. Där höll J.B ett jätteroligt tal som genererade många skratt och levererade en trevlig stämning. Det var en jättetrevlig kväll och jag var på topp hela tiden.

Todays



Kjol & topp - New Yorker
Örhängen - Compliment
Armband - Thomas Sabo

Ny favoritlåt (repeeeeaaat)


Avslutad tävling - vinnaren!



Grattis till dig! Maila mig på [email protected] och berätta vad du vill ska stå på headern, vad det ska stå som beskrivning av dig osv.

Spotify


Sugen på ny spelningslista?
Här är min nuvarande.


Lite mer shopping



Två par leggings New Yorker, 278:- | Två toppar New Yorker, 198:-
Kjol New Yorker, 169:- | Plommonstopp (så sjukt söt) New Yorker, 139:-


Sjukt snygga skor, jag blev så glad när jag hittade dem! Bianco, 900:-


3 BH:ar New Yorker, 497:- | 3 matchande trosor New Yorker, 237:-



Jättesöt spetsklänning Gina Tricot, 249:-

Det var tänkt att jag skulle kolla lite, men så hamnade jag på New Yorker - en affär som jag aldrig varit i förut. Och det var väldigt billigt, och det fanns stora storlekar på BH, så jag kände wtf - nu slår jag till. Och sedan råkade jag hitta ett par skor jag väldigt gärna ville ha också. Så typ 3000 kronor fattigare satte jag mig i bilen med en känsla av lycka blandat med ångest hängande över mig.

Ny kamera

Äntligen har jag köpt mig en liten kamera, Samsung ES55, som blir mer slit-och-släng än den stora systemkameran jag har. Den här är perfekt när man ska ut eller på fest. Eller bara inte orkar ta med den stora kameran - den väger faktiskt en del. Jaja, just nu är den hemma hos Adam, så kunde inte visa den med en bild, utan det fick bli en googlebild istället, men på måndag ska han ta med den till mig. Har en jättefin bild på mig och Jan Björklund på den, som jag ska visa er. 

"Tjänstebil"

Nu är det klart vilken bil som verkligen är min resten av valrörelsen. 
Jag är mer än nöjd, wiho!

Lösenordsskyddat

Två nya lösenordsskyddade inlägg hittar du här.

Ny klänning

 

Min nya klänning från Vero Moda.
Den är jättefin på, ingen urringning, men det kompenseras av att den är kort.
Den är sofistikerad men ändå... sexig? Haha.


Biggest problem right now - iTunes



All min musik ligger på min hårddisk.
Min dator är sönder.
Vilket betyder att jag måste använda min lillebrors iTunes. Vilket i sin tur betyder att jag måste skapa mig ett nytt bibliotek.

Jag orkar verkligen inte göra det. I och för sig kan jag ju lyssna på Spotify istället för iPoden, men det tar så väldigt mycket batteri. Så därför hade det varit skönt att ha ett iTunes-bibliotek också. Jag får suga lite på den här sura karamellen, den är inte rolig...

Once again



Nu har jag installerat Camtasia Studio på min lillebrors dator, och idag ska det bannemig göras videoguider, det vill jag lova er!

who wears it better?

När Jessica Simpson anlände till New York valde hon att matcha sin blommiga one-piece med en jeansjacka, Audrina Patridge från The Hills valde dock att köra den "bare" när hon var ute på shoppingtur. Vem tycker du bär detta plagg bäst?

Award



Jag fick en liten award från söta Tina som har bloggen pinknation.

Om man får denna utmärkelse så ska man: Kopiera bilden & visa att man fått den. Tacka & länka personen man har fått den av. Nominera 7 andra bloggare & länka till dem. Berätta 7 fakta om dig själv.
Jag vill ge utmärkelsen till:
Beatrice - Mirre - Wiilow - Kajsa - Camilla - Karolina - Emma

Jag känner mig galet handikappad nu när min bärbara hårddisk är trasig.
Jag har ingen täckning för min iPhone i mitt eget hus. Det verkar som att vi har något som stör...
Jag är besatt av serien Eva & Adam.
Min största önskan just nu är att få flytta hemifrån och klara mig själv.
Jag har aldrig varit allergisk mot något, men nu är jag lite känslig mot laktos.
Jag trivs jättebra i min nya hårfärg, och tvekar på om jag någonsin kommer gå tillbaka till blond, haha.
Jag hatar låten Billionaire med Travie McCoy. Tycker den är helt avskyvärt dålig.


headache





Jag hade tänkt gå ut ikväll.
Men jag fick sån otrolig huvudvärk, och är bara helt slut i kroppen. Vi var uppe vid fem i morse, efter att ha sovit i typ 3½ timma. Sov ett par timmar under dagen, men jag känner mig inte i närheten av utvilad. Jag hade faktiskt köpt mig en ny klänning till kvällen, supersnygg från Vero Moda, men jag måste verkligen banga. Hade varit roligt att träffa Kajan
igen, men vi får ta det en annan gång, för jag måste bara få ligga med en kopp te och min DH-box idag...

Lite skvaller

Två nya lösenordsskyddade inlägg hittar du här.

Nu är jag i Vårgårda och lyssnar på J.B (;...

img_0498 (MMS)

Nu är jag i Vårgårda och lyssnar på J.B (; Haha! Han är riktigt go, skämtar en massa, wiiihooo!


Morning



Petter, Janne & jag.



God morning, morning. Sitter på Expen inväntar Skaraborgsbilen som har materialet för dagens kampanj. Sena som vanligt


However, idag väntar utfrågning av Jan Björklund, och sedan ska jag på mingel med honom, coolt va? Jag var tvungen att lämna mina personuppgifter för flera veckor sedan, bara för att Säpo skulle kunna kolla upp mig. Jag känner mig lite, eller nej ganska, cool faktiskt. Haha. Efter minglet blir det mys, och imorgon drar vi till Skövde för kampanj - sista dagen! Så sjukt skönt att slippa de här sjuka arbetstiderna. I helgen blir det party, hem till pappa på middag (mysigt så det skriker om det) och söndag ska jag vila! Yay me.

Nej, nu måste jag börja förbereda mig! Ha det så bra, jag mms-bloggar under dagen.

Jag dör lite på det här



Gud vad det går upp och ner för mig just nu. Ena dagen är jag hur glad som helst, kan ta vilken skit som helst, nästa dag sitter jag i en bil och gråter som om jag vill ha ur all vätska ur kroppen. Ena dagen är jag taggad, nästa apatisk. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig just nu. Det är helt sjukt i alla fall. Ledsen att ni får lyssna på det...


On top of everything - min dator är ju kass. Har dött. Min bärbara hårddisk likaså, något fel med inputen, så den reagerar liksom inte på ström. Så jävla dumt. Jag får lämna in den så att jag får allt flyttat till en annan. Och kanske inte ha hårddisken i väskan längre...

Jag är dock jäkligt nöjd med mitt hår, I look fabulous! Så imorgon är det nya friska tag, kvällen ska jag spendera med min rakhyvel, mina peelinghandskar, en ansiktsmask och min locktång. Imorgon ska ingen minnas att det var jag som satt i bilen igår och grät helt hysteriskt. OH NO!


Jag har ju köpt Egoboost nu också. Så att jag kan boosta mitt ego lite. Så att jag mår lite bättre, förhoppningsvis. Eller ah, komma över töntiga grejer som egentligen inte spelar någon roll.


Jag lyssnar på min kärlek - JUSTIN BIEBER - och känner att det är dags att vara glad.

Brownie



Det blonda var för jobbigt, det såg fett ut hela tiden, och det började bli utväxt. Så i förändringarnas tider bestämde jag mig för att gå tillbaka till brunt, som jag var när jag var yngre. Jag gillar det jättemycket, ser sofistikerat och snyggt ut. Dessutom kan jag använda mitt läppstift utan att se ut som en förvuxen fjortis.


Idag står RUT-seminarium på schemat, sedan ska jag åka och sola. Imorse var jag först hos läkaren för att få en remiss till en operation jag vill göra, och sedan hos tandläkaren. Ikväll hoppas jag på att få träffa min grek, som äntligen är hemma. Alltså Pernilla. Hon har varit i Rhodos i typ en månad. Saknar henne så mycket, så mycket.


Imorgon är det tillbaka till kampanjandet, men jag tackar gud att det snart är över med just det här upplägget - upp tidigt och i säng sent. Från och med nästa vecka jobbar jag bara i mitt länsförbund, vilket ska bli skönt.

Surprise



Vad händer?

Miami 2 Ibiza


Nothing's working for me

Min dator vägrar funka.
Min hårddisk verkar ha pajjat. Där jag hade mitt liv.


Jag har faktiskt aldrig känt mig så ensam som jag gör just nu...

Crash

Än en gång har min dator crashat. Jag förstår inte hur jag lyckas. JÄVLA FAN! Så i veckan får jag försöka fixa den. Ska försöka bli bättre på att mms-blogga i alla fall. Och så kan jag sitta lite på lillebrors dator (:
Puss på er så länge!

ÄNTLIGEN!



ÖS IN FRÅGOR TILL MIG NU OM PHOTOSHOP OCH BLOGGDESIGN!
Så gör jag massa nya filmer, wiiiie!

Bilder från i tisdags



Adam & Petter




Osminkad Sanna




Christoffer & Petter

 

I tisdags innan vår första riktiga kampanj, så sov några stycken hemma hos mig; Christoffer, Petter, Adam, Tobias & Carl. Vi åt pizza, kollade på Allsång på Skansen, nån sövande dokumentär, åt äppelpaj och kollade på Seven. Natten avrundades vid två, och sedan gick vi upp en timme senare för att jobba! ♥


Rainbow of love


5 saker du inte visste




Linkin Park är det enda som gör mig lugn

När jag är arg måste jag lyssna på Linkin Park, dock bara låtar från deras tidigare album Meteora och Hybrid Theory. De andra är för mesiga... Inget annat fungerar för att få mig lugn. Jag har gjort det sedan jag gick i sexan, och det fungerar lika bra varje gång. Jag tror det beror på att deras texter är så väldigt starka, så jag inser att mina problem inte är så jättestora i jämförelse med paranoia, självmordstankar och knarkande. I vissa texter kan jag dessutom känna igen mig, till exempel i Easier to run.

Jag har aldrig provat droger
Jag har aldrig provat någon drog, och jag skulle aldrig vilja det heller. Med droger menar jag narkotiaklassade preparat. Jag har provat att röka ciggaretter och dricka, men jag skulle aldrig prova att röka på. Det lockar mig inte över huvud taget, faktiskt.

Jag har två rating-böcker hemma
Inte nog med min crushes-låda, jag har också böcker där man kan rata killar. Kul va? Haha, jag tycker det är lika kul varje gång jag läser dem och allt jag har skrivit. Köpte båda i USA, i en affär som heter Claire's. Superroliga. Man fyller till exempel i en lista från 1-5, på olika frågor. Till exempel utseende, lojalitet m.m. När jag kollar tillbaka på vad jag har skrivit kan jag aldrig hålla mig för skratt.

Jag skulle aldrig erkänna mig själv olyckligt kär
Om mina känslor inte skulle vara besvarade intalar jag alltid mig själv att jag inte känner något heller. Försvarsmekanism, antar jag. Jag har nog också den där stoltheten som man alltid pratar om i filmer - jag skulle aldrig kunna erkänna att jag har blivit dissad, tror jag. Klart jag är känslig också, och kan visa att jag blir sårad, men jag skulle aldrig gå ner på knä och böna och be.

Jag blir galen av ångest om jag inte får sova 8 timmar

Japp, jag blir alltid väldigt ångestfylld om jag inte får sova 8 timmar varje natt. Minst. Nu på senare har det blivit bättre, men när jag gick i skolan var det katastrof om jag inte fick sova mina 8. Då var jag obekväm hela dagen, och intalade nästan mig själv att jag var trött.


more hard work

Sådär, då var dagens förmiddag klar, gick upp vid sju, och sedan var jag inne på expeditionen vid åtta. Ut och kampanja och sedan lunch. Nu är jag hemma igen, och ska ta en powernap innan jag beger mig till Bengtsfors i Dalsland.

Nu går mina ögon i kors.
Imorgon är det upp tidigt igen, ska vara i Borås 7.15, och sedan är det valupptakt till långt in på småtimmarna. I helgen tänkte jag försöka vara ledig lite grann, så att jag får sova ut. Nästa vecka är likadan som denna, med mycket jobb och lite blogg. Så förlåt mig för dålig uppdatering, men jag är tillbaka i helgen!

Det gör så ont

Att se någon man älskar må dåligt. Och inte veta vad man ska göra åt det.

Hard work, work



Sitter på Expen, mitt andra hem för tillfället. Vi har haft valledningsmöte sedan klockan 11, så det är inte ett jättelångt möte. Nu måste jag dock vänta på Adam och Carl som ska iväg och köpa lite grejer, sedan åker vi hem till mig. Där ska jag ställa mig och göra pannkakor och sedan blir det en tidig kväll ikväll.

Vi börjar vid 4 imorgon, eller vår skjuts kommer och hämtar oss klockan halv fem, och vi ska ju hinna äta pannkakor innan dess. Kampanjen börjar vid 8, i okänd stad.

Just nu är jag död, tänkte lägga mig på soffan här på Expen och sova en snabbis innan Adam och Carl är tillbaka.

Sjukt bra remix


To do


Lite lycka



Jag har precis suttit i en telefonkö på 15 minuter för att få klargjort varför jag får sådana sjuka fakturor från 3. Jag har ju fri surf, men ändå debiteras jag varje månad på sjuka summor för mitt surfande - om jag blir arg? OHYES!

Nu har jag talat med en riktigt dryg kvinna i en kvart, och hon sa att det har blivit fel, att det aldrig ska hända igen och yada yada yada. Så nu har jag inte alls lika mycket att betala - wiho, 550 kronor surf är puts väck och jag kan andas igen.

Jag har dock lärt mig en sak: ge dig aldrig, kunden har rätt i de flesta avseenden och kundservices jobb är att serva mig som kund (det hör man ju på namnet). Så stå på dig!

GLÖM INTE DESIGNUTLOTTNINGEN.

Godmorgon

Jag & Roberto på Lundsbrunn i vintras.



Idag är det enormt mycket att göra, ska ni veta.

Och ikväll ska jag på middag hemma hos en efterlängtad vän, Roberto, som jag inte har träffat på alldeles för länge. Ska bli så himla mysigt att träffa honom.

Nu måste jag sätta igång med alla uppgifter jag har för dagen, får bocka av efter hand. Jobbigast blir ju att jaga alla kandidater till vår kampanjsatsning. Blesch.

GLÖM INTE DESIGNUTLOTTNINGEN.

Designutlottning



TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT SE HELA DESIGNEN!

Vet ni vad? Det gick inte att ladda upp den här designen på bloggdesign.nu, så jag bestämde mig för att lotta ut den till er istället. Vad tycks om det? En läsare kan alltså vinna denna design.

OBS! Det behöver inte stå fotoblogg på den, utan det kan vara ditt bloggnamn eller något istället, du bestämmer själv vad det ska stå där.

För att vara med och tävla:
- Lägg upp bilden i ett inlägg och länka till tävlingen (alltså detta inlägg).
- Skriv en kommentar till detta inlägg så att jag vet att du är med och tävlar.

Shop 'til you drop



Shoppade lite småsaker idag;
Hårinpackning | Blå kajal | Bronzing Pearls | Eyebrow color


single word

 

 

 

Jag fullkomligen hatar särskrivningar!
INTE OKEJ, liksom.

You take my troubles away



Även om det aldrig skulle bli något
Även om det alltid skulle vara som det är nu
Så är det okej, det räcker så
För du är inte som du var när vi vaknar
Inte som du var när vi somnade


Kampanj i Lidköping

 

Dagen har spenderats i Lidköping med härligt folk. Vi har kampanjat med ballonger, godis och flyblad, samt ätit väldigt god lunch och lyssnat på Folkpartister. Det var riktigt roligt och givande. När allt var klart satte vi oss i parken och fikade lite i solen, innan vi begav oss hemåt. Jag fick skjuts till Vara och tog tåget därifrån, så nu kom jag precis hem. Tänkte lägga mig och kolla på nån film innan mina övernattningsgäster kommer kring nio.

Imorgon ska jag vara ledig, det är jag värd. Vet dock att det kommer bli jobb ändå, jag kan inte riktigt hålla mig...


Lidkoping



Igår tyckte jag att jag hörde att du ropade på mig när jag kom innanför dörren.



Jag ska snart sminka mig och sätta på mig skorna.
Sedan bär det av till Lidköping igen. Idag blir det lunch och kampanj, om jag har fattat det hela rätt. Något mer orkar jag ärligt talat inte. Jag är helt slut, trots 8½ timme i drömmarnas värld. Jag har till och med problem att skriva det här nu, för jag är så trött. Stackars mig...

Äre kris elle?



Carl på Chez i onsdags (:



Okej, jag har haft tre ganska så sjuka dagar. Onsdagen började med att jag lunchade med Martina på Mikado, som ni vet. Sedan så åkte jag in till stan och träffade Lovisa. Vi skulle sätta oss på SOHO och fika/dricka vin, och möta upp Petter, Carl och Adam. Men så ringer dem och säger att vi ska på en förfest i Härlanda istället. Så vi åker dit med dem. Där blev det inte så mycket till förfest för mig och Lovisa, i och med att vår bag in box låg på nästa anhalt. Så vi åkte till slut vidare till Johanneberg, hem till Niklas. Där blev det vin i en petflaska som vi tog med ner till motionspoolen. Men motionera gjorde vi verkligen inte. Det var helt sjukt roligt att bada. När vi har suttit hos Niklas ett tag så bestämde vi oss för att gå ut. Vi åkte till Avenyn och gick till Chez. Men på vägen tappade vi bort Niklas och Lovisa. Så det var jag, Niklas, Carl, Adam, Petter och Fredrika som var på Chez. Det var riktigt kul. Vi tog en taxi vid halv två, hem till mig där alla skulle sova. Efter en hel del missöden somnade vi gott.

Torsdagen inleddes med ett möte på expeditionen. Avklarat på ett par timmar, sedan skulle vi åka till Lidköping och kampanja. Det blev McDonalds på vägen. Jag somnade dessutom efter ett kort stopp i Vara, då jag fick ha hela baksätet för mig själv. Det var välbehövligt med tanke på 1. bristen på sömn 2. vad kvällen hade att erbjuda. Vi kampanjade ett tag i Lidköping, sedan åkte vi till Vara och hämtade Carl som hade spelat match, tog en tripp förbi Skara och sedan vidare till Skövde. Väl där tog var vi hemma hos Petter en kort stund innan vi drog vidare på en förfest. Det var riktigt bra med härlig musik och sjukt fin lägenhet. När förfesten var klar runt halv ett drog vi till Husaren. Jag måste säga att det var ett väldigt härligt ställe, även om jag var hyfsat nykter. Det blev en drink och sedan gick jag och Adam till McDonalds och åt. Alla slöt upp där innan vi begav oss hem till Petter för att sova. Jag sov på typ 1 kvm, med fötter i ansiktet - Capa däckade. Haha.

Idag fredag har jag varit i Bengtsfors. Jag fick lägga 8 timmar bara på att ta mig dit och hem. Det var tänkt att det skulle bli kampanj med Folkpartiet där, men det blev det inte riktigt. Det fanns inget material och inga människor att dela till. Så istället hade jag en 3 timmar lång diskussion med en man som hade bott i Lerum och var Folkpartist då. Ja, här är jag nu, ska snart ner och hämta min kebabrulle. Var jättesugen på thai, men det var stängt.

Imorgon åker jag tillbaka till Lidköping, och på kvällen är det planerat party, men vi får väl se hur det blir med det efter dessa dagar.

who wears it better?


Jennifer Lopez har figurerat flitigt i det här inslaget på min blogg - vem bär den bäst. Jag börjar fundera på om det är något PR-trick från hennes sida, att jämt sätta på sig kläder som andra har haft. Visserligen vet jag inte vem som var först, eller det har jag inte orkat ta reda på.

Hur som helst; både Nicole Richie och Jennifer Lopez körde på denna vita klänning från L'wren Scott under varsin galapremiär. Vem bär den bäst?

Folkpartiets officiella vallåt



I LOVE IT, lite "Dina färger var blå"-känsla på det.
JA TILL FRAMTIDEN!

What's next?



En gammal bild på mig och Martina - 2007.
Från vår Auschwitzresa.



Idag är en fullspäckad dag, verkligen! Först ska jag fixa lite frukost till imorgon - scones & pannkakor - och sedan bär det av ner till centrum för att luncha med Martina. Kanske att Cia dyker upp också, hihi. Ska bli mysigt att träffa dem igen. Mums! Efter detta är det hemåt som gäller, fixa färdigt sovplatserna, för inatt har jag gäster. Haha. Vid fyra ska jag in till stan och träffa Lovisa. Om det inte spricker upp lite så blir det fika, annars blir det bag in box i en park med killarna. Och därefter är det poolparty som gäller, wiiiho. Späckat.

Videos från helgen

 

 

 

Min fina Lovisa!


Kommer du från Södra Älvsborg/Sjuhärad?

 

Då kan du rösta på Lucas Regner till riksdagen.
Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn, samt
Gäsene, Ås, Vedens, Bollebygds, Marks, Kinds och Redvägs härader.


Slutsåld





Denna söta kofta beställde jag för ett tag sedan från H&M, men i veckan fick jag ett brev hem, där det stod att den tyvärr hade blivit slutsåld innan jag beställde, men att hemsidan inte hade uppdaterats. Sjukt tråkigt, den hade varit så söt ihop med min topp från H&M med volanger.

5 saker du inte visste



Jag står på kommunfullmäktige-listan i min kommun

Japp, på Folkpartiets valsedel i Lerums kommun hittar du mitt namn på plats femton. Jag hade inte tänkt driva någon kampanj för att komma in, men nu när jag tänker efter hade det ju varit lite roligt, haha. Och jag kanske skulle trivas? I don't know, ett jobb hade det ju varit i alla fall.

Jag är sämst på att simma
Jag har alltid varit dålig på att simma, fast när jag var liten märktes det inte så mycket i och med att badade så mycket ändå. Men jag är långsam och blir lätt trött, antagligen för att jag har fel teknik. I skolan när vi skulle simma var jag alltid sist, för jag kunde liksom inte. Det var superjobbigt.

Jag har varit tonårsförälskad i tre killar som bor i andra länder
Det började när jag var tolv och vi spelade Gothia Cup. Då blev jag kär i en kille från Marocko, som jag brevväxlade med jättelänge. Det spårade ganska rejält till slut, för han ville använda mig som kontakt för att få visum i Sverige. Haha. Sedan var det Harry från Skottland, som jag pratar med då och då på msn, faktiskt ganska trevlig kille. Honom var jag jättekär i faktiskt. Året därefter var det Santeri från Finland som var en kopia av Harry, fast finsk då. Vi pratar lite på Facebook ibland, men inte så mycket.

Jag sparar alla kärleksrelaterade saker i en luden box som det står Crushes på
Alla smycken, bilder, brev, kort - allt. Allt finns i min Chrushes-låda som jag införskaffade mig i USA 2003. Den är supersöt men väldigt hemlig. Där har jag breven från min marockan, korten från min första pojkvän, ringen som jag fick i present av mitt förra ex, och så vidare. Ibland tar jag fram breven och sakerna och tittar lite på dem och minns tillbaka.

Jag skulle vilja ha Rederiet och Baywatch på DVD-box
Rederiet är ju helt klart världens bästa serie, jag tror jag gillar den mer än Desperate Housewives och Gossip Girl faktiskt. Nu har jag i och för sig glömt av lite, men när jag var yngre älskade jag verkligen det. Kan dock inte hitta avsnitten någonstans, och det är ju tråkigt. När det gäller Baywatch så är ju det så sjukt mycket nostalgi, jag tittade alltid på det när jag var yngre och det gick på trean. Så det vill jag också ha.

Ups and downs



Motgångar och medgångar.



Är det okej om jag delar med mig lite av mina tankar? Bra.

Jo, jag har ju tidigare skrivit om hur glad jag är att jag jobbar med LUF. Det är jag, det är fantastiskt roligt. Men självklart påfrestande också. Inte förbundet i sig, men att vara nära människor 24/7 är irriterande. Man kommer lite för nära varandra. Jag menar de hade kunnat vara mina bästa vänner, mina soulmates, men jag hade ändå reagerat likadant. Jag hade tyckt att det var jobbigt. Jag menar, en resa på två veckor familjen gör ju att man får blandade känslor. Även om de är dem man älskar mest här i livet.

Lite så är det att jobba med LUF också. Vissa av dem hoppas jag ha vid min sida för en lång tid framöver. Andra människor klickar man inte lika bra med, och så fungerar det ju.

Därför är det väldigt tur att jag inte bara har LUF-kompisar. Att ta en promenad och sitta på bryggan med Kajsa idag, var så sjukt välbehövligt. Att bara prata av sig om saker och ting, men inte inom en organisation. Det är liksom inte skitsnack, det är bara att ventilera sina åsikter och gå vidare med en bättre inställning till människor som kanske gjort en besviken.

Att ha vänner i olika kategorier är så sjukt viktigt här i livet. Att inte bara umgås med samma människor, för då tröttnar man och när man gör det finns det ingen annan. Därför är jag så glad att jag har vänner i LUF, men även vänner utanför LUF. För vännerna utanför LUF kan också göra mig besviken, och då har jag ju mina luffare att prata med.

Jag har kommit fram till att det som är dåligt med att jobba som länsombudsman inte överglänser det som är bra, utan tvärtom. När det är bra är det fantastiskt, och när det är dåligt är det fruktansvärt. Men det är oftast bra, och därför är det på något sätt viktigare. Och så är det ju nästan alltid i livet, att det främst är bra, men också dåligt. Vi hade ju aldrig vetat att det var bra om det inte hade varit dåligt.

Promme



Nu ska jag ut och gå med min psykolog Kajsa Forsén. Hon anar inget, men jag har massa på hjärtat som jag måste prata med henne om. Och hon har säkert mycket att prata med mig om också. Vi har inte setts sen i slutet av juli, och det är superjobbigt att vara ifrån folk man tidigare träffat varenda dag. Men nuså. Hon kommer vara galet brun också, så jag kommer vara avis. Gotta go now, vi ska ses om fem minuter!

Bohuskampanjen


Heartless



UNDERBAR.


Myggbett & jobb



Hej hörrni, jag sitter här och jobbar för fullt. Fick i alla fall sova 12 timmar inatt, vilket var riktigt skönt. Även om jag inte känner mig utvilad, men det får jag ta igen i natt. Hur som haver. Jag har ju installerat om min dator, och har typ inga program nu, vilket är sjukt irriterande. Det är tur att jag har ett portabelt Photoshop, men annars sitter jag här och har inte ens Acrobat Reader. Vilket är lite sådär småjobbigt. Och säkert helt ointressant för er. Haha.

Min kampanjhelg



FRIDAS BILD.

 

Lite för lite sömn. Salta bad. LUF. Kampanj. Tårar. Tanum. Grill. Jan Björklund. Marstrand. Regn. 36 myggbett. Camping. Lysekil. Husvagn. Strömstad. LOMB-möten. Skratt. Köttbullemackor. Coca Cola. Sovsäck. Hamburgare. Brännmaneter. Folkpartiet. Strul. Tält. Pizza. Mjukglass. Soulmate. Hunger. Mys. Trivial Pursuit.


Har varit på Bohuskampanj sen igår, och ko...

img_0361 (MMS)

Har varit på Bohuskampanj sen igår, och kommer hem imorgon. Vi har riktigt kul, men är ganska så sömnlösa. Det blir helt enkelt inte mycket sömn när man är på sådana här grejer. Vi har hittills varit i Uddevalla, Strömstad, Grebbestad, Tanum och Lysekil. Nu är vi påväg ner till Stenungsund och sedan blir det Instön bredvid Marstrand, dit vi ska imorgon. Är riktigt trött nu, så ska ta en liten powernap i bilen. Ikväll blir det grill, wiiiho!!


Strul strul strul



Hela kvällen igår satt jag och fixade min dator. Det tog massa timmar, för mitt ljudkort är lite konstigt - eller jag kan inte använda mina högtalare, bara mitt headset. Vilket betyder no music.

Idag åker jag till Bohuslän, Strömstad & Uddevalla. Tycker inte vädret ser så inbjudande ut, men tur att jag har mina stövlar. Vad jag ska ha dit är dock ett mysterium. Jag har dessutom bränt två helt oslagbara cd's till bilen idag. Wihooo! Jag älskar mitt jobb.

Favoritlåt

LOVELY!

Jag tänkte väl det...

Än en gång är jag på blogg.se's startsida, roligt roligt.


Tänkte väl att det måste vara nåt sånt, jag fick massa kommentarer på reseinlägget, så jag var bara tvungen att kolla, och japp - där var jag. Hihi.

På begäran: mitt hår

Vad gillar ni estetiken i bilderna? Haha. Herregud vad svårt jag har att hålla kameran still. 
Men det blir lite personligt med såhär suddiga bilder. 
Ja, såhär ser alltså mitt hår ut efter många om och men, samt otaliga silverschampotvättar & slingor.

Några vackra på Hanna

foto: jag
modell: hanna


Innan sommaren fotade ju jag Hanna, och jag upptäckte nu att jag har ju massa vackra bilder på henne som jag ska visa er, hihi. I övrigt består dagen i att jobba, jobba, jobba. I helgen är det Bohuskampanj, och jag längtar. Jag ska packa idag också. Wiiie.

En mask...

Jag har en trojansk mask i min dator. Kul va?

Mina favoritresmål



1. Grekland

Jag älskar det. Grekland kan man alltid lita på, det är alltid fint väder (i alla fall alltid när jag är där) och maten is to die for. Big time. Det finns inget godare en grekisk sallad i Grekland.

2. Storbritannien
Jag har varit i London en gång och det var fantastiskt. Helt klart den vackraste staden jag har varit i. Jag gillar att det är så gammaldags, att det finns så mycket gammalt kvar och att det är så konservativt. Det finns dessutom så mycket att upptäcka i London, och jag gillar det, trots att jag inte är nån sightseeing-person.

3. Thailand
Även här spelar maten stor roll. Vädret kan få ett minus, men det beror ju mest på att vi var där när det var regnperiod, vilket inte var sådär jätteball... Menmen, thaimat är ju så otroligt gott, jag kan inte beskriva. Dessutom är det enormt roligt att shoppa i Thailand. Jag shoppar inte kopior, men det finns ju mycket annat, så som smycken och sånt.

4. Kina
Även här snackar vi shopping, och än en gång - jag handlar inte kopior, men man kan ju handla snygga ringar och smycken. Väskor går också, och kläder finns det. Jag gillar inte maten så mycket i Kina, men det är ju så mutlikulturellt, i alla fall där jag var (Shanghai) så det fanns alla möjliga restauranger; japanskt, vietnamesiskt, indiskt m.m.

5. USA
Här är det också shoppingen som gäller. Anledningen till att jag lägger USA så långt ner är för att det aldrig har nåt upp till mina förväntningar, vilket delvis är mitt fel då jag har haft skyhöga sådana. Inte ens New York imponerade speciellt mycket på mig. Jag har besökt en del stora städer i USA, så som New York då, Washington DC och Orlando. Det är himla roligt när man är där, och man förstår nog inte att man inte kan hitta samma upplevelser på fler ställen. Men jag vill ändå säga att det inte har nått upp till mina förväntningar tyvärr.

Två saker

Jag har två saker att säga till er:
1. Tequila i en lakritsshot dödar.
2. Jag mår som jag förtjänar.

Utgååååång


NUUU DRAAAR VIII!

Clean and tidy, every Friday



Ser ni? Alltså ser ni? Det är helt sjukt, jag fattar inte hur jag lyckas...


Sushi med Lill



Lill på Mikado.


Har precis haft en lunch med Lill, Folkpartist från Lerum som jag ska hjälpa inför valet. Det var jättekul att spåna idéer med henne och sushin var galet god, som vanligt så klart. Som grädde på moset träffade jag Cia också - klart man träffar henne på Mikado. Hihi.

Inköpt



Oversizeskjorta Gina Tricot 199:- | Väst H&M 149:-

 

Klänning Gina Tricot 299:- | Blus BikBok 199:-

 

Linne Gina Tricot 199:- | Blus BikBok 199:-


Ny favvis



INSPO. Jag älskar Amandas blogg, den är helt fantastisk! Så vackra bilder. Jag önskar att jag också hade ett sånt där pittoreskt hus tillhanda, även om jag vet att jag aldrig hade kunnat ta lika vackra bilder som hon tar. Men men, det är helt sjukt. Jag sitter och bara drömmer mig bort.

LUF i mitt hjärta


Åh, vad jag är glad att jag tog det jobbet jag har nu - att jobba som länsombudsman för LUF. Det är så sjukt roligt. Vi gör mycket roliga saker, och vi planerar dem dessutom. Man får känna sig ganska viktig faktiskt. Också får man träffa en hel del roliga människor. Jag älskar det. I helgen drar vi genom hela Bohuslän:

Fredag - Göteborg via Uddevalla och slutstation i Strömstad, där vi ska tälta. Inget för folk närmare varandra än att tälta, haha.
Lördag - Ner mot Grebbestad, Hunnebostrand och Lysekil. Slutstation på Instön vid Marstrand.
Söndag - Marstrand med Jan Björklund.

Ni förstår inte hur roligt vi har. Tyvärr. Om jag hade kunnat beskriva hade jag gjort det. Men det blir så svårt för dem som inte upplever det. Så jag tycker att ni faktiskt borde uppleva det. LUF.se/vast.

Krims krams


Ester Eleonora - 399:-


Got2b
- 80:- / 80:-


Läppstift Make Up Store 170:- | Nagellack Depend 25:-/st | Ring Pearls For Girls 249:-

 

 


Nya skor



Nelly Shoes 299:-


Tom Joule 999:-


Nelly Shoes 100:- (REA)


Dinsko 199:- (REA)

God damn memory card


Fy vad jag känner mig handikappad. Jag glömde mitt minneskort i Adams dator, så nu får jag det inte förrän på onsdag. Dessutom är det ju så sjukt dåligt - för min iPhone har ingen täckning i mitt hus. Så jag måste gå ut ibland för att kolla om jag har fått nåt. Jag som hade tänkt visa er vad jag har köpt under mina senaste shoppingturer. Men det blir inget med det... Himlans.

UPDATE: Jag hittade ett annat minneskort, så snart får ni se mina nya skor!

Japan


Fy farao vad jag skulle vilja åka till Japan. Jag har ju varit i Shanghai och Bangkok, men jag har en svag känsla av att det är ännu coolare i Tokyo. Också kan man ju äta hur mycket sushi som helst. Fy vad gott det skulle vara! Ska förresten äta sushi imorgon... Hur som helst - jag skulle så gärna vilja åka dit. Har sett riktigt coola bilder, och hört från vänner hur fräckt det är. Sedan har man ju sett Fokis bilder om det, och det ser helt sjukt härligt och upplevelserikt ut. Har även läst lite på en hemsida som heter Allt Om Japan, och det verkar ju helt fantastiskt! Åh vad jag vill åka. Nästa resmål ser ut att bli Australien, för att hälsa på Camilla. Men därefter ska jag tjata hål i huvudet på mina föräldrar att det ska bli Japan! De är ju alltid ute efter upplevelser (solsemester existerar inte i deras värld) och då måste ju Tokyo/Japan passa perfekt.

Om inte annat kan jag ju åka dit själv. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra i höst/vår, så en tripp till landet i öst kanske skulle vara något? Jag vet inte. Eller jo, jag vet ju att jag vill åka dit, men mest på upplevelsesemester då.
Har ni varit i Japan? Vad tyckte ni?

Jobb jobb jobb




Ja, då är det snart dags att bege sig till jobbet, vilket idag är ett möte med valledningen. Vi hade lite läxor till idag, men i och med att Folkpartisterna har semester - verkar det som - så har vi inte fått svar från några angående våra läxor. Ball. Jag ska snart hoppa in i duschen och köra en ride med mitt silverschampo och sedan blir det till att kolla igenom mailen. Efter det är det in till stan och mötet då. Blir nog sent idag, jag och Adam ska sitta kvar efteråt och fixa med hans personvalskampanj. Känns gott att det är mig det hänger på när det gäller den kampanjen i och med att det är jag som ska fixa bilder etc. Not.

Lite nytt i garderoben

 


Klänning - H&M | Topp - Gina Tricot

 

 

Transparent lång skjorta - Bikbok | Blus - H&M


En sjuk helg

Sjukamp mellan länsförbunden - helt sjukt kul.





Vandring i skogen 01.47 natten till söndag. Lite internt, I know.

LUF Väst Summer Camp

Vi körde spelet Minister för en dag på fredagskvällen.

 



Sedan körde vi sjukamp mellan länsförbunden på lördagen.

 

Tooodles! Helgen har varit underbar, även om jag kan dö av trötthet nu. Istället för att sova drog vi ut på promenader i skogen, spelade TP eller hade massagekväll. Jag älskar LUF så mycket, det är min drog på något sätt. Det är ju nice att man kan förena nytta med nöje också - se bilderna för nöje, och det här är ju faktiskt mitt jobb!


It's what you do that turns me on


RSS 2.0