Måndagsprestation

Har hunnit med 8h arbetsdag, en vända på gymmet och nu fixar Julia mina naglar! TTYL.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grymt snyggt blev det. Blev riktigt avundsjuk. Jag som bestämt mig för att ha neutrala naglar nästa gång jag gör om mina ... :/

2012-09-03 @ 20:12:06
Postat av: Julia Ingvarsson

Grymt snyggt blev det. Blev riktigt avundsjuk. Jag som bestämt mig för att ha neutrala naglar nästa gång jag gör om mina ... :/

Svar: Haha, kanske kommer vi matcha då med andra ord? Näää, jag ska kolla runt för mer inspo, vill göra COOOOLA naglar! :D Älskar dem nu, har bara fått komplimanger! (:
sannas rum

2012-09-03 @ 20:12:41
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: malin

Hej Sanna och tack för en super bra blogg! Jag vet att du är haj på blogg.se, designer osv och nu behöver jag verkligen din HJÄLP. Kan du snälla förklara (om man fortfaranded) kan ha en egen domän från tex loopia på blogg.se? När jag försöker ändra så måste man ha "blogg.se's pro" men jag vill ju ha min domän från loopia... Tack på förhand!
ps. har alltså gjort en ny blogg på blogg.se :)

Svar: Absolut kan du det! Jag har min från one.com. Gå in på Inställningar och längst ner kan du skriva din domän där. Om det inte funkar, vv kontakta [email protected] så hjälper de dig. Jag vet inte hur det fungerar med just Loopia (:
sannas rum

2012-09-03 @ 21:59:24
URL: http://malinasenlund.se
Postat av: Tjugofemte December ♡

Guud vilka nails wow! Duktig du är som tränar...jag får faan i mej inte arslet ur liksom ....=(
Kramen

Svar: Ooh taack ;D hihi. Nu har jag visserligen lagt upp bild på när de var klara, men de har växt sig riktigt långa. Är dock lövtunna utan gelen ):
sannas rum

2012-09-03 @ 22:53:10
URL: http://decemberme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0