Lilla VanelleNär jag skrev om Groupon's deal häromveckan där man kunde skänka till Rädda Barnen fick jag mersmak och bestämde mig för att bli fadder . Roberto och jag ansökte om att få bli faddrar till en flicka via Plan Sverige, vart som helst i världen där Plan arbetar och anser att det behövs mest . I torsdags fick vi hem vår folder om vår lilla flicka - Vanelle, fyra år från Kamerun . Vi har läst allt om henne och är praktiskt taget redan kära i henne . Vi vill hjälpa henne, hennes familj och by så mycket vi bara kan . Jag har köpt hem färgpennor och fina papper så att vi ska kunna skicka teckningar och brev till henne . Tyvärr tar det ju lång tid att få svar, och hon är ju bara fyra år - så det blir väl mest söta teckningar till att börja med ! Men det tar vi så gärna emot .

Någon gång hoppas jag att vi ska kunna åka med Plan till Kamerun och hälsa på Vanelle och hennes familj . Det känns så bra att kunna hjälpa till . Att få vara med och hjälpa denna familj och Vanelle att få en bättre vardag, kanske kommer hon se fram emot att höra från oss, kanske komma hon fantisera och drömma om oss så som vi funderar på hur det ser ut där hon bor, vad hon gör på dagarna och vad hon tycker om att leka med .

Jag rekommenderar er verkligen att bli faddrar . Det svider inte det minsta i plånboken . Jag inser att jag drar hellre in på en latte innan jobbet, att äta ute en lunch eller att gå på bio en gång i månaden än att Inte få hjälpa Vanelle till ett bättre liv . ❤

Mina nya naglarDenna gången blev det en rosa-korall-färgad gele på alla naglar utom ringfingrarna, de körde jag som accentnaglar i svart med små svarta stenar på . Ovanpå de "vanliga" naglarna har vi också lagt glitter för att göra färgen i sig ljusare men också för att det såg roligare ut än att bara ha vanlig färg på dem . Är mycket nöjd, de ser lite mer vågade och unika ut ! Som vanligt Julia som gjort dessa . Och god damn it - vad långa mina naglar har blivit ! Skönt att jag börjar bli van vid att ha såhär långa så att jag kan fortsätta ha det och slipper fila ner dem alltför mycket när de växer .

Lite nyttPå senaste har jag införskaffat mig lite nya smycken och provat lite nytt smink . Mascaran från L'oreal är en gammal favorit och när min Dior började ge upp så tipsade Frida mig om den igen, så jag köpte den i veckan på Åhléns . Concealern är från Kicks egna märke, som jag tänkte kunde vara värt att testa på - det är en mittenvariant på MUS 3 in 1 concealer ( Viva La Diva har ju gjort en budgetvariant, MUS är väl lyxvarianten & denna från Kicks är mitt emellan ) men 15O kr billigare . Jag upplever också att Make Up Stores smink gör min hy sämre och att allt är väldigt kakigt . Den här är mjukare och lättare att jobba med, tycker jag . Den är heller inte lika .. konstig som Viva La Divas variant . Och väldigt prisvärt !

Sedan har vi smyckena; bara armband, hehe . Det vita med korset är från Missäy, det svarta med nitar fick jag på köper från The Bombshell, de silvriga är från Raglady/Bijoux by us och de guldiga är från The Bombshell . De två sistnämnda är jag tyvärr inte alls nöjd med; den guldiga färgen är otroligt plastig, och de matchar inte ens med varann . Den ena ser ut som .. gult guld och det andra som orange guld . Riktigt plastigt och tråkigt ... Jaja, de andra är jag himla nöjd med i alla fall !

Ny vårjacka ?1 & 2 - Zara, 3 - New Look, 4 - mint&berry & 5 - New Look


Är på jakt efter en ny vårjacka . Är fullständigt medveten om att jag redan har en 4-5 jackor inför våren, men jag vill ju ha en som är i annan modell & färg . Det viktigaste är att den passar med min Missoni-scarf som jag fick i födelsedagspresent av älskling . Jag tycker bara att mina mörka jackor gör det, och jag skulle vilja ha en lite ljusare jacka här till våren också, och gärna en lite längre . Den ska vara tjejig, men inte föör tjejig heller . Vilka krav ! Jag är sugen på nummer ett eller två, men är osäker på om de passar min kurviga figur . Nummer fem vill jag utan tvekan ha oavsett - älskar peplum !

Groupon tillsammans med Rädda Barnen - för Syrien

Fick ett mail från Gabrielle på Groupon häromdagen angående att Groupon tillsammans med Rädda barnen i måndags startade en kampanj till förmån för Syrien . Pengarna går oavkortat till Rädda Barnen och deras arbete i Syrien; Groupon står till och med för eventuella transaktionskostnader, vilket jag tycker är helt fantastiskt ! Personligen hade jag velat skänka allt jag äger och har, problemet är att jag vill skänka allt till alla, därför skänker jag en del till flera istället . Jag är till exempel månadsgivare hos en stor organisation som arbetar i samma goda syfte som Rädda Barnen .

Vad väntar ni på ? Ni kanske har i alla fall en tia att skänka ? Allt gör skillnad, det är ett som är säkert . I denna deal kan man skänka mellan 1O och 1OO kronor, och det är en engångssumma . Rädda Barnen är som ni vet en av Sveriges viktigaste organisationer, men är man osäker på om det är en seriös organisation så är det som så att RB har ett 9O-konto vilket betyder att de kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll ( som alltså kontrollerar att pengarna går dit de ska och att de administrativa kostnaderna är så små som möjligt ! ) .

En klyscha; ingen kan göra allt, men alla kan göra något . Om alla tänker att en tia, en tjuga, en femtiolapp faktiskt bidrar så kommer vi att bidra med otroligt mycket ! Ta chansen, nu när det oavkortat går till en bra sak . Klicka här !

Abs & ChestJag vet att eftersom att jag har haft problem med ryggen så har även mina bröstmuskler ( som visserligen i princip är obefintliga ) tagit skada, och jag har fått väldigt ont i dem också . Därför vet jag att även om det känns lite konstigt att träna bröst när man har G-kupa så behövs det ! När jag tränar bröst tränar jag också mage, och dessa två muskelpartier har varit svårast för mig att hitta bra övningar som jag trivs med . Efter att ha letat igenom weheartit efter inspo-bilder, google efter bra bloggar/hemsidor och min iPhone på appar har jag sjösatt följande schema .

Just nu när jag tränar mage & bröst så tränar jag såhär:
( börjar alltid passet med cardio minst i 5-1O minuter, för att värma upp, kör hårt på cardio efteråt också för att få ut så mycket av styrketräningen som möjligt )
» Situps på boll 1O × 3 ( ligg på pilatesboll och kör situps istället för på golvet; det tycker jag är lättare och behagligare )
» Saxa 2O x 3 ( ligg på rygg och lyft benen, utsträckta, ca 1Ocm upp i luften, saxa dem sedan över varann )
» Bencykel 1O x 3 ( ligg på rygg och cykla med benen i luften )
» Mountain Climbers 2O x 3 ( stå som om du skulle göra armhävningar & bra ena benet in mot bröstet, ett i taget )
» Plankan 1min x 3 ( stå på händer och fötter, som en planka och håll ut )
» Benlyft 12 x 3( Ligg på rygg och lyft benen så att du blir L-formad, och sedan ner 1Ocm över marken & upp igen )
» Bröstpress framåt 12 x 3 1Okg ( maskin )
» Bröstpress inåt 12 x 3 på 1Okg ( maskin )

Som jag nämnt tidigare hoppas jag kunna börja använda fler fria vikter, även för dessa muskelgrupper, men det får bli när jag är lite starkare .

Bloggtips på begäran: Rubrikbakgrunden går utanför inläggsbakgrunden

På begäran kommer nu denna film . Fler bloggtips finns på sannasrum.se/bloggtips .Margin-left-kod: (ändra värdet på siffran)


Margin-right-kod: (ändra värdet på siffran)Happy Holly @ BubbleroomVarför har jag aldrig hört talas om Happy Holly innan ? Klickade mig in på Bubbleroom och hittade flera jättefina grejer från märket, som dessutom är till budgetpris . Jag tycker att det känns otroligt mycket sommar, med det tunna, vita tygerna . Linne tilltalar mig mest med sömnad och figur - volangen längst ner är perfekt och spetsen i urringningen ser jättefin ut . Tror att den hade vart jättefin tillsammans med ett par jeansshorts till våren och sommaren . Tunikan till höger likaså . Klänningen känns som ett säkert midsommarkort, tycker jag ! Jag är helt fängslad av detta märke, vill beställa massor . Men får nog lägga band på mig själv till i alla fall nästa vecka när lönen trillar in på kontot, hihi . 
 
Denna typ av mode kommer nog jag köra på i sommar; klassiskt & sött . Fungerar alltid ! Jag är väldigt skeptisk till sommarmode i övrigt då jag tyvärr inte är en så färgglad person, utan helst kör på väldigt matta och mätta färger . Det skrikigaste jag har är väl ( bortsett från träningskläder då så klart ) ett linne i mintgrönt .. Annars är det ljusa, pudriga färger och klassiska mörka färger . Men detta ↑ gillade jag verkligen ! Precis min stil . Få känna sig söt & somrig är det bästa jag vet .  

Yoga varje dag !Jag har börjat bli lite besatt av min morgonrutin med yoga . Det är helt fantastiskt . Igår gjorde jag faktiskt rutinen två gånger också, för att det är så väldigt härligt . När mitt gympass inte var exactly what I wanted it to be, plockade jag fram en matta och körde tio minuter yoga på den istället för att bara vara . Och det var jätteskönt . Jag har börjat läsa på om varför yoga är bra för kroppen, och hittade denna lista . Om det stämmer är det ju helt fantastiskt ! Att det i så fall både är jätteskönt, avslappnande fast ändå uppvaknande, och hälsosamt . Rekommenderar verkligen att göra en morgonrutin på 1O-15 minuter med yoga varje dag . Även om jag hållit på en kortare tid så märker jag att jag kan utmana min kropp på ett helt annat sätt nu; både när jag utför själva yogan, när jag tränar annat men också i mitt vardagsliv . I ❤ YOGA !

Armar & ryggIgår styrde vi stegen mot gymmet, det har blivit för slappt den senaste veckan .. Men jag tänker inte ens skylla på något, utan bara fokusera på att ta igen det den här veckan . Vi körde armar och det blir ju oundvikligt att inte få med ryggen då också . Det var inte en bra vistelse på gymmet, men den var heller inte dålig . Så jag får vara nöjd med att jag faktiskt var där ! Det är ju faktiskt bättre att vara på gymmet i 3O minuter än att inte vara där alls, burkar jag tänka . Fast igår körde vi ändå dryga timmen, men inte så mycket cardio, bara lugnt tempo på cykeln . Nu ska jag ta en snabbis med yoga framför TV'n, och sedan ska jag göra frukost/lunch . Nu kör vi !

Acne till vårenÅh, Acne har mycket fint nu inför våren och sommaren, tycker jag ! För mig har märket alltid inneburit basic kläder med en liten twist & utav bra kvalitet . Jag är speciellt förälskad i den vita kavajen, den är otroligt snygg och jag hade hemskt gärna velat ha en vit kavaj till våren/sommaren . De svarta jeansen är för mig ett måste, vinter som vår, sommar som höst - ett par svarta byxor måste finnas hemma i min garderob . Den korallfärgade tjocktröjan skulle bli min myströja för sena sommarkvällar, som man kunde gosa in sig i när solen börjar gå ner . Åh, dessa kläder får mig verkligen att drömma mig bort mot varmare årstider . Den sista, vita tröjan tycker jag också är otroligt fin, för den har den där twisten jag pratade om i början; det är inte en helt vanlig tröja, liksom . Ärmarna på den är skurna på ett annorlunda sätt, vilket jag tror kan bli riktigt snyggt! Visst har Acne fina grejer ?

1,5 årIt's like you're my mirror, my mirror staring back at me .
Igår firade vi ett & ett halvt år tillsammans, och jag blir mer och mer säker för varje dag som går -
jag har hittat Honom .

UpplevelsepresentFörra veckan när vi firade Linnéa gick jag omkring på Frölunda Torg i säkert 3,5h .. Födelsedagspresenter är svårt tycker jag !! Jag köpte till slut två smågrejer till henne, och hade lagt ihop med Bella, så vi hade totalt fyra stycken presenter som vi gav till fina Linnéa .

Men det är väldigt svårt att hitta presenter, hur bra man än känner någon så tycker jag att det är supersvårt . Det är nästan svårare ju bättre man känner födelsedagsbarnet . Något som jag gör är att googla tips, men tycker alltid att dessa tips är så värdelösa . Jag måste säga att jag tycker att upplevelser är det roligaste man kan ge bort . En spavistelse, chokladprovning, en luftballongtur eller något liknande - det är ju de bästa presenterna ( om man har råd ) . Jag ska verkligen försöka att ge sådana presenter i framtiden, för det är något jag själv skulle vilja ha under kommande födelsedagar, tror jag .

Det är faktiskt sant att materiella saker inte är lika viktiga, en upplevelse blir ett minne för livet, vilket jag tycker är det finaste att ge bort; ett minne . Man kan få testa att köra en riktig värstingbil, åka helikoptertur, testa pistolskytte . Det finns otroligt mycket som jag själv skulle vilja prova ! En upplevelsepresent är verkligen något jag ska satsa på från och med nu .

Grafik

Användarvillkor & dylikt
All grafik är gjord av mig om inget annat nämns. Regler för respektive filer finns angivet i varje inlägg. Se till att du läser dem ordentligt. Vid missbruk polisanmäler jag vederbörande, ibland utan varningar. Med det sagt ska ni inte vara rädda för att använda något utav detta, men ni ska också veta att jag ser väldigt allvarligt på om man bryter mot reglerna.

» Bakgrunder
» Gratisdesigner
» Min penselsamling
» Photoshop Actions
» Pixels & Ikoner

Shop

Beställ en hel design
INFORMATION
Jag gör hemskt gärna hela designer, det är det jag finner roligast. Dock gör jag endast detta till blogg.se. För att det redan från början ska finnas klara riktlinjer för oss båda att förhålla oss till så önskar jag att du läser igenom detta. Att göra en design tar i vanliga fall 1-3 veckor. Om det blir dålig kommunikation via mailen så blir det troligtvis längre tid än så. Det gäller att vi båda håller koll på mailen och att du svarar på mina frågor, för att jag ska kunna jobba så effektivt som möjligt. När det kommer till att ändra sig så är detta självklart tillåtet, men i en lagom mängd. Jag har haft kunder som helt plötsligt önskat något som varit tvärtom mot vad det var från början, och det är ju ärligt talat så att jag gör en helt ny design så. Därför har du möjlighet att ändra dig tre gånger när det gäller stora ändringar. Utkastet ingår inte i detta, utan detta gäller bloggens storlek, bakgrunder, header och bloggens helhet (färger, bilder osv.)

PRISER
» Unik & avancerad design - 35Okr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max fyra bilder) - 375kr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max nio bilder) - 475kr
» Unik & avancerad design med två bildspel (max tio bilder totalt) - 5OOkr
» Köp bort min länk/signatur- ytterligare 5Okr

BETALNING
Betalning sker innan jag börjar med designen. Tyvärr har jag fått erfara att alla människor inte vill betala för sig, och jag kan inte riskera att lägga ner otaliga timmar på en design som jag sedan inte får betalt för. Betalningen sker tryggt och säkert med hjälp av PayPal där du kan betala med kort eller via ditt eget PayPal-konto. PayPal tillåter Visa, Mastercard, American Express samt Discover. Dina rättigheter som kund skyddas utav PayPal, så du kan känna dig 11O% säker på att du återfår dina pengar om något skulle hända mig och jag inte kan genomföra min del av avtalet. 

ÅNGERRÄTT
Om jag har börjat med designen (alltså om du har betalat för din design) så är det tyvärr som så att jag kommer ta 2O% i arvode för det jag redan har gjort. För det första kostar det mig att ta emot en överföring enligt betalningssättet ovan och för det andra har jag då redan lagt ner tid på designen. 

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se


----------------------------------------------------------------------------------


Beställ en header
INFORMATION
När det kommer till att göra headers är det viktigt att du redan innan förklarar om det ska vara en transparent (att bakgrunden syns igenom) eller en med kanter (en som håller ihop helt enkelt). Jag behöver all information redan från början, och redan när du kontaktar mig önskar jag att du förklarar precis hur du vill ha det. Jag svarar sedan vad som är möjligt att göra, jag skickar sedan utkast till dig när jag gjort ett färdigt sådant. Du får ändra dig, men endast tre gånger. Därför är det viktigt att du redan från början har en klar vision om vad du vill ha.

PRISER
» Basic header - 1OOkr
» Basic header med friläggning- 15Okr
» Bildspelsheader (2-4 bilder) - 15Okr
» Bildspelsheadern (5-9 bilder) - 2OOkr

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se

----------------------------------------------------------------------------------


Hjälp med kodning
INFORMATION
Eftersom att jag under längre tid fått frågor som "Kan du gå in på min blogg och kolla på det?", och alltid sagt att jag inte har den typen av hjälp så tänkte jag att jag kan bredda mitt utbud av tjänster och lägga till kodning. Detta gör att jag kan gå in och hjälpa dig med koder, se varför saker och ting har blivit som de har blivit, om du vill ha hjälp med det. OBS! Beställer du detta så är det inte mitt fel om du efter betalning hittar felet, en video som visar hur man gör eller så, denna tjänst kan du inte ångra dig med, så fort pengarna har kommit in på mitt konto sätter jag igång. Du kan således bara ångra dig innan jag har börjat!

PRISER
» CSS/Stilmallen - 1OOkr
» HTML/Kodmallarna - 1OOkr
» CSS & HTML - 15Okr
» Installera en design - 5Okr

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se

Annies & Ottilias
Incontro Italian BrunchIgår var jag med mamsen på Incontro på brunch . Det var helt sjuuukt gott, speciellt jordgubbspanacottan som ni ser till höger på bilden ovan ↑ . Rekommenderar verkligen deras brunch . Har vart hemma från jobbet i ungefär en timme, och har lyckats installera Annies & Ottilias designer, och jobbar vidare med Nadias & Lilla Hjärtats . Blev dock helt illamående av hunger när jag kollade på bilden från Incontro, så får sno ihop en middag här tror jag . Ikväll blir det efterlängtat serietittande; Revenge är tillbaka !

Park LaneIgår var vi hemma hos Linnéa och hade förfest då hon fyllde 22 här i veckan . Bella och jag blandade drinkar, också åt vi tårta och pratade . Tyvärr skedde missöden som slutade med att jag drog med ett par stycken till Park Lane vid halv ett . Men hade en jättebra kväll tills det hände såklart, och Park Lane var roligt som vanligt . Blev dock lite starstruck av att Björn Gustafsson stod och hängde i ett hörn, jag älskar ju Kronjuvelerna !

Men jag tror att något av det bästa under gårkvällen faktiskt var att Robin Stjernberg vann Melodifestivalen . Har nog aldrig sett en person på TV vars lycka smittar av sig så mycket ! Visst blir man glad ?

Grattis till älskade Linnéa än en gång !

DrömstadI många år har jag velat flytta till Stockholm . Just nu är jag ganska nöjd med att bo i härliga Göteborg, man får ta en sak i taget, känner jag . Vi bygger ju upp våra liv här just nu, kanske väntar Stockholm längre fram i livet, men jag är inte beredd att ge upp det vi har här just nu, för något som kanske skulle finnas för oss i Stockholm . Men för det slutar jag inte drömma om en av mina favoritstäder i hela världen ( jag tycker att Stockholm är en otroligt vacker stad på många sätt ) och att få bo och leva där någon gång . Innan var det London som var min drömstad, men nu lockar Stockholm mer .

Om jag hade flyttat till Stockholm skulle jag dock inte vilja bo mitt i smeten för jag är inte en "mitt-i-smeten-människa" alls faktiskt . Jag älskar centralt, men inte för centralt . Jag tror att Söderort hade passat mig bra, där finns det otroligt mycket att välja på . Hade det vart hus som gällde hade jag nog valt Långbro . Även om det är en bit från stan så är det helt idylliskt, en fantasi på riktigt . Om det hade varit fråga om en lägenhet så har Robertos kusin med pojkvän en helt fantastisk lägenhet i Sätra . Nu har jag bara varit där i snöslask, men jag kan tänka mig att det är vackert där på sommaren . Vi får väl se om detta blir verklighet någon gång !

NilleKöpte mig ett par nya ljuslyktor från Nille som jag ställde på det underbara betongfatet jag köpte av Mikaela för ett tag sedan . Blev himla fint tycker jag . Har fått ordentlig dille på den här lite ljust turkosa färgen, som ni såg när jag visade sminkbordet . Nu blev det lite silver här också för att jag inte bara ville ha det turkosa, utan det fick bli en liten kall touch med hjälp av den turkosa lyktan . Alla tre gick på 58 kronor; jag älskar Nille !

JordgubbssmoothieSlängde ihop en liten smoothie här till sen (väldigt sen) frukost . Kan vara kul att äta ngt annat ibland också, inte bara min mango/turkiskyoghurt/solroskärnor-kompott, så det fick bli en smoooothie tillsammans med äggmackorna idag.

2-3 stora glas:
» 1 banan
» 2 dl apelsinjuice
» O.5 skopa One Whey proteinpulver (jag har smaken Vanilla Wildberry)
» ca 1OO g frysta jordgubbar
» is

Baby pinkMina naglar börjar bli långa nu, and I like it, hehe . Som vanligt duktiga Julia som gjort dessa .

8 bekännelserUtmanad av Oliva & Annelie att bekänna 8 saker om mig själv, och det var längesen jag gjorde sådana här listor, så jag kan väl ta och göra en, hehe .

» Jag gillar inte SATC . Nepp, har aldrig fattat grejen . Alla karaktärer utom Samantha stör mig nåt så otroligt och enda anledningen till att jag vill ha boxen är för att den i sig är fin, hehehe ..
» Jag är besatt av Chanel . Även om jag inte äger speciellt mycket från märket så är jag besatt . Ni kanske har märkt att det är mkt bilder på Chanel i bloggen när jag gör inspirationskollage, well .. jag är obsessed . Innan jag dör vill jag äga en Chanel 2.55 !
» Jag vill gå en kurs i makeup . Jag vill inte jobba med styling etc, men jag vill hemskt gärna få gå en kurs i makeup, eller kanske till och med för att bli makeupartist . Jag skulle nog inte jobba som det, utan bara extraknäcka om jag kände för det, men jag tycker att smink är så otroligt kul och skulle gärna vilja lära mig mer knep, speciellt för att lägga ögonmake !
» Rosa är min favoritfärg när det kommer till inspiration, vitt min favoritfärg när det gäller inredning & svart när jag ska köpa kläder .
» Jag har en nära relation till min familj . Efter att jag flyttat hemifrån, så förbättrades min relation till min familj avsevärt, vilket jag uppskattar väldigt mycket - min familj betyder allt för mig, så väl min 2-manna-familj som består av mig och Roberto & min stora familj hemma hos mamma & pappa med respektive .
» Jag skjuter gärna upp saker . En av mina mindre bra egenskaper är att jag gärna skjuter upp saker och då hamnar i en ond cirkel att jag inte vill göra det för att jag känner ångest för att jag inte gjorde det direkt, hahaha ..
» Jag är hellre hemma en helg med gott vin & tilltugg än ränner ute på krogen . På senaste har det slagit mig att jag funderat mycket på varför man går ut på krogen . Jag gillar givetvis att dansa och kanske bli salongsberusad någon gång ibland, men att vara packad hela grejen ? Nej, I don't see the point, umgås hellre med dem jag tycker om under mer genuina och mysiga stunder .
» Jag grubblar väldigt mycket på vad meningen med livet är .. När jag fyllde 21 började någon typ av kris för mig; jag började tänka mycket på vad livet egentligen går ut på, varför finns vi ? Alla brukar bemöta mig med orden "för att föröka oss", men jag är lite mer komplicerad än så .. Varför uppstod livet ? Varför uppstod Universum, finns det något där utanför, varför finns Universum ? Jag vet att jag aldrig kommer få veta svaret, men det hindrar inte tankarna från att sväva iväg ..

Ja, det var åtta bekännelser om mig, har försökt blanda ytliga Sanna med den mer komplexa och funderande Sanna så att ni får lära känna mig mer !
Då ska jag alltså utmana fem andra och det blir dessa:

Camilla
Julia
Roberto
Daniella
Amandah

FrukostYummy yummy in my tummy !

Börjat dagen som man egentligen ska - med frukost . Jag är ju ingen frukostmänniska, men försöker bli det lite smått här . Det är visserligen lättare när jag börjar sent; jag hoppar hellre över frukost och sover 2O minuter längre när jag börjar tidigt - aja mig .. Men i alla fall, en stadig frukost och jag känner mig redo att jobba & träna idag . Jag gjorde äggmackor med lite lättmayo, så att äggen skulle sitta fast, hehehe .. sedan blev det ett glas Proviva blåbär, en kopp te och lite turkisk yoghurt med solroskärnor och mango - det var riktigt gott och nu känner jag mig mätt . Strökollar på Cold Case och efter detta avsnittet ska jag göra mig i ordning för jobbet . Slutar 21 idag, och sedan ska jag till gymmet med Sofia, bra måndag !

Dittes nya designFärdig med Dittes design; vi gjorde en i lila tappning denna gång .

Min dag !Har haft en underbar dag med min kärlek på bl.a. Universeum & Hotell Liseberg med god brunch och massor av roliga djur .
Universeum är underskattat & jag älskar't !!

Almost a before and afterNu mår mitt hår mycket bättre och det ser oerhört mycket fräschare ut !

RSS 2.0