Clarion Hotel Post

 


För ett tag sedan jobbade jag helg och då hade vi en tävling om vem som kunde pricka flest returer under arbetsdagen. Jag kom tvåa och skulle gå dit med en kollega men som tyvärr ställde in, så det blev jag och Simon som fick njuta av en fantastisk frukost på härliga Clarion Hotel Post. Yummy vad gott det var! 



Skogen

Är ute i det underbara höstvädret; motion, grillad korv, solning & svampplockning - helt fantastiskt!


Toodles!

Jag befinner mig på gymmet, försöker upptäcka om jag har muskler (i tisdags såg jag mina biceps - woop woop, otränad!!!)


Beauty Rush



WIHO! Jag vann tävlingen hos Paula, så nu ska jag få ett fint litet Beauty Rush från Victoria's Secret hemskickat. Jag har haft några stycken sådana sedan tidigare och jag älskar dem! Kanske ska gå tillbaka till att vara läppglans-freak som jag var på gymnasiet? Haha. Tack så mycket till Paula i alla fall!

Knorkan



1. Smyckeskrin 289kr, 2. Lantlig ljusstake 279kr, 3. Ljusfat - Ib Laursen 279kr
4. Kuddfodral - Franza 149kr, 5. Ljuslykta - Shine 49kr, 6. Kuddfodral - Mormor 149kr
alla bilder kommer från knorkan.se


Hittade knorkan.se igårkväll och jag är fast. Smyckeskrin, ljusstakar, köksinredning - jag dör. Nu är jag en stark motståndare till uttrycket "Shabby Chic", och föredrar att kalla det lantligt eller vintage, för jag tänker aldrig någonsin sträva efter Shabby Chic hemma. Det blev helt enkelt för mycket när halva Sveriges kvinnliga befolkning helt plötsligt skulle renovera hemmet så att det endast var vitt, shabby chic och gammaldags. Spyr i munnen på hur mainstream det blev. Nej, som sagt, kallar det jag är ute efter för lantligt, med en touch av design, klass & stil. Kolla bara på inspirationen i kollaget, jag dör!

Dagens inspiration

Tumblr_mcapmdfbtt1rii027o1_500_largeAb-scale_largeTumblr_mbdkfsz5xv1qbwiabo1_1280_large689c2933d774ce384ee9d65a63ea33ed_largeTumblr_m3f1xmgnnx1r3yb43o1_500_largeTumblr_m41wdblnpu1r63hbbo1_500_largeTumblr_lxuvrwmz7p1r3ua6ho1_500_large_largeTumblr_ltbe5q1gdl1qctjnko1_500_largeTumblr_m760khkq441r2f2xfo1_500_largeTumblr_lyu0uarxmb1qmix1to1_500_largeTumblr_ltdxi7u2fv1qituglo1_500_largeTumblr_m431li8dof1rot2rto1_500_large

Been tryin' hard not to get into trouble



Idag står jobb och massage på schemat. Sedan hem och ta det lugnt. Jag blir ju som sagt väldigt dåsig efter massagen, så därför blir det ingen träning idag. Men förra veckan blev det trots allt tre tillfällen, och det är jag glad över. Imorgon ska jag komma iväg igen, tillsammans med Roberto. Tror vi ska boka in oss på Bodycombat igen faktiskt, jag vill liksom lära mig det. Inte se ut som ett kylskåp som dansar folkdans. Har vuxit upp lite och insett att jag inte kan vara bäst på allt första gången jag gör det (finns det ens något som jag vart bäst på första gången, naaaeee?) sedan sist jag tränade gruppträning (typ 2008...). Ändå fyra år sedan jag tränade det sist och ja, jag har börjat tänka om. Så vi får se, eller så kör vi vanlig styrketräning och lite kondition eller så blir det något annat pass. Jag vill ju börja med yogan igen, det är så mycket jag vill göra! Fast det är väl bara bra, eller?

Jag kommer bli galen...

IKEA har släppt sin Jul & Vinter-sida med hela högtidssortimentet. Jag får fjärilar i magen och har redan börjat göra en önskelista - i år blir det endast hemrelaterade grejer; inredning, porslin, presentkort, textilier, jag ska bara önskar mig sådant som hör hemmet till. Just nu sitter jag och funderar på vilken färg jag ska ha i granen (min alldeles egna!) det lutar åt blått, silver och vitt. Det tycker jag är vackert. Fast rött hör ju julen till så det kanske blir silver och rött istället. Åh, det finns så mycket fina grejer, och jag som älskar julbak och att pynta. Ska försöka köpa några fina gardiner till vardagsrummet som vi kan ha under julen också. Längtar ni också till julen?

Dagens inspiration

Tumblr_lu8mtmizaq1qbwiabo1_1280_thumb_largeTumblr_m7lucjinwv1r0gq4mo1_500_largeTumblr_ltxkzu4bhy1qbwiabo1_500_largeTumblr_lsuz5fllm71qfq7tjo1_500_largeTumblr_lswrk0yii11qcmy8fo1_500_largeTumblr_m6jfe1b5461qd7p3ro1_500_largeTumblr_lveudzsawu1qh602lo1_500_large

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy


Sh'bam



Ikväll ska jag träna Sh'bam! Haha, jag kommer dö... Nej, inte så att jag inte orkar, för jag har en jäkla vilja, men jag kommer definitivt att dö för att jag inte har någon som helst motorik. Men jag tänker att det lär jag väl mig. Det här Sh'bam verkar väldigt kul, har kollat på youtube och google för att se vad det innebär, och jag tror att det kan passa mig! Har dock fortfarande träningsvärk sedan de andra passen från början av veckan, men jag står ut, yayay! Någon annan som vart på denna typ av pass?

Stövlar


 
 
Åh jag vill verkligen ha nya stövlar! Jag har ju ett par kängor från Caterpillar, men jag har inga sådana där stövlar som går lite nedanför knäet. Jag hade ett par sådana en gång men så gick dragkedjan sönder. De var mina absoluta favoriter (alltså jag har haft sådana fler gånger än en, men dessa var ren och skär kärlek!). De var cognacfärgade och så sjukt fina, ihop med svarta byxor, med jeans... med allt! Har letat runt massa på internet och har nu hittat några alternativ på sidan Zalando. Har hittat mycket fint som jag absolut kan tänka mig. "Problemet" med Zalando är ju dock att man bara flyter iväg till alla andra fina kategorier också - dog lite när jag gick in på träningskategorin. Nu har jag ju faktiskt kommit igång med träningen igen, så jag vill ha massa nya fina träningskläder! Sedan kom jag in på skoavdelningen för pumps och där dog jag lite också.. Och på väsksidan, på klänningssidan - på alla sidor! Tror att jag har hittat en ny favorit i nätshoppingvärlden, haha.


Detta är ett sponsrat inlägg.

Orange, quiltat, kedjor & päls



Här får ni lite mer av shoppingen som jag fick med mig hem från Monaco. Dock kommer detta från ljuva Italien, närmare bestämt Bordighera. Väskan är i en brun nyans med fina kedjor som går ner över väskan - ja ni ser. Handskarna går i en orange färg, höstigt och fint. De är i quiltad läder och har lite päls inuti för att jag ska hålla värmen, hihi. Sist men inte minst köpte jag en poncho som har en krage i mjuk päls. Åh, den är så mysig. Testkörde allt detta i början av veckan och jag är supernöjd!

Man tager vad man haver



Man tager vad man haver var aldrig något som aldrig stod i Cajsa Wargs bok, men ändå använder man det himla mycket, right? Där fick ni lite kunskap också, haha. However; jag tänkte när jag var på Sephora att jag skulle köpa en ny necessär (min gamla var riiiiktigt smutsig, men får hänga med för allt det smink jag använder sällan som ögonskuggor osv). Jag ville ha en riktigt glittrig skapelse, jag älskar när det känns lite lyxigt (fastän det kanske inte ens är det, om man ser till pris och kvalitet då). För mig är lyx något man avgör själv och jag gillar paljetter och glitter och tycker därmed det känns lyxigt, haha. Dock insåg jag efter en del strosande i butiken (med ett par produkter i korgen) att fasen - jag har ju en perfekt väska för detta! Det är visserligen en partyväska från början, men jag upptäckte ganska snabbt att den är väldigt otymplig som just det. Så därför fick det bli min nya necessär istället och jag är riktigt nöjd!

Från en resa till en annan

Jag hinner knappt komma hem från en resa innan jag börjar fantisera om nästa. Det är lite så jag är; en resa ger mersmak. Resan till Monaco var mycket upptäcka, inget ligga på stranden, utan massor av yummy mat och vin och en hel del äventyr till både Frankrike och Italien utöver vackra Monte Carlo.

Nästa resa hoppas jag kan bli en snabb charterresa, jag törstar lite efter att få ligga på stranden en vecka, och kanske till och med All Inclusive... Slippa tänka, bara vara, inte göra något, slappa dagar i solen med någon god drink i handen och ljummet hav. Salt som torkar in på huden i solens strålar. Åh, vad underbart. Jag har dock upptäckt att man behöver ju inte alltid åka med de stora resebolagen/kedjorna, utan även små kan vara toppenbra, det är en hård marknad där kvalitet styr företagens inkomst, och därmed tror jag att även upcoming-företag är något att satsa på.

Jag hoppas att mitt nästa resmål kan få bli Grekland (igen). Jag älskar ju Grekland, mest för att jag älskar maten. Även Kroatien lockar, som jag skrivit tidigare. Men Grekland är mitt absoluta favoritställe. Att upptäcka nya ställen när det kommer till charter är ju inget nödvändigt i och med att det är just charter, man kanske ska satsa på att åka till ett ställa man vet att man älskar? Å andra sidan är det kul att kunna sätta ytterligare en nål på min imaginära världskarta. Billiga resor är dock inget som växer på träd. Man får leta en hel del innan man hittar det perfekta resmålet, det perfekta priset för just en själv och allt sådant.. Resevärlden är ett träsk för många, men att lägga ner tid på det är himla viktigt tycker jag, inte minst när det handlar om sådana rika upplevelser som resor - de bästa stunderna i - i alla fall - mitt liv!



Underbara Grekland!
we heart it

Redigera svaren på kommentarerna

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? I denna video berättar jag hur du redigerar svaren på kommentarerna som hamnar under kommentarerna om du väljer att svara på dem (obs, endast nya blogg.se, så har du fortfarande gamla fungerar inte detta).




Mamsen et moí


Dior, i.d & Sephora



Här får ni lite av shoppingen från Monaco! Jag köpte en ny mascara; Diorshow Iconic, ska prova en med silikonborste, det har jag faktiskt aldrig gjort innan tror jag, Hittills har den fungerat riktigt bra. Sedan blev det två favoriter; all over face från i.d Bare Minerals (alltså som en bronzer) och foundation/concealer i Medium Beige (min färg). Sist men inte minst blev det ett rosaaktigt rouge från Sephora, jag föredrar de röda nyanserna under hösten och vintern, annars kör jag på en brons-aktig färg på sommaren. Är supernöjd, att få shoppa runt på Sephora var fantastiskt, fullkomligt älskar den affären! Att handla smink utomlands är idealiskt, har inte vart någonstans i världen där smink är dyrare än i Sverige, inte ens Shanghai.

At last

Lite bilder innan shoppingen kommer upp!


Bonjour!

Sitter på en strandbar i Monaco och har det förträffligt bra. Veckan har kantats med shopping; allt från väskor till vodka, ponchos till macarons, handskar till salami. Ni får se när jag är hemma igen. Flyger hem imorgon, så på söndag ska jag se till att uppdatera med shopping!

À toute à l'heure


Naturligt



Var hos Julia igår som sagt och gjorde mina naglar. Valde att göra dem naturliga utan glitter eller färg så får jag i så fall måla dem. Jag är otroligt nöjd med dem, blev übersnyggt (jäklar vad längesen det var man använde über...) och jag är så glad! Tror nog att det alltid kommer bli det framöver, känns sofistikerat och snyggt. Dock blev de väldigt vassa, så Roberto väckte mig inatt och sa att jag fick sluta rivas. Han fick lägga upp en barriär med kuddar mellan oss så att jag inte skulle dra naglarna över honom. Stackarn! Fick fila till dem lite så att de inte skulle vara så väldigt vassa. Jaja, jag är supernöjd!

Naglar



Sitter på jobbet, är helt rödmosig i ansiktet, vilket inte bara beror på att jag vaknade 10 minuter efter att jag skulle gått hemifrån, utan också på att jag precis varit på friskvårdsmassage - hallelujah. Min rygg börjar verkligen bli bättre nu - nacken är helt okej, och nu är det mest musklerna utmed ryggraden som är riktigt ömma, och jag har en knut ovanför varje skulderblad. Men det löser vi; stretching, att röra på musklerna under dagarna och komma iväg till gymmet bör göra susen. Ska iväg och kolla runt lite på stan, behöver verkligen nya jeans - var tvungen att slänga mina två favoriter från Zara nu i och med att de var av sämst kvalitet och har töjt sig ungefär tre storlekar... Likt förbannat lär jag gå dit och köpa två par nya. Jaja, vid sju ska jag vara hos Julia för att göra nya naglar. Det blir genomskinliga denna gången, så får jag måla dem. However, talk to you later!

New shoes



Bild: skopunkten.se


Ingen rättvis bild, får fota dessa pjucks hemma också känner jag. Men jag köpte dessa i fredags på rean i Femmanhuset Nordstan. Det var 20% mellan 7-10, och jag hann in och köpa dessa innan jobbet. Är mycket nöjd, woop woop. Äntligen ett par stängda, högklackade skor inför hösten. Måste bara köpa spray-impregnering till dem, och tyvärr kommer jag inte våga använda dem när det regnar, men det är ju inga hajk-skor precis, det är mer ett par fin-skor som fungerar till vardags så att säga.

RSS 2.0