dear blog...

... nu har vi internet hemma!

Jag måste säga att det är en helt galen diskussion på morgonpasset för tillfället; Nasrin Sjögren är emot abort. Alla sorters abort. "Man borde tänka sig för redan innan så att man inte ens bli gravid!", GUUUUUUUUUUD JAG FÅR PANIK!!!

Total lycka



we ❤ it


Kajan ringde just och vi har kommit överens om internet nu, så förhoppningsvis beställs vårt modem redan ikväll. Vi ska bara kolla med de som har förstahandskontraktet först, och sedan kör vi! Det betyder mer uppdatering, att jag börjar göra designer igen och videoguider. Man skulle kunna säga att livet börjar om på nytt!

Pretty Little Liars



Dags för mig att ge mig in i serien, jag också! Har löst säsong ett så att den finns på mi ordenador. Så ikväll blir det till att krypa ner i sängen efter fikan med Martina, tända ett ljus och värma en kopp te. Ska bli lite härligt att kolla på en riktig tjejserie igen! Nu när Desperate har uppehåll och inte börjar förrän i slutet av september, och Gossip Girl har spårat ur lite grann så skulle det vara kul om jag hittade en ny serie att underhålla mig själv med tills internet-situationen är löst. Fy farao vad jag tjatar om den - jag vet - men det är konstigt att ha gått från att ha perfekt internet där man slapp oroa sig för någonting, man hade liksom hela världen i sin hand, och nu helt plötsligt kan man inte göra något alls!

Pretty Little Liars i alla fall... Hoppas att det är ett bra program!

pan!c



Jag får panik på min situation just nu. Inget internet. Bloggar inte. Vill ha den där förändringen jag pratade om ... Det bara rycker i mina fingrar efter att få sitta och pilla i Photoshop, efter att få koda. Jag blir galen! Också när jag har chansen så har jag självklart ingen inspiration. Ännu mer panik. Jag har inte ens en bild i huvudet om hur jag vill att det ska se ut på min kommande design, men jag vet hur jag vill att inläggen ska se ut.

I övrigt är jag ganska lycklig.

everyday we're fighting, and we're causing bolts of lightning, like a hot and cold collision in the sky.



Är helt kär i den här låten!

Chilli & lime-sauce

Jag är helt besatt av kalla såser, och föredrar att göra dem själv. Så här kommer ett recept på en av mina absoluta favoriter; nämligen chilli och lime!

Du behöver:
Sweet Chilli Sauce (Icas eller Santa Marias till exempel)
En lime
Matlagningsyoghurt/turkisk eller grekisk yoghurt
Vitlöksklyfta
Salt & peppar

Gör såhär:
Häll i matlagningsyoghurt i en skål. Blanda sedan med ganska mycket Sweet Chilli Sauce. Såsen ska bli lite orangefärgad. Riv skalet från ungefär halva limen och blanda i detta i såsen. Pressa en vitlöksklyfta (ta så mycket du gillar, jag älskar ju vitlök, så jag har i ganska mycket även om det inte smakar så mycket på grund av de andra ingredienserna) och häll i salt och peppar. Smaka av. Den ska smaka lite sött och lite "lajmigt".

Smycken



Nelly



MQ



Create of Umeå

Några nya smycken som på senaste blivit mina!

Oh heaven, I wait with good intentions



När jag ser det här längtar jag tillbaka till London. Fruktansvärt mycket.

is it that obvious?



Jag har tänt lite ljus, ligger i soffan med mitt täcke över mig och datorn i knäet. Idag har varit lite utav en bakisdag (när Camilla tycker att Sangria är en bra idé som välkomstdrink kan det bara gå fel...). Jag har varit och handlat massor och i kassan ser jag hur någon börjar gå mot mig - Lucas! Det var verkligen superkul att se honom. Har inte gjort det sen i december. Så han hängde med mig hem också satt vi och pratade i någon timme. Mys! Nu väntar jag på att Kajan ska komma hem. Jag har laddat upp järnet med allt en myskväll ska innehålla. Dipp, grönsaker, chips, plockgodis, choklad och cola. Så nu ska vi vräka! Lyssnar på Melissa Horns Innan jag kände dig, och längtar tills imorgonkväll.

Nu har jag lite internet



Hej hörrni!
Jag har fortfarande inte sån uppkoppling så att jag kan lita på att det håller, det går fram och tillbaka. Tror att hälften av er hade blivit väldigt stressade om ni visste hur lång tid det tog för mig att ladda upp mina bilder. Så därför kommer jag inte börja med designerna förrän jag har en pålitlig uppkoppling som jag vet kommer fungera. Det är av egoistiska skäl, det ska jag vara ärlig och säga; men när det tar 5 minuter att ladda upp varje bild... Då, alltså!

Jag har varit i stan med lillebror. Köpte mig ett par skor - som ni kan se på bilden ovan - från DinSko och sedan mer kosttillskott och kromtabletter. Jag har ju blivit en vitaminnörd nu på senaste, haha. Ska försöka ta tag i min hälsa, tänkte jag. Träningskort står på inköpslistan också! Hihi. Det ska bli ordning på mig.

Ett par dagar senare...



Vi har fått en riktigt fancy schmancy kaffemaskin på jobbet som skummar mjölk ordentligt och hela köret.
Så nu kommer jag bli tjock.


Godmorgon godmorgon. Slänger till med en uppdatering. Täckningen hemma är bättre nu, men inte perfekt. Kommer heller inte träffa Kajan förrän typ... imorgon eller på lördag. Så möjligt att vi får kolla upp det där med bredband var för sig och sedan försöka lägga ihop våra tankar. Hur som helst.

Igår klippte jag mig. Första gången jag lät någon annan klippa mig sedan 2009. Jag har ju lite utav en frisörfobi, men Ida klippte mig perfekt, nu är mitt hår superfint. Sedan låg jag i soffan och läste Egoboost, gjorde en ny Spotifylista och käkade grekisk sallad. Kalimata-oliver är det bästa jag vet! Yes box, i eftermiddag ska jag träffa min älskade lillebror, vi ska äta middag på stan, shoppa lite och kolla på gymnasier. Han vet inte riktigt vad han vill gå för han är inte nöjd med sitt val, så då rycker organiserade och ansvarsfulla syster Sanna in!

En liten parantes är också att idag har Lovisa namnsdag. Jag tänker inte säga något, men jag kan säga att jag har ett andranamn som har med saken att göra...

Mini update





Hej!
Internet har fortfarande inte riktigt löst sig. Just nu har jag en plupp på uppkopplingen så jag kan i alla fall göra den här uppdateringen (och ladda upp ett fåtal bilder). Jag har hunnit med otroligt mycket den här helgen, jag är väldigt mycket mer effektiv när jag inte har internet, faktiskt. Hur som haver; jag har varit hemma hos mamma, ätit kräftor och räkor med familjen, varit ute på Härön för att kolla på Tjörn Runt 2011. Var lite fräck och tog med min tvätt hem till mamsen också så att jag slapp rätta mig efter husets tvättider.

Igår var jag och Camilla ute på stan en sväng, det blev Cosmopolitans på Linnéterrassen. Idag har jag dammsugit, fixat våra fina ljus som hade begravts i stearin från de högre ljusen (det tog en timme att fixa det, haha, fick skära bort all stearin med en köttkniv), städat toaletten, gjort 6 nya matlådor, varit och handlat lite grann, tagit nya foton till mitt nya körkort, köpt mig en ny Jo Nesbo-bok, betalat alla räkningar jag hade, städat min garderob och lagt på brevet om mitt nya körkort. Känner mig så otroligt effektiv!

Imorgon ska jag ringa hyresvärden och se om vi kan få internet via telejacket. Jag vill nämligen inte ha mobilt bredband för jag har hört att det är otroligt opålitligt och dåligt, och jag har ju faktiskt mobilen som jag kan koppla upp mig på överallt förutom i lägenheten. Så japp, det är så det är. Förhoppningsvis är jag tillbaka inom kort!

Vill också tacka er som står på kö för bloggdesigner för att ni är så förstående i situationen!

Bloggpaus

Hej hörrni. Det får bli en bloggpaus tills det att mitt jävla internet har fixat sig igen. Jag vet verkligen inte hur jag ska lösa det, det är täckningen liksom. Sämst någinsin. Jag har fått skicka mail till alla som står i kö för bloggdesign och meddela och jag känner ju mig så sjukt oproffsig och värdelös för tillfället på grund av detta. Ska försöka lösa det ikväll - rolig fredagkväll, haha. Jaja. Nu måste jag fortsätta jobba!

Otur

Just nu har jag lite otur, haha. Det är nämligen så att mitt internet hemma har lagt av, så jag kan inte göra bloggdesigner eller något alls, så sjuukt störande vill jag säga. Ska försöka lösa det så gott det går i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet.

Kajan har åkt till Barcelona och det är så himla konstigt hur jag kan känna mig så ensam när jag bott i London hos främlingar i 8 månader... Men det gör jag - det är tråkigt att inte ha någon att komma hem till, att skratta och gråta med, som alltid finns där. Klart, det är bara en vecka, men jag blev så rastlös igårkväll så jag gick ut på en powerwalk (det ska till mycket för att jag ska göra sånt, haha!). Till slut kom Capa och sov över, han hade varit på Eldkvarn på Kulturkalaset, och sista tåget hade gått.

Men jag kommer tillbaka så fort jag har löst min himla internet!

Psykbryt

Sådär, andra kunden som skällt ut mig idag. Men det var även personangrepp och hela refrängen med i det senaste telefonsamtalet, så självklart - hård som jag är - så bröt jag ju ihop totalt när jag lagt på luren. Så nu har jag suttit här och torkat tårar i en kvart. Ska snart ringa upp igen och reda ut alltihop, måste bara andas en liten stund först. Förstår inte hur människor kan med när man försöker hjälpa dem.

Liten notis bara...

18-50



Äntligen!

8.13



Byxor - Zara | Linne & kofta - Fat Face | Poncho - köpt i Australien (men finns liknande på Åhléns) | Skor - Converse

Ser ni vad jag har problem med minen? HAHA, jag är alldeles för trött!

Intervju hos Jessica



Jag fick medverka hos Jessica för en intervju. Tycker alltid det är lika kul att få svara på en massa frågor. Om mig själv! Haha, egocentrerad är ibland mitt andranamn. Intervjuer är något av det roligaste jag vet. Det är lite roligt också för Jessica och jag har ändå haft kontakt ett ganska bra tag via bloggarna då jag hjälpt henne lite med design under de senaste åren! Klicka på bilden för att läsa intervjun.

Ändringar



Jag vill förändra bloggen. Massor. Jag vill skriva mer om mode och skönhet, men inte att det ska förvandlas till en modeblogg, men jag har liksom fått återuppväckt intresse för kläder, skor och smink känns det som. När jag gjorde designen jag har nu hade jag något helt annat i åtanke. Jag vill ha en söt blogg, men samtidigt vill jag att den ska vara cool/fräck/whatever. Lättsam. Men ändå personlig. Jag vill slå ihop alla mina fotokategorier till en enda, fokusera mer på livsstil och dagens outfit. Mer vardagsfotografering på mat, inredning, kompisar... Inte massa tråkiga naturfotografier. Och framförallt vill jag ha en röd tråd genom mina inlägg. En känsla, ett utseende. Hur jag skriver mina inlägg, hur bilderna ser ut. Är supersugen på att radera mitt arkiv, men kan verkligen inte med. Det är typ 3 år av mitt liv där, jag vill ju kunna titta tillbaka, men jag vill också ha en ny fräsch start. Främst är det ju utseendet som ska förändras.

Vad tror ni om det?

Jag har det bra



Funderar på om jag har skrattat såhär mycket på ett tag. En av trafiklärarna här på skolan busringde just till mig på kontoret och frågade om vi sålde körkort här. Lite såhär gick konversationen:

- Hejsan, jag undrar om ni säljer körkort?
- Säljer körkort? Hur menar du då?
- Ja, om man kan köpa ett körkort hos er?
- Njaaa, det får du ju från Trafikverket när du blivit godkänd på ditt körprov.
- Jahaja... Har ni kaffe där du jobbar?
- Eh, aah, vad är det du vill ha?
- Jag vill ha kaffe, så jag kommer in till dig och dricker lite kaffe.
- MEN JAAANNNNEEEE!

overslept



Klockan ringde 5.45 som vanligt. När vaknade jag? 6.17. Panik, katastrof, stress. Men jag fann mig ganska snabbt och plockade ner en liten matsäck till jobbet så att jag kunde äta frukost här istället för hemma. Sparade ju massor av tid då. Jag satt med bloggdesignerna igårkväll, och sedan städade jag och gick och la mig. Somnade runt halv nio. Men vaknade igen runt tiotiden när min kära roomie kom hem från jobbet och var den klumpigaste människan i universum och skulle käka chips två centimeter från min säng... Haha! Min hämnd blev lite att jag inte brydde mig om att vara tyst de 19 minutrarna som det tog mig att göra mig färdig för jobbet.

saturday



I lördags var vi som sagt på Liseberg, jag och Carl. Men det blev lite ändrade planer, så vi åkte bara två attraktioner, och sedan gick vi till Hard Rock där det blev mat och drinkar. Sedan efter det en snabbis till Rockbaren och sist men inte minst Chez där jag och Capa spårade ur totalt, kan man säga. Igår blev det lite pizza, vi var döende, och Capa åkte hem efter lunch. Det var synd om oss kan man säga.

Mums



Ballerinas H&M | Bandeau-bh Bik Bok | Byxor Zara
iPhoneskal Marc Jacobs | Solglasögon Ray Ban | Nyckelväska Marc Jacobs
Poncho Åhlens | Skor Nelly

i need your help



Jag behöver er hjälp! Jag ska göra en ny tatuering, på foten, precis i linje med fotsulan, och det ska vara mina föräldrars födelsedatum. Dock vill jag på något sätt skilja dem åt, men i och med att mina föräldrar inte lever ihop så tycker jag inte att ett hjärta passar. Även om hjärtat skulle kunna symbolisera min kärlek till dem, så känns det bara fel, liksom.

Så ovan ser ni hur jag har tänkt, jag vill ha Courier New som typsnitt, så att det ser lite skrivmaskinsaktigt ut. Den ska vara lite mer bred, mer mellanrum mellan siffrorna. Men det jag behöver hjälp med är vad det ska vara istället för frågetecknet. Så hjälp mig!

Why don't you be the writer and decide the words I say?



En sjukt trött Sanna på jobbet.

Jag har definitivt överskattat min egen förmåga. Underskattat hur mycket sömn jag behöver, framförallt. Så nu sitter jag här och lider. Å andra sidan har det varit värt det. Igårkväll låg jag i soffan hela kvällen, med levande ljus i hela lägenheten, med min Spotifylista på lite lågt i bakgrunden. Och inte nog med det så delade jag det med någon jag verkligen tycker om. Så nu sitter jag här och är sådär lycklig, trots min sömnbrist.

Pumped up kicks



Helt sjukt bra! Och snygga...

Nytt objektiv är beställt och jag ska bege mig mot ICA och panta burkar, Systemet och köpa lite proviant för dagen (vem har inte drömt om att lite lullig gå på Liseberg? Capa ska göra mig sällskap när jag make this dream come true, så att säga), och en snabbis till Nordstan för att köpa några nödvändigheter.

Nytt objektiv



Jag känner mig verkligen handikappad utan ett standardobjektiv, i och med att mitt gått sönder. Så nu ska jag beställa ett nytt, likadant för jag gillade det mycket + att då passar ju mina filter. Så därför får jag ta och beställa hem ett sånt ikväll när jag kommer hem från jobbet. Då kommer jag inte ha så mycket funktionshinder längre...

Godmorning Vietnam



Sådär, då var det fredag igen, och den här veckan har bara flugit iväg. Känns som att det är tisdag typ. Men det är fredag! Jag vill komma in i den där fredagskänslan igen, ni vet när man prisar fredagar för att det är helg och man får vara ledig, ungefär som jag var i London. Men nu tycker jag att det är superkul att jobba, så jag bryr mig inte riktigt att det är fredag. Jag känner mig inte trött och jag är glad idag. Kajan och jag körde en frosseri-kväll igår; pizza, cola och godis. Sen mådde vi så illa, eller i alla fall jag, att jag var tvungen att gå och lägga mig. Somnade än en gång innan tio, det är underbart att somna så tidigt, kan jag säga. Haha. Nu känner jag att jag mest svamlar.

Apropå att det är fredag; den här sidan är ju fenomenal. Er det fredag? Ja.

Doktor Kajsa



Igårkväll hände en väldigt konstig sak; en av mina tånaglar gick av. Alltså gick av, bara sådär! Men den satt fast lite grann; och ni vet hur jävla ont det gör att dra av en nagel. Det gör extremt jävla ont. Så därför fick min älskade Kajsa rycka in och plåstra om mig!

generella designtips

Jag tänkte bara summera ett par små designtips som jag vill ge er.

Om du använder pixels - färgmatcha!
Jag har ju lagt ut en del pixel-ikoner som ni hemskt gärna får använda. Dock har jag gjort dem väldigt basic och tråkiga. Därför är mitt första tips att göra om dem lite grann. Jag har gjort videos på hur man gör om dem, så att färgerna matchar mer. Jag har ju till exempel gjort tråkiga, helt svarta pixels - om du gör om dem lite kommer de a) se mer personliga ut b) matcha designen mer!

Använd lite olika färger i inläggen.
Ibland så använder jag lite roliga färger i mina inlägg för att trycka på vissa ord. Till exempel såhär; Ni får ha det så bra! . Här har jag skrivit om alla sorters förändringar man kan göra (storlek, färg, typsnitt etc) och här förklarar jag hur du gör för att lägga in det i inlägget.

Ta för vana att göra bilder utan border.
När jag gör en vanlig bildlänk i en design så skriver jag alltid border="0", så att länken ser ut såhär; < img src="" border="" >, det har blivit en vana och det slipper jag alltid alla fula ramar runt bilderna som sker när man inte skriver border="0" och bilden ligger som en länk.

Kommentera-länk både innan & efter inlägget.
Jag vet att jag har sagt detta innan - men det är smart. Vissa personer kommenterar faktiskt inlägg utan att ha läst, kanske som ett svar på din kommentar eller så, och då orkar man inte alltid rulla ner till slutet. På samma sätt om man bara har en länk innan inlägget (under rubriken), när man har läst klart inlägget måste man ju då rulla upp igen. Mycket irriterande åt båda hållen - så ha en länk både under & över inlägget.

Ingen musik!
Kan vara det jobbigaste någonsin. Till exempel om man sitter på jobbet, går in på någon blogg på lunchrasten eller så när man sitter och surfar lite, så går det på nån jävla låt, man får både en stroke och även om man får surfa på rasten blir man röd som en tomat i ansiktet. Så snälla människor - ingen musik som läsaren själv inte får bestämma över!

Ta bort bloggnamnet i headern.
Jag har gjort en video om detta, och tänk på att göra det i alla kodmallar så att det försvinner även på inläggssidan, arkivsidan & kategorisidan. Det förstör designen lite, kan man säga.


I love rutines



En sak jag har kommit på är att jag älskar rutiner. Alltså verkligen älskar! Till exempel så tvättar jag bara mitt hår på utsatta dagar, samma dagar varje vecka. Varje söndag försöker jag tvätta, få en bra tid i tvättstugan, och denna dag tar jag också ett fotbad och kör lite pedikyr. Varje morgon går jag upp klockan sex, jag går och klär på mig, sminkar mig, äter frukost och borstar tänderna. Packar ner matlådan och åker till jobbet - samma visa varje dag och jag älskar det. Jag älskar att veta exakt vad jag ska göra, då går allt snabbare, och jag trivs med att jag gör vissa saker till rutin och inte bara hipp som happ gör dem. Utan rutin så blir det inte lika bra, kan jag känna. Spontanitet i all ära, det fungerar då och då, men jag vill verkligen göra saker till rutiner för då blir jag bättre på att göra dem, jag gör dem mer effektivt och jag trivs med att ha dem gjorda. Vad tycker ni om rutiner?

This little death of yours, don't touch me



Jag är lycklig. Även om dagen började så dåligt den bara kunde, så är jag glad. Jag har ett jobb, det verkar som att jag går säkert trots att jag har provanställning aug-sep, jag har bra arbetskamrater, jag trivs med mig själv. Jag kände bara när jag klapprade in genom porten i mina klackar att Det är ju såhär jag vill ha det. Jag vill ha det så som jag och Kajan hade det igår - gosa ner oss i soffan med en tallrik med kladdkaka emellan oss, varsin sked och varsitt glas mjölk. Jag vill ha det så som jag hade det i söndag, helt spontant går man iväg och köper thai, för om det händer någon gång ibland så är det okej. Jag vill ha det som i lördags när jag bara kunde ligga och läsa i flera timmar.

Känner ni också vilken helomvändning det blivit sen jag kom hem? I London var allt negativt, allt jag skrev var med en touch of pessimism och jag var bara trött och ledsen på allt. Det är som om jag bara blommat ut nu, jag har börjat ta tag i mitt liv och jag trivs med det.

En liten uppdatering om tiden i Sverige







1. Varje morgon tar jag spårisen till Angered. 2. Och vrje morgon hittar jag en ny låt att nöta hela dagen. Förra måndagen var det
Fade Into Darkness med Avicii, idag var det Boy med Adrian Lux ft. Rebecca & Fiona.
3. Det har blivit picknick i Redbergsparken. 4. Och lite IKEA-shopping.
5. Jag läser världens bästa bok. Någonsin. 6. Och idag åkte gummistövlarna fram när det riktigt öste ner när jag, 06.34 begav mig mot jobbet.

Ja, nu har jag varit hemma i två veckor, och det känns som att jag varit hemma i hela mitt liv, aldrig bott någon annanstans än här, på Övre Olskroksgatan. Jag trivs som fisken i vattnet, känns helt naturligt att bo här, och med Kajan såklart! Känns också som att jag hunnit med mycket. Jag har ju som sagt flyttat hemifrån, jag har fått ett jobb (för er som undrar jobbar jag som kontorsadministratör på en trafikskola i Angered, kan säga att det är det roligaste jobbet jag haft hittills i mitt liv), jag försöker träffa lite kompisar, lagar lite mat, slappar, läser, gör bloggdesigner. Jag lever helt enkelt precis som jag själv vill. Och jag älskar det.

Entertain my friends



Åh vad det suger att inte ha ett normalt objektiv till kameran. Tror att jag får ta och prioritera ett nytt nästa månad. Jag sitter i soffan, har slängt in två maskiner tvätt nere i tvättstugan, väntar på mitt söndagssällskap, och har gjort klart två designer, så nu har jag fem kvar, men alla ligger i vänteläge. Lyssnar på Boy med Adrian Lux ft. Rebecca & Fiona, och mår allmänt bra. Igår var en lugn kväll på stan, skulle agera partytaxi åt lillebror, men det behövdes inte i slutändan. Hur som haver så har jag löst 10 matlådor, så nu behöver jag inte tänka på det de kommande två veckorna. Yay me. Nu ska jag ner och ta ut första maskinen!

too good


Too much

Just nu är det för mycket som händer. Jag har flyttat hemifrån, fått ett nytt jobb som jag ska lära mig, jag ska försörja mig själv, jag vill ta upp kontakten med många vänner som jag inte träffat på länge, lägenheten ska städas, det ska lagas mat, jag försöker skapa mig några sorters rutiner och jag prioriterar annorlunda. Och självklart vill jag bara få koppla av ibland, och sist men inte minst så gör jag ju bloggdesigner. Alltså prioriteras bloggen inte högt just nu. Det kommer bli ändring, så hang in there, men nu vet ni i alla fall varför jag inte skriver så mycket!

Life is good



Såhär bra kan man ha det på en vanlig tisdag, med ovärdeligt sällskap,
på Göteborgs finaste plats (Redbergsparken) i solnedgången.
Life is good är en underdrift.

first day at work

Oj, hej på dig din duracellkanin, är vad jag utbrast till min spegelbild för 2 sekunder sedan. Vad sysslar jag med? Jo, jag bakar bröd, gör matlådor för nästa vecka och jag bakar chokladbollar. Jag har hunnit med både ICA Maxi och Ikea efter jobbet, och det var faktiskt min första dag! Och det gick bra! Jag lär mig fort, om jag får säga det själv. Idag har jag mest sysslat med inskrivning av elever, skapat kontoplaner för dem och lite sånt där. Det är ju en tjej där och lär upp mig den här veckan, och sedan får jag nyckel på fredag, så är jag ensam från och med nästa måndag. Så himla spännande! Jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Nu ska jag återgå till matlagningen och sedan ska jag göra bloggdesigner/installera bloggdesigner!

first day at work

Oj, hej på dig din duracellkanin, är vad jag utbrast till min spegelbild för 2 sekunder sedan. Vad sysslar jag med? Jo, jag bakar bröd, gör matlådor för nästa vecka och jag bakar chokladbollar. Jag har hunnit med både ICA Maxi och Ikea efter jobbet, och det var faktiskt min första dag! Och det gick bra! Jag lär mig fort, om jag får säga det själv. Idag har jag mest sysslat med inskrivning av elever, skapat kontoplaner för dem och lite sånt där. Det är ju en tjej där och lär upp mig den här veckan, och sedan får jag nyckel på fredag, så är jag ensam från och med nästa måndag. Så himla spännande! Jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Nu ska jag återgå till matlagningen och sedan ska jag göra bloggdesigner/installera bloggdesigner!

RSS 2.0