Det händer mycket

Oj, det händer så mycket i mitt liv just nu. Det jag är mest inriktad och längtar efter just nu är att vi bokar vår semesterresa på måndag. Vi har kollat runt, bestämt vart vi åker, så nu är det i princip bara att boka! Ska bli såå härligt, vara borta, bara njuta med min älskling. Mmmh... ❤ Om exakt två veckor sitter vi på planet.
 
Jag kan också meddela att det har gått bra med skolan. Allt är inte 1OO% färdigt ännu, men det ser himla ljust ut för min del. Jag kanske inte var så dålig, trots allt? Så det kommer ju helt uppenbart bli en del förberedelser; måste köpa en ny dator, måste starta en enskild firma osv. Också CSN såklart... GAH, har inte kunnat vare sig tänka eller sova sedan jag fick beskedet natten till fredag. 
 
Nu kopplar jag i alla fall av med en film - Eagle Eye (riktigt bra, men gör mig väldigt paranoid, haha), efter en dag på jobbet. Igår hade jag lite vänner hemma på middag, och imorgon väntar tvätt + träffa Sofia. Sedan håller jag på med en ny design till Yohanna, vilket är jätteroligt!

Nya naglar / juni


Här ser ni mina senaste naglar som Julia har gjort på mig. Är toppennöjd. Snodde idén från Sofia som gjorde sådana för ett tag sedan. Hoppas verkligen det var okej att jag härmade, hehe. ❤ Det är en "rose-färgad" bas, och sedan guldigt glitter längst ner. Har varit lite "inne" i nagelvärlden så som jag fattat det, fast jag är lite efter, hihi.. Vad tycker ni? 
 

Lite ändringar på subbloggarna

Som ni säkert vet så har jag ett par underbloggar till min egen blogg; för mina gratisdesigner, för mina bloggtips, för betalningar av designer osv. Nu har jag gjort om gratisdesigns-bloggen samt betalningssidan, och nedan ser ni resultatet. Är himla nöjd!
 
Min betalningssida (om du vill beställa design, klicka här)
 
 
Min gratisdesignsida (klicka här för att komma dit)

Gratisdesign #9

 
 

Ny gratisdesign! 
Även ny sida för gratisdesignerna är på gång, ska bara fila på lite detaljer, så kommer ni snart få se le grand opening 2.0 och den är mycket finare än min nuvarande tycker jag! 
 
BESKRIVNING
› Menyn är inbyggd precis under headern, tryck på orden (bild 1) och då kommer menyn upp (bild 2). 
› Content är således lika bred som wrapper, och bilder kan vara max 1OOOpx breda. 
› Designen används helt lagligt, så länge min länk ligger kvar där den är utplacerad (i denna på två ställen, i menyn & under antal kommentarer).
› Typsnittet som används i designen heter Always in my heart, och används via @font-face CSS.
› Handgjorda ikoner för sociala media finns; mail, Facebook, tumblr, hjärta (bloglovin' eller weheartit?), instagram & Twitter. 
› Credit till bilderna i headern, som kommer från weheartit, finns i menyn. 
 
LADDA NER DESIGNEN HÄR
Se designen live här

Midsommarhelg


Gratisdesignen jag skulle lägga upp idag hade såpass mycket buggar när jag testade den på en annan testblogg än den jag gjorde den på, och därav kan jag inte lägga upp den idag, tyvärr. Väldigt tråkigt, men det får bli i nästa vecka, för imorgon ska vi åka norrut (inte speciellt långt dock, hehe, bara 45 min från oss), där vi har hyrt en stuga som vi ska ha för helgen. Så vi ska hämta upp vårt sällskap vid 1O imorgon, och därför blir det en lite tidigare kväll ikväll. 
 
Är dock helt slut, har hunnit med väldigt mycket idag; tvättat, handlat för helgen, bakat cheesecake, fikat med goe-Sofia, åkt till Lerum och handlat lite mer mat med mamsen (man glömmer ju alltid något i affären.. speciellt jag som aldrig skriver inköpslistor utan freestylar), myst en stund hemma i Lerum då (läs; kollat på knasiga filmer & 9gag.com med min mammas man Michael), sedan tog jag bilen mot stan för den lånar vi över helgen, och väl hemma gjorde jag toppingen till min lille ostkaka och sedan har jag packat, badat, duschat & fixat mina naglar. Och nu ligger jag här. Önskar att dygnet var dubbelt så långt. 
 
Ska försöka slänga iväg en liten hälsning imorgon innan vi åker iväg, men jag kan inte lova något. 
Hoppas att ni uppskattar ett lite mer vardagligt inlägg, det blir visst inte så många sådana nu för tiden. 
 

Sneak peek på ny gratisdesign



Imorgon lanserar jag gratisdesign #9 som är en pastellig historia och som ni ser i bilden ovan har den en gömd meny, precis som den jag gjorde i en av mina senaste bloggdesigner åt en tjej som heter Sara. Vad tror ni om denna? 

☊ - i mina lurar just nu


Norlie & KKV - Faller › Jag tror inte att det finns någon låt med dessa grabbar jag inte gillar. Älskar hur trallvänliga och somriga alla deras låtar är!
deadmau5 - Professional Grifers › Är inte ett jättestort dödmus-fan annars, men denna låten gillar jag verkligen. 
The Aston Shuffle vs. Tommy Trash - Sunrise › Tommy Trash däremot, honom har jag en grej för; älskar i princip allt han gör!
Adrian Lux - Damaged › Även om Boy med Rebecca & Fiona samt Teenage Crime är mina favoriter så är denna produktionen bra, den med.
Hoffmaestro - Dreams › Jag är ingen större Hoffmaestro-älskare, men det är ju sommar, det är Hoffmaestro och det är bra. 
Avicii - Wake me up › Blev helt chockad när jag hörde den här låten, och var lite "dafuq, är det här Avicii?!", men den är ju hur härlig som helst, lite Take me home countryroads! Texten är himla bra också tycker jag. 
Kid Cudi, MGMT & Ratatat - Pursuit of Happiness (Steve Aoki Remix) › Den här låten är på gränsen för mig, men jag gillar den ändå på något sätt. Tror det är för att jag har hatkärlek till Kid Cudi. 
Maskinen & Movits! - Limousin › Movits! älskar jag, Maskinen not so much, men tillsammans blir den här bra.
Icona Pop - Girlfriend › En cover på Jay-Z & Beyonces åt Me & My Girlfriend, och jag gillar den här versionen, den är somrig och svänging (haha, skrev jag just svängig?! jag orkar inte ens hitta på ett annat ord...)
Daft Punk ft. Pharrell - Get Lucky › Tröttnar aldrig på Pharrells röst, det var samma i One med SHM, samma när han sjöng i N.E.R.D! Den här låten är tveksamt om den någonsin kommer bli dålig i mina öron. 

Hackat?



I förrgår fick jag ett meddelande på Facebook om att man inte kunde komma in på min blogg. Först tänkte jag "det är nog nåt som är fel med personens dator eller så skriver han/hon fel adress". För säkerhetens skull kollade jag själv, och då, till min fasa - var det precis som Tobbe skrev. Istället för att komma till min blogg när man skrev min adress hamnade man på ett slags reklamsida med länkar och annat fult!

Min första tanke var att det var något fel på min server/hos mitt webbhotell. Men jag tänkte att jag ändå ville gå in i mina koder och se om detta var något jag kunde åtgärda direkt. Vilket det var... Någon hade alltså kommit in på min blogg, på något vänster, och lagt in ett script i min kodmall som styrde allt & alla till den här andra sidan! Hur sjukt? Tog ju, helt obviously, bort koden, och allt fungerar nu som vanligt. Bytte givetvis mitt lösenord också. Väldigt obehagligt, jag satt med magont i säkert en timme efteråt, och Roberto trodde på allvar att någon hade dött när jag kom inrusande i vardagsrummet.

Decireés design


Snart flyttar Sabina Decireé till New York för att studera, och hon önskade en ny design i samband med detta. Jag fick äran, och det blev en enkel, men stilfull blogg med cerisa inslag. Den går på engelska (det är ju bara det här översta inlägget som är standard som är på svenska). Jag hoppas Decireé är nöjd med hur det blev, för jag tyckte det blev fint. Vad tycker ni?

Vardagsrum



Bättre sent än aldrig, så visar jag er vårt vardagsrum! Sist ni fick se detta var det ju otroligt annorlunda (länk till hur det såg ut innan, öppnas i nytt fönster), vi hade i princip inte gjort något alls. Ni har fått se små glimtar ur vårt vardagsrum, men sedan dess har vi ändrat en hel del. Så just nu ser det ut såhär. Det jag fortfarande vill är att ställa en bokhylla på väggen som är mitt emot fönstrena, som jag inte fotat & även göra en rolig fondvägg där, sedan ha en fåtölj med läslampa till vänster om skrivbordet samt köpa en ordentlig stol till skrivbordet. Så att det inte är en matbordsstol som står där.. Jag ska visa er badrummet lite bättre senare, och sist men inte minst ska ni få se köket - men det är det jag är mest onöjd med just nu (finns sååå mycket jag vill göra där, så det känns synd att fota det nu). Vad tycker ni om vårt vardagsrum?

Saras design


Färdig med Saras - som vann designutlottningen - design. Den var mysig att göra, jag gillar färgerna. Mjuk och härlig men ändå med hårda kanter, en bra blandning skulle jag vill säga. Anledningen till att jag lagt två bilder på den är för att jag har gjort en dold meny som man klickar på, och då dyker den upp - ja, antingen förstår ni av bilderna, annars kan ni kolla in på Saras blogg för att se hur det blev!

Sponsorer & tävlingar?


Nu ska ni få ett tips som jag hittade hos Elin - sidan Tourn.se, en sida som hjälper dig som bloggare i jakt på sponsorer. Jag brukar alltid fundera på hur mina sponsorer har hittat mig, men nu kan ju istället jag hitta dem. Givetvis måste de samtycka, men det gör hela processen lättare - nu kan jag faktiskt göra något istället för att bara vänta in erbjudandena. Sidan ökar dina chanser att bli sponsrad avsevärt, och det är i några få enkla steg som man blir medlem. Detta är ju ett helt ovärderligt tips skulle jag säga, jag får ofta frågor om hur jag har blivit sponsrad på olika vis (det går om man vill, jag lovar!), och här får ni ett av svaren - TOURN.SE!

Amandas nya design


Sådär; nu är jag färdig med söta och duktiga Amandas design! Den blev vårig och härlig tycker jag, men det är främst hennes fina bilder som skapar den känslan, enligt mig. Hon fångar riktigt bra ögonblick i sina bilder, tycker ni inte? Designen var riktigt rolig att göra, den har uppdelad meny i boxar, bilder som går hela vägen ut i kanten i inläggen, rubriker som går utanför inläggen, flikar ovanför headern (och även en flik med information om hennes kamerautrustning som en pratbubbla ovanför profilbilden) och sist men inte minst är det ett bildspel i headern. Som sagt; jag hade kul under denna design, den var rolig och lärorik!

A year in high heels

Widgets är ju väldigt inne just nu - att istället för att bara länka till en annan sida/community, också ha en typ av modul som visar till exempel ditt senaste inlägg på Instagram. Widgets har blivit omåttligt populärt, och nu kan man ju till och med lägga widgets i sitt inlägg. Jag ska visa er en widget om sidan Högklackat.nu, tänkte jag!
 
 
Sugarfree

Sugarfree Sandal - Inna

Sugarfree sandal i imiterat mocka med kilhäl. Dragkedja bak. Plateau är 2,5 cm. Hälen är 12,5 cm. Modell: Inna Observera att Sugarfree är generellt stor i storlek så vi rekommenderar storleken mindre än normalt.

Högklackat.nu


På sidan kan man inte bara handla från väldigt många märken, man kan också lätt och smidigt Blogga om det man tycker om. Klickar man på produkten, väljer Blogga och klistrar in sin widget i ett inlägg så blir det som ovan, så istället för att göra ett kollage kan man göra såhär. Jag själv föredrar att göra kollage därför att jag tycker att det är kul, men jag tänkte ändå att jag kan visa er! Ha en bra lördag, nu ska jag göra mig i ordning för att gå på överrasknings-30-års-kalas.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Mer kavajer

 


Nu har jag bestämt att det ska bli ett litet löfte; nästa plagg jag införskaffat ska vara en kavaj eller en blazer (men helst kavaj!). Som ni ser ovan ↑ har jag plockat fram några stycken som jag hittade i webbshoppen Boozt. Finessen med att handla på internet, enligt mig, är att man alltmen oftast kan komma undan billigare än i den fysiska affären. Jag har tidigare berättat om när jag klickade hem grejer från H&M och betalade en tredjedel av vad det hade kostat, det är lite det som är tjusning med internetshopping. Man skulle nästan säga att man kan pruta. 
 
Men hur gör man då? Jo trixet är ju att använda sig av rabattkoder, men att bara googla "Rabattkod -valfri webshop-" är inte alltid jättelyckat, fast om man har tid kan man ju alltid sitta och prova alla rabattkoder man hittar, det kan vara värt det. Sedan finns det ju etablerade hemsidor som endast sysslar med detta, till exempel CupoNation. Genom att använda rabattkoder kan man spara mycket pengar på sina köp, och genomföra dem med gott samvete. En kavaj som kostar 2 3OO kr (vilket enligt mig är väldigt mycket pengar) men som man känner att man måste ha, kan lätt gå ner ett par hundralappar och hamna under 2 OOO kr - vilket i så fall skulle göra det mer överenskomligt. 
 
Många bäckar små (gör en stor å), har min mamma sagt efter var och varannan mening under hela min uppväxt. Nu börjar jag inse värdet av uttrycket, att spara en hundralapp här, en tjugolapp där... I slutändan har man sparat en hel del, och man har kanske kunnat göra andra saker för den sparade hundralappen! Detta är ett toppensätt att spara pengar, och kanske kan jag göra flera kavajköp tack vare det, vem vet?


Detta är ett sponsrat inlägg.

Paris & Yves



Denna månaden har det faktiskt blivit lite shopping; jag har köpt mig en ny parfym (Roberto skulle ändå beställa från parfym.se så jag slängde med en billig en, jag med) från Paris Hilton som jag tycker om, ett riktigt bubbelgumsrosa läppstift från Yves Saint Laurent i färgen #7 Lingerie Pink. Det är det ni får se på bild. I övrigt, vilket jag inte vet om jag kommer visa, har jag även köpt ett sött linne i kornblått från Rut & Circle och två par byxor från Vila - min favoritmodell som alltid sitter perfekt! För er som alltid halvlipar i omklädningsrummet när ni provar byxor - det är mitt tips till er, jag kör alltid på dem numera. De är stretchiga och har en dragkedja längst ner, och fickorna fram till är igensydda, bra att veta. Det blev ett par i svart (alltid välbehövligt) och ett par i en beige-grisrosa färg. Älskar ju ljusa byxor, men inte vita dock, hehe. Vad har ni shoppat efter lön?

Detta är ett sponsrat inlägg.

Hallon & Lakrits



Jag har fått dille på lösté (igen efter ett par år) och har på senaste införskaffat tre nya smaker till min lilla samling här hemma. Denna månaden blev det NK:s nya té - hallon & lakrits. Kan varmt rekommendera, det luktar som en klubba med samma smak, och smakar supergott. Sedan innan hade jag Passionsfrukt & Grape samt Ingefära & Citrus (som är koffeinfritt - perfekt på kvällen!) Jag brukar köpa mina téer på NK, jag tycker de har så mumsiga smaker, och trevlig personal.

Men som ni ser på bilden ovan så blev det mer än bara té denna gång. Jag tänkte att det både är mer behändigt och smidigt att ha burkar till téerna, så att man slipper söla med papperspåsarna som de köps i. Det fick bli dessa, de är minimalistiska och fina. Vi kör ju på ett svartvitt tema i vårt kök, så det passade bra. Sist men inte mins köpte jag mig också lite goe-olivolja. Sådan som jag instruerat Roberto att man endast använder maten, inte när man steker den. Det är en sådan som inte smakar så beskt som de vanliga man köper i affären, utan är mildare. Jag köpte nämligen en sådan i Italien förra året, men tyvärr tog den slut (jag skyller främst på Roberto och hans kompisar som hade herrmiddag för ett tag sedan - då tog både olivoljan och havssaltet från Ibiza slut...). Snart ska jag ta mig en tripp till Haga och deras mumsiga butiker, och köpa på mig lite delikatesser så att vi kan ordna en ordentlig tapaskväll hemma. Försökte mig på en med varor från Hemköp i tisdags, men det ääär ju alltid godare utomlands/på restaurang.

RSS 2.0