Kollaaaa!



Åh, jag blir helt kär i den här flaskan. Har ingen aning om ifall doften är något för mig, jag gillar ju citrusaktiga dofter mest, och jag tror inte att Parlez-moi d'Amour ingår i den kategorin, tyvärr. Men nästan så att jag hade kunnat lägga 5OO kr bara för att få ha den underbart fina flaskan, faktiskt! Note to self; den står på den där all-round-wish-list:en.

come fly away



we heart it


SÅDÄR DÅ! Nu har vi också bokat flyget till London så allt är löst. Nu är det bara att börja spara. Ska bli så fantastiskt roligt. Nu är jag supersugen på att göra en massa kollage med fina saker som jag ska/vill köpa! Det roliga är ju att min reskamrat Martina var lite stressad när hon bokade så hon flyger med morgonflyget och jag flyger med kvällsflyget.   H A H A!   Så typiskt henne kan jag känna men hon får väl ströva omkring själv på torsdagen då! LÄNGTAR NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT!

modekungen



Åh, jag har blivit lite kär i de här sakerna från Modekungen.se. Jag har aldrig beställt något därifrån, för jag har känt att det är lite overprized, men de här sakerna tycker jag verkligen är jättefina. Halsbandet är jag dock lite skeptisk till, för när man som jag har lite bröst, så brukar sådana där långa kedje-halsband hamna i urringningen och det ser inte så fint ut. Man vill ju att det ska ligga över nyckelbenen sådär vackert som det alltid gör på bilder. Får köpa nåt kroppslim, haha. Det jag gillar bäst är den vita toppen/klänningen (jag skulle använda den som en topp, isåfall sy upp den om den är för lång) och väskan. Behöver en ny partyväska!

london med martina



Nu har jag och Martina bokat vårt hotell för vår weekend i London i november!   U N D E R B A R T.   Den 24 november bär det av och vi ska bo på gångavstånd till Speakers Corner i Hyde Park, så det blir verklige supernice. Flyget har vi dock avvaktat lite med, vi ska försöka få våra föräldrar att hitta bra biljetter, för på något vänster kan ju föräldrar alltid hitta billiga resor - right? Vi har tänkt åka över och shoppa, leva livet och gå ut lite grann. Martina och jag har väldigt olika erfarenheter av London då vi levde helt skilda liv när vi bodde där, men det ska bli roligt att slå samman det och göra en gemensam upplevelse. Längtar längtar!

palette



Är riktigt sugen på en sån här. Problemet är väl lite att jag inte har någon plats för den förrän jag har köpt min byrå. Men i alla fall. Den kommer från eleven.se och kostar 395kr. Det tycker jag är överenskomligt. Men som sagt, måste ha plats för den först! Det enda dåliga är att det är så himla många rosa nyanser, och jag skulle aldrig ha rosa ögonskugga...

can't stop laughing



Jag kan inte sluta skratta. Jättehemsk film för den stackars fågeln, men herregud, det är ju hur kul som helst. Vänta, vänligen!

Dagens outfit



Klänning & kofta - Gina Tricot, Skor - DinSko

Imorse hade jag varken ork, lust eller tid att hitta på en fancy outfit. Så jag bara kastade på mig första bästa, och ni har nog sett den här kombinationen innan. Men ja, såhär ser jag ut idag i alla fall. Känns lite knasigt att använda klänning, är ju lite inne på att sälja mina klänningar... Jag känner mig inte som en dress-person längre, jag föredrar byxor numera!

Provade att publicera med iphone-appen igen, och det gick ju galant. Nu är det morgonfika!

iphone app


bild: blogg.se


Ä N T L I G E N ! Som man har väntat på den här appen, herre min Jesus. Äntligen är den här, och jag har självklart provat den. Jag tycker verkligen att det är jätteroligt att de har skapat en app, för nu kan jag skriva mer om om min vardag också. I och med att jag inte har en liten kamera längre, så blir det inte mycket bilder från mitt liv, och då faller ju lite det med att jag har en livsstilsblogg. Men nu så! Iphone-kameran är visserligen ganska crappy, men ja, jag får försöka redigera dem med någon annan rolig app!

Testar iphoneappen

Godmorgon godmorgon! Jag tänkte bara att jag skulle prova blogg.se's iphoneapp. And here we are. Kul att det funkar, och jag vill också säga Ä N T L I G E N!


Sushi med lisa!



we heart it

Nu ska jag springa iväg till spårvagnen och åka till Valand där jag ska möta Lisa. Vi hade tänkt äta sushi till middag ikväll, vilket ska bli otroligt gott. I och med att det är så sent så valde vi Mikado på Engelbrektsgatan. Tyvärr kör de inte på samma koncept där som på Mikado i Lerum (där jag bodde tidigare) med sushibuffé, men det ska bli himla gott ändå! Jag är liksom lite nöjd över att jag ens ska äta sushi. Jag åt det sist förra helgen, två gånger till och med, men ändå. Man kan nästan inte få för mycket! När jag kommer hem kommer min älskling hit, och sedan åker han till Stockholm på någon jobbgrej imorgon, så nu vill ju jag vara med honom lite grann innan han lämnar mig. Vi hörs imorgon!

Deborah Lippmann



Är helt frälst - kolla vad fina nagellack! Tycker verkligen att det där med stora glitterbitar i nagellacket är supersnyggt. Inte som miniglittrigt och skimrande (som jag har nu men som jag egentligen inte ens gillar...) utan stora flakes liksom. Kanske ska man vänta med att köpa det tills man kommer till ett billigare land? Här ligger nagellacken på ungefär 2OOkr/st, medan de i London ligger på runt 14O-2OOkr (men de jag vill ha kostar £16). Och på House of Fraser finns det nog mer att välja på än vad det gör i Göteborg. Förhoppningsvis blir det ju en resa till L D N i höst och då ska jag se till att införskaffa mig i alla fall ett eller två sådana här snygga nagellack!

reward?



1. $398 2. $398 3. $528 4. $428
MARC BY MARC JACOBS

we found love in a hopeless place



Rihanna ft. Calvin Harris - We found love. Är helt förälskade i Rihannas nya låt som hon gör ihop med Calvin Harris. Synd att den inte finns på Spotify ännu, men lika bra att importera den som en fil man har på datorn istället. Jag brukar göra det med låtar som inte kommit ännu; få ner dem på hårddisken och sedan bara dra in dem i Spotify. Kan i och för sig bara lyssna på dem på min dator då, men det gör inte så mycket. Jaja. Låten är grym i alla fall!

domino



bild av moí

Så mycket som jag tycker om dig. Känns som att det regnar glitter på mig hela tiden, varje sekund är en höjdpunkt och jag vill bara få vara nära dig hela tiden. Jag längtar efter dig varje stund jag är utan dig, och jag kan inte få nog av dig. Jag vill inte ens föreställa mig hur det skulle vara att inte få tillbringa vardagen med dig. Du får mig att känna att jag lever, det var så längesen sist. Världens bästa. Och honom har jag fått.

Brekkie brunch









Imorse ville mitt hjärta kolla på nån MMA-match som hade sänts under natten i U S and A, så därför drog jag mig ut på en powerwalk och handlade massa gott för en brunch. Det blev juicer, pannkakor, sylt, mango & banan, färskt bröd från konditoriet och lite annat gott. Kan säga att vi var ganska mätta när vi tryckt i oss en del. Därför la vi oss på sängen igen och myste hela dagen. Först vid tre började vi göra oss i ordning, jag åkte på min pappas hockeymatch och han åkte hem. Nu sitter jag ensam här hemma, ska pilla med lite bloggdesigner, ta en varm, lång dusch (det var kallt att sitta i ishallen och sedan vänta en halvtimme på bussen...) och sedan lägga mig och läsa.

books are fun







1. två böcker av Jo Nesbø (jag och min mammas man köpte sju av åtta tillsammans, men dessa var de jag tog med mig. dock har jag redan läst Djävulens Stjärna och just nu läser jag Fladdermusmannen, men sedan blir det att ta tag i Kackerlackorna, kan varmt rekommendera Nesbø om man gillar slaktarböcker - som jag brukar kalla dem)
2. två Martinor; Martina Haags nya roman och Martina Bonniers bok Fashionista.
3. modetidningen Style By och inredningstidningen Isabella.

Silent night



Idag har jag varit med mamsen på bok- & biblioteksmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Jag älskar verkligen den mässan. Främst då för att jag älskar böcker i alla former; kokböcker, livsstil, romaner, deckare... Jag älskar böcker helt enkelt! Fick med mig en av böckerna från detta inlägg, lite tidningar och en och annan bok. Ni får se snart, nu ska jag duka upp vardagsrumsbordet med kvällens mys; thai, lösgodis och cola. Ikväll är det dags att bli klar med fler designer! Egentligen skulle jag äta middag med Lisa, men i och med att jag får lön på måndag, så får vi ta det på måndag istället.

felmeddelande

Tänkte bara snabbt säga att igår verkade det inte som att min mail fungerade ([email protected] och [email protected]) för jag upptäckte idag att jag fått femhundratusen, det är i alla fall så det känns, Mail Delivery Status Failed eller vad det nu heter... Så ja, nu vet ni det!

Snart är det helg, och jag inviger helgen med att gå ut med min fina kille. Vet inte riktigt vad vi ska göra, bio eller middag eller något annat mysigt. Så nu vet ni det också, hihi! Imorgon blir det bokmässan, och kanske träffa Lisa på kvällen. Söndag är inget planerat, så då blir det bloggdesigner för fulla muggar.

MEN!!! så fort jag kommer hem ska jag göra videon jag lovade er förra veckan, men i och med att det har varit en massa personliga problem i veckan har jag inte prioriterat det, och ni har säkert märkt att de flesta inläggen har varit tidsinställda.
Var tvungen att jobba över, så kom hem för en liten stund sedan, så tyvärr hinner jag inte med videon ikväll, men ska försöka publicera den under helgen!

tops





1. H&M
2. Fifth Avenue Shoe Repair
3. Twenty8Twelve
4. Hunky Dory

Sisådär lagom kär...

you take my troubles away



Visste inte att det gick att ha sådana här känslor för en annan människa. Att vilja lägga sitt liv i någon annans händer. Veta att så fort jag får vara i hans armar så kommer allt bli bra. Absolut allt. Vad det än är. Inget kan skada mig då, inget kan göra mig ledsen. Det finns bara han. Eller vi. Jag skrattar, jag ler, jag mår bra. Är lycklig. Det är så jag känner när jag är med honom. Jag blir helt varm i hela kroppen, och magen gör lite ont av alla fjärilar som flyger omkring därinne. Han får mina problem att försvinna, jag lever liksom i vår värld när jag är med honom. Det finns inget och ingen, förutom just han och jag.

Jag är så glad att jag har dig.

veckans shopping


ursäkta ison här...






och sämst iso & fokus här med, I knooow!

skor från caterpillar/johanssons
kofta från gina tricot
en dag från bokia
smycken från lindex

Presentkort

Jag tror ärligt talat att jag har det bästa jobbet man kan ha. Men inte för arbetsuppgifterna, nej, för att jag har världens bästa arbetskamrater. Vi är som en familj på jobbet, alla bryr sig om varandra. I och med att jag har varit hemma från jobbet lite grann på grund av personliga skäl, så kom jag idag tillbaka till glada tillrop och massor av kramar. Gissa om jag blev glad? Till och med så att de hade köpt ett presentkort till mig för att de saknade mig. Jag hade inte planerat så mycket shopping den här månaden, för jag vill spara lite inför hösten och inte behöva leva fattigt i slutet av månaden. Men så fick jag det här presentkortet av mina fina kollegor så därför är jag lite sugen på halsbandet nedan ↓ visst är det snyggt?


my closet is too small

Häromdagen bestämde jag mig för att plocka isär min klädställning och lägga undan den, och då hänga in alla mina klänningar i min garderob istället. Jag har en yttepytteliten garderob, som egentligen är en garderob för ytterkläder, men i och med att jag bor med en lika klädgalen människa som jag själv är, så fick jag offra mig och ta den lilla garderoben då jag hade min klädställning. Men rummet blev så mycket öppnare utan ställningen, plus att den välte hela tiden. Så nu är det smockfullt med galgar i min lilla minicloset, och därför måste jag hitta på en annan lösning. Då kom jag att tänka på den byrån ↓ som Amanda visade mig på IKEA i Naesden när vi var där i maj eller när det nu var. Sen dess har jag velat ha en sån, men inte haft ursäkt eller plats. Nu har jag ursäkt, och jag har hittat en potentiell plats, så därför får det bli den inom kort. Tycker den är übersnygg och riktigt fiffig. Längst upp blir det att ha smycken & parfymer, och i de övriga fyra lådorna blir det underkläder, strumpor, t-shirts & accessoarer! Tror att det kommer bli toppen.


hpi of sweden



Tänkte att jag skulle belöna mig själv med den här fina mössan från HPI of Sweden när lönen kommer. Tycker den är så himla fin, och har redan provat den, och jag var faktiskt söt i den. Pälstofsen är supergosig, och mössan är av ull & akryl. Jag gillar den skarpt.
Vad tycker ni? Är den söt?

left too late



Florrie - Left too late. Finns det något bättre än att hitta ny musik som man verkligen gillar? Nej, det är svårslaget, när man börjar punktmarkera en låt så att man till slut spyr på den. Nu ska jag och mamma åka och handla lite mat, hämta ut en bok jag har reserverat på Stadsbiblioteket och sedan hämta ut ett par skor på Johanssons.

paint pot

I London köpte jag en del Mac-smink just därför att det är billigare där än vad det är här i Sverige. Bland annat köpte jag denna primer till ögonen. Den heter Paint Pot och kostade mig ungefär 14O kronor. I Sverige skulle den gå på 195 kronor om man köper den på Kicks. Anyways, Paint Pot finns både som en krämig ögonskugga och som ett slags primer. Jag köpte då primern och ville att ögonskuggan skulle hålla längre. Många gånger har jag vaknat efter en utekväll { jag är sämst på att tvätta bort sminket när man kommer hem mitt i natten } med ögonskuggan lika fin som den var kvällen innan. Det ser jag som ett bra betyg!
Man stryker på ett litet lager på ögonlocket innan man applicerar ögonskuggan, och sedan sitter den som berget och får dessutom en finare, mer kontrasterande färg än vad den har om man bara lägger på den utan primer. Den är verkligen värd pengarna!


bild tagen av mig

snabbis

Hej hörrni!
Jag bestämde mig för att tacka nej till jobbet av anledningar jag helst inte vill gå in på. Det har varit ett par tuffa dagar sedan jag var på intervjun, men jag är i alla fall glad att jag var med om det som hände för annars hade jag antagligen varit samma person som tidigare, och nu blir jag förhoppningsvis starkare och mindre godtrogen.

Jag vill bara förmedla till alla därute att det inte är en synd att vara lite misstänksam. Alla människor är tyvärr inte snälla, och det är inget fel i att vara rädd om sitt eget skinn.

Imorgon kommer jag tillbaka som vanligt tror jag, men ikväll ska jag bara umgås med världens finaste kille. Ta det lugnt, se en rolig film och känna mig trygg.

Ren



Inte nog med att de luktar gott så ser de ju fantastiskt läckra ut också!
Clean Outdoor Shower Fresh ska vara en väldigt uppfriskande doft, som självklart ska lukta rent. Färgen ska gå igen i lukten också i form av toner av löv från näckroser, violblad och bergamott. Sandelträet ska sätta pricken över i:et på denna somriga, fräscha doft.
Clean Summer Eau Fraîche ska vara precis vad namnet säger; fräsch och somrig. Den är lite lätt och blommig i lukten, med noter från roser, bergamott, plommon, liljekonvalj och till och med italiensk limoncello.
Clean Summer Linen är en citrusaktig doft som jag tror skulle passa mig perfekt. Den beskrivs med orden lätt, sval och fräsch, men påminner fasligt mycket om Summer Eau Fraîche, då noterna i doften är mirabelle-plommon, italiensk limoncello och bergamott. Just citrusdoften kommer antagligen från limoncellon, och det är det som tilltalar mig mest.
Clean Summer Escape Eau Fraîche ska vara fruktig men som de tidigare nämnda också ha en citrusaktig doft. Antydan av kokosnöt finns i denna doft, och man har inspirerats av molnfri himmel, ändlöst hav och solkysst hy. En riktigt somrig doft, utan att vara vare sig för blommig eller för fruktig. Det låter defintivt som en doft i min smak, Clean generellt känns som att de satsar på att inte göra för tunga dofter, och det är precis vad jag gillar.
Clean Wellness Purity är en av dofterna i ett nytt koncept som Clean har lanserat. Det ska vara en mer feel-good-känsla, okonstlat och naturligt. Purity är en doft som innehåller noter av apelsinblomma, ros, lichifrukt och persika. När man sprutar på sig Wellness-parfymerna från Clean är tanken att man ska känna sig vacker och självklart ren! Jag gillar tanken på att man ska känna sig vacker i dessa dofter, men jag tror ärligt talat inte på det, tyvärr. Även om jag är ganska övertygad att den luktar himla gott!
Clean Simply Soap är precis som namnet avslöjar en tvålig doft som luktar jasmin, bergamott, lotusblomma, rosolja, viol och mysk. Många dofter i samma som inte riktigt förklarar hur parfymen doftar, men att lukta tvål tycker jag är himla fräscht.

pastellyx



Soap & Glory, Gucci, All Saints, Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Whyred & Collistar

books



Jag är väldigt sugen på att köpa lite böcker i ämnet mode. Mest för att de jämt är så himla snygga! Dessa tre är väl de som står överst på önskelistan, speciellt Fashionista av Martina Bonnier, för den är ofantligt snygg, med sitt lilla band som håller ihop den. Mums. Dock har jag ingen aning om vart jag ska ha den. Får nog göra min översta hylla ovanför min säng till någon form av "utställningshylla" i så fall, haha. Just nu har jag ju Style av Lauren Conrad, och det hade varit roligt att utöka till i alla fall två böcker. De två första finns att beställa hos Adlibris och den tredje finns på Ellos.

turqoise



Nelly Shoes, Nails INC, Mulberry, Vila, H&M, Ghd & Clean

mineral foundation



Det är dags för mig att införskaffa en ny mineralfoudnation och då är frågan vad man ska köra på. Jag har absolut inte någon erfarenhet av mineralfoundation utan har alltid kört på Nature's Mineral från The Body Shop. Dock är jag lite besviken på att den kostar ungefär 200 kronor mer i Sverige än vad den gjorde i London - det känns så ovärt då när den inte varit något wow-moment.

Så nu undrar jag om ni kan berätta lite om era erfarenheter; vilka har provat ID? Någon som provat andra? Släng iväg en kommentar och hjälp mig i mitt val! När det handlar om så mycket pengar (som en mineralfoundation faktiskt kostar) så vill jag ha tips och råd innan jag bestämmer mig. Så tveka inte, berätta om dina egna erfarenheter!

Länkbyte?

I samband med den nya designen bestämde jag mig för att bli 1OO % mer seriös med min lilla bebisblogg. Ja, jag hyser en moderskänsla för min lilla skapelse, det är mitt skötebarn kan man säga. Om den var fysisk hade jag legat och gosat med min blogg varje dag i soffan när jag kom hem från jobbet, så mycket tycker jag om min blogg. Vilken tönt jag är, för övrigt.

Men, då bestämde jag mig för att börja med länkbyten igen! Så nu kan ni ansöka om att ha ett länkbyte med mig. Jag tänkte bara göra ett litet inlägg om att ni faktiskt K A N göra det liksom. Så klicka här om ni vill ansöka om ett länkbyte med sannasrum.se!

i wanna wake up where you are

Jag tror att jag svävar på rosa moln nu. Fluffiga och fina, precis som den lille hunden ↓. Någon gång i mitt liv ska jag ha en liten Pomeranian Teacup. Då kommer jag vara yttepyttelite lyckligare än vad jag är nu. Jag är nämligen lite osäker på om man ens kan vara mer fylld av lycka än vad jag är för tillfället. Det är så mycket känslor i kroppen att jag faktiskt bara vill gråta. Så jag har tittat lite på Cold Case, för då gråter jag alltid i slutet. Även om jag är glad, glad som få, så är det som sagt mycket känslor, och det lättaste sättet att hantera dem på för mig är att få låta tårarna rinna lite. All ansträngning, all energi, all frustration och ledsamhet är borta nu, som bortblåst. Och jag är lycklig. Lycklig och glad. Glad och lycklig. Till och med så att jag känner mig fånig som bara tittar drömmande ut i luften och ler för mig själv. Men idag är det tillåtet. Nu har allt jag kan önska mig.


we heart it

Let's try!

UPDATE: Nu har jag bytt till absoluta koder för jag fullkomligen H A T A R de relativa koderna när man använder sig av en dropdown! Hur ser det ut för er nu?

Nu vet jag inte hur det ser ut, inte alls. Jag har ju en dator med upplösningen 1154 × 864, vilket känns ganska ovanligt. Jag vet redan att det är lite knasigt med dropdownen i Internet Explorer, och det gör mig G A L E N! Å andra sidan vet ni vad jag tycker om IE. Jag vet att den ser bra ut i Chrome i alla fall. Firefox har jag ingen aning men det är väl den webbläsaren som är minst känslig, så det borde vara bra där. Jag är bara osäker på de relativa koderna... Så om det ser konstigt ut på din dator, var då jättesnäll och skicka en print screen till [email protected] så att jag kan försöka lösa problemet! Vill ju ha en fungerande, fin blogg.

Om ni kan se den som den ska vara - vad tycker ni om designen nu?

... och just det - om det är någonting ni undrar över i den designen jag har nu, alltså hur jag har gjort saker och ting, tveka inte att fråga, är sugen på att göra nya videos!

Relativt

Åh, jag blir trött. Jag har insett att jag bara måste använda mig av relativa koder i den nya designen. Vilket jag inte är helt van vid. Så himla jobbigt. USCH! Jag vill bara att den ska bli klar så att det är kul att blogga igen.

Förresten, visst hade det varit grymt om blogg.se hade en anteckningssida, alltså så att man kunde ha anteckningar och inte en massa utkast. Det hade jag tyckt vart bra! Då hade man inte behövt ha det på datorn, utan allting hade varit samlat här på inloggningen. Jag hade verkligen uppskattat det, har ju en del idéer, om blogginlägg, designer och tips osv.

Jag behöver hjälp!

Nu är det såhär att jag har provat designen på den datorn jag har på jobbet, bara gått in och kollat så att det ser bra ut. MEN SÅ GÖR DET JU SJÄLVKLART INTE DET! Jag blir så trött, jag vill bara ha den nya designen så att jag trivs med min blogg, vilket jag verkligen inte gör nu.
Mitt problem är då att det någonstans i min stilmall måste dölja sig en relativ kod, för dropdownen får en annorlunda position i Google Chrome och på min dator här på jobbet. Den hamnar högre upp, och jag bara... ORKAR INTE!
Så nu undrar jag om ni har något tips, jag hittar inte den här relativa koden... Please, ge mig lite tips!

Sneak peek



Ni får en ganska så avslöjande sneak peek den här gången.
Ska bli kul när designen är klar, men prio ett är ju de beställningsdesigner som jag har! Om det blir beställningar av alla förfrågningar så har jag 15 stycken att göra, och just nu är det tre stycken som jag håller på med.

here we are

Kajan och jag har legat i soffan sen jag kom hem från en fika med min daddy. Vi var på Condeco och drack lite kaffe/te och sedan körde han mig hem. Sen dess har vi legat i soffan, min andra halva och jag, pratat, målat varandras naglar, kollat på True Blood (jag har bara slökollat) och jag har gjort bloggdesigner i två timmar som schemat sa. Nu har vi mest jagat ny musik på Spotify och jag har legat och återgett tweets som jag tycker är förbannat bra, men som Kajsa tycker är mindre bra. Hon slutade nog lyssna för en kvart sen. However, stressig dag på jobbet med ny dator och en mailinkorg som inte ville funka. Sedan var det lite fint så att automatbilen blev tankad med E85 istället för diesel, så motorn skar sig lite grann och den fick åka på verkstad. Som tur är drabbar det inte eleverna som ska köra imorgon. Att boka av elever är det värsta med mitt jobb. Och att ringa in skulder...


Jag lever!

Hej hörrni! ❤
Det är inte så att jag har gått och råkat ut för något otäckt, utan det har helt enkelt bara varit andra saker som har prioriterats den senaste veckan. Vill bli klar med bloggdesignerna, men det tar otroligt mycket tid, mer än vad jag brukar räkna med, så därför har jag helt enkelt inte hunnit blogga. På min lediga tid { dvs. när jag har valt att ta en paus från allt designande åt andra } så har jag pillat med den där förändringen jag pratade om, så den är på g! Jag har flyttat omkring inlägg, designat en helt ny layout och förberett inlägg. Sedan har jag ju umgåtts lite med min familj, varit på en fest hos Martina och spenderat lite tid med den jag tycker om. Hihi. Också har jag grovstädat hela lägenheten; flyttat omkring alla möbler, dammsugit, torkat av lister och element, dammat, tvättat golven... Ja, ni kanske förstår att bloggen inte fått så mycket utrymme. Nu har jag dock planerat min tid i iCal, så att jag verkligen ska bli effektiv med designerna. Då vet jag ju exakt hur länge jag ska jobba med dem varje dag, och då kommer det bli lättare att ta sig tid och göra det!


Dittes design



Dittes blogg hittar du här.


Ditte har en väldigt inspirerande blogg tycker jag, mycket resor i Nordostasien blandat med vardag och en del resor inom Norden också. Jag har just kollat igenom hela hennes kategori som heter Resor, och blir helt salig över alla fina bilder och allt det fräcka hon fått uppleva! Dessutom är hon väldigt trevlig, har lätt varit den bästa kunden jag någonsin haft. Ödmjukare människa får man leta efter.

Linnea Henriksson



Jag är såld. Hon är underbar. Jag dör lite.
Försöker uppdatera samtidigt som jag har 12 bloggdesigner att göra!

Laxwok



Jag anser mig själv vara väldigt duktig på att laga asiatiska rätter. Dock är det ju inte något avancerat jag ger mig på, utan mest någon lätt wok. Dock har jag lite utav en signaturrätt som jag känner ett stort sug efter att laga snart! Får bli när lönen har kommit in på kontot i och med att det är massa dyra råvaror som krävs till den rätten. Jaja! Idag lagade jag i alla fall en laxwok, gjord på lax, gul lök, paprika, ärtor och nudlar. Superlätt. Bara att steka laxen, löken och paprikan i sesamolja, koka ärtorna för sig och sedan röra i dem, göra likadant med nudlarna, och sedan hälla på woksås från Mrs Cheng's. Jag brukar även ha lite Sweet Chili Sauce till. Mums!

Vårt kök, före & efter

Nu har jag snickrat i flera timmar, flyttat omkring, städat upp, diskat och torkat all disk (det ser ju finare ut utan disk när man ska ta en efter-bild, eller hur?). Så, såhär blev det. Vi behövde mer förvaring, det var hela tanken med hyllan. Jag tycker det är väldigt tråkigt att våra väggar inte längre är vita, utan en mer smutsvit färg pga dåligt underhåll, och därmed kunde vi inte köpa en vit hylla för det skulle inte bli sådär jättefräsigt. Men jag tycker det blev bra ändå.

Det jag fick med mig hem från Ikea var i alla fall hyllan, den flätade korgen, tidskriftssamlarna och skålen som står i hyllan. Sedan blev det också en tillbringare, lite ljus (vi knarkar ljus här hemma kan jag säga!) en filt till soffan, två lådor som vi har CD's i, duschcreme, en lampa till köksfönstret (och glödlampor till), ett stekspade-set med stekspade, steksked, tång, pastagaffel osv, en vas, två stycken vita handdukar till badrummet samt kökshanddukar. Är väldigt nöjd! Dock blev det ingen klädställning för den var slut, men jag tackar Gud för det för det hade jag aldrig kunnat bära. Men enveten som jag är så hade jag ju köpt den där och då om den hade funnits.

Åhléns köpte jag hårinpackning, en korg med sugproppar att ha schampo osv. i i duschen och kastanjevatten. Nu har jag precis ätit middag (ni får se vad snart) och ska ner till soprummet och slänga all kartong och sedan blir det bloggdesigner resten av kvällen.



Bild 1: Vårt kök innan både städning och nya möbler
Bild 2: Samma bild fast när det är städat och lite nya grejer i fönstret



Bild 1: Den nya hyllan med lite tillbehör.
Bild 2: Såhär mysigt blir det när vi släcker taklampan!



Soffan med den nya filten - hur mysig som helst. Är lite mer beige än vad bilden visar.



Korgen jag köpte på Åhléns och mina duschgrejer.

ikea, hemtex & ahléns



Sådär, har gjort mig i ordning, kastat i mig lite att äta och ska nu dra mig mot Nordstan för att avverka Hemtex och Åhlens innan jag ska åka till Ikea. Ikväll blir det till att snickra ihop Ikeagrejer och städa lägenheten. Har jag tur får jag sällskap. ❤

IKEA

Imorgon ska jag till IKEA, och jag har spanat in dessa produkter; Impuls bringare, Rigga klädställning (den jag har nu är alldeles för klen och välter ungefär 2 gånger om dagen), Lerberg hylla till köket och kompletterande Branäs korg, samt Sparsam lågenergilampor (till min sänglampa som jag köpte för en månad sedan...)

let's do this!



HEEEEEEJ!
Internet är installerat (jag är grym kan man säga, så sjuuukt teknisk!) och det funkar hur bra som helst! Igår kunde vi kolla på Sverige-Ungern, och det var ju tråkigt att de förlorade, men det var en så underbar känsla, kändes som att bli frisk från en sjukdom eller något. Nej, förlåt, med tanke på videon jag postade förut så ska jag inte säga så, men ni kanske förstår känslan. Jag är en människa som är beroende av internet, och att inte ha det på en månad är ganska frustrerande, när man har en blogg som man vill uppdatera, man vill göra designer och kunna kolla på serier och sådant.

Så nu ska jag springa ner till tvättstugan och lasta in de två första maskinerna innan jag kör igång med designerna igen! Vill du beställa en? Klicka här.

it's okay


a little bit too hasty

Justeja - vi har ju inget modem ännu så inget internet hemma riktigt ännu. Men förhoppningsvis kommer det i helgen. Det ska bli en lugn helg, har absolut ingenting planerat, så om internet har löst sig så blir det till att stänga in sig, göra bloggdesigner, kolla ikapp serier och bara vara med mig själv. Känns som att det behövs.



I wanna know, was I the one, or just the chick on the side
I gave it all, broke down my walls, you dare say I didn't try
But you won't stop, stop telling me what, what you think I want to know
I'm ejecting the sight of you, deleting the thought of you,
record this, and watch me go.

RSS 2.0