Groupon tillsammans med Rädda Barnen - för Syrien

Fick ett mail från Gabrielle på Groupon häromdagen angående att Groupon tillsammans med Rädda barnen i måndags startade en kampanj till förmån för Syrien . Pengarna går oavkortat till Rädda Barnen och deras arbete i Syrien; Groupon står till och med för eventuella transaktionskostnader, vilket jag tycker är helt fantastiskt ! Personligen hade jag velat skänka allt jag äger och har, problemet är att jag vill skänka allt till alla, därför skänker jag en del till flera istället . Jag är till exempel månadsgivare hos en stor organisation som arbetar i samma goda syfte som Rädda Barnen .

Vad väntar ni på ? Ni kanske har i alla fall en tia att skänka ? Allt gör skillnad, det är ett som är säkert . I denna deal kan man skänka mellan 1O och 1OO kronor, och det är en engångssumma . Rädda Barnen är som ni vet en av Sveriges viktigaste organisationer, men är man osäker på om det är en seriös organisation så är det som så att RB har ett 9O-konto vilket betyder att de kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll ( som alltså kontrollerar att pengarna går dit de ska och att de administrativa kostnaderna är så små som möjligt ! ) .

En klyscha; ingen kan göra allt, men alla kan göra något . Om alla tänker att en tia, en tjuga, en femtiolapp faktiskt bidrar så kommer vi att bidra med otroligt mycket ! Ta chansen, nu när det oavkortat går till en bra sak . Klicka här !

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej. Jag ber om ursäkt för ikonerna, tolkade det som att man fick ta dem? Har inspirerats av dig men kan absolut göra en egen. Återigen, ber om ursäkt.

Svar: Nej allt som är i designen är ju gjort av mig och således ska min länk finnas kvar om man väljer att ha kvar det .
sannas rum

2013-03-23 @ 12:23:21
URL: http://hannaweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0