8 bekännelser



Utmanad av Oliva & Annelie att bekänna 8 saker om mig själv, och det var längesen jag gjorde sådana här listor, så jag kan väl ta och göra en, hehe .

» Jag gillar inte SATC . Nepp, har aldrig fattat grejen . Alla karaktärer utom Samantha stör mig nåt så otroligt och enda anledningen till att jag vill ha boxen är för att den i sig är fin, hehehe ..
» Jag är besatt av Chanel . Även om jag inte äger speciellt mycket från märket så är jag besatt . Ni kanske har märkt att det är mkt bilder på Chanel i bloggen när jag gör inspirationskollage, well .. jag är obsessed . Innan jag dör vill jag äga en Chanel 2.55 !
» Jag vill gå en kurs i makeup . Jag vill inte jobba med styling etc, men jag vill hemskt gärna få gå en kurs i makeup, eller kanske till och med för att bli makeupartist . Jag skulle nog inte jobba som det, utan bara extraknäcka om jag kände för det, men jag tycker att smink är så otroligt kul och skulle gärna vilja lära mig mer knep, speciellt för att lägga ögonmake !
» Rosa är min favoritfärg när det kommer till inspiration, vitt min favoritfärg när det gäller inredning & svart när jag ska köpa kläder .
» Jag har en nära relation till min familj . Efter att jag flyttat hemifrån, så förbättrades min relation till min familj avsevärt, vilket jag uppskattar väldigt mycket - min familj betyder allt för mig, så väl min 2-manna-familj som består av mig och Roberto & min stora familj hemma hos mamma & pappa med respektive .
» Jag skjuter gärna upp saker . En av mina mindre bra egenskaper är att jag gärna skjuter upp saker och då hamnar i en ond cirkel att jag inte vill göra det för att jag känner ångest för att jag inte gjorde det direkt, hahaha ..
» Jag är hellre hemma en helg med gott vin & tilltugg än ränner ute på krogen . På senaste har det slagit mig att jag funderat mycket på varför man går ut på krogen . Jag gillar givetvis att dansa och kanske bli salongsberusad någon gång ibland, men att vara packad hela grejen ? Nej, I don't see the point, umgås hellre med dem jag tycker om under mer genuina och mysiga stunder .
» Jag grubblar väldigt mycket på vad meningen med livet är .. När jag fyllde 21 började någon typ av kris för mig; jag började tänka mycket på vad livet egentligen går ut på, varför finns vi ? Alla brukar bemöta mig med orden "för att föröka oss", men jag är lite mer komplicerad än så .. Varför uppstod livet ? Varför uppstod Universum, finns det något där utanför, varför finns Universum ? Jag vet att jag aldrig kommer få veta svaret, men det hindrar inte tankarna från att sväva iväg ..

Ja, det var åtta bekännelser om mig, har försökt blanda ytliga Sanna med den mer komplexa och funderande Sanna så att ni får lära känna mig mer !
Då ska jag alltså utmana fem andra och det blir dessa:

Camilla
Julia
Roberto
Daniella
Amandah

Kommentarer
Postat av: Ditte

Spännande att läsa. Och Chanel har vi gemensamt.;klassiskt, modernt, stilfullt, roligt, dyrt osv.
Och det finns mer på din lista som skulle kunna finnas på in också...

2013-03-05 @ 11:23:44
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Amanda Eriksson

Det funkar inte att öppna någon av dina gratis designer när man laddat ner dem :/

Svar: Först och främst är det skillnad på att det inte funkar och att det inte funkar för dig . Det funkar för alla andra, så isf tror jag tyvärr att det är datorn du är vid som har problem med ZIP (de är inte rar-ade, så bör inte vara problem dock) . Kan dock se nu att du har min design (fast det ser lite knasigt ut) men tror inte du kopierat in sakerna som de ska kopieras in, har du kollat på min video om det ? :)
sannas rum

2013-03-05 @ 13:41:50
URL: http://aaeriiksson.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag har kunnat ladda ner designer förut, och kunnat öppna dem utan problem, men nu går dem inte ens att öppna. :)

Svar: Okej, men då bör du nog kolla om det kanske har med zip.filerna på datorn du är vid att göra, för jag har inte ändrat ngt i de filer man laddar ner, de är samma som de du laddade ner sist .
sannas rum

2013-03-06 @ 10:32:20
URL: http://aaeriiksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0