Shop

Beställ en hel design
INFORMATION
Jag gör hemskt gärna hela designer, det är det jag finner roligast. Dock gör jag endast detta till blogg.se. För att det redan från början ska finnas klara riktlinjer för oss båda att förhålla oss till så önskar jag att du läser igenom detta. Att göra en design tar i vanliga fall 1-3 veckor. Om det blir dålig kommunikation via mailen så blir det troligtvis längre tid än så. Det gäller att vi båda håller koll på mailen och att du svarar på mina frågor, för att jag ska kunna jobba så effektivt som möjligt. När det kommer till att ändra sig så är detta självklart tillåtet, men i en lagom mängd. Jag har haft kunder som helt plötsligt önskat något som varit tvärtom mot vad det var från början, och det är ju ärligt talat så att jag gör en helt ny design så. Därför har du möjlighet att ändra dig tre gånger när det gäller stora ändringar. Utkastet ingår inte i detta, utan detta gäller bloggens storlek, bakgrunder, header och bloggens helhet (färger, bilder osv.)

PRISER
» Unik & avancerad design - 35Okr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max fyra bilder) - 375kr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max nio bilder) - 475kr
» Unik & avancerad design med två bildspel (max tio bilder totalt) - 5OOkr
» Köp bort min länk/signatur- ytterligare 5Okr

BETALNING
Betalning sker innan jag börjar med designen. Tyvärr har jag fått erfara att alla människor inte vill betala för sig, och jag kan inte riskera att lägga ner otaliga timmar på en design som jag sedan inte får betalt för. Betalningen sker tryggt och säkert med hjälp av PayPal där du kan betala med kort eller via ditt eget PayPal-konto. PayPal tillåter Visa, Mastercard, American Express samt Discover. Dina rättigheter som kund skyddas utav PayPal, så du kan känna dig 11O% säker på att du återfår dina pengar om något skulle hända mig och jag inte kan genomföra min del av avtalet. 

ÅNGERRÄTT
Om jag har börjat med designen (alltså om du har betalat för din design) så är det tyvärr som så att jag kommer ta 2O% i arvode för det jag redan har gjort. För det första kostar det mig att ta emot en överföring enligt betalningssättet ovan och för det andra har jag då redan lagt ner tid på designen. 

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se


----------------------------------------------------------------------------------


Beställ en header
INFORMATION
När det kommer till att göra headers är det viktigt att du redan innan förklarar om det ska vara en transparent (att bakgrunden syns igenom) eller en med kanter (en som håller ihop helt enkelt). Jag behöver all information redan från början, och redan när du kontaktar mig önskar jag att du förklarar precis hur du vill ha det. Jag svarar sedan vad som är möjligt att göra, jag skickar sedan utkast till dig när jag gjort ett färdigt sådant. Du får ändra dig, men endast tre gånger. Därför är det viktigt att du redan från början har en klar vision om vad du vill ha.

PRISER
» Basic header - 1OOkr
» Basic header med friläggning- 15Okr
» Bildspelsheader (2-4 bilder) - 15Okr
» Bildspelsheadern (5-9 bilder) - 2OOkr

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se

----------------------------------------------------------------------------------


Hjälp med kodning
INFORMATION
Eftersom att jag under längre tid fått frågor som "Kan du gå in på min blogg och kolla på det?", och alltid sagt att jag inte har den typen av hjälp så tänkte jag att jag kan bredda mitt utbud av tjänster och lägga till kodning. Detta gör att jag kan gå in och hjälpa dig med koder, se varför saker och ting har blivit som de har blivit, om du vill ha hjälp med det. OBS! Beställer du detta så är det inte mitt fel om du efter betalning hittar felet, en video som visar hur man gör eller så, denna tjänst kan du inte ångra dig med, så fort pengarna har kommit in på mitt konto sätter jag igång. Du kan således bara ångra dig innan jag har börjat!

PRISER
» CSS/Stilmallen - 1OOkr
» HTML/Kodmallarna - 1OOkr
» CSS & HTML - 15Okr
» Installera en design - 5Okr

KONTAKT
bloggdesign@sannasrum.se

Kommentarer
Postat av: ♥ Fröken Emelie

Kan man köpa bort din länk i menyn på en gratisdesign? :)

Tack i förhand!
Kram

Svar: Tyvärr inte!
sannas rum

2013-10-02 @ 12:29:07
URL: http://wildwoodflower.blogg.se
Postat av: yasmine modell mamma och fru

vad duktig du är på designer
kraam

Svar: Tack så mycket :)
sannas rum

2013-10-08 @ 12:35:39
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: evvis

Hej! jag är sugen på att beställa en header med 2-4 bildspel ! :)

Svar: Maila mig på bloggdesign@sannasrum.se :)
sannas rum

2013-10-21 @ 22:15:43
URL: http://evvis.se
Postat av: Malins Blogg | PT - Mamma - Lifestyle

Hej Sanna! Galet duktig du är på design, layout och liknande. Kul att se att du verkar så driven! Har mailat dig :) Kram Malin

Svar: Absolut, jag har svarat :D och tack!
sannas rum

2013-10-30 @ 20:59:00
URL: http://malinsblogg.se
Postat av: Frida

Tack för du svarade.
Ska fundera lite på om jag vill byta nu eller senare :D ville kolla bara lite först med dig =)

Svar: Absolut, gör så :)
sannas rum

2013-11-08 @ 21:28:21
URL: http://svenssonfru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0