Acne till våren



Åh, Acne har mycket fint nu inför våren och sommaren, tycker jag ! För mig har märket alltid inneburit basic kläder med en liten twist & utav bra kvalitet . Jag är speciellt förälskad i den vita kavajen, den är otroligt snygg och jag hade hemskt gärna velat ha en vit kavaj till våren/sommaren . De svarta jeansen är för mig ett måste, vinter som vår, sommar som höst - ett par svarta byxor måste finnas hemma i min garderob . Den korallfärgade tjocktröjan skulle bli min myströja för sena sommarkvällar, som man kunde gosa in sig i när solen börjar gå ner . Åh, dessa kläder får mig verkligen att drömma mig bort mot varmare årstider . Den sista, vita tröjan tycker jag också är otroligt fin, för den har den där twisten jag pratade om i början; det är inte en helt vanlig tröja, liksom . Ärmarna på den är skurna på ett annorlunda sätt, vilket jag tror kan bli riktigt snyggt! Visst har Acne fina grejer ?

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Sv: Åh vad tråkigt att dom inte passade, då hjälper det inte så mycket att dom är söta men ändå.. :)

Gillar den stickade tröjan men precis som du säger den vita tröjan är fin just för den inte är en helt vanliga tröja som man redan har såå många utav..

Svar: Ja precis :) jag tkr det var fina grejer, Acne är som sagt lite basic men med någn speciell touch, tycker jag ;D
sannas rum

2013-03-19 @ 21:35:12
URL: http://rebeckamercedes.blogg.se
Postat av: moa

Verkligen jättefina grejer! Jag har inte så mycket från Acne själv men mina skor därifrån är något av de bästa jag har köpt! Jag älskar den aprikosa stickade tröjan. :)

2013-03-20 @ 23:02:01
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0