Drömstad



I många år har jag velat flytta till Stockholm . Just nu är jag ganska nöjd med att bo i härliga Göteborg, man får ta en sak i taget, känner jag . Vi bygger ju upp våra liv här just nu, kanske väntar Stockholm längre fram i livet, men jag är inte beredd att ge upp det vi har här just nu, för något som kanske skulle finnas för oss i Stockholm . Men för det slutar jag inte drömma om en av mina favoritstäder i hela världen ( jag tycker att Stockholm är en otroligt vacker stad på många sätt ) och att få bo och leva där någon gång . Innan var det London som var min drömstad, men nu lockar Stockholm mer .

Om jag hade flyttat till Stockholm skulle jag dock inte vilja bo mitt i smeten för jag är inte en "mitt-i-smeten-människa" alls faktiskt . Jag älskar centralt, men inte för centralt . Jag tror att Söderort hade passat mig bra, där finns det otroligt mycket att välja på . Hade det vart hus som gällde hade jag nog valt Långbro . Även om det är en bit från stan så är det helt idylliskt, en fantasi på riktigt . Om det hade varit fråga om en lägenhet så har Robertos kusin med pojkvän en helt fantastisk lägenhet i Sätra . Nu har jag bara varit där i snöslask, men jag kan tänka mig att det är vackert där på sommaren . Vi får väl se om detta blir verklighet någon gång !

Kommentarer
Postat av: annelie

Vad roligt :) En dröm i taget, allting ha sin tid. Jag sa till Richard när vi skulle flytta ihop: "en sak ska du ha klart för dej, jag flyttar INTE till Stockholm" (jag bodde hemma i Ockelbo då efter att flyttat hem från Malta)

Jag hade varit här två gånger i hela mitt liv. Detta är lite mer än 2 år sen och nu, NU trivs jag faktisk! Vi bor på söder, jättehärligt att inte vara mitt i smeten men ändå ha så nära till city!

Svar: Åh, vad fuskigt, jag vill också bo i Sthlm, hehe . Fast inte just nu, som jag skrev, utan senare isf :) Jag vill ju gärna läsa lite där uppe sedan :) Vi får se hur det blir !
sannas rum

2013-03-11 @ 16:21:36
URL: http://recently.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0