Japan dreams



Japaninspo från weheartit.com


Just nu har Momondo en tävling där man kan vinna sin drömresa. I och med att jag älskar att resa - det är det bästa som finns! - så kände jag att jag inte kunde missa att vara med i tävlingen. Som rubriken lyder har jag ett drömresmål just nu - Tokyo, Japan. Asien i sig är en spännande världsdel, när jag varit i Kina och Thailand tidigare har jag verkligen älskat det. Japan känns som att det är fullt av vackra miljöer och enligt mig rolig sightseeing. Jag uppskattar inte alltid sightseeing så mycket, men just Japan skulle jag säkert kunna gå i vackra trädgårdar hur länge som helst. Med kameran förstås!

Tokyo verkar vara en så färgstark stad, med underbar mat (älskar japanskt, och då inte bara sushi) och mycket att upptäcka. Sedan finns det nog en del galen shopping också, men jag har hört att staden är en av världens dyraste städer. Det hindrar dock inte mig; jag vill ändå åka! Man behöver inte köpa saker i en upplevelse, det är ju upplevelsen i sig som bringar lycka, tycker jag. Fönstershopping hade fungerat bra för mig i denna stad skulle jag tro, det är inte så mycket som är i min stil (eller storlek för den delen...) men det är så roligt att titta.

Jag minns när jag läste att Foki varit i Tokyo, vilket hon säkert varit flera gånger, och så gärna, gärna, gärna ville åka dit. Så jag hoppas att Momondos tävling kan hjälpa mig att få uppfylla denna dröm! Då hade jag varit tacksam för evigt.

Vad är ert drömresmål?

Kommentarer
Postat av: Madeleine Jonsson

härliga bilder!

2013-09-22 @ 12:49:31
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken rolig tävling! Har så många ställen jag skulle vilja åka till nu men USA och Kina står högst upp på listan. Kanske också skulle vara med i tävlingen och hoppas på att vinna :)

Svar: Det tycker jag absolut att du ska :) Jag vill åka till västkusten i USA, och kanske Hongkong men i övrigt känns det ju roligare att besöka länder jag inte varit i :)
sannas rum

2013-09-22 @ 13:21:27
URL: http://legenwaitforitdary.devote.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Lycka till i tävlingen! Hoppas du kommer iväg till Japan! :)

Svar: Ja någon gång åker jag dit oavsett :)
sannas rum

2013-09-22 @ 13:48:28
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: johanna

Oh, den där sushitallriken såg inte fel ut! mums

Svar: Visst gör den, ääälskar sushi ;P
sannas rum

2013-09-22 @ 17:28:55
URL: http://nannna.se/
Postat av: rememberthiis.blogg.se

oh vilket fint varuhus :O

Svar: Håller med, sjukt snyggt!
sannas rum

2013-09-22 @ 17:45:54
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: SHASHINKA.se - fotografiska ögonblick

Jag rekommenderar Tokyo, helt klart! Jag har varit där två gånger och det finns alltid nya roliga saker att upptäcka. Lycka till!

Svar: Åh vad spännande att du varit där, lyckost :)
sannas rum

2013-09-22 @ 21:33:26
URL: http://www.shashinka.se
Postat av: Ditte

Japan lockar mig helt klart! Men allra först på listan kommer Galapagos och Antarktis, tätt följt av Sydafrika och sedan Japan. Vad roligt om du kunde vinna tävlingen. Klart jag håller tummarna för dig.
kramar!

Svar: De resmålen lockar även mig! Jag hade såå gärna velat åka dit också :) Men Japan står högst upp på listan för mig just nu :D
sannas rum

2013-09-23 @ 09:23:57
URL: http://akker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0