Följ mig!

Ni vet väl att ni kan följa mig på flera sätt än bara via bloggen, va? Jag tänkte att jag skulle rada upp de sociala medier som jag finns på, där ni antingen kan kolla in vad jag gör där, och har ni lust får ni gärna följa/likea mig! Om ni har en Facebooksida, Twitter eller Instagram som ni vill att jag ska följa eller gilla - skriv en kommentar med en länk! Så here we go.


Länk öppnas i ny flik - Twitter har jag främst för att dela mina blogginlägg och Instagrambilder. Ibland twittrar jag ändå en del, så om ni vill så får ni gärna följa mig där. Jag är dock en sådan person som har svårt att uttrycka mig på så få ord, och därför går det lite i perioder med min närvaro på Twitter. Nu vill jag dock komma igång med det igen, och att få lite nya, inspirerande followers hade varit kul, följer givetvis alla de som vill tillbaka!


Länk öppnas i ny flik - Tumblr gillar jag hysteriskt mycket, men jag funderar på att starta en mer nischad tumblr med endast smink, för att jag älskar smink. Haha. Just nu postar jag allt jag gillar på min tumblr, och jag har den mycket för att lära mig hur sidan är uppbyggd rent programmeringsmässigt. Det är kul att lära sig nytt, med tanke på att jag läser till Webbutvecklare.


Länk öppnas i ny flik - We heart it använder jag faktiskt rätt mycket, och det är himla roligt tycker jag. Älskar all inspiration som finns på denna sida; vad hade mitt liv och min blogg varit utan we heart it? Inte nog med att man kan fylla ut inlägg som man inte har några passande bilder till, man får så otroligt mycket inspiration till sin egen blogg också!


Länk öppnas i ny flik - Jag har precis öppnat upp min Instagram för omvärlden igen, hade den privat ett tag av just privata skäl. Har dessutom rensat alla mina bilder och börjat om från början då jag vill posta mer genomtänkta och vackra och redigerade bilder från now on. Inga fler avreagerar-poster, bara intressanta och inspirationsrika foton från och med nu. Hade varit jätteroligt om ni ville följa mig där! Jag följer gärna tillbaka för att få mer inspiration.


Länk öppnas i ny flik - Detta är ingen önskan, det är en begäran - gilla min Facebooksida, så blir jag hysteriskt glad! Jag lägger upp vissa grejer på Facebook som jag inte skriver i bloggen, så man får reda på saker tidigare om man gillar min Facebooksida! Har du en egen Facebooksida som du vill att jag ska gilla? Tveka inte att lämna en kommentar så gör jag det.


Länk öppnas i ny flik - Bloglovin' har jag använt i många år, och jag har länge legat runt 6OO-followers-strecket. Skulle så gärna vilja utveckla mitt followerantal där på grund av olika anledningar, inte minst för att öka mitt läsantal här på bloggen. Jag gör även bloglovin'-byten från och med nu, så om ni vill göra ett sådant, hör av er bland kommentarerna!

Kommentarer
Postat av: Nora Ekerfelt

Bloglovinbyte? :) ♥

Svar: Visst! Lägger till dig :)
sannas rum

2013-09-24 @ 17:24:16
URL: http://everydaynora.blogg.se/
Postat av: Hanna

@hhannaarvid heter jag på instagram om du vill följa :) Länken till din instagram funkar dock inte men jag följer gärna dig om jag får rätt länk ;)

Svar: Nu följer jag dig :) Vad tur att du sa det; nu är länken fixad :D
sannas rum

2013-09-24 @ 21:43:18
URL: http://hannnafoto.blogg.se
Postat av: Hanna

Hittade just din instagram i ett annat inlägg ;)

2013-09-24 @ 21:44:06
URL: http://hannnafoto.blogg.se
Postat av: SaraCharlotta

Din blogg är ju så fin att man tuppar av lite

Svar: Tack så hemkst mycket, vad gullig du är! ❤
sannas rum

2013-09-24 @ 22:31:49
URL: http://saracharlotta.blogg.se
Postat av: Lovisa

Jag har precis börjat med bloglovin och gör gärna ett byte!

Svar: Absolut :) jag följer dig nu!
sannas rum

2013-09-25 @ 17:45:54
URL: http://jlovisas.blogg.se/
Postat av: Melissa

Du får gärna följa mig på Bloglovin ;) Haha följer redan dig på Instagram, Bloglovin, Facebook och WeHeartit haha :P

Svar: Javisst kan jag det :)
sannas rum

2013-09-26 @ 19:00:51
URL: http://Dewit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0