☊ - i mina lurar just nu



Här kommer mina favoriter i min nuvarande musiklista!

Veronica Maggio - Låtsas som det regnar › Bara lyssna på låten så förstår du. Nuff said, I think.
Veronica Maggio - Trädgården en fredag › Jag älskar melodin här, den är underbar. Maggio är ett geni, agree?
OneRepublic - Counting Stars › Jag har inte lyssnat på OneRepublic sedan Apologize, men det här hysteriskt bra, jag älskar denna låt! Jag tycker om texten och melodin väldigt mycket, jag gillar att det är som en hoppsa-melodi, att den liksom har en väldigt tydlig takt. Den går på repeat i mina lurar, det lovar jag er!
Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie - This is what it feels like › Lyssnar inte jättemycket på Armin van Buuren, men denna låt gillar jag, känns som ett bra substitut gentemot Avicii då jag var ganska besviken på hans album True.
Movits! ft. Zacke - Halvvägs › Jag älskar ju Movits! och Zacke tycker jag är duktig och bra också. Dem tillsammans gör en bra kombo, jag gillar att Movits! har gjort så många samarbeten på sitt nya album. Jag gillar beatet, och slingan, eller vad man ska säga, ingen aning om vilket instrument som är använt - men det är det som gör låten i alla fall.
Melissa Horn - Säg att du behöver mig › Och hon gör det igen, Melissa Horns nya album är helt underbart, jag älskar egentligen nästan varenda spår, och jag är väldigt nöjd över det genuina i alla texter, det är äkta.
Lars Winnerbäck - Monsterteorin › Lasses mörka texter, mörka röst och mörka melodier... Det känns som gjort för en deppkväll i regn och rusk med en kopp te och tända ljus. Att fundera på livet och vara ledsen över saker som man tvingar sig själv att gömma när man är bland folk. Och jag behöver sådana stunder ibland.

Som ni märker är det en kort lista så tipsa mig om fler bra låtar!

Kommentarer
Postat av: johanna

Älskar Veronica Maggio :D

2013-10-09 @ 18:20:25
URL: http://nannna.se/
Postat av: Sara Ekman

Bra musig :)

2013-10-09 @ 21:17:04
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Madeleine Jonsson

Har släppts så jäkla mycket bra musik nu!

2013-10-09 @ 21:30:12
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Det där var ingen dum lista :) Själv lyssnar jag just nu på Counting Stars på repeat ^^

2013-10-10 @ 16:34:01
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Ditte

Tyvärr kan jag inte alls tipsa om något. Jag lyssnar en massa på radio och musiken som spelas där, men jag kommer sällan ihåg artisterna. Veronica Maggio gillar jag, Lars Winnerbäck är dyster och texterna , som du säger, sorgsna. Men allt måste ju inte vara glatt. Melissa horn tycker jag också om. tYvärr känner jag inte till de övriga artisterna men skall vara vaksam om jag hör något av dem.

2013-10-10 @ 18:42:41
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Nicolina Sällberg's blogg – 25-årig utbildad webbredaktör, bloggnörd, vegan och feminist från en liten by vid havet

Veronica Maggio och Melissa Horn gillar jag också :) Har faktiskt skrivit ett inlägg idag om mina musikfavoriter i oktober, så där kanske du kan hitta någonting du gillar: http://nicolinasallberg.com/2013/october/musik-jag-gillat-i-oktober.html

Svar: Tack, jag fick tips via det inlägget and I love it :D
sannas rum

2013-10-11 @ 16:34:29
URL: http://nicolinasallberg.com/
Postat av: Hanna

Hej! Jag har installerat en av dina gratisdesigner på min blogg. Men jag lyckas inte få dropdown menyerna att åka ner när man lägger musen på dem? Har läst igenom dina tips men hittar inget som löser mitt problem. Vet du vad jag gjort för fel? När jag installerade designen klistrade jag bara in dina koder i de olika "Stilmall" "kategorier" osv..

Svar: Förlåt, men detta har jag svarat på säkert 50ggr - mina gamla designer är inte kompatibla med panorama-annonsen.
sannas rum

2013-10-12 @ 17:44:55
URL: http://www.hannavee.blogg.se
Postat av: Erica AKA Tomtens Dotter

Jag måste ju tipsa om Jakob Hellmans hela skiva ...och stora havet. Den kom 88 och är fortfarande lika bra. Utan Hellman hade det inte funnits någon Winnerbäck. Så har du inte koll på honom sen tidigare så får du skaffa dig koll nu :-)

Svar: Tack så hemskt mycket för tipset, jag får absolut lyssna på det :)
sannas rum

2013-10-13 @ 11:22:46
URL: http://tomtensdotter.se
Postat av: Kajsa

Åh, Onerepublic <3

2013-10-13 @ 18:59:12
URL: http://wanderlustes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0