☊ - i mina lurar just nu



OMG, detta blev en riktigt lång lista. Här får ni allting i en Spotifylista om ni inte orkar trycka på varje låt!

Ben Howard - Keep Your Head UpCamilla lyssnade massor på Ben Howard så jag tänkte (mest för att slippa hets om att jag ska lyssna på honom från Cams) att jag skulle lyssna. Föll för denna låt, den är riktigt bra, precis sådan musik man vill ha under hösten.
John Newman - Tribute › John Newman är en riktigt duktig music maker, jag gillar hans låtar otroligt mycket. Jag älskar dessutom när det finns unga musiker som faktiskt både skriver och producerar sitt eget material, och allt detta stämmer in på John - 23 år och han har själv varit med och skrivit varenda spår från debutalbumet Tribute samt producerat det. Klockers & mer äkta!
Agnes - En Sån Karl › Igår satt jag bänkad framför Så mycket bättre, mitt absoluta favoritprogram! Jag har varit väldigt glad att Agnes ska vara med då jag gillar henne väldigt mycket. Jag älskar hur hon gjorde Lills En sån karl, och den finns redan på Spotify - yeeehaaa!
Laleh - Speaking Of Truth › Äntligen har Laleh släppt sin nya platta Colors och jag gillar den massor, men jag älskar första spåret Speaking of Truth bäst. Det känns väldigt Laleh, och väldigt mycket Sanna!
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Desert Song › Ingen missade väl Home som kom 2O1O? Jag lyssnade aldrig in mig på hela albumet, men imose lyssnade jag lite och föll för Desert Song som ligger precis efter Home faktiskt. Kanske beror det på att Home ger en fantastisk eftersmak, eller så är jag genuint kär i låten. Det kan jag inte svara på riktigt ännu.
Capital Cities - Safe & Sound › Jag gillar detta, speciellt trumpeten (är det riktigt eller made up though?) i bakgrunden. Jag tycker att det är himla bra musik faktiskt. Passar perfekt när man lagar mat, pluggar eller städar!
Tove Lo - Out Of Mind › Åh, lycka att Tove Lo har kommit med nytt material också, som sagt är detta en drömhöst för mig som är en rastös musikälskare. Jag älskar Tove Los härliga melodier, men samtidigt ganska mörka texter. Om man inte lyssnar på texten hade man lika gärna kunnat känna lyckorus av musiken, men även Out Of Mind är ganska mörk, inte lika mörk som Habits dock.
Adrian Lux, Markus Schössow & JJ - Wild Child › Jag lyssnar inte jättemycket på house och liknande längre, speciellt inte när det faktiskt finns så mycket annan bra musik att lyssna på. Men denna nya låta med Adrian Lux i spetsen måste jag medge är himla go och bra!
Foxes - Youth › Tempot i denna låt passar mig perfekt. Dock känns det som att den på något sätt inte hör ihop med sig själv, vissa delar av den låter som något helt annat. Men det är lite spännande och man blir liksom nyfiken på låten.
Noonie Bao - Ung & Kåt › Denna låt är helt fantastisk, men det stör mig lite att den handlar om just vad titeln säger; att vara ung och kåt. Jag tycker på något sätt att det är synd att den är vulgär, fast det är den egentligen inte. Det är bara att det är ett vulgärt ord.
Alesso, Calvin Harris & Hurts - Under Control › Hurts är ett band som jag gillar mycket, och därför blir detta en himla bra låt, även om soundet är lite för housigt (vad har hänt med mig? Uppskattar inte alls house som jag gjorde för nåt år sen!). Både Alesso och Calvin Harris är favoriter är genren också, så det är bara ett plus. Riktigt härlig låt.
Pitbull & Ke$ha - Timber › Jag gillar Ke$ha väldigt mycket, Pitbull not so much, men det går inte att komma ifrån att det blir väldigt "svängigt", haha. Jag gillar bakgrunden med munspel (känns det inte som att det är väldigt trendigt med lite countryinspirerade låtar nowadays?).
Numera! - Naken › Först var jag lite irriterad över bandnamnet/artistnamnet - utropstecken efter namnet ska vara Movits! och inget annat. Men detta är lite Norlie & KKV över det, och det gillar jag. Den är faktiskt riktigt bra, måste jag säga.
Katy Perry - Ghost › Att lyssna igenom Katys nya album PRISM står på min att göra lista, men jag kommer mig inte för att göra det av någon anledning. Jag gillar i alla fall Roar sen innan (även om den är lite sönderspelad, både via Spotify och P3) och detta spår på nya skivan är också väldigt bra!
Samsaya - Stereotype › Barnsligt och bra, skulle jag säga! Har aldrig hört talas om denna artist innan, men jag gillar soundet och jag gillar hennes röst. Det är sådan musik som jag verkligen gillar!

Vad lyssnar du på just nu?

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Sv; Men GUD vad pinsam hon är! såg att hon var 21 år gammal också.....

någon borde absoult polisanmäla henne!! det som hon håller på med är
verkligen inte okej, inser hon inte det själv :/ om hon inte kan skriva egna inlägg så borde hon inte ha en blogg ju!?

Svar: Verkligen! Nej, jag tror människan är sjuk, på allvar.
sannas rum

2013-10-27 @ 13:40:27
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Johanna

Just nu är det Veronica Maggio som gäller för mig ;)

Svar: Jag lyssnade nästan sönder hennes album direkt, så jag har en liten paus just nu :D hihi
sannas rum

2013-10-27 @ 13:46:06
URL: http://nannna.se/
Postat av: Camilla

ÅH, så stolt jag blir! Ben Howard är så mysig! lyssna på The Fear, Only Love och Under the same sun också.
Plus titta på den här videon, http://www.youtube.com/watch?v=6KrU1LY-pQU
alltså talangen!!

Svar: HAHAHA ;P Uppdatera din blogg nurå!
sannas rum

2013-10-27 @ 17:46:53
URL: http://camillajacobson.blogg.se
Postat av: Ditte

Veronica Maggio, Petra Marklund och Laleh lyssnar jag på. Men jag är öppen för det mesta...Tack för dina tips!

2013-10-27 @ 21:09:30
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Linda Jungarå

Läste det du skrev om Agnes, va komisk för jag känner precis likadant! :D och Så mycket bättre är mitt absoluta favoritprogram också!
Jag borde följa dig på Spotify, men jag vet inte hur man gör om man inte är facebookvänner :S. Vet du?

Svar: Hmm, kan man ens det? Men vi kan väl bara bli FB-vänner så löser sig det problemet :D hihi
sannas rum

2013-10-27 @ 22:33:11
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Linda Jungarå

Ja det kan vi bli! Men det går visst att följa andra oxå, men jag hitta inte dig för jag vet inte vad du heter i efternamn :D

Svar: Jaaahaaa, Preifelt heter jag i efternamn :D
sannas rum

2013-10-27 @ 22:48:38
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Fatma

maggios nya platta är underbar!

Svar: Ja det tkr jag med, det var med mkt av hennes låtar i mitt förra tips, men jag har tagit en liten paus från hennes album då jag är rädd att jag lyssnar sönder det annars ;P hihi.
sannas rum

2013-10-28 @ 00:01:24
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Julia

Älskar wild child! :)

Svar: Jag meeed! :D
sannas rum

2013-10-28 @ 12:38:06
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Känns som att Agnes kommer leverera riktigt bra i Så mycket bättre !

Svar: Det tror jag med :)
sannas rum

2013-10-28 @ 22:31:31
URL: http://wanderlustes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0