Notting Hill Gate



Åh, jag är ganska duktig ändå. Sitter och planerar helgen för Joakim och Capa, ritar kartor och beskrivningar om hur de tar sig till hotellet från där jag bor och allt sånt. Känner mig kreativ och duktig, haha. Tänk att de kommer i övermorgon!

Kommentarer
Postat av: Frida

sv. haha, precis! din lilla lista var spot on! ;)

2011-06-07 @ 21:48:03
URL: http://fridasfriday.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Skulle du kunna skriva ett inlägg när du fixat dem där designerna som var knasiga. Tänkte så man lätt kan hålla koll :) Sen tänkte jag höra om du kan lägga koderna osv i wordpad också. har inte windows.

Förövrigt: Du är grymt duktig på att fota och göra designer sen är din blogg super rolig att läsa!



Många kramar till dig

2011-06-07 @ 22:55:26
Postat av: Ida Tallhed - [ B L O G G D E S I G N ]

hejsan! för att göra en lång historia så kort som möjligt;



en kille stal en design av mig. jag anmälde han till blogg.se som såg till att han ändrade det genast. Fick på håll veta att även hans tjej hade en design av mig. kollade upp saken men hon har bytt design.



på framsidan av hennes design står det att designen är gjord av hennes kille (han som snodde design av mig) men på inläggssidan har han glömt att ändra och där står de vem som egentligen dkapade designen i grunden. vilket tydligen var du! Vet inte om du är någon gratisdesign du haft eller om mallen är kopierad från någon betal-design du haft. hur som helst så tar han åt sig äran för ett jobb som du har gjort! bloggen till hn som har designen är: http://emzyandersson.blogg.se/



bloggadresen till han som tar åt sig äran hittar du under "designen" i droppen. men på inläggssidan är de ditt namn som står under "designen" i droppen.. hmm..



ogillar när folk tar det man gör! att jag berättar det är för att jag skulle uppskattat om någon berättade det för mig om de var så.

2011-06-11 @ 19:28:23
URL: http://idatallhed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0