Bra vecka ahead



Har en bra vecka framför mig; jobbar endast 4,5 dagar (istället för 5) och sitter bara barnvakt en kväll (det är lycka!), ska möta Helena i Camden ikväll och bara mysa, pappa kommer på torsdag och sedan ska vi mysa hela helgen!

Mindre kul är väl att jag imorgon träffar Vanessa för sista gången på mycket länge. Men planerar att åka över till henne på universitetet i Notthingham någon gång de närmsta tre åren! Och nu är det bara 3 veckor kvar tills jag är hemma, om tre veckor sitter jag på mitt British Airwaysplan och är ledsen över att jag lämnar London samtidigt som jag är så lycklig en människa kan bli!

En annan oskön sak var att jag skulle städa min hårddisk igår. Och jag raderar alla säsonger med Vänner. Jag är förkrossad.

Kommentarer
Postat av: ANNE

AAAAJJJ!! Misstag Sanna!!

SV: Jag vet, varför kan man inte ladda ner det liksom? Sugigt. Kollar du nåt på True Blood då?



Och vad roligt att du tycker att jag är brun, hahaha, jag har fan kämpat! :D

2011-07-04 @ 09:34:12
URL: http://favs.se/mode
Postat av: ANNE

SV: 06.30 alltså.. FY FAN! Jag har iallafall en timmes mer sängliggande på morgonen då.. ;) Men det är så jädra svårt att komma upp när han ligger kvar och göttar sig..



Åhååå! HAR DU INTE SETT DET ÄN? Fan vad avis jag blir. Jag har säkert kollat igenom alla avsnitt tre gånger.. Men nu har fjärde säsongen börjat så jag har lite nytt material att slita ut ;) Så JÄVLA bra alltså!

2011-07-04 @ 09:56:43
URL: http://favs.se/mode
Postat av: E M M A

VA?! SANNA!!!

Om du inte hittar tillbaka kan du alltid ladda ner Pretty Little Liars, oslagbart!

2011-07-04 @ 16:34:02
URL: http://emmasvard.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0