What I like about you

 

 

PRISER
Här finns det så många produkter till nedsatt pris, och vem gillar inte det? Uggs är billigare, Tresemmé är billigare, Hunter är billigare - typ allt är billigare. Och det gillar jag himla mycket. Det känns liksom mer realistiskt att köpa schampo för 40 spänn än 100 kronor.

MENTALITETEN
Alla här är enormt trevliga, alltid. Säger hej när man möter blicken på stan, och använder alltid ett artigt språk. Jag älskar dessutom att man blir kallad Madame överallt. Precis som morfar brukar kalla mig, hihi.

STORSTADSKÄNSLA
Att bo här känns så himla... fräckt på något sätt. Även om det börjar kännas som vardag att bo i en av Europas största metropoler, så är det också en "nypa-sig-i-armen"-upplevelse, och jag gillar varenda sekund.

 

 

MIN DUSCH
Min dusch här är ingen höjdare. För när man har stått där, tvålat in sig och precis lagt i hårinpackningen så ändras temperaturen till dödligt varmt, jag lovar att man kan få brännskador av det. Och jag kan inte göra något åt det. Alls. Jag kan bara vrida på hur mycket vatten som ska komma, men temperaturspak finns det ingen. Blesch.

INOMHUSKYLA
Det här med isolering var nog något som engelsmännen missade att plocka upp, och jag kan bokstavligt talat se glipan mellan golvet och ytterdörren - kallt. Fy farao, här uppe på min våning är det dessutom hur kallt som helst. Nu har jag visserligen feber, så det gör mig inte jättemycket att det är kallt, men jag sover normalt med pyjamas, strumpor och en kofta. Under ett duntäcke...

INTERNET
Hemma brukar man ju ha att man kan använda internet hur mycket som helst, till samma pris. Här är det lite "så mycket du använder, så mycket betalar du för", och som de flesta av er vet så är internet min drog, och ah... de är kanske inte jätteglada över att jag har 10-dubblat internetanvändandet för dem...

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

det går inte att ladda upp dina penslar i photoshop, det är tydligen för många?

2010-12-11 @ 21:38:35
Postat av: Mirre

Förstår att det är mest fördelar med att bo där. Men fy vad obehagligt att duscha med så varmt, måste ju vara hemskt, samt vad kallt att sova om man behöver ha så mykt på sig.



Kan de inte skaffa ett abbonemang på internet bara för dig så att säga? Slipper du känna stress för du använder deras?



kramar

2010-12-11 @ 22:51:58
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: BlueVelvet

Sv; Hej Sanna! Jo det stämmer att det är min man som spelar Taggen i Johan Falk filmen GSI. Och jag kan berätta att han är mycket snällare IRL =) Otroligt att du lyckades klura ut det..

2010-12-12 @ 00:59:25
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: nathalie

Jag behöver verkligen hjälp :( Jag fixar inte det med att göra så min blogg får ny url www.sweetncute.se. Jag vet inte hur jag ska göra. Fick mail där det stod bland annat:

Hej Nathalie Flisbäck



Ditt webbhotellskonto som är kopplat till domänen sweetncute.se har skapats på vår server och för att använda de olika tjänsterna ska du använda nedanstående information.



Sanna, hur gjorde du när du fick din blogg url ändrad? Jag har inte en suck. Hoppas du kan hjälpa mig, jag blir så ledsen :(

2010-12-12 @ 08:55:15
URL: http://sweetncute.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad heter typsnittet där det står likes ? :D

2010-12-12 @ 09:09:54
Postat av: Jennifer

Om du kollar på http://fixbloggjw.blogg.se så ser du att rubrikerna i sidomenyn ligger lite utanför. Jag har försökt att lägga dom i mitten men får det inte att fungera. Vet du hur man gör ? :)

2010-12-12 @ 10:32:07
URL: http://jwfoto.blogg.se/
Postat av: nathalie

Gjorde ett inlägg i detta forum, du kan ju titta in där, udu borde känna igen bilderna jag lagt in eftersom du skapat det på one.com för inte så länge sen. Jag har fattat att det e ngt med dns nu iaf, men nu e jag fast :-D

2010-12-12 @ 10:32:25
URL: http://sweetncute.blogg.se/
Postat av: alvaas

Vad har hänt med julkalendern? Lucka 11 och 12 finns inte...?

2010-12-12 @ 11:08:05
URL: http://kissesandhugs.blogg.se/
Postat av: Bengt

Hoppas att du mår bättre. här är kallt.-13 ute inne är det varmt. Puss och kram mormor mormor.

2010-12-12 @ 11:37:52
Postat av: Lilly

Coolt. :D

Hiss och diss! ;) HIHI.

2010-12-12 @ 11:50:46
URL: http://lillysplace.blogg.se/
Postat av: Sandra - Foto

Den glipan låter verkligen inte kul! :(

2010-12-12 @ 11:59:53
URL: http://sandranilssonsfoto.blogg.se/
Postat av: nathalie

Jag fick hjälp o allt e fixat på den sidan, hur lång tid tog det innan du kunde gå in på din blogg o inställningar, till domänpekning för att lägga till din domän där? Gick det över en dag eller nån timme?

2010-12-12 @ 12:57:04
URL: http://sweetncute.blogg.se/
Postat av: Frida- i Australien

Det där med Internet är samma här! De är så efter med det. Här har de dock ett visst MB de får använda varje månad, annars får de betala mer. Och ja, jag är något utav en Internet addict också, spec. när det gäller YouTube. Jag älskar't! Men, får inte använda det här nu då, det "drar" för mycket. Himla trist, då Internet är det enda man har på vardagskvällarna. Typ, hehe.

2010-12-12 @ 14:06:51
URL: http://fridaamanda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0