Mina favoritresmål



1. Grekland

Jag älskar det. Grekland kan man alltid lita på, det är alltid fint väder (i alla fall alltid när jag är där) och maten is to die for. Big time. Det finns inget godare en grekisk sallad i Grekland.

2. Storbritannien
Jag har varit i London en gång och det var fantastiskt. Helt klart den vackraste staden jag har varit i. Jag gillar att det är så gammaldags, att det finns så mycket gammalt kvar och att det är så konservativt. Det finns dessutom så mycket att upptäcka i London, och jag gillar det, trots att jag inte är nån sightseeing-person.

3. Thailand
Även här spelar maten stor roll. Vädret kan få ett minus, men det beror ju mest på att vi var där när det var regnperiod, vilket inte var sådär jätteball... Menmen, thaimat är ju så otroligt gott, jag kan inte beskriva. Dessutom är det enormt roligt att shoppa i Thailand. Jag shoppar inte kopior, men det finns ju mycket annat, så som smycken och sånt.

4. Kina
Även här snackar vi shopping, och än en gång - jag handlar inte kopior, men man kan ju handla snygga ringar och smycken. Väskor går också, och kläder finns det. Jag gillar inte maten så mycket i Kina, men det är ju så mutlikulturellt, i alla fall där jag var (Shanghai) så det fanns alla möjliga restauranger; japanskt, vietnamesiskt, indiskt m.m.

5. USA
Här är det också shoppingen som gäller. Anledningen till att jag lägger USA så långt ner är för att det aldrig har nåt upp till mina förväntningar, vilket delvis är mitt fel då jag har haft skyhöga sådana. Inte ens New York imponerade speciellt mycket på mig. Jag har besökt en del stora städer i USA, så som New York då, Washington DC och Orlando. Det är himla roligt när man är där, och man förstår nog inte att man inte kan hitta samma upplevelser på fler ställen. Men jag vill ändå säga att det inte har nått upp till mina förväntningar tyvärr.
Trackback
RSS 2.0