Något man är bra på

Åh, har ni tänkt på vad roligt det är att vara bra på något?
Jag tycker själv att jag är hyfsat bra på Powerpoint, Photoshop och HTML. Så därför är det så himla roligt att göra sådant! Jag älskar beröm - även om jag är sämst på att kunna ta det till mig och tacka på ett bra sätt. Men hur som helst - just nu gör vi en livscykelanalys ("en metod för att åstadkomma en helhetsbild av hur stor den totala miljöpåverkan är under en produkts livscykel från råvaruutvinning, via tillverkningsprocesser och användning till avfallshanteringen, inklusive alla transporter och all energiåtgång i mellanleden" - Wikipeida).
Vi har kommit ganska långt, i vår livscykelanalys - vi analyserar Mcdonalds hamburgare. Och yay - då får ju jag visa mina powerpoint skills. Eller ah - det blir ganska så avancerat i alla fall. Och jag tycker det är så sjukt roligt med fina, snygga och lite avancerade powerpointpresentationer.


Två bilder ur min grupps presentation om vårt program/inriktning.
Själva framträdandet var dåligt, men powerpointen var i alla fall snygg. Och jag hade lagt ner hela min skäl - yay.



Kommentarer
Postat av: Linnea

Hyfsat bra? Du är ju hur duktig som helst. Det finns många (läs: mig) som inte kan ett dyft om sånt där! Du ska vara stolt över att du är duktig på nåt och har nåt att 'brinna' för! :)

2009-04-22 @ 09:37:45
URL: http://linneah.devote.se
Postat av: Malin Assarsson

Hej Sanna!

Jag sitter och gör en bland annat livscykelanalys på mc donalds och när jag sökte efter information om deras livscykel så kom det här inlägget upp. vi har försökt att kontakta mc donalds i två veckor nu men de verkar undvika frågorna och är näst intill omöjliga att få tag i. så jag tänkte passa på att fråga dig hur ni gick till väga med att få er information? har du några tips? oerhört tacksam för svar!

2011-10-11 @ 10:56:16
URL: http://malinassarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0