Saturday's agenda

Ja, vad händer egentligen en vacker lördag som denna?



Gårdagen innebar en lockig frisyr med massor av hårspray. Och när man sedan sover med det så blir det ganska rufsigt, för att inte säga... hemskt tovigt. Så idag blir det fram med balsamspray och bara lida, lida, lida.


Nu har jag hållt på med den där överraskningen tillräckligt länge, så det är faktiskt dags att den ska bli klar. Jag kommer nog att börja med detta, för föregående punkt på min dagordning är något jag bävar för (att borsta mitt hår alltså), och därför gör jag nog detta först! Så senare kan du förvänta dig att få reda på vad det är, Linnéa!


Jag har insett att min tvättkorg snart spricker för det ligger så mycket kläder där. Jag vet inte riktigt om jag orkar, men det står på min agenda och ska vara gjort innan solen går ner. Och det är i och för sig ganska viktigt om jag ska ha något att ha på mig i nästa vecka.


Det är underbart väder (himlans att jag glömde min kamera hos Maja igår.), och i ordet njuta tycker jag mig kunna ana sova, läsa, bada... ja, allt som är underbart helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0