Måndag - Spend money

Frukost på hotellet, tog en omelett med potatis idag, sedan ut i det vackra vädret. Vi tog the subway till Soho och styrde stegen mot Apple Store (där fick ni ju ett litet inlägg därifrån). Min lillebror skulle prompt köpa en iPhone, vilket alla visste att han inte skulle ha råd med. Numera kan man inte köpa det i USA utan 3G vilket betyder att man måste ha abonnemang som inte fungerar i Sverige. Om man inte vill betala 16 000 kronor det vill säga. Det sa de i alla fall på Apple Store. Vi hade ju så klart slagit vad om när han skulle börja gråta.
Vi gick in på American Eagle, men det var en stor besvikelse. Så Camilla och jag gick in på Forever21, vilket var en ännu större besvikelse! Hjälp, jag hade verkligen förväntat mig lite snygga saker, men jag hittade inte något alls. Blä. Dessutom hade jag ju tänkt att Linnea skulle få i alla fall någonting därifrån, men på grund av det dåliga utbudet får jag tänka ut något annat.
Efter Forever21 - The Disaster tog vi en fruktsallad på Dean & Deluca - en jättefin delikatessbutik mitt i Soho, den finns på massa andra ställen också såklart. Jag tog en papayasallad, hur gott som helst.
Vi bestämde sedan för att dela på oss och den kvinnliga delen av sällskapet (jag, mamma och Camilla) spelade ett säkert kort - H&M!


Jag i Soho.


Det fanns massor som jag aldrig sett i Sverige (och hoppas aldrig ska komma till Sverige heller) och jag fick med mi kornblå "jeans", en supersöt stickad tröja och en stor halsduk därifrån. Visste ni att H&M-klubbkort bara finns och fungerar i Sverige, förresten?
Oj, just det, innan dess gick jag in på Victorias Secret och köpte mig deras fantastiska läppglans. Mmmmh...
Det sista jag gjorde i Soho var att köpa vita Converse med blå och röd rand. Yay.
Sedan gick vi till Chinatown och åt en jättegod lunch.
Jag köpte mig en svart I ♥ NY tröja, och en likadan till Towe.


Dagens shopping.


Vi tog sedan tunnelbanan till 5th Avenue och gick till F·A·O Schwartz (eller något) - en leksaksaffär. Jag säger såhär - jag ingår inte i deras målgrupp och besöket blev kort.
Vi gick sedan till Abercrombiebutiken mitt emot Gucci, och vet ni vad? Det var kö in i butiken. Helt sanslöst. Och väl inne är det ju nedsläckt, det är hög musik, det var säkert 500 personer i lokalen, personalen dansade (pinsamt värre) och sprayade parfym överallt. Det var en allergisk reaktion blandad med tinnitusattacker. Haha.
Vi gick sedan till Central Park och satte oss på bänkar och "chillade" (usch vad fult ord ändå), och när vi hade gjort det gick vi till Columbus Circle in i Warnershoppingcentret.



Central Park.

Där fick jag med mig en påse från Sephora - med en mascara. Jag letade efter den sista Gossip Girl boken innan The Carlyles börjar. Den var tyvärr slut men jag får kolla på Walmart, haha.
Vi tog till sist tunnelbanan till Times Square och köpte biljetter till Broadwaymusikalen The Lion King till följande kväll. Det var lite coolare när det var lite mörkare, men inte tillräckligt coolt.



Andra gången på Times Square. Lite coolare, och lite bättre/snyggare bild. Haha.

Sedan åt vi middag på Ruby Tuesday´s. Äntligen fick jag mina Baby Back Ribs med BBQ-sås! Och Fredrik beställde en jättegod lemonaddricka.



Godaste Strawberry lemonade på Ruby Tuesday´s.


Måndag var det ja - och vi vet alla vad det innebär för Amerikas tv-tittare: Just det, Gossip Girl. Så innan lampan släcktes fick jag se mitt favoritprogram.
Trackback
RSS 2.0