Min bloglovin' ride - del 3



HANNAH LINNÈA Linnéa och jag har varit vänner från och till under, nu ska vi se... lite drygt sex år. I sexan var vi bästisar, och ja, nu räknas hon helt klart som en bästa vän för mig. Linnéa uppdaterar inte så ofta, jag vet inte riktigt vad det beror på - hon är jäkligt duktig på att plugga - men varje gång det plingar till på bloglovin' att min fina har uppdaterat, ja, då blir jag himla glad! Jag älskar hennes blogg, och jag älskar henne!

MATTIAS WALLENTIN Ja, som ni förstår är detta min pojkvän. Jag vet inte riktigt om den här bloggen gör honom rättvisa - för när han skriver så har jag lite svårt att förstå. Men liksom - face it, han är lite äldre än mig, han har läst mer i skolan än mig, han läser fräckare böcker och har varit aktiv längre än mig. Jag tycker dock att jag lär mig enormt mycket när jag läser hans blogg. Det kommer väl ett inlägg i halvåret ungefär, men jag prenumenerar ändå!

GABRIELLA - FÖR CORNELIA Detta är min fina lilla GMH (Gabriella Maggan Hjorth). Jag tycker att hon skriver otroligt bra, hon skriver kort och koncist, hon är precis som jag intresserad av mode och har en massa snygga kläder, och jag har ju tvingat henne att lägga upp dagens outfit! Ja, det är väl helt enkelt så att man vill följa med i hennes vardag, även om vi ses i princip varje dag.

Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

ska kika på bloggarna =)

2009-10-09 @ 09:48:52
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Tack så hemskt mycket :D



Kul och se vad andra läser för bloggar, då hittar man alltid nya favoriter!

2009-10-09 @ 09:52:52
URL: http://candis.se
Postat av: E

for cornelisa ?

2009-10-09 @ 13:35:33
URL: http://photobyemma.blogg.se/
Postat av: Lisa

Härligt! :) ( ps, kikade in på Mattias blogg, och jag fattade inte heller.. ;) )

2009-10-09 @ 22:35:40
URL: http://lisaandersson.blogg.se/
Postat av: linnea

love you soo much

2009-10-12 @ 17:00:26
URL: http://hannahlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0