I totally forgot

Jag hade helt glömt av hur den sista Gossip Girl boken jag läste slutade. Den slutade ju med en sneak peek på nästa bok - som handlar om hur det var innan den allra första boken började! Hur kunde jag glömma det? VA?!
Så när jag skulle ner och posta kläderna jag sålt på Tradera, så tänkte jag "Sanna, ge dig nu, klart du vågar läsa The Carlyles". Så jag gick in på Bokia och sa till mig själv "på sommaren kan man inte ha för mycket böcker, och därmed är du värd en ny bok". (Det är farligt när man har pengar på kortet, man använder det hela tiden)

Så jag spatserade fram till GG-hyllan, och såg två inbundna böcker. Ena - tre x Carlyles, andra - Du & ingen annan. Sistnämnda handlade om Serena, Blair och Nate och alla de andra. Men va, tänkte jag. Så jag började bläddra i de böckerna som kom innan, och kunde inte förstå - för den som jag hade läst sist (Älskar, älskar inte) slutade inte alls så som jag minns det. Och efter ungefär 10 minuter gick det upp för mig - ja, just det, Älskar, älskar inte slutar ju med en sneak peek på Du och ingen annan - som handlar om hur det var innan!
Yay, tänkte jag, en bok till mig, åh ja. Och det är inte The Carlyles, jag behöver inte möta min skräck ännu.
Och därmed blev Gossip Girl - du och ingen annan min.


Kommentarer
Postat av: E

Den har jag lääääst (a)

2009-06-23 @ 13:04:51
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0