Fin skönhet

Som ni säkert förstår är smink & skönhet något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag kan spendera timmar surfandes efter en perfekt mascara eller ögonskugga, strosa runt i butiker och leta efter det perfekta nagellacket eller drömma mig bort i skönhetsbloggarnas värld av otroligt fina produkter. Mina favoritmärken är Dior, id Bare Minerals och Chanel, men min plånbok håller inte alltid med mig på den fronten. Att köpa endast smink från dessa märken kan svida ganska hårt och därför tar jag alltid tillfället i akt när jag är utomlands och köper på mig ett lager. Men ibland räcker inte heller mitt lager och då står man där, tomhänt utan en Mineral Veil från Bare Minerals, till exempel. Det blir halvt kaos i mitt liv då, speciellt eftersom att jag bara använder smink och produkter som är viktiga för mig och proceduren, inte mindre och inte mer. 
 
Ibland händer det ju att man är out of stock och inte har någon planerad resa framför sig, vilket betyder att man troligtvis kommer att få ta tjuren vid hornen och inhandla antingen de produkter man önskar och vill ha trots att det svider, eller så får man köpa en billigare variant. Det många inte tänker på är att man ofta kan hitta bra produkter, sina favoritprodukter på internet till mycket billigare pris än vad de stora skönhetskedjorna erbjuder. Ett sådant exempel är Nice Beauty, de har inte bara det som jag lagt i kollaget här nedan ↓ utan även otroligt många fler produkter från välkända märken. Jag är ju väldigt sugen på allt det nedan, jag är en liten beauty junkie, så att säga. 
 
 
Mascara från Chanel, rouge från Dior, nagellack från Essie & rougepensel från Zenz. 


Brukar ni handla smink via nätet?
Om inte är detta ett skonsamt tips för plånboken!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentarer
Postat av: Mima

Javisst, jag brukar shoppa smink på nätet, det negativa är ju givetvis att man måste googla "swatches" för att få en bild av hur den där ena ögonskuggan verkligen ser ut i dagsljus el. dy. för att inte bli besviken när man står hemma med paletten väl i handen. Nagellack är toppen att beställa via nätet tycker jag :D Men aj aj så farligt ;)

2013-09-08 @ 22:14:53
URL: http://mimedus.papper.fi
Postat av: Jackeline

Brukar alltid testa ut i en affär vad jag vill ha, sen leta upp de på nätet. Sveriges butiker tar så mycket överpris så det knappt är sant!

2013-09-09 @ 22:53:32
URL: http://backstagestyling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0