Life



Häromdagen var vi hos min vän Valentina och köpte på oss lite bra grejer nu inför hösten. Höstdepression är ju ett myntat uttryck som är välkänt. Genom allt detta hoppas vi kunna förebygga den nedstämdhet man kan uppleva under hösten och vintern, mycket på grund av mörkret och kylan. Det vi köpte (utöver det som Roberto köpte till sig själv och även pressad kokos att steka i då det är fett som inte tas upp av kroppen, samt ett slags tigerbalsam importerat från Bolivia och tabletter som stabiliserar blodsockret efter att man har ätit) är detoxtéet Pukka med smak av Vanilla Chai som jag är halvt besatt av, ingefärasnacks med smak av citron, fruktsnacks, en vetekudde, multivitamin Kvinna (till mig), D-vitamin, rosenrot, Stevia-kexbars, Swebar proteinbars och lite lakritssnacks. Så nu ska jag verkligen vara duktig och ta alla dessa vitaminer varenda dag. I somras tog jag rosenrot vilket fungerar alldeles utmärkt, jag kan absolut rekommendera det.

Bor ni i Göteborg tycker jag att ni ska besöka Life i Sisjön (vid Willys), Valentina och hennes mamma driver den butiken och de är båda enormt insatta och engagerade i hälsokost!

Äter du något kosttillskott eller vitaminer?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra grejer ni köpte :) Jag tar abcde-vitaminer ibland, och blutsaft får jag köra på också. :)

Svar: Ja, jag har funderat på blutsaft eller annat järntillskott men ska först gå och kolla mina järnvärden så att jag inte sätter i mig massa järn när jag inte behöver det :)
sannas rum

2013-10-27 @ 17:44:30
URL: http://nannna.se/
Postat av: Jenny

Jag skulle nog behöva äta någonting extra för att bli lite piggare, blir ofta trött och deppig när det är höst/vinter.

Svar: Rosenrot är bra då, och D-vitamin för att få lite mer energi :)
sannas rum

2013-10-27 @ 18:30:14
URL: http://citronerochmakaroner.blogg.se
Postat av: B R O W N S U G A R

åh nu blev jag sugen på att åka dit :D

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska, som sagt är både Valentina och hennes mamma sjukt duktiga! Vi har jättetur som lärt känna dem, tkr jag, nu har vi massor av vitaminer och goa grejer som dessutom är bra för kroppen :) hihi
sannas rum

2013-10-27 @ 19:02:09
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha jo det kan vara smart. Förra året var jag tvungen att kolla mina värden, men allt såg jättebra ut! Men är trött hela tiden så jag drack det ändå.. Fast i år kanske jag ska skippa det, det är ju inte så gott heller tycker jag! Hehe

Svar: Ja, min kompis som jag va hos igår sa att det är inte bra att få för höga järnvärden. Då rekommenderar jag Rosenrot istället, det känner jag mig väldigt pigg av, och D-vitamin också :)
sannas rum

2013-10-27 @ 19:42:16
URL: http://nannna.se/
Postat av: Johanna

Oj, det har jag inte tänkt på :o Åh tack, jag får testa det :) Jag är väldigt dålig på att få i mig vitaminer :/

Svar: Ja jag med, men nu har jag lagt alla i sammetspåsar i väskan, det som ska tas innan lunch och de som ska tas på morgonen har jag lagt på mitt sminkbord så att jag itne glömmer dem :D
sannas rum

2013-10-27 @ 19:56:16
URL: http://nannna.se/
Postat av: Johanna

Vad smart av dig! :D

Svar: Hihi, njaa, men det är ett tips :D hihi
sannas rum

2013-10-27 @ 19:58:59
URL: http://nannna.se/
Postat av: Ella Stork

käkar proteinpulver bara :)
sv: tack Sanna, verkligen! kram

2013-10-27 @ 23:19:01
URL: http://ellastork.blogg.se/
Postat av: MY VESTLUND '

MUMS!

2013-10-28 @ 00:37:57
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: Tess

Vad härligt att fylla upp med produkter! :) Kram

Svar: Verkligen :) Jag gillar det massor!
sannas rum

2013-10-28 @ 17:47:06
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Det finns mycket jag borde testa! Ingefärasnacks låter väldigt gott.

Svar: Det är det, men bara i riktigt små mängder :)
sannas rum

2013-10-28 @ 20:30:44
URL: http://www.junitjejen%2Cse
Postat av: Liie

Kul med nya grejer! Jag brukar inte äta så mycket sånt där, finns så mycket att välja på och jag har ingen koll, och inte heller pengar till det, haha. Det enda jag känner igen är Swebar, den med mintchoklad är väldigt god!

Svar: Åh men åk till en Lifebutik och förklara vad du vill ha hjälp med. Varje gång jag är med Valentina så säger jag nåt och då säger hon "Men testa detta.." också testar jag och ser om det är nåt för mig helt enkelt :)
sannas rum

2013-10-29 @ 00:17:23
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Julia

äter inget sånt just nu utan det enda som jag har från life just nu är ett pulver som heter recharge som man ska orka mer och bli piggare av, funkar rätt bra faktiskt :)

sv: tack kul att du tycker det:D

Svar: Ja precis :) Det är lite det rosenrot gör också :)
sannas rum

2013-10-31 @ 15:24:49
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Liie

Hehe, jag vet inte ens riktigt vad jag vill eller borde ha hjälp med, så liten koll har jag! Och jag är ganska skeptisk av mig och tror alltid att när jag frågar någon så kommer jag bli lurad till att köpa saker jag egentligen inte behöver. Så är det i alla fall när man köper elektronik tycker jag mig ha märkt!

Svar: Men gå till doktorn först och se vad du har brist på så kan du sedan få hjälp med vad du vill ha :) Jag använder främst Multivitamin (för att få i mig lite av varje), D-vitiamin (vi har ju ingen sol på vintern som kan ge oss det = höstdepression för många) och Rosenrot (prestationsförhöjare och man blir piggare!), sedan använder jag ju då Colladeen Plus och Vitamin B5 för hyn :)
sannas rum

2013-11-01 @ 03:19:09
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Liie

Njaa doktorn är inget för mig, jag ska vara riktigt sjuk innan jag tar mig dit :) Jag äter en sån där brustablett ibland med vitaminer, det får räcka :)

2013-11-06 @ 22:34:15
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0