Bucket List - El Clásico på Santiago Bernabeu



Jag har ju skrivit lite grann om vad min - just nu inte nedpräntad på papper - Bucket List innehåller och jag har kommit på en sak till. Alla vet inte detta, men jag spelade fotboll under större delen av min uppväxt. I åtta år sparkade jag boll ett par gånger i veckan och jag älskade det. Jag stod i mål och var faktiskt, om jag får säga det själv, ganska duktig på grund av att jag släppte allt vad bollrädd heter. Jag riktade in mig på att jag skulle ta bollen, och hur jag gjorde det spelade ingen roll, smärtan begravdes alltid av det självförtroende jag fick av allt beröm. Det är ett av mina största misstag att jag som femtonåring valde att sluta. Jag vågar inte börja igen då jag vet att det enda jag "hade" var min brist på bollrädsla, någon teknik har jag aldrig besuttit, och att börja nu skulle kräva mycket träning för att vara där jag var som ung.

Intresset för fotboll har jag dock behållit trots att jag inte spelar själv längre - jag älskar att kolla på mästerskap, cuper och La Liga. Att gå på en Allsvensk match då och då är inte heller fel även om det inte är lika vackert som det är i Premier League (engelska ligan) och La Liga (spanska ligan). Men tillbaka till min Bucket List; på den finns också att åka till Madrid och se El Clásico (läs, "Klassikern" som är mellan Spaniens två bästa lag - Barcelona och Real Madrid och som för övrigt spelas även idag) på Real Madrids hemmaarena Santiago Bernabeu. Det är dessutom en dröm som jag delar med min sambo (som faktiskt har fått mig att bli ett fanatiskt Real-fan och en enträgen Barcelona-hatare) och jag hoppas verkligen att vi någon dag kommer sitta i den spanska värmen, i den spanska huvudstaden och se Ramos & Ronaldo kicka Barcelonas ass, haha. Fotbollsbiljetter till Real Madrid - det står högt upp på min Bucket List!

Vad är er största dröm?
Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Att åka till Las Vegas med MYCKET PENGAR... haha...

Svar: Haha, vi får hoppas att du har meeer pengar när du åker därifrån då (;
sannas rum

2013-10-26 @ 19:12:41
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha jag har delvis samma dröm som du, bara att jag är ett Barcelona-fan som skulle vilja se matchen på Camp Nou :P Allra helst hade jag velat åka dit när Henrik Larsson spelade i laget fortfarande, det är och kommer alltid vara min absoluta favoritfotbollsspelare :)

Svar: Åh ja okej :) jag kan ha överseende med att du hejar på Barca, haha. För mig är Zlatan, Mellberg och Ramos favoriter, men klart att den gamla skolan var fantastisk den också - Henke Larsson, Magnus Hedman (han var en förebild när jag var yngre och spelade), men även utländska spelare som Figo, gamla Ronaldo, Roberto Carlos, Zidane (dock helt fantastiskt att han är ass i Real nu!!), Henry, Totti, Edgar Davids, Rivaldo och Ronaldhino. Hade kunnat hålla på i evigheter! Det var tider det. Eller när Taco Svensson faktiskt var en duktig fotbollspelare, när Isaksson faktiskt tog en och annan boll, Kim Källström pallade en hel match och Mellberg fortfarande spelade i landslaget. Det var VERKLIGEN tider, det!
sannas rum

2013-10-26 @ 19:25:45
URL: http://legenwaitforitdary.devote.se
Postat av: Emma

Haha, så svårt att välja bara en! Men att en dag lyckas bli journalist eller liknande, är nog verkligen en dröm, samma sak med att någon gång få ströva runt på Londons gator. :)

Svar: Åh men det låter som bra idéer, det tror jag verkligen du kommer lyckas med :) Och London är världens bästa stad :D
sannas rum

2013-10-26 @ 19:44:33
URL: http://momentsofjoy.blogg.se
Postat av: towe

vilken fin dröm! Min största dröm är att få resa jorden runt faktiskt... skulle ju vara HUR häftigt som helst.

Svar: Ja det hade inte vart helt fel det heller, det är också en dröm jag har :) Eller i alla fall besöka Sydamerika så att jag har varit i alla världsdelar ;D
sannas rum

2013-10-27 @ 11:51:14
URL: http://towem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0