Travelling Board

Fick idén utav en kompis, så för ett tag sedan tänkte Roberto och jag att vi också skulle göra en Travelling Board där vi skriver upp alla resmål vi önskar göra. Det bästa jag vet är att resa, men tyvärr blir det inte lika ofta längre. Nu går pengar åt till mat, hyra, el osv. Vi har dock börjat spara undan så att vi i alla fall kan få komma iväg en stund i sommar. Det blir spännande för vi har ingen aning om vart vi hamnar, utan vi ska bara boka det bästa vi hittar och åka inom 1-3 dagar typ... Jag känner att det för det första blir väldigt kul att göra så, spännande som sagt, men sedan har man ju också möjligheten att kanske vara borta lite längre om priserna är överenskomliga.

Denna Travelling Board kommer i alla fall att bli en tavla så småningom. Vi har platser från hela världen som vi vill besöka, vissa är vi mer angelägna om att åka till, andra not as much, men det hade inte varit helt fel att kunna pricka av alla dessa ställen när man är gammal och grå. Några av mina favoriter är Tel Aviv (Israel), Plitvicesjöarna (Kroatien), Tokyo (Japan) och Whitehaven Beach (Australien).

VAD ÄR DITT DRÖMRESMÅL?

Kommentarer
Postat av: MaiaOlivia

Hej kan inte du vara så super snäll och lägga ut videon om slideouts här på bloggen med alla koder och allt för jag såg att den fanns ute på videofyme

Svar: Den kommer, men jag lägger inte upp flera videos på en dag, så den kommer imorgon vid halv tre-tiden :)
sannas rum

2013-05-01 @ 18:41:19
Postat av: Ditte

Vilken bra idé men en travellingboard! Jag har några resmål kvar som jag gärna vill besöka; Galapagos, Påskön, Sydafrika och Japan i första hand. I övrigt är jag nöjd med de 50 tal länder jag besökt Och jag återvänder ju gärna till Kina och Thailand. Vad gäller Europa gilllar jag Berlin, London, Paris, Mallora och en del grekiska öar...Men att resa är ju ett sätt att leva.
Spännande att se var ni hamnar i sommar!

2013-05-01 @ 20:19:00
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Louise

Vilken kul idé! Jag har massor med länder jag vill åka till, och otroligt många städer och byar i varje land också. :) Vill bla pricka av alla byar och städer i England.

Svar: Oj, alla byar också? Det blir till att åka nu, hehe (; Eller menar du alla i England eller alla i Storbritannien? Jag har ju bara varit i London i England, men hade gärna åkt till Brighton också :)
sannas rum

2013-05-01 @ 21:06:10
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Sv; Hihi ja, fast hittade nog en annan som jag tänker använda som känns lite mer "middag" ^^ Kramisar Carro

2013-05-02 @ 07:39:35
URL: http://quiethell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0