Ett korallfärgat ikonpaketHär kommer ett nytt ikonpaket som ska vara lite korallfärgat! Ni är givetvis välkomna att använda dessa, när och hur ni vill, men endast för privat bruk. Därför följer här ett par enkla regler, så att vi är 11O% på det klara med när du inte får använda dessa ikoner.

REGLER:
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en betaldesign för någon annan, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en gratisdesign för någon annan, men där det står att du, och endast du har gjort designen.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i nedladdningsbara gratisdesigner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i designauktioner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i en designutlottning där det står att du, och endast du har gjort designen.

Kort och gott; dessa ikoner är för privat bruk, de får inte användas i ett kommersiellt syfte där någon tjänar pengar. Med det sagt vill jag också förtydliga att det inte krävs några länkar om du som privatperson använder dessa ikoner, men däremot blir jag väldigt glad om någon väljer att länka mig! Då är det no strings attached.

Om jag mot förmodan hittar en blogg/bloggare som brutit mot reglerna ovan följer mina vanliga åtgärder; jag varnar med en kommentar, jag anmäler till blogg.se och om det är nödvändigt polisanmäler jag.

Kommentarer
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Du är så enormt duktig! :D Kan du göra ett inlägg där du tipsar om snygga penslar att ladda ner till photoshop? :) Kramisar Carro

Svar: Hmm, jag brukar typ bara söka på vad som än faller mig in på deviantart.com, men kan givetvis göra ett inlägg om det och tipsa lite :D
sannas rum

2013-05-04 @ 13:55:13
URL: http://quiethell.blogg.se/
Postat av: ❥ Daniella Järpenberg

Gud vad fina! :D

Svar: DU KAN VA FIN :D
sannas rum

2013-05-04 @ 16:59:18
URL: http://ddaniellaa.blogg.se/
Postat av: E B B A

Åh vad fint! Älskar stilrent och snyggt!

Svar: Tack gosan :)
sannas rum

2013-05-06 @ 07:25:24
URL: http://snorptorpan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0