Ledsen, arg, besviken



Åååååååååh, just nu vill jag bara dunka huvudet i väggen. Jag har suttit i timmar och spelat in nya videos till er och när jag ska ladda upp dem möts jag av meddelandet ovan. Videofy.me har slutat med att låta mig som användare ladda upp grejer via deras hemsida; man kan bara ladda upp via appen... Jag måste alltså importera allt i min iPhone innan jag kan ladda upp det för er, and that sucks, tar ju ages! Fy fasiken vad besviken jag är, det här suger rent ut sagt!

Jag har försökt hitta appen så att jag kunde ladda ner den till min Mac, men det gick ju inte heller. Jag är så frustrerad just nu att jag bara tänker gå och och lägga mig istället. Seriöst nära till tårar... Någon som har tips om en annan sida där jag kan få lite utdelning för mina videos, men där ni inte behöver betala för att titta?

Kommentarer
Postat av: Pontus Granlund

Ladda upp på youtube istället! :)

Svar: Vad får jag för utdelning där då?
sannas rum

2013-07-03 @ 00:30:09
URL: http://pontusgranl.blogg.se/
Postat av: Melissa

Camtasia 8 har jag använt. Gratis i en månad, använder det just nu och man kan importera direkt från programmet till youtube. Sen är det ju bara att bädda in om man vill ha dem i inläggen.
Blev också skiiiitsur :(

Svar: Jag har ett program, men jag vill ju ladda upp det via videofy eller liknande så att jag får det stödet som videofy ger. Jag vill tjäna pengar på det som jag gjort fram tills nu, då har det ju blivit en morot Att göra fler videos.
sannas rum

2013-07-03 @ 10:48:18
URL: http://dewit.blogg.se
Postat av: Fanny

Jag såg det förut, såå dåligt!
Jag har en nystartad blogg och då ska jag ladda ner och installera din gratis bloggdesign #9. Den är superfin!
Jag har läst användarvillkoren men jag är osäker på om jag får ta bort dropdown menyn och göra den till en vanlig sidomeny istället? Jag kommer självklart att ha kvar länken att det är du som har gjort designen. :)
Tacksam för svar!

Svar: Absolut, så länge min länk finns kvar så :)
sannas rum

2013-07-03 @ 17:29:47
URL: http://fannyjulia.blogg.se
Postat av: Natalie

Vad dåligt! Vet inte vad det finns för andra sidor där man kan ladda upp videos, det skulle isåfall vara Youtube och sedan ska det finnas något partner program.. Vet dock inte riktigt hur det fungerar men googlade lite snabbt! : https://support.google.com/youtube/topic/14965?hl=sv&ref_topic=2676320

Hoppas det löser sig!

Svar: Ja, någon pratade om Adsense, får kolla på det :) Tack för tipset!
sannas rum

2013-07-03 @ 18:02:34
URL: http://kitsune.blogg.se
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Jag känner likadant som du. Det är skitdåligt. Jag är så nära mina 500 kr men kommer nog inte komma upp till det då jag inte kan ladda upp nya. Förstår inte hur de tänkte

Svar: Nää, man får väl ladda upp lite fjantvideos hehe ;P ska, som ngn skrev här, kanske gå över till Youtube och köra AdSense istället :)
sannas rum

2013-07-03 @ 19:36:54
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: tinabanck.blogg.se

Åh vad surt!! Jag gillar dina videos. Hoppas det fixar sig. Jag kan tyvärr inget om videos. :{

Svar: Har fått lite tips här och var, så ska säker tkunna lösa dt :)
sannas rum

2013-07-03 @ 20:49:54
URL: http://tinabanck.blogg.se/
Postat av: Charlotte Andersson

Du kan ladda upp på youtube och få betalt via Google adsense tror jag! Googla på det, jag vet iaf folk som får betalt på youtube :)

Svar: Absolut, tack så hemskt mycket för tipset :)
sannas rum

2013-07-03 @ 21:04:53
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: Ditte

Så trist! Bedrövligt! Tyvärr kan jag inte hjälpa till, men jag håller tummarna för att det skall ordna sig och att du kan lägga ut de videos du jobbat hår med.

Svar: Äsch, jag hittar nog ett annat sätt :) Tänker aldrig sluta med videosarna, jag älskar att göra dem ;D hihi
sannas rum

2013-07-03 @ 22:40:32
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Kaffehörnan

Gud vad tråkigt

Svar: Ja, fast jag löser säkert nåt annat sätt, tänker inte sluta med mina videos :)
sannas rum

2013-07-04 @ 01:54:07
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Elena

Nej, vad trist! ):

Svar: Ja, men inser att det finns värre saker här i världen, får bara leta upp nåt annat sätt :D
sannas rum

2013-07-04 @ 18:44:30
URL: http://ellisono.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Men AJ!! Hoppas det löser sej...

Svar: Ja, det gör det alltid :)
sannas rum

2013-07-04 @ 22:49:37
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: C by Caroline ♥

Sånt där är ju bara så irriterande! :(

Svar: Verkligen, men fick tips om Google Adsense, så ska prova det ihop med Youtube (bara att jag tycker att youtube-spelaren är fulare än videofy :(
sannas rum

2013-07-04 @ 23:20:57
URL: http://cbycaroline.blogg.se
Postat av: Cajsa Lindahl

hehe och jag använder min kamera mest hela tiden så känner att jag måste nästan ha det..^^

Svar: Hehe härligt :)
sannas rum

2013-07-05 @ 11:56:24
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Isabell

Åh men vad jobbigt. Är det ett problem som hållit i sig längre eller är det tillfälligt? Jag kan tyvärr inte komma på någon lösning för dig nu. Men tänkte du kanske kan tipsa mig om något bra inspelningsprogram? :)

Har testat många olika, och den enda jag gillade var camtasia, men de behövde man ju betala för sedan. Så något gratis och simpelt vore ju mer än bra. Skicka gärna ett svar om du orkar & känner för det :) Kram Sanna

Svar: Nej, alltså man kan inte ladda upp via videofy längre, bara via mobilen, så det är permanent. Jag använde Camtasia när jag hade pc, men det kan du ju ladda ner, så behöver du inte betala. Gratisprogram tror jag tyvärr inte det finns några bra.
sannas rum

2013-07-05 @ 13:11:51
URL: http://bellefix.se/
Postat av: Nora Ekerfelt

Men åhh, vad synd! Använder videofyme mer från datorn än från mobilen, hur tänkte de!? De vill säkert vara med och konkurrera med Vine & dem... För mig gör det inte så jättemycket, men för dig som kämpar & sliter med dina videos så förstår jag att du vill få ut något utav det också. Tycker på riktigt att de borde göra ett undantag för dig! :)

Svar: Ja kan tänka mig att de vill konkurrera på den marknaden, men synd... Jag har alltid vart en av deras toppbloggare (även om storbloggarna givetvis har många fler views än jag, så har ju jag mycket ändå...) också blir det såhär :/ Men får försöka med nåt annat istället :)
sannas rum

2013-07-07 @ 19:29:44
URL: http://everydaynora.blogg.se/
Postat av: Alice

Måste bara tipsa dig om att jag har gjort ett inlägg på min blogg hur man på ett lätt sätt kan ladda upp en video man filmat med kamera/datorn på videofymed! funkar hur bra som helst och går fort när man lär sig! Har även spelat in en inte sååå bra video. Inlägget hittar du här http://alicelindstrom.se/2013/july/ladda-upp-videos-fran-datorn-till-videofyme.html#comment

Svar: Tack så hemskt mycket, det får jag allt ta att kolla på :)
sannas rum

2013-07-14 @ 09:42:39
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: Mia-Marie

Varför inte göra en youtube kanal rent av - egen sajt där och ladda upp allt du vill, få följare och skapa ett adsense konto via google och tjäna pengar!

Coolt vore också om du klarade av att koda blogger/blogspot och börja göra design för det - klassisk mall/gamla mallarna går att koda...

Det skulle ge pengar, finns inte många alls som gör designer på beställning dit =) och google, youtube - blogger är stort!!!

Svar: Absolut, jag får ta och sätta mig och försöka bli bättre på blogger/blogspot (jag hade det innan men bytte när jag inte förstod mig på det, det var visserligen 7 år sedan...) Jag har förresten kommit hem nu så nu har jag svarat på ditt mail :)
sannas rum

2013-07-15 @ 10:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0