Önskelista



Viva La Juicy parfym från Juicy Coutoure, Deborah Lippmann Boom Boom & Candy Shop, Skull earphones från Friis & Company, klocka från Marc by Marc Jacobs, clutch från Vila, armband från Marc by Mac Jacobs, tofflor från Shepherd, skärp från Moschino, laptopfodral från Marc by Marc Jacobs, kofta från Ester Eleonora / Fanny Michel, ögonskugga från Chanel, body mist från Victoria's Secret, örhängen från Dyrberg / Kern, mobilväska från Mulberry och ögonskugga från Urban Decay .


När jag fyller år ( 10 dagar kvar ! ) ska jag bara önska mig saker till mig själv ! Jag har i över ett år endast pumpat in pengar i lägenheten och inte tänkt så mycket på mig själv . Tror jag kan räkna på mina tio fingrar alla grejer jag köpt till mig själv det senaste året .. Nej, överdrift, men jag har verkligen lagt 90% av allt jag har kunnat lägga på lägenheten . Jag har fått presentkort i julklapp, födelsedagspresent, alla presenter jag har kunnat få har handlat om inredning eller saker som behövs i vårt hem . På min 22:a födelsedag ska det dock bara bli saker till mig . Allt annat kommer jag - ärligt talat - lämna tillbaka ..

Kommentarer
Postat av: Karolina

hade inte sagt nej till de fina grejerna heller ;)

2013-01-19 @ 17:56:33
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Snacka om att dina bilder skapar "vill ha" begär, haha!

Håller med dig, har också mest spenderat pengar på inredning på sista tiden. Nu vill jag unna mig själv saker istället!

Hoppas du får en grym lördagskväll!

Svar: Jag har givetvis inget emot att lägga det på inredning, jag äääälskar inredning :) Men detta år vill jag ha födelsedagspresenter som är till mig :D
sannas rum

2013-01-19 @ 20:52:39
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se
Postat av: amanda

Hej. Vad heter typsnittet du har i dina inlägg och vilken storlek har du på det?

2013-01-19 @ 20:58:52
URL: http://onestyle.blogg.se
Postat av: Junitjej

Hoppas du får allt du önskar dig!

2013-01-20 @ 07:43:51
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Emma Härnqvist

Vad bra du är, så ska jag också tänka nu när jag fyller år (ja, om re månader eller så) kram

2013-01-20 @ 10:22:57
URL: http://perfektion.blogg.se
Postat av: Nicole

Koftan såg härlig ut :)

Svar: Åh ja, den är faktiskt på REA nu, typ halva priset ! Kanske ett kap ? Hade dock velat ha den i guld istället, den fanns innan, men verkar vara slutsåld !
sannas rum

2013-01-20 @ 11:53:20
URL: http://xoxonicole.com
Postat av: Charlotte

Har fått dille på Dyrberg Kern smyckena :) Finns en ring därifrån som jag ska köpa när lönen kommer :)

Svar: Åh vad kul :) Roberto har köpt ur den serien Star till mig ett par ggr, så jag vill ha ett par örhängen som matchar resten :)
sannas rum

2013-01-20 @ 14:08:14
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Agnes Bergling

Hej !

Jag har tänkt att ladda ner en av dina gratisdesigner, men jag vet bara inte hur.. Alltså, jag har fått ner den på datorn oså, men sen när jag trycker på den, så kommer det upp olika dokument med massa olika tecken. ( vad jag fattar ska man klistra in de på något ställe?) men jag vet inte var, och vilka som ska vara vart osv... :(
vill verkligen ha denna design för den är så fin men kan inte fåå in den!!!

Förresten, ska man ha någon speciell grunddesign från blogg.se innan man ska börja fixa och trixa själv/ lägga in en design? Vilken hade du? :)

KrAM !!!!!

Svar: Du går in på Design och sedan heter ju dokumenten vad varje sida heter; stilmall, Framsida, Inlägg osv. Klistra in den på den rätta sidan helt enkelt. Jag minns inte, jag hade grunddesign 2008, sedan dess har jag utgått från en egen stilmall som jag arbetat utifrån :) Lycka till !
sannas rum

2013-01-20 @ 16:53:41
URL: http://agnesbergling.blogg.se
Postat av: Charlotte

Fick ett jättefint halsband av Rickard i julklapp. Första smycket från någon kille. Det var vackert att få. Något alldeles speciellt tycker jag! Hade inte önskat mig något och visste inte ens om det märket innan han köpte. Har iof sett ett halsband han har med ett tjockt kors typ. Men han bra smak! :D Uppenbarligen R med ;)

Svar: Åh vad kul :) Men så du fick aldrig något av T som var ett smycke ? Oj, vad weird, vad fick du av honom då ? Jag menar killar köper ju typ alltid smycken, hehe . Men vad söt han är ! Ja, Roberto hade tittat ut detta helt själv, kontaktat mina bästa vänner och frågat vad de tyckte och sånt, sååå söt :D
sannas rum

2013-01-20 @ 18:50:29
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

riktigt fina grejer:D

2013-01-21 @ 22:33:52
URL: http://eemma.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0