Jämt & ständigt

Åååååh, vad det är jobbigt när man börjar göra lite "mainstream"-designer och helt plötsligt inser att man själv vill gå tillbaka till att ha det så också .. På senaste har ju mina designer varit väldigt "enkla", jag har velat ha en väldigt stilren blogg, men jag tycker inte att jag lyckas . Jag skulle vilja gå tillbaka till någon av mina gamla designstilar nu, nästan .. Fast ändå inte . Roberto tycker absolut inte det ! Han tycker att detta passar mig och han tycker att jag inte borde göra läsarna meeer förvirrade än vad de kanske redan är .. Han har väl säkert rätt !

Ett urval av mina designer här på sannas rum, utan kronologisk ordning !

Kommentarer
Postat av: B R O W N S U G A R

Jag gillar den andra på sista raden, så fin!

2013-01-16 @ 21:17:40
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Ditte

Vilken kreativitet! Jag blir ännu mer impad. Och samtidigt glad för att du gjort min.

2013-01-16 @ 22:35:49
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Maja

Den tredje från vänster längst upp är en av mina favoriter :) Även den andra från vänster längst ner tyckte jag mycket om, har för mig att den var lätt att hitta i också? :D

Svar: Åh jag minns inte riktigt, hade den för nästan två år sedan nu (my god, vad tiden går fort !) Men tkr du att min nuvarande är svårnavigerad ?
sannas rum

2013-01-17 @ 16:07:11
URL: http://youkai.blogg.se
Postat av: Maja

SV: Nej, det du har nu är väldigt enkel att hitta i förutom att jag från början inte fattade att arkivet fanns längst ner på bloggen men det är nog bara jag som inte var tillräckligt smart för att förstå det ;) i övrigt så tycker jag att den designen du har nu ser väldigt proffsig ut, vet inte varför det är bara det intrycket jag får :)

Svar: Åh vad roligt att höra ändå, blev lite skraj där haha. Funderar dock på att byta ändå, är lite trött på denna typ, föredrar nog mer "inramade" bloggar, även om detta är himla snyggt !
sannas rum

2013-01-17 @ 21:39:23
URL: http://youkai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0