I wait with good intentions



Godkväll, kära människor . Jag är fortfarande sjuk ( hujedamej ) och har därtill fått blåsor i näsborrarna för att jag snorar så mycket . Stackars stackars mig ! Dock har jag ju haft tid att göra designer, när jag nu varit hemma, en ljusglimt i det annars ganska mörka vardagen hehe .. Jag har ett par stycken jag håller på med just nu, men har blivit klar med lika många, så det är skönt . Emellan varven har jag pillat fram en ny design till mig själv som jag släpper i nästa vecka . Nu känner jag att det är lika bra att jag kör på det jag är bra på - grafik, design & Photoshop . Så min nya design ska föra tankarna dit, man ska liksom känna redan när man kommer in på sidan att aha, det här är en tjej som är ganska bra på det där med bloggdesign ! Designen framhäver mina sådana kunskaper på ett helt annat sätt än min nuvarande, som jag faktiskt tröttnat på ..

Jaja, imorgon måste jag tillbaka till jobbet, sjuk eller ej .. Jag hatar att vara borta från jobbet och orkar inte börja fippla med vårdcentralen heller, så jag får pallra mig dit imorgon . Börjar visserligen klockan 15, men har ett möte dessförinnan .

Kommentarer
Postat av: Kajsa Johansson

du får krya på dig!!

2013-01-20 @ 18:59:09
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Siri/The Lion Queen

Ja ny design, peppa! :D

2013-01-20 @ 19:21:23
URL: http://thelionqueen.blogg.se
Postat av: Lotte

Spännande! Det ser vi fram emot :)

2013-01-20 @ 22:23:42
URL: http://lottesvarld.se
Postat av: Harriet

Heej ååh dina designer är så fina, använder en av de nu och älskar den verkligen. Så fin och samtidigt enkel! Du är grym längtar till att få se flera :)

2013-01-21 @ 12:04:44
URL: http://akidi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0