Lördagsmys, thaimat, IKEA & Pluras spanska kök



Lördagsmys framför Melodifestivalen med ost&kex, avokado, mörk choklad och lite popcorn . Och varsitt glas vitt !


Jag och min kärlek har myst ner oss i soffan, jag i nattlinne från Indiska och massa filtar . Vi kollar på Pluras spanska kök just nu . Till middag blev det thaimat ( unnade oss efter en bra träningsvecka samt flera timmar på IKEA ) vilket var helt gudomligt yummy . Jag har fått mitt sminkbord, men vi har roddat om lite - det blev en annan pall, jag fick en fårskinnspäls ( ej äkta ) att ha under för att gosa till det, och ett annat bord . Först ville jag inte ha toalettbordet för att man var tvungen att fästa det i väggen . Så jag började kolla på andra alternativ, och vi tänkte att vi skulle bygga ihop ett eget med skiva och ben . Då säger personalen på IKEA att man inte alls behöver skruva fast toalettbordet i väggen .. Men då hade jag ju redan riktat in mig på att göra mitt eget bord . Till slut blev det en frostad glasskiva med vita ben . Jag är nöjd !

Som sagt fick jag lite andra smågrejer också; vi köpte lamporna såklart ( dock fanns inte själva glödlamporna, så dem får jag köpa senare ), spegeln, en papperskorg och lite förlängningssladdar ifall att ! Jag tror det blir fint . Tanken var ju att matcha bordet med Malm-byrån, men när jag ångrade mig angående toalettbordet så insåg vi att det inte skulle bli samma material, så då valde vi ett som skilde sig kraftigt istället för att ta en skiva som nästan matchade .. Pappsen kommer och skruvar upp grejerna på väggen här någon dag, så jag är nöjd .

Kommentarer
Postat av: Julia Ingvarsson

Likadant bord som jag har till nagelbordet, fast jag har hurtsar under mitt och den där "nästan" malmskivan :) Hurtsarna är riktigt bra, ett tips! :)

Svar: Aah :) Nu valde ju jag en glasskiva till slut :) Det var synd att Malm-ytan inte fanns, hade helst tagit en som matchat byrån . Jag kommer dock ine ha några hurtsar under tyvärr, även om det hade vart bra :D Men tack för tipset ! <3
sannas rum

2013-02-17 @ 09:33:34
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: Malin Wallin

Hej! :D jag vill jättegärna beställa en design utav dig, så har mailat dig nu! :D

Svar: Absolut, svarat dig nu :)
sannas rum

2013-02-17 @ 12:15:31
Postat av: Julia Ingvarsson

Samma hurts (alex... tror jag) finns i hög variant med typ 9 lådor. Som många har som smink-förvaring. Också ett tips, jag ska skaffa mig en ;)

Svar: Aah, jag vet dock inte vart jag ska ha den, och den matchar inte precis med glasskivan . Jag tycker det blev bra som jag har gjort det nu; har lådorna i malmbyrån bredvid, också lite grejer framme på själva bordet !
sannas rum

2013-02-17 @ 14:45:16
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: Julia Ingvarsson

Dåså! :)

Svar: Nu har jag lagt upp hur det ser ut, hihi ;D
sannas rum

2013-02-17 @ 16:16:53
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback