Bloggtips: Lägg till ett eget typsnitt i rubriken( vilket som helst )





Klistra in följande precis under < head >




Detta är en gammal film !
Istället för att ladda upp via Fuskbugg så går ni in på denna tumblr-sida och laddar upp filerna . Jag har redan lagt in cufon-yui.js-filen i koden ovan så den behöver ni varken ladda ner eller ladda upp .
Filmen och texten i länken kan vara olika; jag har tyvärr inte haft möjlighet att spela in en ny film, utan använder min gamla . Men detta ska alltså fungera igen, jag har själv provat .

För mer tips & tricks; besök min bloggtipssida !

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej sanna.
Du kanske kan hjälpa mig med en sak, om du ser i min blogg och där inlägget tar slut då jag skrev om gina tricot så blir det liksom vitt längre ner sedan? hur har de blivit så? :( kram

Svar: Tror det beror på att det ligger en height under wrapper, så designen är 7OOOpx hög .. Vet inte varför den lagts till, men kanske funkar det inte utan den .. Du får prova att ändra lite där :) Eller kolla med Isabelle som gjort designen, hon har nog bättre koll än jag !
sannas rum

2013-02-15 @ 17:14:21
URL: http://ohinspo.blogg.se
Postat av: Lalitta

Så bra tips!!

Fin blogg du har tycker jag! :)

2013-02-15 @ 19:04:54
URL: http://doggylife.blogg.se
Postat av: B R O W N S U G A R

Love your tips!

Svar: Åh taack :D
sannas rum

2013-02-15 @ 22:14:32
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Madeleine Jonsson

bra tips

2013-02-16 @ 13:33:32
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Tasnim

Detta har jag aldrig lyckats med, haha. Ska testa din tutorial.. för det maste ju funka med Blogger ocksa, tycker man..?

Förresten, visst har man väl fortfarande under alla omständigheter copyright pa sin grafik? Meddelade blogg.se om ngn som tagit bort länken till mig pa en av mina gratismallar, och de sa att jag far reda ut det med henne själv eftersom hon laddat ner den fran en gratissida. Man tycker ju inte att det skulle spela ngn roll da det fortfarande är jag som gjort den och klart och tydligt informerat om mina användarvillkor?

Svar: Jag vet inte riktigt hur det fungerar, för mig har det funkat att bara säga till dem att jag polisanmäler om de inte tar bort designen/lägger tillbaka min länk . Kan hända att blogg.se inte orkar ta tag i sådana fall, och kanske (tyvärr) inte när det är ngn som inte bloggar på blogg.se . Supporten här på blogg.se är inte preics bra -.- De som har många läsare får all hjälp de behöver, småbloggarna .. not so much !
sannas rum

2013-02-16 @ 14:24:02
URL: http://www.tasnims.com
Postat av: Rebecca

Bra tips :)

2013-02-16 @ 17:17:42
URL: http://rebeckhaam.blogg.se
Postat av: MICHELLE

HEj! Jag har ett problem när jag tittar på min blogg, så syns den egna fonten jag lagt in på STARTSIDAN, men blir vanligt typsnitt på resten av sidorna (inlägg etc).Vet du felet? P.S jag har lagt in koden i alla mallar D.S KRAMAR! :)

Svar: Du har inte klistrat in samma kod på alla sidor, du har missat en del av koden, så bara att göra om det på alla sidor utom förstasidan.
sannas rum

2013-02-17 @ 22:01:53
URL: http://michilitemichelle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0