I live for the applause-plause



Inte alls nöjd med bilden, men det får vara...
Har gosat ner mig i sängen med pyjamas, en kopp te och min lille Mac

Hallelujah för en ledig dag! Jag ligger i sängen och pillar med bloggdesigner, dricker en god kopp te (hallon & lakrits såklart!) och ska snart ta och göra mig i ordning. Mamsen och lillebror kommer och hämtar mig vid halv ett, så ska vi åka till IKEA. Jag ska bara lämna tillbaka lite saker, och sedan ska vi äta lunch där. Funderar på vad det kan bli för min del...

Kan ju i alla fall säga att jag helt och hållet har varit utan läsk, godis och chips i 1,5 veckor nu, och det är ett stort steg för mig. Innan åt och drack jag alla dessa onyttigheter var och varannan dag (mina laster är som bekant Coca Cola och dammsugare/punchrullar). Nu är jag inte ens sugen längre. Har bytt ut colan mot te och ibland Fun Light med stevia, eller bara stora glas med isvatten. Fungerar bra! Äter mindre portioner och motionerar mer, framförallt på mornarna. Nu ska jag bara låta detta hålla i sig, och samtidigt pusha Roberto att hålla ut. För min del går det himla bra i alla fall. Huvudvärken efter de första dagarna utan i princip några kolhydrater alls är förbi och det känns bra. Igår gjorde jag dessutom en jättegod kycklinggryta med en sås på soja, ostronsås, buljong och fisksås, och lite couscous till det. Jag tror att det viktigaste för oss är att vi inte jämt och ständigt äter oss mätta på pasta, ris och potatis, men givetvis kan man äta det någon gång ibland! Vi tar oss fram med små steg, men det här får ta tid för det är en livsstilsomställning, inte en galen diet som vi ska köra med i ett par veckor för att rasa i vikt.

Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: Jungarå Fotografi

Den nya Gaga låten är ju så bra!
Jag måste också helt sluta med godis, många gånger äter jag utan att ens va sugen tror jag :(.

Funderar lite på om du ska få göra en nya design till mig... men du kanske har mkt att göra...

Svar: Åh, men jag gör jättegärna en ny design till dig :) Jag är i slutskedet av fler st nu! Angående godiset så kan det vara bra, jag kände också att jag många gånger åt sånt utan att jag var sugen, och ville bli av med både suget och det nästan tvångsmässiga ätandet /:
sannas rum

2013-08-21 @ 12:04:28
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: L i s a L i n d q u i s t

Sanna, söta sanna, har en fråga till dig. Läs mitt inlägg om ett jobberbjudande, jag tänkte på dig när jag skrev inlägget. Förklarar givetvis ALLT om du om intresserad! Kram !

Svar: Gulledig :)
sannas rum

2013-08-21 @ 13:25:34
URL: http://lisalindquist.blogg.se
Postat av: Jungarå Fotografi

Okej. Jag ska fundera lite hur jag vill ha det då ;), det är så svårt det där :D.

Svar: Hihi, men gör så att du hör av dig när du bestämt dig bara :)
sannas rum

2013-08-21 @ 13:42:21
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så bra jobbat av dig:)

Svar: Tack <3
sannas rum

2013-08-21 @ 14:05:05
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Alexandra Ström

Jag är själv en väldigt stor missbrukare av Cola & förstår helt ärligt inte hur du klarar dig utan det, du är sjukt stark som orkar hålla emot! Själv får jag en sån jävla huvudvärk & mitt humör blir åt helvete, det är nästan värre än att hålla sig från rökningen en hel dag. Keep it up bruden, du kommer lyckas galant så som du gör nu. Hoppas du får en trevlig dag på IKEA & att du hittar dig någon god lunch! :)

Svar: Men så tänkte jag med, och första veckan var det lite svårt, men nu är det helt naturligt. Vi drack mellan 1O-2O liter i veckan förut, nu är dt helt borta, har ersatts med te och fun light som sagt. Känns mkt bättre! Jag tror man bara måste vara redo för att sluta med det, liksom :)
sannas rum

2013-08-21 @ 14:05:13
URL: http://rosapanterns.blo.gg
Postat av: ELIN

åh gillar gagas nya låt :D
sv: tack :)!

Svar: Jag med, den är grym :)
sannas rum

2013-08-21 @ 14:38:02
URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh så mysigt.
sv: Tusen tack finaste du! Så himmelens glad jag blir.
Kramar. ♥

2013-08-21 @ 15:29:07
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Alexandra Ström

Jag tror inte att jag klarat mig utan Cola mer än 2-3 timmar som mest.. & när jag inte dricker Cola så får jag en rejäl halsbränna och det känns som att skallen ska sprängas, har dock provat med Alvedon etc men det vill inte fungera utan huvudvärken har bara försvunnit då jag druckit Cola. Tycket det är väldigt jobbigt :/

Svar: Ja, det är sjukt jobbigt i början, men jag tror man måste vara helt redo för att sluta. Jag bestämde mig att nu är det dags, jag läste på om vad för skit det är jag dricker, och blev äcklad till slut. Jag är redo att sluta, och bet ihop när det kom till huvudvärken. Det var inte mer med det, utan det handlade om ett par dagar för mig, och sedan var det över. Det var också bra att sluta med överdrivet mycket kolhydrater, det gör mig så sötsugen. Nu är jag inte alls sötsugen, faktiskt. Kan bli sugen på lite choklad eller så, men då tar jag en liten bit mörk :)
sannas rum

2013-08-21 @ 16:31:22
URL: http://rosapanterns.blo.gg
Postat av: Anonym

Hej!
Jag älskar din blogg och dina bloggdesigner. Jag har precis laddat ner din gratisdesign #11 och kodmallen till Inlägg funkar inte...

2013-08-21 @ 16:57:31
Postat av: camilla

Tycker bilden blev supermysig!
Du är så duktig, Sanna. Fortsätt kämpa! :-)

Svar: Jag kämpar som bara den :) Men det känns bra detta, känns som att jag har kommit igång i ett tempo som jag inte lägger av med. Och jag ser det som något kul, inte något jag måste göra. Måsten är ju aldrig kul!
sannas rum

2013-08-21 @ 17:35:33
URL: http://camillalinneas.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Duktiga du!! Motionen har jag missat totalt i sommar, men kommer igen på höstkanten;) Kolhydrater har jag inte ätit på 3 år (jo, självklart några)... känns toppen!!

Svar: Ja, det känns bra här också :) Ätit lite kolhydrater via kvarg osv. Gjorde en god efterrätt/mellanmål på banan, vaniljkesella och bär-. Blev gott och kan behövas när blodsockret är lite lågt. Men det går riktigt bra detta, försöker bara tänka med sunt förnuft helt enkelt (; Har promenerat 1,5 mil den här veckan också, powerwalks, och jag tänker för allt i världen inte ge upp. Nu ska missnöjet bort, tröttheten likaså!
sannas rum

2013-08-22 @ 08:12:17
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: linah brown

din bloggdesign e så fiin

Svar: Tack så hemskt mycket :)
sannas rum

2013-08-27 @ 01:28:43
URL: http://broownskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0