Också var vi där igen



bilder: we heart it, kollage,text&grafik: moí


I ungefär två veckor fick jag vara "frisk" men nu har det slagit till igen. Mina bihålor värker så att jag knappt kan kolla på datorskärmen (det blir vila+serier efter detta inlägg...), och det har spridit sig till öronen som gör så ont att jag vill gråta. Öronvärken sprider sig i sin tur upp till tinningarna, ner i käkarna och bak i huvudet. Good God, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det började i fredags då jag fick smärtan i bihålorna och efter ett samtal med sjukvårdsupplysningen som ansåg att jag skulle uppsöka vårdcentral var jag igår på Jourcentralen. Efter 3O sekunder kunde "läkaren", utan att ha känt på mig, undersökt mig eller något alls konstatera att jag minsann inte led av något alls. Jag fick Nasonex utskrivet för bihålorna, men om jag nu inte hade något alls, varför ska jag då ha en 164kr-nässpray ovanpå mitt 5-minutersbesök som kostade 1OOkr? 264kr fattigare lämnade jag alltså Jouren igår och gick till jobbet imorse. Kände av öronen hela morgonen men först efter lunch smög det sig på; yrsel, feber och skakningar. Till slut fick jag springa till toaletten för att magen vände sig av yrseln och sedan blev jag hemskickad på direkten.

Imorgon ska jag till en öron/näsa/hals-specialist på Aleris. Sedan ska jag ta tag i mig själv ordentligt... Jag har haft influensa två gånger, bara 2O13, och nu verkar det ju som att en bihåleinflammation är på gång. Jippie! Utöver det dras jag ju med magen som är helt fucked up, dygnet runt, 24/7. Ligger nu halvt döende under täcket, med neddragna persienner och vatten i mängder. Ovan ser ni vad jag har att ägna mig åt de kommande dagarna om jag inte blir bättre. Tur för er att jag har förberett massor av inlägg så att bloggen inte blir tom. Nu backar huvudet ur, dags för Disney-film!

Kommentarer
Postat av: Mirre - Dalatös

Nämen hua, krya på dig & skönt att du ska få det kollat nu också då
kram

Svar: Ja vi får hoppas det. Orkar inte leva på det här viset något mer :( kram
sannas rum

2013-04-29 @ 16:45:08
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Louise

Men aw, krya på dig! hoppas du blir frisk snart.

Svar: Tack så hemskt mkt Louise :) ❤
sannas rum

2013-04-29 @ 17:47:27
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Krya på dig! Sedan i mars har jag varit förkyld tre gånger.

Svar: Jag funderar på om det är vädret och klimatet eller vad det kan vara. Känns som att "något går" hela tiden /: kram
sannas rum

2013-04-29 @ 18:09:58
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Frida

krya på dig. så trist att bli sjuk igen :(
Jag har känt av min näsa igen, så hoppas INTE det är någon förkyldning på ingång igen, är ju vikarie på förskola så lätt att man kan bli förkyld igen :( men peppar peppar.

Hoppas du har det bra ändå även om du är sjuk. stor krya på kram.

Svar: Jag förstår att det är lätt att dra på sig om man jobbar med barn. Jag får dock inte vara på jobbet när jag är sjuk i och med smittorisken. Dock har jag problem med att ens sitta vid min egen dator just nu, så att fokusera på min jobbdator i 8 timmar hade nog inte vart ultimat. Kram ❤
sannas rum

2013-04-29 @ 19:38:29
URL: http://svenssonfru.blogg.se
Postat av: Ditte

Så trist! Hoppas du snart kryar på dig! Prova min kinesiska dunderkur; koka upp 5 dl vatten,1 tärnat päron och 2 cm hackad, färsk, ingefära. Låt det koka ett par minuter, sila och drick varmt, gärna med lite honung.
Det hjälper och är nyttigt...
Kramar och tankar till dig

Svar: Det ska jag absolut prova! Tack för tipset ❤ kram
sannas rum

2013-04-29 @ 20:06:11
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: E B B A

Hualigen vad jobbigt, jag sitter själv här med en dunderförkylning och hostar snart halsen av mig :( Krya på dig :)

Sv; Ååh, tusen tack! :D Vad glad jag blir! :D

Svar: Tack så mycket Ebba ❤ Och krya på dig du med :)
sannas rum

2013-04-29 @ 22:35:09
URL: http://snorptorpan.bloggplatsen.se
Postat av: Cajsa Torres

Åh vilken mysig blogg du har ! :)

Svar: Tack så hemskt mycket :)
sannas rum

2013-04-30 @ 18:51:50
URL: http://chawey.blogg.se
Postat av: frida

Jo, jobbar man på förskola så är det lätt hänt att få dem där bacillerna. men du har då bra chef som tänker att hälsan är det man ska tänka på före och skickar hem dig :)
en sån chef som bryr sig och inte suckar för att man ännu en gång är sjuk.. Krya på dig nu. och ha en fin valborg

Svar: Ja, nej det handlar mest om smittorisken; företaget fungerar ju inte om jag skulle smitta ner halva kontoret :) Men klart de anser att min hälsa går före, hoppas jag :D ❤
sannas rum

2013-04-30 @ 21:01:43
URL: http://svenssonfru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0